Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Can't relate

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Mach3 ftw



mach 3 = 1029 m / s

Azzal már jó gyorsan lehet borotválkozni!



Solingen 2 oldalú biztonsági borotva, megfelelő cserélhető pengével (1000-2000Ft/csomag), borzszőr borotvapamacs és igényes borotva szappan FTW!



Az elmúlt 18 év borotválkozás alatt sok mindent kipróbáltam, de úgy találtam, hogy az ideális borotva pengeszáma 3 :)
(Mach3-nál kötöttem ki)



;-D

Én is inkább "hagyományos" pengés borotvával szoktam csupaszítani. Azzal két esetben tapasztaltam irritációt, ha nem megfelelő a hab (most is valamilyen sensitive-et használok), illetve ha nem ürül a penge, és a már leborotvált szőrrel végigkaristolom az arcom. Az olcsó eldobhatósokkal általában ez szokott lenni a probléma. Ilyen szempontból a bic-nek van használható környezetszennyező megoldása.


KMZ képe
KMZ

Edwin Jagger Classic Razoromet már vagy 5 éve használom, 10db feather penge meg 2k, ami fél évig tuti elég. szóval safety razor for the win. Meg pamacsolni a pofámat isteni jó érzés :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ezzel fel lehetne lépni, mert a mai borotvákkal szinte lehetetlen. De ez 10 éve is így volt, és már 1997 óta nehéz, amióta borotválkozom. Maximum, ha megszokom a használt pengét, és cserélés után is hasonlóan izomból akarom, de ez egy alaklom, ha hülye vagyok.

Persze lehet, hogy az én képemen vastag csak a bőr, de ezek alapvetően nem vágnak, ha nem direkt retróeszközt választ az ember.

Szerk.: Villanyborotvát sosem próbáltam.

Sors bona, nihil aliud.



Nekem nagyon sűrű és erős az arcszőrzetem. Villanyborotva nagyon megküzdött a szőrömmel, égett szőrszag is volt, lassan is vágtam le.
Szakálvágóval heti 2-3x lecsapom pikkpakk.

Borotvával néha, különleges, kiöltözős alkalmakra, vagy ha a lányom megkér, mert akkor szereti ő felkenni a habot és le is vágja a szőr nagyját pengével.

Ritkán vágom meg magam még ilyen közepesen olcsó eldobhatóval is. Inkább a kipattogás zavaró. Amúgy tök fölösleges nekem borotválkozni csupaszra, mert már aznap borostának látszódik az arcom, pedig sima.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Úúúúgy tudtam hogy ez lesz. :D

Helyén kell kezelni Nagi kommentjét. Úgy rémlik szőke, moderáltnál kevesebb arcszőrzettel. Ilyen majmok arcán, mint nekem, egy villanyborotva csak leégne már az első alkalommal. :DD

Kib*szott szakáll. Rendes ceremóniát kell csapni már egy borotválkozásnak. Fürdés/zuhanyzással kötelező kezdeni, aztán borotvazselé, és aztán esetleg jöhet a legdrágább csúcspenge. Majd utána valami pacsuli.

Csak így van esélyem viszonylag sima bőrre. Mondjuk 5 órán át, mert akkor lehet kezdeni elölről.



Így így! +1



Zachary Quinto is ilyen, és vicces volt látni a star trekben spock-ként ahogy szerintem agyonborotválták szegény és még így is borostás volt :)
amúgy meg, ezt a reklámot imádom :D
rwurl=https://youtu.be/ZUG9qYTJMsI

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Akkor már inkább ez:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=EyH26oRk_Hc



A Dollar Beard Club reklámok nagyon nagyok :-)



Chiller írta: Úúúúgy tudtam hogy ez lesz. :D

Helyén kell kezelni Nagi kommentjét. Úgy rémlik szőke, moderáltnál kevesebb arcszőrzettel. Ilyen majmok arcán, mint nekem, egy villanyborotva csak leégne már az első alkalommal. :DD

Kib*szott szakáll. Rendes ceremóniát kell csapni már egy borotválkozásnak. Fürdés/zuhanyzással kötelező kezdeni, aztán borotvazselé, és aztán esetleg jöhet a legdrágább csúcspenge. Majd utána valami pacsuli.

Csak így van esélyem viszonylag sima bőrre. Mondjuk 5 órán át, mert akkor lehet kezdeni elölről.

Yep, de szőke csak tinikoromig voltam, azóta a hajam vörösbarna max, bár pár helyen szőröm azóta is szőke, emiatt pl kezem távolról majdnem szőrtelennek tűnik. Nem az, de nem is majom-szint.

De igen, kevés de emiatt annál is basztatóbb szőr van a pofámon. Sűrű szakáll növesztésére konkrétan képtelen vagyok. Kis túlzással a seggemen sűrűbb a szőr. Legszívesebben lelézerezném, mert a bosszantáson és néha a borosta kar varakózáshoz smirgliként való használatán kívül abszolúte semmi értelme az enyémnek.

Zoo írta: Persze lehet, hogy az én képemen vastag csak a bőr, de ezek alapvetően nem vágnak, ha nem direkt retróeszközt választ az ember.

Én képes vagyok bármivel elvágni a bőrömet. Pl anno kb ~1mm vastag, kifejezetten nem éles gépházzal egészen a porcig vágtam az egyik ujjamat. Papírt meg csak vigyázva fogok meg. Srsly, azt csodálom, ha valami éles dolgon nem vágom meg magamat. :D



Nekem konkrétan 30 éves koromig olyan arcszőrzetem volt, mint egy átlagos 14 évesnek, most 33 évesen már kb. olyan, mint egy gyengébb 16 évesnek :D

Úgy irigylek egy ilyen Zachary Quintot vagy Fekete-Győr Andrást, sztem nagyon menő az erős borosta, bár csajok között változó, van aki nagyon szereti a sima arcbőrt.



sztem nagyon menő az erős borosta



Valamilyen szinten orulok mondjuk hogy nekem a pofamon nem no semmi sem, max az allcsont kornyeken alul nem kell sokat borotvalkozni gyakorlatilag csak nyak+bajusz :)

Persze igy soha nem is lesz belolem sexy Hugh Jackman :(

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


pme képe
pme
Donator

rwurl=https://assets.mmsrg.com/isr/166325/c1/-/pixelboxx-mss-78097973/fee_786_...

CANON EOS M100 MILC fényképezőgép, fekete + EF-M 15-45 mm IS STM + EH31FJ tok + 16GB SD kártya

Asszonynak születésnap+házassági évfordulós ajándéka, csak az övé szürke színű.
Múlt hónapban még 90 volt akciósan, plusz 10-ért pedig adtak egy egész tűrhető kis hama statívot is hozzá.

Fél napja megjött, de még ott nem tart, hogy bekapcsolja, annyira óvatosan bánik vele, és várja, míg az akksi maxon nem lesz, mert azt írja a kézikönyv, bár szerencsére minden cuccára ennyire vigyáz.

Én meg már megőrülök a kíváncsiságtól, mit tud a gép. :D



Jöhetnek majd a tapasztalatok a fotós topikba.

Non serviam



Nem is tudtam, hogy ennyire olcsón lehet már kapni aps-c MILC-eket :O

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



igen, ezen en is meglepodtem

Parizer forever.



Naja, most állt be az ára a megfelelő szintre... figyelembe véve, hogy az előállítási költség jóval olcsóbb, mint egy DSLR-é.



Na, ez azért nem igaz a Sonykra nézve. Még mindig írtózatosan drágák.



Jaja. Hát én csak erre a konkrét termékre értettem.



A régi Sony fejhallgatómat még középiskola 1. osztálya végén a nyári gyakorlat ellenértékeként kaptam (30+ éve). Kissé szét van már rohadva, a pántja többször eltört, sufnituninggal, drótdarabokkal lett megreparálva. A szivacs teljesen lapossá vált és szétporlott, azt új mosogatószivacsból kivágott darabokkal helyettesítettem. A 3,5 mm-es átalakítójában is elrepedt valami, időnként a dugó felső része bent ragadt az erősítőben, hegyes végű fogóval kellett óvatosan kiszuszakolni. Ezen felül a gagyi mikrofonomnak is elveszett a csíptetője, szóval kényelmetlen volt beszélni rajta keresztül.

Először egy olcsó vacakkal próbálkoztam, 3500 HUF-ért. Iszonyatos alapzaja volt, a hang meg mintha a víz alól jött volna, feltolt mély, semennyi magas. Másnap odaajándékoztam egy kollégámnak, a gyerekeinek talám jó lesz (ha nem találkoztunk volna, simán csak kidobom a szemétbe).

Második kísérletre ezt a fülest vettem. Egészen brutális hangminősége van.

Remélem ez is jó lesz 30 évig.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Remélem ez is jó lesz 30 évig.

Havernak ilyenje (illetve pro wireless, de lényegében ugyanez) van és évente törik neki az a lehelletnyi szar ami tartja a fülest. Örülj ha két évig nem törik el.



Azért az alapján, amiket leírtál az a Sony se bírta 30 évig :DDDDDD
Legkésőbb amikor a jackdugó elrepedt, akkor kukáztam volna... de a leírás alapján már sokkal korábban is romolhatott a hangminőség.

Én hétvégén vettem egy Sennheiser CX300S-t és egy Marshall agydugaszt. 80 eur volt összesen. Itt németben kevésbé elterjedt a kínai hamisítvány, 1-2 évig ki szokták húzni. De látom ezt a wireless divatmajomkodást, szóval ezért inkább vettem kettőt. A Marshall el van rakva bontatlanul.

A sok utazásom okán leraktam inkább otthon a Logitech G930 headsetemet. Aminek, megjegyzem, alig egy év egyáltalán nem komoly (értsd: heti ~5 óra átlagban) használat után a szivacsai már kezdenek szétmenni.



Chiller írta: Azért az alapján, amiket leírtál az a Sony se bírta 30 évig :DDDDDD

Még működik, félretettem tartaléknak. :) És még mindig sokkal jobb hangja volt, mint a vadiúj olcsó vacaknak. Ja és csak az átalakítója krepált be (idén), a saját jackje jó, szóval egy másik átalakítóval használtam már egy ideje.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Drága fülesek sose bírják 1-2 évnél tovább. Volt számtalan Plantronics, Sennheiser, Steelseries headsetem, ment a kukába mind hamar. Mondjuk akkoriban sokat használtam őket, de mindig vigyáztam rájuk, óvatosan tettem le őket, de hiába. Egy olcsó vacak Speedlink vagy mi meg évek óta bírja, csak a szivacsról jött le a műbőr, de gamingre tökéletes :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!