Jelenlegi hely

Katasztrófa

Utolsó bejegyzés


Az új koronavírus 20-szor halálosabb, mint a sima influenza
Egy új elemzés szerint, amely a február 11-ig ismertté vált megbetegedéseket és haláleseteket vizsgálta, az új koronavírus okozta megbetegedések halálozási aránya némileg nőtt az elmúlt hetekben, és jelenleg 2,3 százalékon áll. Ez több mint hússzor magasabb ráta, mint az influenza szokásos 0,1 százalékos halálozási aránya.

Kik is mondták, hogy ez lightosabb, mint egy influenza? :D


Lou képe
Lou
Donator

Forrás megjelölés már nem dívik?

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Indexes cikk h meghalt vuhani korhazigazgato.


Lou képe
Lou
Donator

Nulla tényleges adat mivel számolt, kicsoda, hol és mi alapján. Újabb hulladék cikk.
De igaz. A pánik és a szenzáció az preferáltabb.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Emlékeim szerint még a WHO is 2%-ot emleget.

gyors keresés pl:
rwurl=https://i.imgur.com/hIVTMFu.png
forrás



Engem csak az érdekel hogyha elkapod és túléled akkor:

-jobbak az esélyeid ha megint elkapnád?
-fertőzöl-e még? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



azt max az ufókok susoghatták a füledbe éjjel a zuhany alatt

ahhoz képest, hogy az elején 3-4%-ok röpködtek, eléggé visszavettek. :D és ismétlem, ez csak az igazolt fertőzések, rengetegen maradhattak tünetmentesen a radar alatt. szóval van az 1% is.

itt egy jan 28-i kommentem

ShowHide spoiler #

Vill du bli ihop med mig?


LY képe
LY
Donator

A WHO a jelek szerint eléggé Kína zsebében van már.




de ez fordított irányba nem működik? eltitkolják a megbetegedést vagy halálozást a családok, hogy be ne vigyék az egész bagázst kórházba?



Meg azt is mondják, hogy Magyarország egy New Yorkban bejegyzett cég... Vagy mi.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


LY képe
LY
Donator

Persze, nyilvan a vilaghelyzete blogrol informalodok
https://ka-steve.tumblr.com/post/190704834826/nézem-ezt-a-gyűjtést-a-who-adataiból-dolgozik



Vajk írta: Meg azt is mondják, hogy Magyarország egy New Yorkban bejegyzett cég... Vagy mi.

Amikor a szüleitől elvett csecsemő ügynél először hallottam erről kicsit elszállt az agyam. Hallotta már elborult konteókat de ez szerintem még a gyíkember-Anunaki-Aszfalt kapitány vonalnál is durvább.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Parizer forever.



majd jól megmondja, hogy ez manipulált kínai propaganda tanulmány :Đ



Parizer forever.



Sajnos lusta vagyok átfutni, milyen adatokat használ?

Ha azt a térképes infografot vesszük alapul, nagyon furcsa, hogy a 2012 halálesetből 1921 van Hubei tartományban, azaz 91 van azon kívül, miközben regisztrált felrtőzésből van bőven (75200-61682=13518), ami kevesebb, mint 7 ezrelékes ráta. Mi magyarázza ezt a nagy különbséget (vs 3%) a tartományon belül és kívül?
Szerintem leginkább a hiányos adatok, szóval kb. minden csak erős találgatás.



ezek pénzes turisták, nem az ilyen emberek patkolnak el a vírustól, hanem a szegények. Öreg meg öreg között is bőven van különbség egészségi állapotban a gazdagabb javára...



bazz Gabika, te érted amit írok? vagy beleolvastál egyáltalán ebbe a cikkbe?

ebben semmi projekció vagy modellezés nincs, csak arról ír, amit Moken is említett, ti. 2,3% a mortalitás az igazolt fertőzöttek között. ezt pontosabban úgy hívják hogy Case Fatality Rate. a nevezőben csak a klinikailag tesztelt és pozitívnak bizonyult betegek szerepelnek.
hányszor írjam még le, hogy szakértők szerint is kismillióan maradnak tünetmentesek vagy minimális tüneteket mutatnak, ezért nem tesztelik őket. őket kihagyják a nevezőből az arányszámításnál. ergo jóval magasabb számot kapunk a valóságnál.

de persze ez összességében többfaktoros dolog, mivel:

a klinikai tesztnek mekkora az ereje? (power of the test, milyen valószínűséggel mutatja ki, ha valaki tényleg fertőzött (kicsi a false negative eredmény). ezen kívül alacsonynak kell lenni a I-es típusú hibának is (false positive)
ez valószínűleg nem okoz nagyságrendi eltérést.

mennyi még életben lévő beteg hal meg a jövőben? a betegségnek van egy lefolyása, egy snapshotból még nem tudhatjuk a valós kilátásokat, de ahogy haladunk az időben és stabilizálódik a terjedés ez elkezd kiegyenlítődni, mert aki a korábbi méréskor még élt és közben meghalt, az bekerül az eggyel későbbi adatsorba. itt már nagyobb a bizonytalanság és elméletileg ez növeli a valós mortalitást, de ez is eltörpül ahhoz:

hogy mennyien maradnak tünetmentesek vagy enyhe náluk a betegség lefolyása. őket simán kihagyják, mert csak a gyanús eseteket tesztelik. ez a rengeteg tünetmentes hordozó kimarad a számításból, emiatt masszívan felülbecsülik a valós mortalitást a CFR-ből kiindulva.

Patients with SARS-CoV-2 infection are presenting with a wide range of symptoms. Most patients seem to have mild disease, and about 20% appear to progress to severe disease, including pneumonia, respiratory failure, and, in some cases, even death.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30308-1/fulltext

és itt is csak az igazolt esetekből számolnak! mi másból. a valóságot csak modellezéssel lehet közelíteni, ahol figyelembe lehet venni a radar alatt maradt látens eseteket.

Vill du bli ihop med mig?



2,3% a mortalitás az igazolt fertőzöttek között. ezt pontosabban úgy hívják hogy Case Fatality Rate.

pontosan. es a cfr a szezonalis flunal 0.1%-alatt van. :) (ugye ott is vannak tunetmentesek, illetve akik nem mennek dokihoz az enyhe lefolyasu betegseggel)

szoval mi is a problemad?

Parizer forever.


LY képe
LY
Donator

Mit szólsz a tumblr poszthoz amit linkeltem? Számomra elég meggyőzően érvel amellett, hogy a kínaiak által közölt számok nem valósak, ergo bármi amit csak azokból számolnak, szintén téves...





Én előbb halnek éhen mint bármi más. Semmi kaja nincs itthon sose. :D

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ha babkonzervre lenne szükséged, csak szólj! SSD dettó...



Olaszország elesett

Parizer forever.



Vagyis a fertőzöttek száma más milliókra halálos áldozatok száma meg százezrekre tehető?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Nem kételkedem, hogy a kínai számok kozmetikázottak. De abban is 100%-ban biztos vagyok, hogy ők mindent megtettek (utólag). Láttam videókat ahogy falakat építettek a 4sávos főútvonalakon, munkahelyeken ipari permetezőgépekkel szórták a "fertőtlenítőt", hermetikusan lezártak falvakat, vagy hogy gépfegyveres katonák őrizték a kijárási tilalmat nagyvárosokban. Nem szaroztak, ez biztos, ha olyan volt a helyzet, megtettek _mindent_. Olyat, amit egy nem szocialista diktatúrában (például NY-EU-ban) még gondolni se mernének.

Ettől függetlenül azért nem temetném még a dolgot továbbra sem, szerintem nem kell túllihegni sem. Ezt most találtam:
rwurl=https://i.imgur.com/McngqWL.mp4



Igen a kínai diktatúra sokkal komolyabb lépéseket tehet meg anélkül, hogy bárki beleszólna. Olyanokat amik az EU-ban már komplett népharagot váltanának ki.

Áprilisban tervezünk japánba menni. Remélem addig a helyzet javulni fog. Jelenleg ahogy nézem japánban viszonylag OK a helyzet. 122 fertőzött van egy 130 milliós országban és azok nagy része is a hajóról van + Kínából kimentett ember. A japánok meg híresen higiénikusak szóval remélem jól kezelik majd helyzetet.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Chiller írta: De abban is 100%-ban biztos vagyok, hogy ők mindent megtettek (utólag).

Fogalmazzunk így inkább: Kína mindent megtesz utólag, hogy a vezetők nehogy véletlenül rossz színben tűnhessenek fel. Ennyi, és semmi több.

Az a fertőtlenítő meg mintha hipó, a hermetikus lezárást meg már láttuk Wuhannál. Előbb elengedik az emberek kétharmadát, aztán jött a vesztegzár, amikor eltorlaszolták a lakások bejáratát, és aztán sok szerencsét, ha nincs otthon elég kaja.

És persze közben ezt ki is használták arra, hogy politikai ellenfeleket tüntessenek el (lásd az internettől megfosztott és lakásába zárt "ellenzéki"-t pl)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!