Jelenlegi hely

Filozófiai topik

Utolsó bejegyzés


mert ezt konkrétan csak akkor lehetne "szupereldönteni", ha Shaynek pénisze lenne.

eleg ecceruen el birom (magamnal donteni), hogy nem nogyuloletrol van szo: index huszban jo par csajjal beszelgetek, vitazok folyamatosan, ott is vannak ostobenkok/irritalok, megis ilyen konstans hidegrazast mint shay egyik se birt kivaltani. tultolja a kretent sajnos... (no es persze sok csajt meglehetosen kedvelek onnan, okosak, csinosak, jokat lehet veluk dumalni)

Parizer forever.



vitazok folyamatosan

Nahát, ilyet is tudsz? Vagy ezt is csak így gondolatban? Mivelhogy itt egyszer nem láttalak értelmes humanoidként bármilyen nemű vitába szállni így kételkedem abban, hogy neked ez menne.

Ha pedig olyannyira irritállak, miért szeretsz olyan sűrűn beszélni rólam, vagy megjegyzéseket hozzáfűzni a mondandóimhoz? Konkrétan csak akkor írsz, amikor nekem szánsz valamit (már-már meghat, hogy ennyire fontos vagyok). Ezzel legfeljebb is továbbmélyíted azt, hogy:
- te is a figyelmemre éhezel és más jelenleg nem is érdekel itt
- az állításoddal ellentétben abszolút képtelen vagy vitázni

Elárulom, hogy a személyeskedés nem = a vitával.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



ne fokozd nyuszika

szerk: most mit vitazzak azon, hogy a tudomany hulyeseg, mert a bibliaban/vedak konyveben ma'n minden meg van irva? ezen csak rohogni/sirni lehet, habitustol fuggoen.

Parizer forever.



rwurl=https://media1.tenor.com/images/8b8decdd935ad1049e0e125b51d8b13d/tenor.g...

Gabika vitathatatlan-vitakészségeit láthattuk.

szerk: most mit vitazzak azon, hogy a tudomany hulyeseg, mert a bibliaban/vedak konyveben ma'n minden meg van irva? ezen csak rohogni/sirni lehet, habitustol fuggoen.

*boohoo* Ne nevettess, Gabika. Egy egész sor lehetőséged lett volna a saját érveiddel beszállni abba a diskurzusba és kifejteni, miért nincs köze a gondolatoknak az érzelmekhez. Arra képtelen voltál, ahhoz viszont még van eszed, hogy olyasvalamire reagálj, amivel nem lehet vitába szállni, épp ezért arra még bemersz nyögni valamit.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

Ez most kérdés volt?:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Az eredeti kérdésfelvetés fele mutat, így lehet aképp is értelmezni. De egyben élnék a gondolatmenet folytatásával, vonatkozóbban érintve a felmerült gender vonulatot.

A düh egy reakció a múlt alapú szokásokra és jövőben elképzelt énkép mentén. A kommentek szokásformáló jellegére reagál a düh, melyet összeegyeztethetetlennek tart a múlton alapuló szokásokon, és félelmet palástol a jövőt illetően, ahol egy szokásaival összeegyeztethetetlen jövőképet képzel el. Legalábbis a jövőképet illetően sokszor ez kerül kimondásra (a közösség így és úgy fog átalakulni ennek és annak hatására), de valójában egy olyan jövőképról van szó, melyben magát és közösségtársait nem tudja elképzelni a múlt alapján. A düh ez alapján a vélt változást kiváltó ok fele irányul, mellyel párhuzamosan önnön félelmének palástolásó szerepét is megpróbálja betölteni.

Az oldal közösség jellegéből adódóan ez gyakorta személyekkel szemben jelenik meg: a moderátorral, a válaszgombot nem használó és mobilról gépelő felhasználók irányába. A múlt alapján alkotott szokás gondolata ezeknél is felmerül, hiszen a válaszgomb használata olvashatóbbi teszi a fórumot, és a moderáció szabályozza a megnyilvánulásokat: ezek hatását mind láttuk és tapasztaltuk. A moderáció nyilván vitatottabb, leginkább az énkép kibontakozását korlátozó jellege miatt. De ha azt tapasztalja egy felhasználó a múlt során, hogy a moderátori visszacsatolás nem történik meg a szabályzat mentén, akkor milyen eszközei maradnak énképét sértő megnyilvánulásokkal szemben? (Mely énképbe közösségtársainak és cimboráinak megítélése is beletartozik, hiszen feléjük vetíti ki azt kommentelésen keresztül.) A tehetetlenség érzése elsők között merülhet fel a formális szabályzat és a múltbeli szokások alapján, melyre a többfunkciós düh is a reakciók között szerepel.

A női felhasználókkal szembeni reakció is megfogható a szokás múltban matatása és jövőbe révedése mentén. Mivel mútlbeli precedens erre nem nem igazán van a fórumon, így múltban matatáskor milyen referenciák merülhetnek fel énképünk alkotásakor? Fórumon kívüli tapasztalatok, amiért a viselkedésből kidomboruló nemi stílusjegyek alapján udvarlás-beszélgetés-támadás reakciók figyelhetők meg. Másrészről a formális szabályzat képez támpontot, a fórum témái, és a múlt során felmerüt nőket érintő és rájuk vonatkozó fórumos beszélgetések. Mit jelent akkor a jövőbe révedő énképet féltő dühös reakció, melynek egyben célpontja egy női tag? A düh elsöprő jellege miatt "reflexszerű" lehet az infantilizáló 'nyuszikázás' és a támadó 'picsázás' egy maszkulin nyelvezetben, mint a magyar. A hímsoviniszta szóhasználat hevessége és frekventitása alapján egyének felett nem nehéz értékítéletet kinyilvánítani. De filozófiai értelemben az lehet érdekes, hogy ebben az összefüggésben az impotencia gondolata milyen helyeken és milyen vonatkozásokban jelenik meg (mellyel nem a hímsoviniszta támadások célpontjainak emberi méltóságát kívánom figyelmen kívül hagyani.) Továbbá ontológiai kérdések fele is mutat a közösségben létezés gondolata és ennek viszontagságait palástoló és maszatoló reakciók (düh) és fogalmak (idő.)



Gabika írta: ne fokozd nyuszika

szerk: most mit vitazzak azon, hogy a tudomany hulyeseg, mert a bibliaban/vedak konyveben ma'n minden meg van irva? ezen csak rohogni/sirni lehet, habitustol fuggoen.

És ez még csak a kevésbé félelmetes felállás, mert ő (gondolom valami traumának köszönhetően) megállt a szellemi fejlődésben zsenge tizenéves korában, és nála (még ha kurva nehezen is) "érthető", hogy a realitást teljesen nélkülöző baromságokkal jön (lévén az egész felnőtt életét kitalált valóságokban és világokban élte, hogy megvédje magát), de amikor egy egyetemi professzor azzal jön, hogy a Föld 2-6000 éves, az már meredekebb és sokkal ijesztőbb. Pláne, hogy a tanulmányai miatt tudja, hogy ez nem igaz, de mivel a szent könyv azt írja, ezért képes lemondani a valóság ezen a részéről, és bepótolni egy fiktív hazugsággal, csak hogy a világképe egyben maradjon. Ez nálam már klinikai eset. Igazi félelmetes elmebeteg viselkedés. Shay legalább konzisztensen zavarodott.



de mivel a szent könyv azt írja, ezért képes lemondani a valóság ezen a részéről

Alapvető szabály egy vita folyamán, hogy csak akkor formálhatsz bármiről valamirevaló véleményt, legyen az könyv, film, zene, képregény stb., amennyiben már elolvastad. Más esetben nem alapul semmin a véleményed, attól pedig nem leszel potens a témában, hogy felütötted a Googlet, vagy akár néhány sor valahogy a füledbe jutott.

Mivel erős a gyanúm, hogy a közelébe nem kerültetek még egy Védikus írásnak sem, ezért automatikusan nulla mindaz, amit fröcsögtök, mivel arról sincs fogalmatok, mégis mire van alapozva az én álláspontom, milyen tartalomra, mik a bizonyítékok és a tények (konkrétan a Védikus írások jelentik ki, hogy nem szabad vakon elhinni akármit, mert a lényeg épp az, hogy értsd is, átlásd épp ezért fontos, hogy a kételkedés, a vak hitet elveti). Kár is pocsékolnotok arra az időtöket, hogy ezen rágódjatok, bár biztosan olyan fajsúlyú téma ez, amiben még ti is képesek vagytok helytállni.
Engem pedig nagy ívből kikerül az efféle baromság, amíg ti tovább tépitek a hajatokat, mint egy menstruáló tinilány. Ilyenkor komolyan úgy érzem, helyettem vérzik a csapat, pedig ez az én dolgom lenne amellett, hogy a konyhába dekkoljak, nem igaz?

Egyébként te vagy a másik olyan ember, aki bár utál engem @Ozzy, de csak akkor láttalak írni valahová mostanában, ha rólam volt szó. Köszönöm, hogy te is ilyen figyelmes vagy és követed a kommentjeim.

rwurl=https://dailypicdump.com/media/20160724/oh-ipetyoutoohooman-picture.gif?...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



ti tovább tépitek a hajatokat, mint egy menstruáló tinilány

Elég sűrűn fordul elő veled ez a másokra kivetített düh és méreg, ami a saját szellemi tehetetlenségedből ered.
Én értem a frusztráltságodat, nem könnyű úgy élni a világban, hogy a legnagyobb részét meg kell tagadnod és magadban újraformálnod, állandóan küzdve a valósággal. De nem lehet egy egész életet leélni így, egyszer össze fogsz roppanni a súly alatt. Utána jó esetben be fogod látni milyen lehetetlenül buta voltál. Rossz esetben még sötétebb mélységekbe süllyedsz saját vak és őrült elmebetegséged mocsarában.
Türelmetlenül várom a végkifejletet :)



Düh és méreg? Az eddig megosztott hozzászólásaitok alapján nem én hisztiztem tele a topikokat azzal, hogy milyen borzalmasak vagytok és néhányan már meg se próbáltak tovább feszíteni egy bizonyos húrt. Ráadásul a te hozzászólásaid épp tocsogtak a fentebb említettektől, amíg az enyém ilyesmiket nem tartalmazott, csupán visszaidézett tényeket és érveket. :)

Aki még önmagát sem képes észrevenni, az hogyan volna képes bárki mást is? Ebből adódóan sok sikert kívánok ahhoz, hogy tanulmányozd, ha a Védikus írásokat nem is, legalább a saját hozzászólásaid, hogy átfogó képletet kapj arról, mi a düh, a méreg és a hiszti.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Türelmetlenül várom a végkifejletet :)

rwurl=https://i.imgur.com/AikCimM.jpg



És ha így haladunk a végén tényleg, senki nem marad a fórumon, vagy átpártol Discordra.

rwurl=https://media1.tenor.com/images/b513b71f28f4c61c0a30b26a624fa790/tenor.g...

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

Ne haragudj swoder de ma még emésztenem ia kell és az a temerdek dactilus tacticus amit gondolom elszórtál az előzőekben valszeg sokk lenne mára de majd igyekszem bepótolni. Ettől függetlenül örülök h van miről beszélgetni:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Düh és méreg? Az eddig megosztott hozzászólásaitok alapján nem én hisztiztem tele a topikokat

Látod Shay, megint kivetíted másokra és a helyzetre, ami benned van. Hisztinek titulálod a veled foglalozó eseményeket, mert szeretnéd elhinni, hogy amit rólad írnak, az nem a valóság, csak egy ellened összeesküdött közös hiszti.
A témát tovább görgetve : az előző kommentjeimben sem volt semmiféle utálat. Egyszerűen te ilyen felütéssel és hangnemben olvastad fel magadban, mert benned irántam az van. Ez egy teljesen érthető pszichológiai reflex-cselekvés.
Vegyünk egy másik példát, amin Gabikára vetíted ki a problémáidat ("mert egy makrancos nyugdíjas semmitmondó locsogását juttatják eszembe"). Ott egy valagnyi férfi, akit kizárólag a tested és az azzal kapcsolatos szex érdekel, viszont téged hidegen hagy a férfiakkal való szex. A személyiséged miatt senkinek nem kellesz, érdemi (értsd : érzelmi) szinten nem foglalkozik veled egy férfi sem, mivel senki nem akar kapcsolatban együtt lenni egy olyan nővel, aki nem létező valóságokba képzeli bele magát vagy beteg az elméje (maximum elmeroggyant emberek, de ez statisztikailag nem számottevő tábor). Na most ez a disszonancia (akinek kellesz, az neked nem kell, aki meg neked kéne, nem létezik) óriási frusztrációt szül benned. Erre még rájön, hogy a csillapíthatatlan exhibícionizmusodat (ugye ennek létezését semmivel nem kell alátámasztanom) kizárólag a nunádra és nem a személyedre irányuló figyelemmel tudod életben tartani, mivel ha férfi lennél, a kutya nem foglalkozna veled itt (és máshol) maximum azért, hogy még nagyobb hülyét csináljanak belőled. Ugyanakkor sajnos te is tisztában vagy vele (pláne miután Psi is felhívta rá a figyelmedet), hogy ez a figyelem múlandó. Ahogy öregszel, úgy fog csökkenni ez az érdeklődés, és el fogod veszíteni az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb önigazoló feedbackedet a világgal kapcsolatban (meaning : bármekkora hülyeséget mondasz, a puncid miatt tömegek állnak mögötted, magasba emelt ököllel, hogy mennyire igazad van, miközben másik kezükkel ritmusra maszturbálnak). Öregkorodra, mikor már az összes férfi a dereka felett tartja mindkét kezét, amikor veled beszél, meg fogod kapni a valós véleményeket, amik borzasztó erős kontrasztban lesznek a korábbi kényelmes, kaksiig felérő seggnyalásokkal. Legrosszabb esetben itt fogsz rájönni, mennyire félrement az életed (remélhetőleg korábban). Viszont mivel mindezzel tisztában vagy az agyad hátuljában (csak ezt is valami földön/univerzumon/létsíkon kívüli dologként percipiálod) ezért teljesen érthető és logikus, hogy az öregedést gondolod az egyik legerősebb szitoknak, amit egy nálad valóban öregebb férfihoz hozzávághatsz. Ezért meg is teszed, és még csak észre se veszed, hogy egyrészt ezzel próbálod átruházni a másikra a saját (jogos) félelmed és megszabadulni tőle, másrészt, hogy az öregedés ránk férfiakra nincs olyan értékvesztő hatással, mint rád (ugye ismered azt az öreg mondást, hogy a férfi olyan mint a jó bor, idővel nemesbedik, a nő meg olyan, mint a tej?).
Egy szó mint száz, minél előbb ismered fel és el ezeket a hiáidat, annál hamarabb lehet jó ember belőled! :)



Akkor most... ha én szeretem a mustot... áhh, ne is menjünk bele.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Huh, nehéz eset vagy. Mint általában a többség errefelé, akiknek problémájuk van azzal, hogy kihúzzák a fejük onnan.

Látod Shay, megint kivetíted másokra és a helyzetre, ami benned van. Hisztinek titulálod a veled foglalozó eseményeket, mert szeretnéd elhinni, hogy amit rólad írnak, az nem a valóság, csak egy ellened összeesküdött közös hiszti.

Dühnek titulálni ténymegállapításokat nagy hiba, de ebbe nyilván csak az megy bele, aki képtelen tovább látni az orránál, vagy nem akar. Az, hogy mi a valóság velem kapcsolatban, azt tökéletesen csakis én tudom, bizonyos mértékben pedig legfeljebb olyan személyek, akik képesek normális, kulturált emberként viselkedni velem, így megtapasztalva, milyen is vagyok, nem pedig egy olyan, szemellenzős, rosszindulatú, személyeskedő csapat, aki nem ismer, régebb időkből fakadó előítéletein függ évek múltán is és bármilyen körülmények között is előbb köt bele a személyembe még egy vita során is, mint az általam leírt tartalomba.

Ne akard te, vagy bárki más megmondani nekem, hogy milyen vagyok, mert nagyon jól tisztába vagyok azzal, épp ezért teljesen értelmetlen próbálkoznod. Különösen akkor ne forgass ilyesmit a fejedben, amikor képtelen vagy személyeskedés, előítéletek és vak érzelmek nélkül következtetéseket levonni, megállapítani. A bíró sem hozhat ítéletet olyan ügyekben, ahol az áldozat egy hozzátartozó, mert az érzelmein keresztül vezérelve megnyilvánulhat a tettein, így hibás ítéletet hoz, a perspektívája nem tiszta.
Ha annyira öntelt vagy, vagy bárki más, hogy szerinted valóban olyan bárki (is), amilyennek te látod, egy ilyen végtelenül rosszindulatú és rövidlátó szemszögből, érzelmektől felspanolva akkor nagyot tévedsz. Ugyanakkor egyáltalán nem érdekel, hogy ezt képes vagy-e felfogni vagy sem. Ezzel neked kellene megbirkóznod adott képességeiddel, valamennyi intelligens személy ezt pedig általában csendben teszi meg, adva a normákra és mások tiszteletére.

Hisztinek nevezem, mert ezt csináljátok.
Egy érett, értelmes, bölcs és legfőképpen, dühtől és érzelemtől mentes személy/társaság követ veszett kutya módjára egy adott személyt vagy személyeket, piszkálja állandóan, személyeskedik mindenhol és csinál napi rutint abból, hogy vele tölti meg akár az olyan témákat is, amikbe ráadásul bele sem fér a dolog. Miért? Mert ezek a tettek kizárják a fentebb felsoroltakat. Rossz hír továbbá, hogy voltam értelmes, bölcs, érett fórumközösség tagja így tudom, hogy működik s mi a felállás és ott egyszer nem volt nyílt hadjárat fórumozókkal szemben, mert a tagok képesek voltak kezelni az érzelmeiket, a problémáikat (igen, a problémáikat) magukban, ezáltal kerülték azt, hogy olyan tartalommal töltsék meg a fórumot, ami a hangulatra és a minőségre is kihat. Emellett létezett moderálás is, amivel ott is volt kivetnivaló, de a fórumozók a mdoerátorok helyett is képesek voltak fenntartani a rendet (megjegyzem ebben nekem volt egy másik tag mellett a legnagyobb szerepem).

Ti erre képtelenek vagytok. Amíg ti rendszeresen belém köttök, én soha nem szúrtam ki közületek senkit s kezdtem virtuális kövekkel dobálni még így sem, hogy ezt kapom tőletek; képes vagyok arra, hogy témákról beszéljek és nem személyekről, amíg ti követtek, rendszeresen megjegyzéseket tesztek rólam, ugyanakkor mégis ti tartjátok magatokat jobbnak, értelmesebbnek, dühtől és haragtól mentesnek.
Nem érzed, hogy kínosan nevetséges a szituáció? :) Nem érzed, hogy ennyire elvakítod saját magad az ostoba hazugságokkal, amiket falloszként nyelsz el te és a közösség valamennyi, magát intelligensnek tituláló tagja? Erre soha nem adtatok választ egyébként, mert az ilyen tényeket általában azonnal átugrottátok és megint a személyemet fektettétek boncasztalra.
Nem hisztiztek, de azért személyeskedéstől tocsogó megjegyzéseket rendszeresen tesztek s néhányan lassan már csak akkor írnak, ha nekem teszik ebben a hangnemben. Te meg épp egy vagy ezek közül. Ez még mindig nem elég nyilvánvaló ahhoz, hogy hozzád is eljusson? Pedig nem spanyol viasz kategória a helyzet.

A személyeskedés a gyengék és az ostobák, a sarokba szorítottak menedéke. Minden mondatból ez szűrődik le és amíg benned/bennetek gyűl a harag és az, hogy nem tudjátok uralni a helyzetet ami régebben talán ment, mert akkor még felültem az indulataimnak, most nem - ezért tart már napok óta ez a történet is.

És ha már személyeskedés, akkor itt is meglátszik, hogy mennyire ebben merülsz el.

Vegyünk egy másik példát, amin Gabikára vetíted ki a problémáidat ("mert egy makrancos nyugdíjas semmitmondó locsogását juttatják eszembe").

Valahány külsős ismerősömnek felmutatnám a reakcióit, nem tudnák sem komolyan venni, sem pedig olyan személynek kikiáltani, akibe szorult értelem. Mi több, a közösség azonnal leszólná, hogy írni sem tud. :) Nincs itt semmi baj. Egyszerűen csak nem tud mit letenni az asztalra vagy nem akar, de azért annyira vágyik a figyelmemre, hogy beböfögjön valamit. A hozzászólásai épp ezért csak pár szóból állnak.

A ti szemszögetekből meg: mivel Gabika csinálja ezt, vele nincs baj. Ha én csinálnám, akkor mi lenne... szintet ugranék figyelemhiányból? :'D

tt egy valagnyi férfi, akit kizárólag a tested és az azzal kapcsolatos szex érdekel, viszont téged hidegen hagy a férfiakkal való szex. A személyiséged miatt senkinek nem kellesz, érdemi (értsd : érzelmi) szinten nem foglalkozik veled egy férfi sem, mivel senki nem akar kapcsolatban együtt lenni egy olyan nővel, aki nem létező valóságokba képzeli bele magát vagy beteg az elméje (maximum elmeroggyant emberek, de ez statisztikailag nem számottevő tábor).

Borzasztóan imádom, amikor az egyik pillanatban valaki amellett lobbizik, hogy ő bizony nem utál senkit, nincs előítélete senkivel szemben DE... pár sorral lentebb már azonnal, s jobban tudja, milyen az általa pokolba kívánt személy magánélete, milyen ingerek érik azon kívül, amiket megosztott a közösséggel, s ezt azonnal tényként is kezeli.

Mit gondolsz, mi lenne akkor a véleményed/tek, ha azon tapasztalataimmal spammelném szét a Mit gondolsz? topikot, hogy naponta, hetente talál meg értelmesebb férfi, aki nem csupán a szex felé hajlik, hanem pozitív véleménnyel van rólam a posztjaim és csoportokban folytatott aktivitásom alapján sőt csodál, tisztel, s hogy még ezeket is inkább arra kérem, hogy maradjunk ismerősök/barátok, mert az én elképzeléseim mások? - Nyilván ezt is elkönyvelnétek valami rossznak (bár a dicsekedés valóban nem jó tulajdonság), DE mivel én ilyesmit nem írtam, ezért a vak gyűlöleted és az illúzióid amiben lubickolsz és iszonyúan élvezed is ahhoz vezetett, hogy a te kis álomvilágodban kitaláltad azt, hogy én nem kellek senkinek a jellemem miatt amit nem is ismersz igazán, hisz az ostoba megnyilvánulásaid végett ilyen dialógusokba kevered magad; Bár az írói vénád zseniális, szóval én ide már nem is kellenék, elég csak a nevem és a többit kitalálod.

Egy bölcs, értelmes ember vagy hallgat és nem szól bele vagy indít diszkurzusokat mások személyébe/személyéről (én sem teszem, legfeljebb reagálok arra amiket nekem írnak vagy rólam, de ez utóbbiak alatt sem jelenek meg mert minek? - olcsó játék...), vagy ha mégis kivetnivalót lát a világképében, akkor azzal száll vitába. Erre képtelenek vagytok (ne vedd magadra @Tomp).

A felállás szerint van egy hím csapat, ami agyba-főbe követ és saraz egy másik tagot, aki viszont senkinek nem céloz hasonló jellegű és stílusban megjegyzéseket, legfeljebb reagál néhányra. Ha az ember tiszta fejjel végiggondolja ezt, nem kell nagyon megerőltetnie az agyát hogy rájöjjön, melyik tábor megy messzire, s melyik alapszik primitív eredetű jellemvonásokon.

Kedves tőled, hogy aggódsz, de mivel én vagyok az 'érintett', én vagyok Shay, ezért az én vallomásom a valóságos, a hiteles arról, mi jellemzi az életem, mivel én élem meg, ami pedig a következő: nincsenek problémáim a kapott figyelemmel (szerintem túl sokat is kapok személyesen és más felületeken is - nem ilyen jellegűeket mint itt -, amikre nincs is időm állandó jelleggel reagálni bármennyire is szeretnék illedelmesen viszonozni ilyesmit), tisztelettel, szeretettel, sem a jó kapcsolatokkal, a megfelelő, békés közeggel, a gördülékeny és sikeres magánélettel.

Az viszont akár aggaszthatna is (nem fog, nem én vagyok a felelős a te döntéseidért és leírt szavaidért sem) hogy egy virtuális közegben Ozzynak milyen problémái lehetnek a sajátjában (amivel előbb kellene foglalkoznia mint az enyémmel; ergo rossz a prioritásod, kedves Ozzy), ha neki az okoz elégedettséget és örömöt, hogy egy idegen személynek ilyen katasztrofális sorsot és életet álmodik meg, fantáziál.
Ez egy általad kitalált könyvben jól mutathatna - bár rossz sorsokból rengeteg van, írj valami szebbet -, csak az a probléma ezzel, hogy én nem tapasztalok ilyesmit, és mivel nincs semmi fennakadás a fentebb említettekben az esetemben, ezért nem töltöm azzal az időm, hogy azon fantáziálok, neked milyen rossz lehet. :)

Igazából, értelmetlen is volna tovább idézgetnem a hozzászólásodból és reagálnom rájuk, hisz már az elején kiderült az, mennyire nem a valóságban élsz, hiába adja magát az.

Jó reggelt!

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan


Tno képe
Tno

ezt vajon olvastam mar? gifet most nem rakok

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



én nem vagyok materialista, viszont az értelmet, logikus gondolkodást nagyon fontosnak tartom. a misztikus zavaros izék távol állnak tőlem. ennyit bevezetőnek.
a következő történt velem pár hónapja.
talán olyan sokakkal történt már, hogy pl rádiót hallgatva pont olyan szót mondtak, amin épp gondolkodott, vagy épp a neten olvasott valamit és pont az a szó hangzott el a rádióban. ebben semmi extra nincs, ha ritkán történik meg. nyilván nem az "és" és az "akkor" szavakra kell gondolni. :)
azonban pár hónapja nekem 1 hónapon keresztül minden héten 2-3 olyan "szóegyezés" volt, ami már túlmegy a véletlenen. meglehetősen ritka szavak, ritka témákban jöttek így össze.
és a végén egy olyan durva eset volt, ami már eléggé hidegrázós volt: épp rajzoltam valamit (grafikus vagyok) és ez a valami egy meglehetősen ritka tárgynak egy bizonyos furcsa alakú része volt, aminek a megrajzolása kb 2 percig tartott. és ekkor a rádóban elhangzott ez a ritka tárgy és annak furcsa alakú része...
:)



Isten így üzen neked.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



most arra utalsz, hogy a jövőbe látsz?



Morpheusék így akarnak üzenni... Hamarosan a telefon is megcsörren...



egyébként tényleg, de ezt nem részletezném itt, mert vallási térítésnek fognátok fel :)



Akkor miért vetetted fel eleve az alapkérdést, ha tudod a megoldást, de nem akarsz velünk Istenről beszélgetni?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



talán mert csak kicsit akarok erről beszélni :)



Erről egyszer Jézus azt mondta: Ne próbáld, tedd!

Talán nem ugyanaz a két dolog, de lehetséges analógiát vonni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



:D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Vagy inkább Istennel akar rólunk beszélgetni.

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!