Jelenlegi hely

Mi jut eszedbe?

Utolsó bejegyzés


soha nem kommenteltem oda és amúgy sem vágyam shitstormot generálni se ott, se máshol.
csak többnyire jó volt olvasni a kommenteket, nem kevésszer jobb mint a cikkeket

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Szóval ez olyan, mint nálam a Star Wars témájú új filmek és a róluk születő kritikák. Ez utóbbiak tartalmasabbak és érdekesebbek, mint a trilógia bármelyik darabja, vagy az összes együttvéve.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Egy Brit (??) pasas megkeresett azzal hogy ő egy tanár, aki szeretne tartós időre Magyarországra jönni, s hajlandó lenne fizetni azért, hogy papíron összeházasodjunk, hogy megkapja a szükséges iratokat ahhoz, hogy maradhasson. Vajon megérné nekem kockáztatni ilyesmit?

Pár napja ugyanezt beszéltük öcsémmel az Arizonába költözésem kapcsán.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Nem megy az ilyen egyszerűen. Barátom elvett egy grúz lányt. Már itt él, de attól magában nem állampolgár.

szerk:
Végül is, nem tudom, miért kevertem bele az állampolgárságot.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Totál defektesek a szüleim.

Azért ide, mert ezen csak röhögök, nem érint már negatívan, amit tesznek. Túl régóta vagyok ahhoz a gyerekük. :)

Van ez az embertípus, hogy akár évek hallgatása után egyszer csak derült égből rád támad.

Először apám kezdte még másfél éve. Egész jó volt a viszonyunk, tettem is érte. Rendben lezsíroztuk, hogy kivásárolom bizonyos haszonélvezeti jogaiból, stb. Egyetértés, minden kerek, üzlet megköttetik. Rá pár hónapra bekattan (asszony a háttrében somolyog), hogy szerinte én még egy évvel korábban kibasztam vele, mert hogy nem akartam csak úgy aláírni neki papírokat, hogy lemondok bizonyos használati jogokról a házban, mielőtt eladom.
Szóval, volt egy telekügylet, megbíztam benne, erre azóta is elfelejtette elutalni az esedékes 9 millát. (lényegében az volt, hogy nem akartam papíron megvenni tőle egy telekrészt, csak hogy továbbadjam pár hónappal később és fizessem miatta az adókat, hanem ő volt papíron az eladó mindvégig)
Aztán az ember vigyorogjon. Végül is, leszarom.

No, de azért jutott eszembe ez az egész, mert most anyám jött nekem emailben egy két éves storyval, és nem is értem, mit akar. Azt mondta, ingatlanosként segít eladni a lakásomat, végül az lett, hogy az ember, akit hozott, kiszállt, de mivel a haverja volt annak, aki megvette ezzel párhuzamban a szomszéd lakását, átadta neki a lehetőséget, hogy megvegye az enyémet is, egybenyitandó a két lakást.
Ezzel tényszerűen legfeljebb az én lakásom kapcsán kerülték meg a másik ingatlanost, hiszen az anyám ügyfele nem, a másiké kétszeresen vásárolt, de velem nem állt szerződésben a krapek.

Erre most ír anyám, hogy anno ezzel ő lett megkerülve. ??what?? - meg, hogy kiderült, azok már eladták egy másik ingatlanjukat, és nem szóltak neki. ??ehhez mi a faszom közöm van???
Igaz mondta, hogy tőlem nem kérne pénzt a segítségéért, most mégis azt látom, hogy szálka van a szemében egy olyan jutalék kapcsán, amit amúgy senkinek nem kellett volna kifizetnem. (Pedig pár hete ajánlottam, hogy adok bele pénzt, ha kocsit akar venni)

Én meg csak nézek
rwurl=https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/576/Wat8.jpg?131593...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



I am a UK national living in Hungary. In case of a no-deal scenario, what should I do to keep my residence rights after Brexit date? When should I do it?

Hungary will protect your residence rights through transitional measures that will be applicable for three years after the withdrawal date. You will need to have a residence document to prove these rights.

Neked megeri-e? Szeretnel buncselekmenyt elkovetni egy ismeretlen ember miatt aki amugy minimalis erofeszitessel letelepedhetne amugy is? :D

Az arizonaba koltozesed kapcsan szinten ugyanez. Plusz egy green card kurva hosszu procedura normalis korulmenyek kozott is. Csomo interjuval stb, felejtos meg belekezdeni is.



Vajon megérné nekem kockáztatni ilyesmit?

Ugy kell gondolkodnod, hogy meg ha minimalis eselye is lenne a lebukasra, megerne e neked ilyesfele buncselekmenybe keveredned es szivnod a kovetkezmenyeivel?

Aztan az esely (mivel random x pasas), sokkal nagyobb lebukasra, mivel fogalmad nincs mik a tenyleges szandekai. Lehet scammer, lehet szuroproba hatosagoktol, nem az elso pelda lenne egyikre sem. Scamming meg nagyobb valoszinusegu minden masik lehetosegnel amugy szvsz, es varnod kell majd mikor ker repulogepre kolcson, vagy valami hasonlo szoveg. :)

En btw minden alkalommal azt valasztanam (ha legit megkeresne egy csaj hogy fizet csak hogy vegyem el es ugy papirokhoz jusson), hogy lenyulom tole a lovet, aztan cserben hagyom hazassag nelkul. Mit tud tenni ha nem tetszik neki, elmegy a hatosagokhoz sirni hogy nem vettem reszt a buntenyben a donacioja utan? :D

Volt mar ismerosomtol pelda aki fentebb modon tett, es hoppon maradt a csaj.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



En btw minden alkalommal azt valasztanam (ha legit megkeresne egy csaj hogy fizet csak hogy vegyem el es ugy papirokhoz jusson), hogy lenyulom tole a lovet, aztan cserben hagyom hazassag nelkul.

Egy igazi gentleman vagy, remélem azért legalább egy mentőmellényt küldesz neki mielőtt átússza a Channelt :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



[justify]Természetesen úgy volt feltéve ez a költői kérdés, hogy már egyértelmű volt a válaszom rá. #nope[/justify][justify]Eleve bukik a dolog ott, hogy egy állítólagos brit állampolgár, akinek nem kerülne sem semmibe idejönnie jelenleg (meg amúgy sem találok értékelhető magyarázatot arra, hogy tanárként miért akarna bárki idejönni - persze lehet hogy én hagytam ki valamit, mivel nem túlságosan követem, hogy alakul a soruk Mordorban). Az ő esetében teljesen másra gyanakszom az eddigi beszélgetéseink alapján. A Facebook profilját is átnéztem, csak pár fotó van feltöltve oda, ezek közül egy ábrázol személyt. Behúztam a képkeresőbe így-is meg úgy-is, de nem igen talált egyező képet a rendszer, de ez sokat nem jelent, mert bármilyen videó képkockája is lehet.[/justify]

[justify]Egyébként is gyanakvó vagyok, attól pedig a hideg is kiráz, hogy hasonló ügyletekbe bonyolódjak olyanokkal, akiket nem ismerek ([color=#413b55 ]feldobott labda[/color]). Eleget kockáztatok a munkám során, nem akarok beleesni a szarka és a farka esetébe a pénz miatt. Inkább várok türelmesen, hogy a két cég meghozza a kellő összeget az Arizonai útra, meg amúgy bármire, ami nagyobb összeget igényel.[/justify]

En btw minden alkalommal azt valasztanam (ha legit megkeresne egy csaj hogy fizet csak hogy vegyem el es ugy papirokhoz jusson), hogy lenyulom tole a lovet, aztan cserben hagyom hazassag nelkul. Mit tud tenni ha nem tetszik neki, elmegy a hatosagokhoz sirni hogy nem vettem reszt a buntenyben a donacioja utan? :D

Amikor te vagy a karma és még meg is fizetnek érte. :D

Én bevallom visszaéltem "hasonló" helyzetekkel régebben, de mentségemre szóljon, hogy tiszta lapokkal játszottam. Ők tették alám a pénzt, akkor meg még jobban érdekelt, mennyi van a háznál. :')
[size=11px]Azt mondjuk sajnálom, hogy az egyik exem, aki szintén hasonló módon próbált magához láncolni, végül nem kapta meg a Kylo Renes szobrot, amit karácsonyra neki szántam. Bár ezt is ő baszta el.[/size]

Joda írta: Az arizonaba koltozesed kapcsan szinten ugyanez. Plusz egy green card kurva hosszu procedura normalis korulmenyek kozott is. Csomo interjuval stb, felejtos meg belekezdeni is.

[justify]Ja hát nem egy rögmentes út a megvalósítására, de mindenképp lobbizok az Arizonába költözés mellett. Már csak azért is, mert akkor jött be a második cégnél való munkaajánlat, amikor sokkal komolyabbá vált az elhatározásom a költözés irányába (call it luck). Ha nem állnék így, legfeljebb álmodoznék róla továbbra is. Elég sokat beszéltünk a lehetőségekről olyan ismerősökkel, akik pár évet kint éltek, vagy azóta is kint tartózkodnak.

Nyilvánvalóan egy elég idegtépő és baromi nyűgös procedúra lesz, de nekem tudja a franc miért, fontos az a hely. Addig meg csillapítom ezt az érzést néhány hét esetleg hónap kint tartózkodással.[/justify]

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Ja hát nem egy rögmentes út a megvalósítására, de mindenképp lobbizok az Arizonába költözés mellett. Már csak azért is, mert akkor jött be a második cégnél való munkaajánlat, amikor sokkal komolyabbá vált az elhatározásom a költözés irányába (call it luck). Ha nem állnék így, legfeljebb álmodoznék róla továbbra is. Elég sokat beszéltünk a lehetőségekről olyan ismerősökkel, akik pár évet kint éltek, vagy azóta is kint tartózkodnak. Nyilvánvalóan egy elég idegtépő és baromi nyűgös procedúra lesz, de nekem tudja a franc miért, fontos az a hely. Addig meg csillapítom ezt az érzést néhány hét esetleg hónap kint tartózkodással.

Legit kikoltozes az okes, azt hittem green cardozni akarsz hasonlo modon azert hoztad fel egy kommenten belul. Kurva maceras, kb felistennek kell lenned, hogy beengedjenek es talalnod kell olyan munkahelyet aki keszen all foggal korommel ragaszkodni a szemelyedhez es be tudja bizonyitani, hogy _senki_ nem alkalmas a munkara rajtad kivul. :D Hat, sok sikert.



[justify]Még a legit kiköltözés is elég orosz rulett szagú ([color=#413b55]lehet csak nekem[/color]), green cardozást főleg nem kockáztatnék meg ilyen módon, bár egy-két ismerősöm többször is felhozta, mint lehetőséget - de arra nem harapok rá. Annyira nem vagyok sem elkeseredett, sem hülye, sem naiv.[/justify]
[justify]Hát ebben sajna van valami. Ha félisten nem is vagyok, vannak "félisten" ismerőseim a határokon túl is, akik talán tudnak segíteni ebben a kérdésben (többnyire ismerős cégek). Aztán hogy ez a hosszú kapcsolat mennyire megbízható, az félő úgyis akkor derülne ki. Viszont most még egyáltalán nem érzem annyira stabilnak az itthoni helyzetet, hogy ezt az egészet 2020-ban megugorjam.[/justify]
[justify]Először is jó lenne, ha a második cég itthon igen szépen beindulna, mert az egy elég nagy plusz összeggel fogja tolni a szekeret. Másodszor pedig a család. Szeretném ha olyan erős combokon állna a család "itthon hagyott" fele anyagilag, amennyire talán még sosem állt, mert ki tudja, hogy ha már abban a fázisban leszek hogy költözöm, akkor hogyan tudom őket támogatni távolról addig, amíg sikerül viszonylag stabilizálni a saját helyzetem kint. Tehát szempont az ő biztonságuk is [size=9px](elvégre ha úgy hagyom őket itt hogy amúgy tudom hogy szar helyzetben vannak, akkor az nem-e az én felelősségem is, ha még nagyobba kerülnek?)[/size], meg a sajátom. Mert borzasztó sokan szívták be külföldre költözéssel úgy, hogy nem terveztek elég alaposan és úgy is, hogy szinte minden rendben volt látszólag, aztán valami nem jött össze. Talán annyit tehetek még ezzel kapcsolatban, hogy próbálok informálódni amennyire csak lehet, meg körülbelül előre kiválasztani a konkrét helyet, ahová esetleg költözni szeretnék (legalább város szinten?).[/justify]
És köszi! :') Azt hiszem az kelleni fog.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Szóval, volt egy telekügylet, megbíztam benne, erre azóta is elfelejtette elutalni az esedékes 9 millát. (lényegében az volt, hogy nem akartam papíron megvenni tőle egy telekrészt, csak hogy továbbadjam pár hónappal később és fizessem miatta az adókat, hanem ő volt papíron az eladó mindvégig)
Aztán az ember vigyorogjon. Végül is, leszarom.

szolj neki, lehet csak elfelejtette :)

hat erdekes sztorik csorolandbol :)

Parizer forever.



Az ember a barátait megválogathatja.
A családját nem.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Pedig pár bontószökevény X5 vastagon kijönne belőle...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jean: I'm never going to let you take Maria away from me.
Matthew: I never said I wanted to.
Jean: She's got to pay.
Matthew: Your husband died of a heart attack.
Jean: No one dies of a heart attack. They die of disgust, disappointment.
Matthew: You're not the first woman in the world who's had a hard time.
Jean: You're an outsider; you don't understand. A family's got to stick together, come hell or high water.
Matthew: A family's like a gun. You point it in the wrong direction, you're gonna kill somebody.
Jean: Exactly.

Vill du bli ihop med mig?



Vajon mi lenne itt egy olyan topikkal, aminek az lenne a lényege, hogy az előttünk hozzászólóról három benyomást kell írnunk, és lehetőleg pozitívat vagy legfeljebb semlegeset?

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



avagy egy circlejerk-bukakke topik? Nincs erre mar szobank kinevezve? :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Nem tudok ilyesmiről. Én legalábbis nem merészkedtem tovább addig, ameddig a 'territóriumom' elér. :d

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



három benyomás

rwurl=https://i.imgur.com/cq4wzT3.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



(Nem tudom, hova férne be.)

https://metro.co.uk/2018/01/19/dog-killer-dies-after-pet-owner-rams-him-...

Mindenesetre gg easy. Ment a honor.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Amikor egy hosszú és mély beszélgetésed van egy ismerősöddel, akinek komoly önbizalomhiánya van és már rég le kellene feküdnöd aludni, de nincs szíved félbeszakítani a beszélgetést, ám ő több mint 1,5 órája gépel és kezded úgy érezni, hogy bealudt...

rwurl=https://media1.tenor.com/images/9a73c5a5744274abdce9364da594ede4/tenor.g...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Harvy?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



:DDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nem szoktam lefejelni a billentyűzetet :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Lol.

Meg Harvyt általában én felejtem el. :D De mentségemre szóljon, igyekszek!

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Válasz erre: https://www.rewired.hu/comment/232307#comment-232307

@Strato
Gondoltam, hogy a Ki mit hallgat topikra célzott Jabba, de azt nem értem, hogy mire utal. Te azt írod, spammelik. Idén már két hét eltelt, és ezalatt kb. egy oldalnyi komment gyűlt ott össze. Ezt hogy lehet spammelésnek nevezni? Egyáltalán az ünnepek óta általánosan olyan kevés a hozzászólás, amennyire utoljára akkor volt itt, mikor még nem is létezett az RW.
És pl. Jabba miért nem válaszol a kérdésemre. Provokatív volt, vagy már annyiszor bizonyítottam, hogy velem nem érdemes vitázni, esetleg egyszerűen le vagyok szarva? Vagy ha nincs kedve nyilvános patvarra, akkor miért nem ír privátban, és miért tesz nyilvánosan megjegyzést?



Én nem pejoratívan használtam a spamelik szót (ezért is írtam idézőjelben), csak simán arra akartam utalni vele, hogy általában annyi nótaajánló kerül be oda egy nap alatt, amit nem tudok végighallgatni. A topik emiatt nálam régóta unalmasban van, így nem tudom, hogy milyen a jelenlegi dinamikája, szóval az aktualitásokat nem vettem figyelembe a válaszom írásánál.

Jabba meg szerintem csak simán azért nem válaszolt neked, mert nem volt a látóterében a topik. Nem sűrűn kerül be a default top 10-es friss topik listába, mert ritkán frissül. Számomra valahol pont ez a szexepilje is a topiknak. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Lehet, hogy egyébként minden a legnagyobb rendben van, csak én látom setétebben a dolgokat, és minden megmozdulásban a negatívat keresem.
Talán a változó korba léptem. Hőhullámaim még nincsenek, de már nem is menstruálok.


Tno képe
Tno

Majd lesznek.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ma anya rendelt a munkahelyén délben két vegetáriánus menüt magának és nekem, hogy legyen mit enni még mielőtt megfőzünk külön magunknak is ([color=#413b55]a prioritás a fiúkon van itthon, a család húsevő részén[/color]). A munkaideje kettőkor lejárt, de a kaja még mindig nem ért oda, lelépett. Háromkor állítottak be vele. Rákérdezett a barátnőjétől, elküldték-e a pasast vele, a válasz nyilván igen volt.

Valamiért elég komoly sajnálatot éreztem a futárt illetően. Nyilván nem minden esetben ők a felelősek a késésért különösen akkor, ha kb. 3 óra csúszásról beszélünk (telefont nem vették fel mikor anya betelefonált érdeklődni), és így belegondolva, mégis őket éri a megaláztatás és a lecseszés ezekben az esetekben.

Persze lehet érdekes sztorikat hallani a futárokról is.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!