Jelenlegi hely

Technikai hírek

Utolsó bejegyzés


Természetesen nem kell félteni az Intelt csak valószínűleg lesz némi kimutatható piacvesztése, ha az AMD marad a jelenlegi lendületben, az Intel pedig halasztani kényszerül a 7nm-t. Teljesen racionális választás már a Ryzen, és nem csak ár/értékben, hanem sima teljesítményben is főleg munkára.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Intel Restructuring

Murthy, the person behind Intel's TMG efforts for a very long time, will leave the company effective August 3, 2020. TSCG (the official name for Technology, Systems Architecture and Client Group) will be broken up into five teams that handle R&D, Manufacturing & Ops, Design Engineering, Architecture, Software & Graphics, and Supply Chain respectively. Dr. Ann Kelleher will be taking over Murthy's role and will be in charge of the development for the 7nm and 5nm process.

Az intel talan megtalalta a sajat Lisa Su-jat. :D




Ki tudja mi igaz belole, de holyshit ha igaz.
https://twitter.com/kopite7kimi/status/1288811296435998723rwurl=https://i.imgur.com/hftkc7B.png
Szerencsetlen gtx 1080am eppen kisajtol magabol valamivel tobb mint 3000 pontot. :D



Nice, de azért nem 50%... saját 2080Ti-os rendszerem:
https://www.3dmark.com/spy/9825170
6 814 pont

...és az XMP memórián kívül abszolúte semmi nem volt túlhajtva.



Inkább érdekesség mint hír, de holyfuck.... :DDD
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=O6BXwCJtaZE



Micro Starról nekem a ram hisztis alaplapok, hibás Bios-szal kiadott Radeon kártyák, meg a saját burkolatát magára olvasztó gamer laptop ugrik be és a felsorolt problémák makacs tagadása. Utolsó példa egy Zen egyház vezetőjének tulajdona volt és még ő IS kiakadt rajta ahogyan a garanciális ügyeket intézték, annyit elárulok, hogy NEM a hazai forgalmazó tette be a pumpát a küllők közé, hanem a gyártó. Ez a fenti sztori csak árnyékolja a véleményemet róluk , rontani már nem ront rajta.





Amikor mar azt hinned nincs hova csuszni tovabb...
Massive 20GB Intel IP Data Breach Floods the Internet, Mentions Backdoors

- Intel ME Bringup guides + (flash) tooling + samples for various platforms
- Kabylake (Purley Platform) BIOS Reference Code and Sample Code + Initialization code (some of it as exported git repos with full history)
- Intel CEFDK (Consumer Electronics Firmware Development Kit (Bootloader stuff)) SOURCES
- Silicon / FSP source code packages for various platforms
- Various Intel Development and Debugging Tools
- Simics Simulation for Rocket Lake S and potentially other platforms
- Various roadmaps and other documents
- Binaries for Camera drivers Intel made for SpaceX
- Schematics, Docs, Tools + Firmware for the unreleased Tiger Lake platform
- (very horrible) Kabylake FDK training videos
- Intel Trace Hub + decoder files for various Intel ME versions
- Elkhart Lake Silicon Reference and Platform Sample Code
- Some Verilog stuff for various Xeon Platforms, unsure what it is exactly.
- Debug BIOS/TXE builds for various Platforms
- Bootguard SDK (encrypted zip)
- Intel Snowridge / Snowfish Process Simulator ADK
- Various schematics
- Intel Marketing Material Templates (InDesign)
- Lots of other things

Massziv yikes

If you find password protected zips in the release the password is probably either "Intel123" or "intel123". This was not set by me or my source, this is how it was acquired from Intel."

b+.... :D



- Some Verilog stuff for various Xeon Platforms, unsure what it is exactly.

Tippre lehet, hogy chipset, vagy példafile, verilog az hardverleíró nyelv, ha valaki nem találkozott volna vele.



tehát már azért is szapulni kell intelt, mert retek hackerek feltörik és ellopják az adatait?



Nem szapulja senki csak lassan mar az ag is huzza oket annyira szopjak a faszt minden fronton es most meg ez is...

(mondjuk az intel123 mint internal password az enyhen nevetseges :D)



Miért nevetséges? Teljesen elterjedt mindenhol hogy megszokott egyszerű jelszavakat használnak belsős hálózatokon hozzáférhető semi-sensitive dokumentumokhoz . AMD-nél, nVidiánál is biztosan hasonlóak vannak. Miért kéne bonyolult legyen a jelszó hogyha “elméletileg” védett és biztosított környezetben tárolod az információt.



De akkor minek a jelszó?



Mert need to know basis, kontraktor meg B. Piroska HR-röl ha netán véletlenül cc-zve lett volna ne tudja megnyitni. De ugyanúgy NDA kötelesek.



Szerintem inkább azért hogy mailen el lehessen küldeni, és ne tudja kiszűrni a tűzfal.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Oké csak mondjuk ezek nem túlzottan semi-sensitive cuccok ha jól vettem ki a dologból. Meg azért cmon, még jó hogy nem password a jelszó. Nem azt mondjon, hogy legyen 24 karakteres bonyolult jelszó, de azért ha így kikerül valami talán az intel123 nem a legjobb védettség. Mind1, engem meglep, hogy nálunk bonyolultabb jelszavak vannak védett cuccokra, mint az intelnél, ennyi az egész.



Kisebb is a cég nem? :) amúgy amit Csöpi is ír hisz főleg ha titkosított digitálisan aláírt e-maileket küld cégen belül az ember akkor se biztos hogy mindenki hozzáfér a megfelelő certificatek-hez hiába van amúgy jogosultsága organizaciós szinten meg tűzfal stb.

Nyilván minősített adatok szivárogtak ki amik minősítetten titkosak azért nem publikusak. Viszont információ menedzsmentben nem jelszóval védekezel a leakek ellen, hanem need to know basissel, adat minősítéssel, tűz fallal és különböző levelezési protokollokkal, DLP-vel stb. Az egész láncban az emberen kívül a jelszó a leggyengébb láncszem. Totál fölösleges hogy meg bonyolult is legyen :)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Data_loss_prevention_software

Ezt a leaket se egy bonyolult jelszó tartotta volna vissza...
rwurl=https://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png



Moken írta: tehát már azért is szapulni kell intelt, mert retek hackerek feltörik és ellopják az adatait?

Ez csak egy kis látnivaló katasztrófatúristáknak.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Közben kiderült, hogy "lopták el hackerek".... ugyanúgy, ahogy máshol is: ki volt rakva a netre nulla védelemmel / korlátozással a CDN szerver. Valaki scannelés közben megtalálta, és leszippantott mindent. Ez nem feltörés, ez nem hackelés. Ez sima inkompetencia és lustaság, ami ráadásul nagyon könnyen és viszonylag gyorsan orvosolható lett volna.

Szóval igen, szapulni kell.



Megérdemlik.

Azt tudnám értékelni, ha hamarosan a szaros limitációikat le lehetne nullázni. Mint szorzózár, socket-zár, pcie/sata-zár, magfeloldas stb :)

Rohadt pénzéhes Intel.



Still erős sóderbánya amit Steve megcáfolt időközben, AIB partnerek még mindig rendelik s gyártják.



megcáfolt

somewhat. Amúgy ja, akkor lehet nem teljesen csak pár AIB állt le és állt át teljesen az új kártyákra. Pár hét és kiderül.



NVIDIA Ampere Graphics Cards Partial Specs And Tentative Launch Schedule
- The crown jewel of NVIDIA's lineup is the PG132-10 board with 24GB of vRAM. It is going to be replacing the RTX 2080 Ti and is currently scheduled to launch in the second half of September.

- We then have the PG132-20 and PG132-30 boards, both of which are replacing the RTX 2080 SUPER graphics card and will have 20GB and 10GB worth of vRAM respectively. The PG132-20 board is going to be launching in the first half of October while the PG132-30 board is going to be launching in mid-September. It is worth adding here that these three parts are likely the SKU10, 20 and 30 we have been hearing about and the SKU20 is going to be targetted dead center at AMD's Big Navi offering (and hence the staggered launch schedule). Since AMD's Big Navi will *probably* have 16GB worth of vRAM, it also explains why NVIDIA wants to go with 20GB.

- The PG142-0 and PG142-10 are both going to be replacing the RTX 2070 SUPER and will feature 16GB and 8GB worth of vRAM respectively. While the PG142-10 has a known launch schedule in the second half of September, the PG142-0 board has no confirmed launch date yet.

- Finally, we have the PG190-10 board which is going to be replacing the RTX 2060 SUPER graphics card and will have 8GB of vRAM as well. The launch schedule for this board has not been decided yet either.rwurl=https://i.imgur.com/cCG7PD8.png

Wccftech szal úgy is érdemes kezelni. :D



11 helyett 24GB vram.... wtftech



Egy Quadro RTX 8000-en van 24 vagy 48GB, oké az nem gamer kártya. De a játékok részletességét nem lehet növelni a VRAM növelése nélkűl. Itt nem a kokain árban kapható csúcskártyára kell gondolni, hanem az "aljára". De akkor ugye nyilván az egyre drágább és erősebb kártyákra is több kell. Meg hát anno volt ott egy szemtelen Vega VII 16GB memóriával. A dobozra írt nagyobb számokkal kell eladni a termékeket. Kíváncsi leszek ezek után mennyi VRAM lesz a következő professzionális Quadro kártyákon?





Hivatalos.
rwurl=https://i.imgur.com/A113uZP.png
https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/special-event/

NVIDIA will broadcast a GeForce Special Event, featuring an address by founder and CEO Jensen Huang, on Sept. 1, at 9 a.m. Pacific time.

During the event, Huang will highlight the company’s latest innovations in gaming and graphics.

Szeptember 1 - 18:00 magyar ido szerint.

Tonight I’m Gonna Game Like It’s 1999!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!