Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés



BATISON

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ez így olyan, mint Robin öccse aki a farsangon Betmennek öltözött, bár lehet, hogy csak a piros háttér miatt. Most kicsit kíváncsi lettem, hogy hogy lesz ez Batman.
(Ok a Gothamben se volt annyira hightech Batman, szóval nem lehetetlen.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



misplay, epic fail :D Casting directornak gratulálok :D



RoBat BattinBat



Ez most komoly, hogy ez alapjan a kep alapjan konyveljuk mar el, hogy szar lesz? Aztakurva. :D Aztan meg te papolsz itt eloiteletekrol Moken. :D



van videó is. Sztem eddig is nyilvánvaló volt, de most már biztos, hogy ez a ficsúr nem való Batmannek. Tudom, tudom voltak filmek, amikben jól játszott, láttam őket én is, de ő nem Batman, ahogy Keaton se volt az.


LY képe
LY
Donator

Szeretném itt felhozni Cavill hasonló tesztfelvételét a Witcher kapcsán, az arra adott reakciókkal és a végeredménnyel



Nekem az összahatás fura. Eddig ugye megszoktuk, hogy Batmannek testáncélja van, nem bőrből varrt valami mint ez esetben. Vagy most kapunk egy olyan előzményt ahol Batman = Bruce Wayne nem egy milliárdos, hanem egy sima járőkelő, mint Joker a legutóbbi filmben ? Kétlem. (Mondjuk lehet, hogy a képregényekben is csak sima kezeslábasban tolja semmi extra védelem, meg kevlár, meg kütyük, annyira nem vagyok hardkór, csak az eddigi filmek alapján mondom)

Eddig pont ilyen feelingje van ni :

rwurl=https://i.pinimg.com/originals/a2/d0/5d/a2d05d9cfede5ca9234ced6697b0bf75...

(Szerk. a mozgóképes anyagban valamivel jobb)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



nekem is ilyen feelingje van.


LY képe
LY
Donator

De hát a páncél nagy része fém és kompozit anyag... csak a maszk bőr. Ez mondjuk engem is zavar, a Dark Knight sisakja az tök logikus volt és a nyak mozgását sem korlátozta le jelmez szinten sem, mai napig a legjobb megoldás a Batman jelmezre.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=j0Sk34phMKk
Komolyan jönnek vissza a fekete cuccok / bőrszerkók? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Van barki, aki ketelkedik abban, hogy ez nem egy soft reboot lesz?



Nem kell softoskodni, az epitesz baratunk mondta, hogy Neo akarhanyadik (hatodik talan?) kivalaaztott.



ahogy Keaton se volt az

Édes istenem, te szerencsétlen, átmész egy határon!

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Kikerem ezt a hangnemet! Egy 175 centis, aputestu, kalacskepu arc megis hol alkalmas Batmannek? Nevetseges volt mar gyerekkent is. Affleck volt eddig egyetlen igazi Batman. Nolan Batmanje nem Batman, de ha ettol elvonatkoztatunk, akkor Bale oke volt, mint Batman, Bruce Waynenek viszont szanalmas volt. Nekem Kilmer serult, titokzatos Bruce Wayneje tetszett, de Batmannek o is gizda volt. Joe Manganiello lett volna a tokeletes a szerepre, csak mar o is kioregedik lassan.



Kikerem ezt a hangnemet!

Miért kéred ki, hát EGY SZERENCSÉTLEN VAGY a véleményed miatt, édes atyúristen! Neked nem az a Batman jön be, amelyik neki? Ilyen komoly témában jogos, hogy nem tűri az ízlésbeli különbséget, hát Batman!

Viccet félretéve amúgy nem lenne a hangnemmel semmi baj, ha nem kéne majd órákig hallgatnod a drámázást a megsértett önérzetekről, amikor a 20. ilyen után elküldöd a vérhányásba.

Nekem Kilmer serult, titokzatos Bruce Wayneje tetszett

Ez fura, mert az a karakter egyébként Keaton karaktere volt (mmint tényleg: a Batman Forever a Keaton-filmek folytatása, csak Keaton egy kicsit őrültebbre vette a figurát, főleg az első filmben).

Az új film esetében szerintem Patiszon jó lesz egynek, a Zoe Kravitz féle Catwomantől viszont konkrétan rettegek. A csaj egy dugó, 160 centi sincs, színészileg meg semmi extra.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ez a batman tema szamomra is gondolkodos. elmelaztam felette rendesen a csillogos vampirfiu tomeges fikazasa utan es rajottem miert maradnek a temaban teljesen semleges egyelore.
sztem kellemesen kocka alla van a sracnak-meg akar el is fer a batman maszk alatt.
szinesznek jo, tehat akar meg jol is hozhatja a karaktert.

amugy meg az egesz megint a DC (altalaban elbaltazott) koncepciojan all vagy bukik majd.

batman/bruce wayne szempontjabol nekem eddig leginkabb Clooney es Affleck jottek be, ha csak a szinesz karakteret nezzuk, megis a Clooney fele batman egy bohozat volt, Affleck meg meg csak nem is szerepelt onallo batman filmben.
nekem Bale eleg elkepzelhetetlen volt batmannek -plane a sejpitesevel-ennek ellenere szerintem a Nolan fele batman filmek voltak a legjobbak mindkozul. (ami iszonyat belerondit szamomra, hogy ket film erejeig nem voltak kepesek megtartani egy darab fontos karaktert jacco szinesznot, es raadasul egyik sem volt az igazi,de ez csak ilyen szemelyes hiszti reszemrol)
Keaton nekem sem volt batman, de a Burton fele rendezes teljesen atvarazsolta a dolgokat.

Joe Manganiello lett volna a tokeletes a szerepre, csak mar o is kioregedik lassan.

ezzel egyet is ertek, bar talan tul/feltunoen nagy a karakternek.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A csaj egy dugó, 160 centi sincs

Hagyjuk már az ilyen “érveléseket” (a színészi kvalitás nyilván más tészta, bár, khm, Selina Kyle nem egy hűdekomplex karakter). Tom Cruise sem éppen egy égimeszelő, aztán mégis a tökjó Jack Reacher volt (na jó, az első filmben), pedig ott a karakter egyik központi vonása, hogy hegyomlás méretű.



Batison elég furán mutat ebben a szerkóban, jobban hajaz Daredevilre mint Batmanra. De amit igazán nem tudok elképzelni az Colin Farell mint Cobblepot...



Azért Michelle Pfeiffer után nehéz lesz emlékezetes Macsaknő/Selinát hozni sőt nekem Pingvin is ugyanaz. Jó, mondjuk a Burton Batman filmek valahol más dimenzió, mint mondjuk akár a Nolan féle változat. És ha empírikusan nézzük akkor De Vito lehetett volna Rozsomák, hiszen maga az állat sem farkas ugye, hanem borz, de attól még bármit szétkap pillanatok alatt. :D

rwurl=https://honknews.com/wp-content/uploads/2019/12/danny-devito-wolverine-f...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Hagyjuk már az ilyen “érveléseket”

Jó, tudom, nem szép és látszólag nem is túl elmés azt írni, hogy "te 157 centi vagy, szóval csak szar Catwoman lehetsz", de azért a 157 centi magas Macskanő már egy feladat, amit meg kell oldani (a beállítások nem mutathatják alacsonynak, nem szerepelhet 180 centi magas statisztákkal egy harcjelenetben stb.), ami miatt mondjuk lehet, hogy jobban körbe kell vágni néhány jelenetben, mint egy Gal Gadotot. A "cat burglar" jelleg miatt amúgy van értelme a kicsi színésznőnek (mestertolvaj, be kell férnie a szűk helyekre :D), csak hát közben meg a képregényes karakter egy szexi dög is, aki folyamatosan manipulálja az embereket a szexualitásával. Ezt egy Michelle Pfeiffernek elhiszem, egy Zoe Kravitznak viszont nem... szóval gyanús nekem, hogy megint jól el fognak térni az eredeti karaktertől.

Szóval na, szívből gyűlölöm én a mostani "physical acting" divatot, ahol valaki karriert építhet abból, hogy egy év alatt felkokszolja magát és eljátszik valami huszadrangú szuperhőst, de a megjelenés ettől még számít. Pattinson is pl. egy jó színész, de ide a rozsdás bökőt, hogy nem a "normális" Batmant fogjuk tőle kapni, mert arra egyszerűen nem alkalmas. Szerintem ő "crazy Bats" lesz, vagyis a tikkelős, őrültebb Keaton-alakításra fog hajazni leginkább a mérges Batfleck helyett.

A Jack Reacher meg szvsz nem Cruise miatt lett jó, hanem Cruise ellenére, mert a film minőségétől függetlenül az ott egy kurva rossz ábrázolása a karakternek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



khm. Pfeiffer óta volt azért egy Anne Hathaway, aki nagyon jó macskanő volt.



Én elhiszem, hogy tömegeket képes lázban tartani mérsékelten komplex karakterek új és új megformálása, de szubjektív oldalról nézve számomra baromi uncsi látni, hogy ezen pörögtök.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Pedig pl. arra a kérdésre, hogy "miért öltözöl be denevérnek bűnözőcsapkodás mellett?" egy csomó jó és másmilyen választ lehet adni. A Batman karakter azért működik 80+ év után is, mert baromi sok irányba alakítható úgy, hogy közben autentikus is marad.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A zsíroshajú köcsög után bármilyen hangnemet kikérhetsz, maximum leszarom!

Amúgy az megvan, hogy egy kitalált pizsamás hősről beszélünk, ugye? :DD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Amúgy hány naponta mosod a hajad?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Azért már elnézést kértem és amúgy is vagy 4-5 éve történt.

Az megvan, hogy tökmindegy hogy kitalált vagy valós karaktert kell eljátszani, fontos, hogy a színész fizikailag hiteles legyen a szerepre? Nézzük meg pl. Rusht.



Azért már elnézést kértem és amúgy is vagy 4-5 éve történt.

Megtanulhattad volna már, hogy a bocsánatkérést itt mindenki leszarja, csak az évtizedes sérelmek számítanak, szóval ANYÁDAT és amint eszembe jut valami, amit 10 éve csináltál, felelősségre vonlak 30 évesen egy olyan dolog miatt, amit 20 évesen írtál le.

Erre adok magamnak egy hetet, mivel utána elhagyom az oldalt Zaxx, Shay, Moken, BloodyAnalFisting69 és Nokedli miatt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!