Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Sunyi írta: Oké, ezt a kockát már elvetettem.

Amúgy azért únták, mert az ep 3 egy gigantikus űrcsatával kezdődik, majd folyamatos akció megy, majd leül, hosszasan politizálnak meg beszének, 9 és 8 éves nézőimnek, majd a legvégén van egy kis hent újra.

Amúgy ezek után tényleg fura lesz nézni egy darth vödört, aki suhintgat a kardjával, meg 1-1 embert megfojt, de fiatalon lávafolyam közepe fölött repülő droidra szaltózott hárítás közben.

Azt még rá lehet fogni ara, hogy a sok művégtag miatt belassult. Bár azért még a Rogue One végén is lendületesebben gyakott, mint EP4-ben. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Én úgy tudom, hogy a könyvek szerint a páncél igazából egy börtön Vader-nek, ami teljesen visszafogja a képességeit. Sokkal jobb ruhát is tudnának neki csinálni, de ezzel van elfojtva az igazi ereje.



Jaja, már rég olvastam őket, de kb ez a lényege, meg hogy folyamatos fájdalmat csinál neki, ezzel is akadályozva, hogy ki tudjon teljesedni. Rafkós volt az öreg Palpatine, nem hiányzott neki egy ellenszegülő tanítvány



Nem, piros. Nem Sparos saját márkás volt, csak akkoriban ott vásároltam, ezért ott jött szembe folyton. :)
Mintha tejföl is lett volna, de simán lehet, hogy azt már csak utólag gondolom hozzá.



Training Day, 2 Guns, Remember the Titanst még régebben láttam, azokat most kihagyom. Viszont ezek mentek most tőle:

Inside Man
Jó kis simlis film. Tetszett, bár a vége kiszámítható volt.

John Q
Egynek elment, bár nem szeretem ha egy film sok "még éppen időben" cselekménnyel van megtűzdelve.

Courage Under Fire
Ez sem volt kiemelkedő film. Az ötlet jó volt, ahogy a történetet bemutatták, de Meg Ryan (ahogy a filmben is mondták) egy picsa. Matt Damon meg úgy nézett ki mint egy drogfüggő. :D

A Dark Waters kapcsán meg elindultam egy "Based on true story" vonalon is.

Insider
Nikotin botrány a cigigyártók "legnagyobb örömére". Kurva jó volt! Néztem a filmet és valami végig zavart. Senki nem gyújtott rá egy szálra sem, vagy legalábbis jól elrejtették. Pedig elég nagy "füstölő" Crowe meg Pacino is.

Erin Brockowich
Klasszik környezetszennyezős balhé, amit egy asszisztens göngyölít fel. Utánaolvastam és elég omg kategória. Ráadásul Erin később, további ügyeket tárt fel és harcolt ki kemény kártérítést más károsultaknak is. Julia Roberts meg mellbedobással győzött, meg is hozta neki az Oscart. :)

Charlie Wilson's War
Tom Hanks mint piás nőcsábász! Kurva jó kis könnyed film, viszont durva a téma. Afganisztán és SZU közötti balhé "megoldása" eléggé WTF módon. És hát ahogy ismerjük, a film végi idézet is tűpontos. Sajnos.



Charlie Wilson's War

Mindenkinek ajánlom én is. Philip Seymour Hoffman is nagy benne.



The world's end
Ez még mindig kurva jó :)



The yellow bird

Ez most nem jött át. Vergődés két fiatal amerikai katonával közelkeleten, meg otthon a háború után. Sötét titok, ami full nem volt ésszerű. Oké, megterhelő volt ami történt velük a filmben és ezért meg is lehet bolondulni, de nem volt olyan érdekfeszítő, mint mondjuk az Őrület határán, vagy a tigrisek földjén.

Le sens de la fete

Francia esküvős vígjáték. Lassan indul be, úgy kb. zéró értékelhető poén az első fél órában. A végére azért összeszedi magát, nem hasfogós, de azért jó.
Vannak benne klasszikus, több esküvőn is észlelhető formák is benne, a fotós, az énekes, egyes pincérek, a mama a mobillal, stb. Jobban ajánlom, mint a The yellow bird-t, de láttam már sokkal jobb francia vígjátékokat is az elmúlt 3 évben.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



de láttam már sokkal jobb francia vígjátékokat is az elmúlt 3 évben.

megint mondhatnál párat

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



10000. hozzászólás !!!
edit:mégse...



érdekes kint 10 000-et ír, itt bent meg 10 001.
most már ezzel 10 002

azt nézem hogy minden posztnál csal egyet a komment számláló
PSI!
rwurl=https://thumbs.gfycat.com/LeftMiserlyIndianhare-size_restricted.gif

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



tx

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


ShowHide spoiler #számláló

ShowHide spoiler #Terminator: dark fate

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Még nem láttam, de már nem is készülő... szóval hogy ez állítólag jó.
https://vimeo.com/ondemand/bornforthesaber



Playing with fire

Családi vígjáték, nekem max. 2 értékelhető poén volt benne, a gyerekeimnek jobban tetszett. Szerintem kihagyható.

Onward

Kifejezetten tetszett! Volt benne humor is, izgalom. A vége nem volt teljesen kiszámítható, nem szokványos. Ezt bátran ajánlom megnézésre!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Playing with fire

az megvan, hogy a legidősebb tesó az

ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Fú, hát nem tudom ajánlani. Ilyen lengyel nemzeti öntudattal nyakon öntött izé, ami nem tudja eldönteni hogy kisfilm legyen vagy history channel történészes magyarázós betétekkel.
Ami jó benne, hogy szépek a ruhák, helyszínek, és nagyon szép az a meglepően kevés harci koreográfia.
Ami még jobb benne, hogy egy órás, de mert a sztori viszont szar és (történészbácsi nélkül is, hát még vele) vontatott,
ami a legjobb benne hogy lehet tekerni :-P



Címe alapján eleve garantáltam volna, hogy szar lesz. :D Ha ráadásul még azt is tudom, hogy lengyel... :DDDD

No, de legalább megnézted helyettünk, így nekünk már nem kell erre időt pazarolni. ;-)

Non serviam



Valahogy így...



The Story of Fire Saga

Családi filmvígjáték a Netflixtől megfűszerezve egy kis Will Ferrell-féle bugyuta humorral (amit én speciel imádok). Sokat újat nem hoz a story: tipikus underdog történet reményekkel, szakításokkal, jellem fejlődéssel és egymásra találással takaréklángon tartott humorral. 1000x láttuk már. Ami viszont kiemeli a mezőnyből az Euróvíziós környezet, mert azt lássuk be, elég jól sikerült megfogni. (Minek? Merülhet fel persze jogosan a kérdés.)

A film sztárja egyértelműen Rachel McAdams. Érthetetlen, hogy ez a színésznő miért mellőzött. Elképesztően vicces és cuki. És ha ez a film ad egy kis lökést a karrierjének, akkor már érdemes volt leforgatni.



Mi is tegnap néztük. Jó volt. Rachel McAdams Meg extrém cuki és jó csaj. Haverkodnék vele. :D



A film sztárja egyértelműen Rachel McAdams. Érthetetlen, hogy ez a színésznő miért mellőzött.

Biztos most van a badass nagymama és a 2X hottie életkor között, ott ritkák a jó szerepek :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Blood Machines
Mindeössze 1 órás, rövidfilm, 3 részre szedve. Az egyetlen ami nem tetszett benne, ahogy fel volt darabolva és minden epizód után lement a credits. Gondolom eredetileg 3 külön részben adhatták le, de azért bosszantó volt kicsit ebben a formában.
Ezt leszámítva, tetszett. Habár nem épp mondható konvecionális filmnek és mivel nekem bejött, sanszos, hogy másnak nem fog. :D

P.S: Carpenter Brut muzsikájáért is megéri lecsekkolni.

Choose your next words with excpetional care!



Come to Daddy

Nah, just don't fucking bother...

3 részletben néztem meg, így is szar volt.

Non serviam



Guns Akimbo

Kár hogy nem tolták fullba. Itt kivételesen szerintem jó lett volna. Így csak egy gyenge közepes.
A karakterek gázak, a trükkök borzalmasak. A zene mentette meg valamennyire.
4/10 (csak ha nincs más)

Inside (2016)

Hát ez borzalmas volt. Az izgalmasnak szánt jeleneteken visítva röhögtem. Rachel Nichols se volt eléggé eyecandy, szóval ezt szimplán kaksinak ítélem. Kerüljétek el messzire.
2/10

1917

Kicsit több akciót vártam. Azért jó film így is. A zene csillagos ötös: Thomas Newman.
7/10

Sonic

Végülis elment egynek. Azért annyira nem vágyom a folytatásra.
Mindegy, gyerekeknek biztos jó.
5/10



Anna

Luc Besson pontosan olyan lett, mint onmaga silany masolata. Persze mit vartam, az elmult bo 20 evben egy nagy kover lofaszt tett le az asztalra...
Ez a film is kurva okosnak hiszi magat, mikozben bantoan buta. Szarul csinalja a nonlinearis tortenetvezetest, azt sem tudja melyik evizedben van eppen es szanalmas minden csavar, amibol kurva sok van, de egyik sem erdekes.
A foszereplo csaj ugyan szep(szeru), de nem tehetseges.



Deadwood

Nem láttuk a sorozatot, a film így igazából egy marha hosszú unalom volt. Senkinek sem ajánlom, aki hozzánk hasonlóan nem látta a sorozatot. De lehet, hogy azoknak is gyenge lenne.

Midway

Túlhasználták benne a CGI-t és több helyen értékelhetetlen szart, mintha valami youtubes kis költségvetésű filmből lett volna jelenet mondjuk a temetés is. Mennyiből tartott volna ásni 6-8 buckát, meg beleállítani ugyanannyi fehér keresztet, majd max. ezt összevágni több száznak?
Az a CGI ott kb. az SW Ep 1-ben is kilógott volna...

Ettől függetlenül szórakoztatónak találtam a filmet, de a nagy klasszikus Midway filmet nekem nem überelte. Respect azoknak a pilótáknak, akik az 50%-os halálozási ráta mellett egy nap többször is berepültek az ellenfél flottakötelékébe támadni úgy, hogy ha kiugrasz ejtőernyővel is meghalsz az óceán közepén.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nekem jobban tetszett a Pearl Harbor abban legalabb volt valamennyi sztori is OK, tortenelmileg nagyon hu a

ShowHide spoiler #

sztori elég uncsi volt :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!