Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Hidd el Shay én is abban reménykedek hogy az első hét értelmetlen vackok nyomtatása után elfelejti az egészet :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Már az probléma, hogy ilyen baromságokhoz hozzá kezdett, vagy van ideje rájuk.

De hogy ne legyen off (igaz senkit nem érdekel, de ha beírom legalább nem rínak érte):
Sikerült két év után beszerezni egy normális csizmát, egy egész kellemes anyagú leggingset itthon hordásra, valamint végre egy szoba kukát, ami 2000Ft volt de valamiért mi 900Ft-ért kaptuk meg.

A cetlin felsorolt terméknevek is tetszettek:
- Apró cikk
- Apró cikk
- Apró cikk

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.




egy fogkrémtubus végéből a maradék krémet kipaszírozó akármit nyomtatni

Bruh... :DDDDD



Ne félj, majd jönnek a nagyobb dolgok, amik miatt még a sexshopba is ciki lenne menni :D


KMZ képe
KMZ

Szerintem mar ez is peniszgyuru lesz csak nem merte leirni

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Megnyugtatok mindenkit az erekciómmal semmi gond nincs.

Amúgy 2 óra alatt kinyomtatta.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut




Egy 1-2 centis facehugger kulcstartó mennyire jönne ki anyagköltségbe 3d nyomtatással ?
Vagy lehetne nyomtatni egyedi Warhammer modulokat is terepasztalokhoz ( megrendelésre jó drágán :P )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



A kis, részletgazdag cuccokhoz már nem ilyen olcsó 3d nyomtató kell, mert nagyon látszanak a rétegek. Helyettük pl egy folyékony resin alapú nyomtató ajánlott, amihez több hely, jobb szellőzés, stb stb is kell sajnos.



Szerencsétlen belinkeli a 3d nyomtatót erre csak fikát kap, értem én hogy megérdemli meg, hogy a visszajelzések alapján a helyes útra terelődjön, de azért ez már bőven túlzás, és egy idő után baromi unalmas. Többek között ezért is léceltem le egy haveri társaságból, mert másról sem szólt a végére kb. csak a körszerű egymás folyamatos basztatásáról.



Egyetértek.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Sry, nekem konkrétan gyakorlatilag ez a melóm egy fontos része. :D



<3 Harvy



Egyetértek.
És örülünk, hogy megosztatod kicsiny lelked bánatát, csak legközelebb máshol sírd ki, ne itt legyél megmondó ember. Le lelehet lépni innen is...

ShowHide spoiler #


rwurl=http://www.kockaskepregenyek.hu/pics/boritok/kockas_20194m.jpg
Nálam mindig csak kölcsönben volt, kíváncsi vagyok, ez mennyire hozza az eredeti hangulatot, meg hogy a gyereket érdekli-e egyáltalán.

rwurl=https://i.imgur.com/SqGQIDW.jpg
Róluk azt gondoltam, hogy már rég kult-státuszban vannak, de a 700 ft-os árcédula arról árulkodik, hogy a korai meghalódás sem elég a halhatatlanná váláshoz. Vagy még korábban kell.

Meg sörikék:
rwurl=https://i.imgur.com/TKLZ2iO.jpgrwurl=https://i.imgur.com/LHVN7ds.jpg



csokisör?
majd mondd el milyen volt

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Vettem egy Carista blutooth autós hibakódolvasót.

Anno már vettem egy ilyen kínai vackot, de persze nem működött. A mostani android appal együtt jön, és ha az ember tőlük veszi a nem túl drága csatit, egy hónap ingyenes pro verziós elérést kap. Ez azért lényeges, mert így nem csak az alap hibakódolvasást tudja, de a kocsit feature szinten programozni is.
Amiért már az egész simán megérte, hogy sikerült kiütnöm a kicsatolt öv sípolását. Ez igen hasznos olyan helyzetekben, mint itt vidéken, amikor bizonyos célok közt 500 métereket autózom a 30-as övezetben.
Szerintem ez egy remek autóvásárlási segédeszköz is lehet a rétegvastagság mérő mellé, hiszen azonnal tudod, ha el akarnak valamilyen hibakódként is megjelenő, de amúgy chech engine-t, vagy egyéb varning fényt nem triggerelő problámát titkolni előled.

Amúgy most legalább azt is tudom, hogy a Lexus 450h nem jelöl hibakódot. Pár hete nagy elégedettséggel használom.

Igazából hiába a 240ló + villany, ha a kocsi nagyon tohonyára van belőve. Én a sportos kocsikat szeretem, meg a hatékony haladást, de az egész úgy van kitalálva, hogy közben megszáll a zen, és egyszerűen nem tolod neki. Ha persze odalépsz, két másodperc alatt otthagyja a tötyögőket, de közben erősen érzed a hajtási befolyást az első keréken - hiszen Camry alapokon gurulunk.

A kocsival hajlamos rászokni az ember, hogy kerülje az autópályát, mert míg az előző Toyota bármit csináltál 9-10 között evett, itt nagyon durva különbségeket ad a hibrid hajtás és a nagy homlokfelület metszete.
Magyarán, ha elpötyögsz vele országúti tempóig, beéri 7-8 között, de ez nem csak külterület, hanem megállásokkal is hozható hibrid rendszer miatt.
Ellenben, ha felmész az autobahnra, mit sem ér az aksi támogatása. GPS szerinti 140 mellett 12,5 a pillanatnyi fogyasztás, szóval ezzel sem fogok fókabébiket menteni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ez ajándékba lesz, de kóstoltam már. Ajándéknak jó. :-)
Hallottam már olyat is, hogy nem raknak bele kávét, kakaót, ezek nélkül jönnek elő belőle ezek a zamatok, szerintem tolnak. De ne csokis kávéra gondolj, ettől ez még sör maradt, és a magas alkoholtartalom sem zavaró. Kellemes ital.
Magamnak inkább maradok a nemrég megjelent Soproni porternél, vagy a démon is egy jól sikerült fekete sör.



Vettem IKEA Sonos hangfalat, majd holnap jól leteszteljük a lesztkrisztmösszel



hh ikea?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Szebbek és igen jó áron vannak :)



akkor várjuk a tesztyet :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Dante írta: Vettem IKEA Sonos hangfalat, majd holnap jól leteszteljük a lesztkrisztmösszel

Meg nézted a radics petis reklámot? :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ami azt illeti, ja :D
De mar csak vasarlas utan lattam a hangfalas videojat :)



Kis jövőpc upgrade még a DRAM/NAND ár ugrás előtt.
Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600 CL18
Samsung 1TB Evo Plus Nvme

Agyaltam, hogy 3200CL16 vagy 3600CL18, de nálam okosabbak szerint hiába kb seggugyanaz a teljesítmény, jobban megéri a nagyobb Mhz-re menni AMD rendszernél és ez valszeg Zen3-ra is marad szóval ha már úgyis egy árban volt a kettő még kurva olcsón (£140-ért megkaptam Scan-ről, Overclockers-en szoktam még PC alkatrészt venni, ott már £170 ugyanez). Evo Plus-t is sikerült lényegesen olcsóbban berántani amazonról még ahol volt 1db ezen az áron... Most így a következő 3-4 évre le van tudva a RAM/tárhely probléma. \o/



gratz, új gépemben is pont ez az ssd van rendszerlemeznek :)



Buy all the shit!!! :) noice



Vettem egy rakás szart. És még lehet fogok is.
- 1 TB Crucial MX500 rendszerSSDnek (a régi 256-ost megörökölte nővérem)
- 8 TB Seagate Ironwolf HDD nem héliumos, naná (most már összesen ~14TB van az asztaliban. Remélem egy ideig elég lesz)
- Huawei P30 Lite mert hátha az új melóhelyemen jól fog jönni, meg amúgy is
- Meg egy rakás egyebet, aksit, kábeleket, tokokat, füles szivacsot, stb.

A legót még nem, elvégre még tart a kínai újév. Meg igazság szerint helyet is kéne neki csinálni.



Ez most életem legnagyobb "Vásárolni voltam" élménye.

Nem tudom, anno másfél éve megemlékeztem-e arról, hogy sikerült apámat kivásárolnom a haszonélvezetéből. Ez egy nagy lépés volt afelé, hogy teljesen a magam lábára álljak, de a fontossága ellenére nem gondolom hatalmas hőstettnek, egyszerűen csak átcsoportosultak bizonyos anyagiak.
Ahhoz, hogy üzletileg önállósuljak, illetve, azért is, mert a szálláslehetőségem megszűntével (gonosz mostoha típusú történések) új kérót vegyek itt a strand mellett, el kellett adnom az örökölt lakásomat.

Ezzel egy igen jelentékeny hiány keletkezett a lakhatásom terén, ha a Budapesti hétköznapokat vesszük, amelyet orvosolni kellett.
Szerencsére a lakásomért kapott pénzek maradékait sikerült jól megforgatnom, és egy telekügyleten át fialtatnom, így érdeklődve vetettem vigyázó tekintetem az ingatlan.com hirdetéseire.
Úgy voltam vele, 60 millióig keresek valamit a budai oldalon (Pesten egyszerűen nincs dolgom, max a körút megfelelő oldaláig csámpázok el kocsmába), de már közel másfél évvel ezelőtt is viszontagságos ixpériensz volt.
Gyakorlatilag nem találtam semmi értelmeset. Egy 80nm-es lakásból költöztem, így minimum ennyit is akartam, plusz garázst és helyet, ahol edzhetek.
Megnéztünk 1-2 helyet, de mind igen nagy kompromisszumokkal jártak. Alapvetően három típus létezett:
- Régi, borzadájos szobaszerkezetű, kint a picsában és/vagy lelakott a földig.
- Új építésű lakópark (telep)-en, a sok egérlyuk egyikében, egy gyorsforgalmi út mellett és nevezhetek ki egy lakószobát edzőteremnek
- Jobbnak tűnő vétel, de lakás jogilag ingatag, pl műteremként feltüntetett lakás, mert nem lehetett volna annyit építeni. Mi van, ha később valaki feljelent, hogy életvitelszerű lakásként használom?

Egymás után néztem a magasfeszültségű vezetékek árnyékában álló, furnérfalú bódékat, és sírtam.
No, és akkor mit tesz az asszony?? Pedig megmondtam neki, hogy 60 misi fölött no-no... Talál nekem egy 300nm-es 80% készültségi fokú ikerház felet a 22 kerben 65-ért!
Ezt meg kellett nézni.
Ingatlanos felhív, kimegy... Eddig a 22 kerből annyi testközeli élményem volt, hogy párszor jártam a Camponában, és nyugtáztam, hogy az emberek jelentékeny része etnikum vagy white trash. Mindennek ellenére a kerület rendben van, csak látszik rajta, hogy bizonyos részein nem veti fel az embereket a jólét (ellenben a magaslatokon meg csak új ház kilométereken át - elég minimál tömegközlekedési beágyazottság mellett)
A mi kiszemelt házunk egy olyan, nagyon hosszú utcára esik, melynek az aljában még viszonylag magas a konjunktúra, sok az új ház, míg pár utcával beljebb a kádár-kockák dominálnak. Ha feljebb autózunk, már változik a kép. Ebbe a kerületbe hagyományosan ilyen barlang-perverz arcok költöztek, mert mindenütt látod a mészkőbe vájt pincehelyiségek homlokzatait - és persze sokasodnak a nyomorúságosan kinéző épületek is.
Mondhatni, erősen felemás a hely képe. Gyanítom, nem fogunk kijárni sétálni.

Emberünk a google utcakép tanulsága szerint minimum előző nyár óta árulja a két ikerház felet (most 2019 január 4.-et írunk). Mi lehet a probléma, ha gyakorlatilag anyagárban adja?
Először is, a kertben, valahol a föld alatt fut a MOL-nak egy vezetéke, amit joga van feltárni a vállalatnak, ha éppen erre porcosodik vezetőségnek. Mivel az egész terület jobbára be van építve, ezen eddig más sem különösképpen aggódhatott, így én sem teszem.
Ami inkább ijesztőbben hatott szerintem az eddigi vevőkre, az két faktor
- 300 nm, dikk! Hogyan fogja ő ezt befejezni + kifűteni?
- A ház még hivatalosan nem létezik, nincs is befejezve papíron az építkezés

Én viszont azt mondtam, ezt nem lehet ennyiért itt hagyni, még ha egy igen combos bankkölcsön fenyegető fellege is beúszott a képbe. (Amúgy egy gyors osztással: 65 misiért 300nm, az 216.000 Ft / nm, és ebben már a lehetséges illeték is benne van! Ennyiért nem házat, max mezőt kapsz a városhatáron)
Elhoztam apámat is szakérteni. Mondta, számítsak rá, hogy ezt még akár 10-15 misi befejezni (kívül telejesen kész, elektromos rolókkal mindenütt, belül a padló, gépészeti berendezések, szaniterek hiányoznak), mint számolgattam, most úgy tűnik, mindennel (is!) bő 40 misiben fog állni a teljes készre berendezés kiscica farkával, stb.

Elkezdődött az egyezkedés. Emberünk (igen rendes, kedvelem) magának építette a házat, így mindent belerakott, amit lehetséges anyaghasználat szempontjából, viszont az eladáson túl immár nem akart vesződni vele. Én meg erre mondtam, hogy papíron nem létező házat nem veszek, mégis meg kell oldania. Ez volt az én "alkum", hiszen a költségeit rá terheltem.
Itt pedig egy 10 hónapon át tartó, szívásokkal övezett tortúra következett a perzsa sereg millió népe és egy maréknyi... szóval, a hivatali gépezettel.
Erről a folyamatról tudnék írni még egy ilyen hosszú posztot. Talán tanulságos is lenne, de majd akkor, ha igény van rá.

December 17-én megköttetett az adásvételi, de a banknak annyi nyűgje volt, hogy múlt hét csütörtökig kéregettek tőlem még további papírokat.
Ma pedig felhívott az (immár) ex tulaj, hogy megtörpént a folyósítás, jegyzőkönyvezhetjük, hogy enyém a lakás!
Moken biztos nem lesz büszke rám, hogy kölcsönhöz folyamodtam, de ilyen kamatkörnyezetben ezt sem lehetett ott hagyni: 2,8%-ra kaptam a kölcsönt forint alapon úgy, hogy ez 10 évig teljesen fix! Gyakorlatilag, ha minden így megy tovább a dolgaimmal, meg sem érzem a törlesztőjét.

A szakikkal már elindult a kötélhúzás, várom az árajánlatokat. Már az első átkúrás is megvolt - persze kitől, ha nem pont az asszony apjától, aki szentül ígérte, hogy vállalja a burkolást (piaci áron, nem pacsira), erre most, hogy itt a lehetőség, elpályázik. (új felesége lányának persze melózik ingyen is)

Annyi baj legyen! A terv az lenne, hogy május végéig sikerül befejezni a munkálatokat. Ha mindenki ráérne, legyártásokkal, készletrendelésekkel együtt is mindenki végezhetne egy hónap alatt, de ez az egész herce-hurca a lakhatási engedély megszerzésével és a bankkal igen türelmes emberré tett. gyakorlatilag buddhai nyugalommal veszem tudomásul a többhetes csúszásokat.

A végső cél az lenne, hogy szeptemberben, a szezon végén már jobbára csak el kelljen fordítani a zárban a kulcsot, és beköltözzünk. Jó lenne, ha nem kellene nyáron is emiatt felrohangálnom - de amilyen a szerencsém...
A legjobb bónusz az lenne, ha májusra már lakhatóvá sikerülne varázsolni, és eltölthetnék pár napot a nyári hajtás előtt.
Meglátjuk :) Majd linkelek képeket, ha kezd szépülni a lakás.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!