Jelenlegi hely

Terror a bolygón, avagy ez nem játék és mese…

Utolsó bejegyzés


Márpedig, ha azt látják otthon amcsik, hogy Trump következmények nélkül darálja Iránt, akkor az még inkább csak megerősíti a pozícióját, hogy milyen "faszagyerek". Annyira szánalmas ez az egész kimért világrend, annyira kiszámítható. Trump aprókat lökdös a diplomácia meg a gazdaság szabályain, megnézném, ahogy valaki egyszer ráborítja az ajtót és igazi konfliktus alakul ki. Nagyon nagy szüksége lenne már ennek az elkurvult nyugati világnak egy újabb világégésre.



Nagyon nagy szüksége lenne már ennek az elkurvult nyugati világnak egy újabb világégésre.

Ja, nyugodtan lemeszarolhatnanak a vilagban 1-2 milliard teljesen artatlan embert csak azert mert a "vilag tetejen" par ember teljesen retardalt. Igazad van.



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



A háború evolúció szempontjából szükséges az emberiség fennmaradása szempontjából. Most hülye példa lesz, de képzeld el úgy az emberi társadalmakat, mint a Dragon Ballban a csillagharcosokat. Minden csata után, minden sérülést túlélve egyre erősebben, egyre fejlettebben kerülünk ki. Az ilyen békés időszakok csak elpuhítanak, gyengévé tesznek minket. Ez a legnagyobb baja az emberiségnek az elmúlt századokban, a kicseszett individualizmus. Mindenki fél a haláltól, attól a haláltól, ami 1900-ig kb. bármikor utolérhetett egyik napról a másikra. Nem a te vagy az én életem a fontos, nem a gyerekeinké, hanem a társadalom! Az emberek több ezer éven át képesek voltak életüket adni a hazáért, az uralkodóért, akkor is ha az egy barom volt. De épp ez kellett ahhoz, hogy fejlődjenek a társadalmak. Nézd meg 2. vh meg hidegháború után hova jutottunk.



Jó lenne, amit mondasz, ha az eddigiekből nem sütne, hogy összevissza beszélsz.

Amikor azt mondtam egy hete, "ha az embert átbasszák, akkor a legjobb, ha önvizsgálatot tart, mit hibázott, hogy így járhatott", én lettem a geci vállalkozó. Most meg az emberi előrehaladás hegyében kiirtanál milliókat. Szímz legit :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nagyon csabito ajanlat raakadni a horogra, de nem.



Az erőt becsülöm, az aljasságot elítélem. Hol van az ellentmondás?



Hol van az aljasság abban, ha tanulni akarunk a hibáinkból? Milyen erő az, ami a jelmondatok mögé bújva gyilkol. Nincs ellentmondás, sületlenségeket írsz.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Addig jó amíg katonai célpontok ellen mennek a támadások, de ez inkább csak színjáték. Kína nemigen akar úgy táncolni ahogy az USA fütyül, lecseréli a szoftevereit, prociit saját belső fejlesztésűre néhány éven belül állítólag. Ehhez képest el kell időnként pufogtatni a hadianyagot valamelyik beduin térségben. Vagy Szíriában a város egyik felét USA lövi a másikat meg az oroszok, és ha eltrafálnak egy vegyifegyverraktárat Isten majd leválogatja az ártatlan civileket..
Szerintem az lenne a megoldás, ha egy muszlim lenne a következő amerikai elnök, akkor valószínűleg a szélsőséges iszlamisták is lenyugodnának. :D Kivonni a csapatokat a közelkeletről, és átcsoportosítani Mexikóba rendőrnek.

rwurl=https://www.jonathanrosenbaum.net/wp-content/uploads/2015/01/ben-horne-i...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök




Na kezdodik a fake news hadviseles USA reszerol... Persze, lelottek egy sajat repterukrol felszallo gepet veletlen... Videon is latszodott, h langolt a gep, nem ugy zuhant, mint egy raketa talalatot szenvedett gep.



Felteszem amúgy avionikai mérnök vagy... De inkább azt mondanám, szimplán alultájékozott :D

https://index.hu/kulfold/2020/01/09/iran_teheran_ukran_repulo_raketa/

Amúgy nem mondom, hogy lehetetlen a kamu, de bizony egy rakéta találat sem úgy néz ki mint a k*baszott filmekben... Mutatok egy példát:
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_DHL_OO-DLL_lel%C3%B6v%C3%A9si_k%C3%ADs%C...

Meg a vicc kedvéért még egyet (igen, tudom, ez egy vadászgép...), biztos nem láttál még ilyet:
https://player.hu/tech-3/tudod-mi-tortenik-egy-orosz-vadaszgeppel-ha-tel...



Egyiken sincs vér, meg halott. Nyugodtan nézzétek meg, hogy néz ki egy igazi esemény.

https://www.liveleak.com/view?t=66e_1514309832

https://www.liveleak.com/view?t=213_1517681608

https://www.liveleak.com/view?t=c65_1478588163

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Most komolyan kepes voltal egy index cikket belinkelni annak bizonyitekaul, h mennyire ertesz a repuleshez? :D
Ez a raketas dolog meg az iraki tomegpusztito fegyvereknel is atlatszobb trukk, az irani hadsereg nem balfaszok gyulekezete, mint a magyar honvedseg, ezek evtizedek ota harckeszultsegben allo, jol felszerelt es kikepzett hadero, majd pont veletlen lelonek egy sajat repterukrol felszallo utasszallitot. Gondolom katonai radart se lattal meg eletedben vagy max filmekben...



Ez nekem is feltunt, de valszeg a sajtofotokon direkt nem olyan kepeket mutattak, egy legi katasztrofanal se szerepelnek holttestek a kepeken az ujsagokban...



se lattal meg eletedben vagy max filmekben

Kopipészt? :DD Hát ez nagyon gyenge volt :DD

Máskor ne kapkodd el, mert ez szóra sem érdemes.



Annyira azt hiszed h mindenhez ertesz, csak az a baj h nem. Nagyon benezted ezt a sztorit, amit par napon belul majd remelem szepen be is ismersz. Komolyan vezesd mar le nekem, h hogy lo le az irani legvedelem egy sajat nemzetkozi repterukrol felszallo gepet csak ugy veletlenul. Tudod egyaltalan hol helyezkedik el Teheran? Tudod mekkora sebesseggel repul egy felszallo utasszallito? Gyakorlatilag lehetetlen osszeteveszteni meg egy amatornek is, nem hogy a vilag egyik legjobban kepzett legvedelmenek.



Én azért megneznek egy statisztikat a random vs háborús ovezetben elofordulo repülőkatasztrofakrol :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Szep meg jo dolog ilyen osszeeskuveselmeleteket gyartani de elegge biztos, hogy veletlen beledurrantottak. Joforman meg le se esett a gep, de mar jott a hir, hogy meghibasodas volt. Par orara ra pedig az hogy nem adjak ki a fekete dobozt senkinek. Pont azon az esten amikor raketakat inditottak az amcsi bazis ellen. Haaaat... Nem tudom. :D Kurva gyanus azert.

Persze aztan lehet ez csak sok veletlen egybeesese



USA-nak nem adjak ki, ukranoknak es fuggetlen vizsgaloknak elerhetove teszik adatokat.
Megis mi alapjan jelented ki, h elegge biztos? Egy qrva bizonyitek nincs US hirszerzesen kivul. Tomegpusztito fegyverek is milyen biztosak voltak...



Le lehet azt lőni nem véletlenül is...



A WMD teljesen mas buli volt anno. Arrol nagyon erzodott az izzadsagszag a kezdetektol, ezen kevesbe.

Bizonyitek ahogy mondod nem nagyon van, valszeg soha nem is lesz. Foleg ha tenyleg veletelen lottek le. Volt mar ilyenre pelda, pont irani geppel, 30 eve. :D Csak akkor az amcsik lottek ki tevedesbol.

Nekem csak az a fura hogy egybol kozoltek, hogy meghibasodas amikor meg kurvara fogalmuk se lehetett rola mi tortent, ket perccel kesobb meg egybol leszogeztek hogy a Boeing se vehet reszt a vizsgalatban ami eleg wtf. Persze amerikai arulo kutyak, csak par nappal elotte meg igazabol kontorfalazzak, hogy nekik az amerikai neppel nincs bajuk csak Trumppal... Akkor miert is? Fura az egesz, de persze lehet nem ok lottek le. Az is lehet az amcsik tettek hogy bemocskoljak oket. Soha nem fog kiderulni.



Én szeretem USA-t, de a világtörténelem legaljasabb, leggusztustalanabb dolgait követték el elmúlt 80 évben a világpolitikában. Olyan dolgokat, amikor önmagukban is egy milliószor visszataszítóbbak, mint a Fidesz rezsim teljes bűnlajstroma. Most mégis körbeszopkodjátok őket és elkönyvelitek Iránt a gonosznak, mert ennyire jól tud befolyásolni titeket a média...



Nem tudom honnan veszed, hogy en pl korbeszopkodom az amcsikat, foleg a Trump vezette retardalt bagazst, de oke. (meg direkt irtam is ketszer, hogy lehet nem ok lottek le, sot lehet az amcsik voltak pont azert hogy legyen meg tobb indokuk ratenyerelni az irani olajra..., na mind1) Azt hittem erdemben akarsz valamirol beszelni, de akkor tevedtem, bocs. :D



Amúgy legnagyobb az lenne, ha ruszkik lőtték volna le, hogy ezzel még jobban egymásnak ugrasszák iránt meg usat :D



mokki ismét segget csinált a szájából :D

Vill du bli ihop med mig?



Igen? És ezt mégis mire alapozod? Mert semmilyen új fejlemény nincs azon kívül, hogy a bohóc Trudeau nyilatkozgat marhaságokat. Hihetetlen, hogy megint bekajáljátok az átverést.



Az nem fura kicsit, hogy valaki pont arra járt és pont levideózta az esetet ? Mármint elképzelhető, de szokványosnak semmiképp nem mondanám. És még egy rakétatalálat sem lenne egyértelmű bizonyíték arra, hogy az Iráni haderők találata miatt esett le a gép, mikor ugye random videokon random beduinok lövöldöznek RPG-kkel helikopterekre.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A New York Times kapcsolatba lépett a felvétel készítőjével, aki elmondta, hogy azért kezdte el pásztázni az eget, mert lövéseket hallott.

https://index.hu/kulfold/2020/01/10/vizsgalat_raketa_iran_ukran_repulogep_baleset_leloves_legvedelem/



Jah értem.. Akkor valószínűleg tudott a rakétázásról, és csak úgy random filmezgetett a hangok irányába, és ahol pufogtattak ott történt később a baleset is, emberünk kvázi csak ráhibázott. Így azért érdekesebb, hiszen ha igaz akkor azon a területen történhettek robbanások valószínűleg rakétától vagy hadianyagtól származó a baleset előtt.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!