Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Elég sok változás van mostanában a városban forgalomtechnikailag, szóval nem annyira elrugaszkodott felvetés. A magyar kerékpáros klub meg egész ügyesen lobbizik csomó témában. Ez is benne van a programjukban.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



A cím ne tévesszen meg, a timestamp a témába vágó részre mutat.
rwurl=https://youtu.be/erPXwcWngig?t=943



Józsefet ismerem, precíz! :)



Ez egy egész jó sztori a témában.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Volt ez említve a sebességkorlátozások bevezetésénél, hogy sokszor lehetne lámpákat is átszervezni, vagy átkelőhelyeket áthelyezni, amivel lehetne javítani a helyzetet..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A műsorvezető azt hitte, hogy kisfia biztos csak kisebb mennyiség benzint töltött a kocsiba, és így ebben az összegben már a tankolás is benne van. Mint kiderült, nem volt benne, a benzinkút alkalmazottja pedig házhoz vitte a 46 ezer forintos számlát. Sebestyén Balázs természetesen elnézést kért, és adott még ezer forint borravalót.

Milyen kocsija van ennek, hogy 46 ezer forintnyi benzin ment bele?

szerk: jahogy G63 AMG :D



Gugli szerint Lexus RX Crossover



Ezek közül egyikbe sem hinném, hogy belemegy ennyiért benya, max ha a Hungaroring mellett tankol 104 oktánosat.
Az én RX-em 65 literes tankkal 25 ezerért szokott telemenni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



jah, nekem se jön ki a matek :D Lehet felárat számoltak az elhajtás miatt :D



az kiderült, hogy a fent említett 14 ezerben nem volt benne a benzin, az ugyanis 32 ezer volt, a számla végösszege így 46 ezer forintra rúgott.



Egyetlen fekete volt az anyák pizsamás buliján, holtan találták reggel

Ennek a cikknek amúgy mi értelme van?

Bár a cikk valamiféle a "FEHÉR Anyák Pizsamás szektája vérorgiát követel" sejtet, de a cikkben kb semmi komoly dologról nincs szó. A nőt holtan találták, idegenkezűségre semmi sem utal és emiatt a rendőrség nem is nyomozott komolyan.
Ha a társaság egy fehér tagja szédül le az erkélyről arról is született volna cikk?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Pont arról szól a cikk, hogy ha az egyik fehér nő halt volna meg, akkor a rendőrség csinált volna komoly nyomozást, itt meg még rendes helyszínelést se csináltak, ami azért tényleg elég WTF. Ha az idegenkezűségre semmi nem utal ránézésre, akkor már felesleges is további nyomokat keresni?



konkrétan tudok hazai esetről, ahol nem volt hajlandó rendőrség nyomozni, mert elsőre megállapították idegenkezűség hiányát ránézésre...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ez a hozzátartozók, barátok állítása. A cikkben nem szerepel semmi statisztika arról, hogy börszíntöl függöen mennyire szokott hanyag lenni a rendörség. Ettöl még elképzelhetö, talán máshol alá is támasztották, de egy szubjektív nézöpontot emelt ki az Index, ami tényleg furának tünhet.

Hazai és más, de amikor feltörték keresztapám kocsiját (az én cuccaimat nyúlták le belöle), szóltak a rendöröj, hogy várja meg a helyszínelöket, el ne menjen, leveszik az ujjlenyomatokar is. Aztán több óra után kijöttej, csináltak pár fotót, és közölték, hogy nincs értelme úgyse. Az örsön nég feljelentést tett. Aztán még hívogatták, hogy az ügyész szeretné gyorsítottban ad acta tenni, járuljon már hozzá. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez egy eset a sokból, melyben azt tapasztaltuk, hogy a rendörség nem nyomoz, ha nem muszáj. (Eközben közeli ismerösömet is ítélték el a semmiért, hogy a rendörségi jelentés fessen. Vagy valami hasonlóért, amit nem kötöttek az orrunkra.) Ha másnak is ez a percepciója alakult ki "valamiért", annak nyilván vállvonogatós egy ilyen alaposságú cikk egy kisvárosi esetröl, mert alapértelnezettnek tartja a rendörségi hanyagságot.

Sors bona, nihil aliud.



http://www.borsonline.hu/aktualis/baleset-a-39-es-buszon-aniko-egy-eletre-elcsufitott-a-felelotlen-bringas/205858

Oké, hogy kártérítést kér a BKV-tól meg a biciklistől (a kettő egyébként részben üti egymást), de istenigazából én az orvost perelném, aki ezt a hentesmunkát végezte. Te jó ég.



Amúgy egyszer annyira kivancsi lennek hogy miért terjed el a fixis kultura (legalábbis a kép alapján mintha az a bicikli fixi lenne aka se több sebesség se fék).

rwurl=https://budapestkornyeke.hu/wp-content/uploads/2020/07/bicikli-szabalyta...

OK, futár tehát mindennap szüksége van a bringájára szóval jól jön ha nem kell sok mindent karbantartani rajta de el nem birom kepzelni az eletem több fokozat és fék nélkül foleg ha sokat kell naponta tekerni, legalabb legyen már single speed a bringa akkor fékkel szerelve.

Illetve azért annyira nem high tech dolog lenne felrakni a bringára egy teljesen zárt láncvédőt hogy megvédje a láncot az esőtől + egy agyváltót mondjuk.

Prizma sincs rajta, biztos az is rontja az aerodinamikat :D

Én mondjuk már visszapillantó nélkül se bírnék bringázni igazából.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Most már tudjuk miért nincs csajod

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nézd meg a Fék nélkül-t (Premium Rush) Joseph Gordon Levitt-el :D

Amúgy VISSZAPILLANTÓ? Wtf? :D



Megnéztem már nagyon jó volt benne a csaj.
Mondjuk ezek a bringasok amugy is furcsa nepseg, kepesek x ezer dollarokat azert kiadni hogy lefaragjanak pár grammot a bringa sulyabol de a sörhas az maradhat nyugodtan :D

Fülessel amugy se hallok annyira jol hatrafele de ha nem hallgatnek semmit sem akkor sem vagyok én denevér hogy pontosan felmérjem hol jár mögöttem a jármű,gondolom ti az autot/motort is visszapillanto nelkul vezetitek :D

Megnézel bármilyen random képet az átlag holland bringásról szinte 100% hogy lesz láncvédő/ hátsó agyváltó a bringáján :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Megnézel bármilyen random képet az átlag holland bringásról szinte 100% hogy lesz láncvédő/ hátsó agyváltó a bringáján :)

Latom még sose voltál Hollandiában :D



inkább menjen át rajtam a busz, mint hogy visszapillantós bringával járjak :D



Harvy666 írta: akkor sem vagyok én denevér hogy pontosan felmérjem hol jár mögöttem a jármű

Azért van a nyakad baszki, hogy hátrafordítsd a fejed, mielőtt előzöl, sávot váltasz, kanyarodni szeretnél.
Amúgy meg amit Moken mond: inkább gyűrjön maga alá a busz, minthogy visszapillantót szereljek a biciklire.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.




nem alakult ez már át azóta?


Lou képe
Lou
Donator

fülessel... bocsánat, de ennél nagyobb ostobaságot nehezen tudok elképzelni.
egyszerűen nem értem, hogy gondolják ezt az emberek, hogy fülhallgatóval zenét hallgatva cangáznak.
és rengeteg ilyet látok.
iszonyat felelőtlenség, hagyd abba, thx.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Mondjuk ezek a bringasok amugy is furcsa nepseg,

Fülessel amugy se hallok annyira jol hatrafele



Nyilván van rengeteg agyváltós bringa meg rendes váltós is, de egyszerűen olyan sok van hogy a fixik meg mindig a legjobbak. Ha kell lövök képet két hét múlva, évente 2-3x megyek Amsterdamba min...



Mit csinálsz ott ennyiszer? :Đ



Füvet meg Hasist szívok a Bulldogban meg a Barney’s-ban :D meg geciolcso innen nekem menni Amszterdamba.



Azért nem olyan hangeron hallgatom a zenet hogy semmit se halljak max 50 helyett mittom 10 meterrol hallom biztosra hogy jon valami mogottem, ennyi erovel a zebran se kellj at gyalog fulessel mert vannak lathatatlan de zajos autok amiket csak ugy lehet észrevenni

Ha ez megnyugtat a piroson se szoktam atmenni és a rendornek se szoktam hamis adatokat bediktalni :D

Holland bringan nincs valto a fenti kepen az igaz de legalabb van lancvedoje + sárhányó (meg szoknyavédő) arrol el is feledkeztem, szóval maradjunk annyiban hogy a mondandom lenyege az lett volna hogy ahhoz kepest hogy egy futar a bringajaval dolgozik naponta szerintem eléggé csöves felszereltségű van neki :D

Közbe megnéztem már a videot is, szép kis öngyilkos manőver:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=0Z6MZXlro50

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!