Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


se kave, se cigi, se pia, se ujsag, kabeltv a foci (meg az asszony) miatt van, de az se 4k/ho.

Parizer forever.



Akkor simán belefér(het) a Netflix. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Netflix és HBO GO simán a leghasznosabb előfizetéseim amúgy... KábelTV pedig szart sem ér sajnos, le is kéne mondani :/


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nézöpont kérdése. Ittam már 3000 forintos sört is, mert kellett, és jól is esett, de idén eddig négy filmig jutottam. Ha valaki tényleg darálja az elérhetö tartalmat, annak jó ajánlat, aki nem eléggé, vagy pont másra, netán jobb minöségben vágyik, annak kevésbé.

Bazz, szerintem több a nézetlen BD-filmem, mint a nézett :D Damoklész kardja egy (újabb) elöfizetés. Azt látom, hogy sokan panaszkodnak pénzügyekre, akik ki nem használt baromságokra dobják ki a pénzt (mert megéri!). Én is kidobom (Netflixre mondjuk pont nem), csak nem panaszkodom.

Sors bona, nihil aliud.



nekem is ezért szokott dilemma lenni, mondjuk a wow előfizetés.
mert ha éppen nincs kedvem játszani, de bosszant, hogy ott ketyeg az előfizu kihasználatlanul, és akkor kénytelen kelletlen leülök játszani, hogy ne vesszen kárba, és akkor pont azt a játék okozta örömet nem érzem, hanem a muszájt... és így tovább.

az hbo előfizetéseket is ezért mondom le újra és újra, mert azon veszem észre magam, hogy úgysem nézem, meg ha van is valami jó rajta akkor azt már úgyis láttam mert érdekelt, és különben is vagy pont akkor van vége a filmnek mikor lenne időm nézni, vagy már fáradt vagyok hogy végig nézzem

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Abszolút, ha nem prezisztens a tartalom fogyasztás akkor fölösleges. Viszont az a jó ezekben hogy ad-hoc igény szerint előfizethetőek/lemondhatóak.



amúgy gondoltam már olyanra is, hogy nincs olyan megoldás, hogy mondjuk nettó játékidő előfizetés?
tehát, hogy nem egy teljes hónapot fizetek ki, hanem X óra lejátszási időt, amit mondjuk egy év alatt kell elfogyasztani. vagy ilyesmi

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator

Minden streaming szolgáltatónak az az érdeke szerintem, hogy valahova kötelezd el magad és arra költsd el az erre szánt keretedet, ne menj át máshoz.

Másfelől mondjuk az is ott van hogy 5-7 ilyen szolgáltatónál járunk már talán (Netflix, HBO, Apple, Disney, Hulu és még az itthon kevésbé ismertek), mindegyikre senki nem fog full előfizetni, szóval a kisebb előfizetői bázisú szolgáltatónak meg pont az lenne jobb ha legalább valamennyi pénzre le tudnának venni néha.

Ráadásnak most jön ugye be az a modell, hogy egyszeri nagyobb pénzért a friss mozibemutatókat is megnézheted (asszem Mulan 30 dodó a Disney+-on?)



asszem Mulan 30 dodó a Disney+-on?

néztem is, hogy már ki lehet kölcsönözni



miért drágább egy ilyenen keresztül a film, ha moziban sokkal több költséggel jár a vetítés?



tul képpen ezzel megveszed a filmet premierkor ha jól értem és annyiszor nézed meg ahányszor akarod. Vagy vársz a decemberi online premierre. Szerintem nem is olyan vészes modell. A 30 is baráti ár, főleg ha családdal mennél.

https://www.cbsnews.com/news/disney-plus-releases-mulan-remake-online-to...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Igen, az ingyenes hónapot én is aktívan kihasználtam (és azóta kb. semmi netflixes tartalmat nem is néztem), ahogy a 300 forintos Game Passokat is sikerül (volt olyan, hogy egy hét alatt letudtam, amit akartam, utána még az MS felajánlotta a refundot, de nem volt pofám elfogadni :D) vagy az EA havi csomagját. Egy-egy etapot általában megérnek, de ha nem állandó gyakran előjön az időre fogyasztás. Ez a magamfajta minden sürgetést utáló embernek nagyon zavaró, a multizással is a "kötelesség" része a bajom. Szóval ez afféle lélektani dolog, amivel idehaza a torrent mint alternatíva sokaknál rátesz (minden van ingyen is, ez miért nincs a Netflixen, az miért nincs az HBO Gón stb.).

A könyvtár legalább ingyen hosszabbít, és a 800 Ft minden egyes évben belefér, már csak azért is, mert tényleg közszolgálatra megy. (A helyi könyvtár nem egy Szabó Ervin, na.)

A kábeltévé meg más, mert ha kell a net és a telefon is, akkor digisként elég jó az ajánlat, a sport- és közéleti adók miatt meg az is csaknem muszáj nekem.

Sors bona, nihil aliud.



amig csak a netflix volt, akkor gondolkodtam, hogy lehet, hogy elobb utobb valtok. ne kelljen a torrentekkel dolgozni (mert ugye az azert macerasabb, mint az nflix). de igy, hogy szetforgacsolodott a kinalat, az n***e-nel jobb/kenyelmesebb megoldas nincs.

Parizer forever.


LY képe
LY
Donator

Hát, én most ott vagyok hogy Telecom telós előfizetés + internet mellé nem volt annyira drága a TV (magenta1-be vágtak, előfizettem papíron telefonra is de a végén olcsóbb lett, ennek komplex üzleti/marketing okai vannak) és akkor már nem volt nagy felár az HBO amihez meg bónusznak jár az HBO Go; és akkor még egy Netflixre is előfizettem, mert azért mindig van mit nézni rajta. Melósabb lenne időről időre lemondani, újra előfizetni, és akkora iszonyat archívumuk van, hogy ha nincs mit nézni akkor elkezdesz kicsit kútyászni és úgyis találsz valamit.

Meg kb. 2 havonta kijön valami jó...
Pl. mostanában néztük a Dirty John-t, ami elég sokkoló volt, előtte volt vmi true crime dolog, előtte volt a Golden State Killer-es doksi ami szintén erős volt, előtte volt Dark harmadik évad, közben is biztos kijött valami, most jön októberben a Trial of the Chicago 7, meg mittomén, szóval összességében szerintem streamingben még mindig a Netflix a király. HBO Go meg így azért van mert a tévé előfizetéshez további 5 csatorna (és amúgy is mindig nézzük a John Olivert és hozzá szinte mindig van legalább 2 sorozat; most a Raised by Wolves és a Lovecraft Country)



nagyon raertek, gyerek nincs?

Parizer forever.



gyerekkoromban minden este TV-t néztünk szüleimmel. miért ne lehetne gyerek mellett netflixezni? :D


LY képe
LY
Donator

Várhatóan nem is lesz :P
Kutya még beüthet, meglássuk



Várhatóan nem is lesz :P

sajnalatos

Kutya még beüthet

ez meginkabb

Parizer forever.



majd ha veletlenul neked is lessz, rajossz.;)

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Marvel - Bosszúállók 1

Egyáltalán nem éreztem semmi extrát az újranézése közben. Libabőr, izgatottság, unalom, düh, nevetés, semmit. A moziban jól szórakoztam rajta elsőre. Most végignéztem, de nem érzem azt, hogy rajta ragadnék a végéig, ha valahol a TV-n leadnák. A fiamnak tetszett Hulk és Thor bimbózó kapcsolata, jól szórakozott. A lányom azt mondta inkább a Marvel, mint a SW. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Én elsőre is nagy semmit éreztem közben, csak a hypetrainre sokan felültek anno. Whedon egy tehetségtelen nulla, megmutatta JL-el is meg a köv. Avengersszel is. Elsőre sztem még fogták annyira a kezét, hogy azért nézhetőt alkosson.



Whedon egy tehetségtelen nulla

Azert ez kurvara nem igaz, de sure.



A harmadánál felfüggesztettük, aztán így ennyiben is maradt nálunk a széria.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



A Star Warsot?
A Marvelt?
A Bosszúállókat?
A gyerekeket?
A TVzést?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Van egy iszonyat overrated, de kockák szívéhez közelálló Firefly meg egy Buffy a neve mellett. A Serenity, amit ő rendezett egy fos lett, a Bosszúállok 1 egy ligh cola, a B2 egy hulladék. JL-et meg konkrétan meggyalázta, ha szándékosan tette az még rosszabb. Ez az ember egy nagy nulla, akit a kis dagadt vörös feje miatt keblére emelt a geek közösség.



Azért a S.H.I.E.L.D. egész nézhető sorozat tőle.



Nem tom talán 3 évadig néztem Shield-et, de ott csak producer, nem?



A hármast kérem!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



író+rendező+producer



mi az a jl?

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!