Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


Ezek mind nagyon szép és nagyon jó példák csak erős csúsztatások már megint, mert a játékok nem teljesen működnek így javarészt. Ott a Control. PS-re elérhető megjelenés óta, gond nélkül megvehettem volna. Observation szintén. A problémám az, hogy végre a fregmentált szar pc gaming piac végre kezdett összeállni ami azt eredményezte, hogy végre volt értelme PC-n kiadni játékokat újra. Emlékezzünk csak vissza a 2000es évekre amikor közröhej tárgya volt a pc piac. Aztán persze jött a kiadók saját hülyesége ami fregmentálta a piacot valamennyire, de én pl az Origin-en meg a Battle.net launcheren kívül nem sokat tudok ami ténylegesen csak és kizárólag ott érhető el. Ahogy írtam ez nekik megint szíve joga, saját portéka, úgy tesz ahogy jónak lát. Mindkettőn költöttem pénzt és nem is bántam meg.

Erre jön az epic és előadja a narratívát, hogy itt van megmenteni a pc piact (aminek kurvára nincs szüksége megmentésre már hálistennek) és mindenki kapja be a péniszüket tövig, mert ők most akkora faszagyerekek, hogy lassan házi szentélyt is kéne nekik állítani amiért ezt teszik velünk. Csak közben elkezdték pofátlanul fregmentálni a piacot már megint (saját fejlesztés nélkül és még csak publisher szinten se nyúlnak a játékhoz, csak lefizetett elsőbbség van és ez itt a nagy különbség a többihez képest) miközben az EA pl szépen hozza vissza a játékai mellé a választás lehetőségét, mert nincs értelme különcködni. Az epic-et viszont ez nem érdekli. "Belekényszeríti" az egyszerű népet a fapados alig működő featureless boltja használatába az ingyen cukorkával annak reményében, hogy majd megragadnak az emberek és ez amúgy tökre működik is, látod te is itt harcolsz egy olyan jelenség mellett ami igazából csak árt a pc gamingnek mint egésznek. Közben persze lehet havi aktív userként reportolni azokat is akik berántják az ingyen játékokat ergó több milliós bázissal lehet példálózni. Igaz kit érdekel, hogy sokaknak kurvára nem tetszik, hogy pc-n 3rd party játékokat exkluzívvá tesz ami szvsz már magában egy nevetséges dolog platformon belül. A példáddal élve mondjuk úgy, hogy elérhető a kit kat az országod minden boltjában (PC) csak bele kell lépned egy pocsojába és ki kell turkálnod egy rakás szarból, hogy megkaphasd. Bűzleni fog utánna a kezed egy kicsit, de megkaphatod.

Megint leírom. Ha vége lesz az exclusive játékok vásárlásának amivel feleslegesen basznak fel pl engem és úgy 5 év múlva végre lesznek alap funkciók a launcherben akkor nem kizárt, hogy én is fogok ott vásárolni. Addig viszont amíg ragyogó hősként döngetik a mellkast, hogy ők most épp megmentik a pc piacot a szükségtelen megtörésével addig engem el lehet felejteni.



Van a Steamnek egy alternatívája, és a kiadók eldönthetik, hogy igénybe veszik-e vagy sem. Ez a piac is két szereplős, nem csak a vevő van, ott a kiadó is, ami szintén az optimális megoldást keresi. Én nem hibáztatnám se a kiadókat se a platform tulajokat, ha a lehető legmagasabb profitra törekednek.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



The stillness ha valakinek nem kő és megdobna vele, azt megköszönöm.




39 eur a doom eternal a bethesda oldalán.
hol a csapda?
https://bethesda.net/en/store/product/DO5CSTPCBG01BASE

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



hol a csapda?

A beth.net launcher egy fostalicska.



szerk: valami ilyen válaszra számítottam de annyira, hogy nem ér meg 20 eurót?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Őszintén nyögvenyelősebb mint uplay vagy origin. Végigtoltam, aztán uninstall.

Más: 1000 indie játék/egyéb $5-ért: (NINCS hozzájuk steam kulcs, csak direct download)
https://itch.io/b/520/bundle-for-racial-justice-and-equality




Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Ingyen Witcher 3 https://www.gogalaxy.com/en/ jun23.-ig.



*:ha bármi más platformon már megvan.

(ha azóta ezt nem szedték ki)



Mondjuk ez igen nagy asterisk. :D
Epp gondolkodtam rajta, ha ennyi kell lehet telepitem a galaxit (max a zsakolas utan uninstall), de igy akkor felejtos.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Mea culpa :(




Állítólag június 18 és 22 között free to keep lesz steamen a KC:D.

Non serviam



Kingdom Come: Deliverance has sold over three million copies across all platforms, just over two years after launch. To celebrate the milestone, the game is offering a free weekend on Steam from June 18 through 22.

Ettől még lehet free to keep! :)



Igen, pont ezt próbálom kibogozni egy másik fórumon. Állítólag discordon ejtette el egy dev az infót (már a free to keep dolgot). Holnap kiderül.

Mondjuk úgysem egy nagy eresztés a játék. Vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy: kőbaltával faragott középkori csicskaszimulátor. :D

Non serviam



Savanyú a szőlő, kovács fia :-)



Sajnos egyszerűen nem tudom túltenni magam az ótvar animációkon. Párbeszédek alatt a falat kapartam. De az egész játék borzasztó wonky-janky. Nem csak a harc, hanem a lovaglás, sőt: a sima talpalás is. És hát a küldetések se valami húúú, de érdekesek vagy izgalmasak. Majd valószínűleg írok fikát a megfelelő topikba. :D

Non serviam



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



És AssCreed Origins is free weekend-et kap, tippre akciózással együtt:
https://www.eurogamer.net/articles/2020-06-17-assassins-creed-origins-is...




Nem olvastam el rendesen, így meglepődtem, hogy kapásból mindkét rész, pedig ott van a nevében, hogy collection. Istenemmennyit nyomtam ezt anno EGA, meg CGA monitorokon, suliban, havernál. Meg az Ishar részeit, bár lehet azt már VGA-n?



Ráadásul trilogy az a mindkét rész. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Ja, hogy volt harmadik része? :O



Lou képe
Lou
Donator

steam-en féláron a Doom Eternal

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Epicen ingyé lesz a Conan exiles másodikától.



summer steam sale!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!