Jelenlegi hely

Jedi: Fallen Order rivjú

Utolsó bejegyzés


Nos igen ez a 10 ladabol 9 useless customisation (senki sem szereti a poncsót) de a 10. az extra stim eléggé kibaszásnak tűnik (én legalábbis nem szoktam 100% felderíteni semmilyen játékot sem mert minek...achievmentert?)

A mostani bolygón is ahol járok már 2 extra stim packet talalhattam volna, szerencsére a játék elég easy (Jedi Master fokozaton) ahhoz hogy a kezdő stim mennyiséggel se nagyon halj meg :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Noctedam írta:
- Ha befejezted a "kampányt" akkor nincsenek mellékküldetések, se gyűjtögethető normális dolgok (skinek vannak, de azok csak színt változtatnak a karakteren semmi mást). Nincs extra kihívás (van négy misztikus lény, de azok könnyebbek mint a bossok).

Mi az a 4 misztikus lény? Ezek csak kampány után elérhetők? Azért kérdem, mert én is végigvittem, de nem láttam semmi extrát. Volt pár mellékboss menet közben, rájuk gondolsz?

Tango

"Lagging is a lifestyle."



Noh sikerült befejezni:

A történet:

ShowHide spoiler #

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


ShowHide spoiler #

Jó lesz az.



Dark Souls lite, by EA, ennek minden tipikusságával. Egyszerre jó, és leköt, azt a köv pillatban úgy pofán basz az igénytelenségével és a gyagyizmus maximummal, hogy csak lesel. PL ládából eső skin a hajódhoz, vagy random sivatag közepén láda, benne szablyaskin jediknek ( de a bolygón még jedikről se hallotak). Még jó, h nem adtam érte pénzt, mert az nagyon bánnám. Az egyetlen igazán jó dolog benne a harcrendszer, Sekiro jobb volt, de EA szartól ez is nagy szó, szal örülök. De hangsúlyzom, ez nem az a szint, ami pénzt ér, de nem akkora trágya, és lehúzás mint az új battlefront 2.

Archwarhammernek igaza van!



Némi afkolással együtt 25 óra alatt tegnap este befejeztem.

Nem volt rossz, de kiemelkedő sem. Arra teljesen jó volt, hogy a "tütü-türürüm, tütü-türürüm" hiányérzetemet csillapítsa.

Az elején rengeteg időt eltöltöttem azzal, hogy az addig elérhetetlen ládákat/secreteket megpróbáljam elérni. Aztán ahogy haladtam előre a sztoriban, vissza-vissza jártam az elhagyott dolgokat összegyűjteni.

A befejezés után viszont már nem volt ingerem ezekkel szenvedni, így ment az uninstall.

Nekem ez 7/10.



Van hogy egy bolygóra többször is vissza kell menni, mert minden egyes új képességgel más területek nyílnak meg? Van olyan ami sztori szempontból fontos, vagy csak plusz gyűjthető dolgok? Mert akkor elég csak a vége előtt vissza látogatni, és egybe letudni az egészet.



sadi írta: Van hogy egy bolygóra többször is vissza kell menni, mert minden egyes új képességgel más területek nyílnak meg? Van olyan ami sztori szempontból fontos, vagy csak plusz gyűjthető dolgok? Mert akkor elég csak a vége előtt vissza látogatni, és egybe letudni az egészet.

ShowHide spoiler #

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A vége után is visszamehetsz, a stáblista után a főmenűben nyomsz egy Continue-t és mehetsz is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!