Jelenlegi hely

Rohadt Blizzard!!

Utolsó bejegyzés


Hát persze, hogy nem. Eddig asszem még sosem volt gondod a céggel a nagy összképet illetően, szóval miért pont most lenne?

Jogos.




akkor ha jól értem nem lesz micimackós skin?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Más: új allied fajok. Robotgnomok meg a kis rókák.




A steam-et is nyugodtan be lehet pirosítani :)

Choose your next words with excpetional care!



A nagy különbség, hogy ott nem tulajdonosok ;)



Amúgy ez tuti? Mert már ebben sem vagyok biztos, hogy elmenteazeszem Gabe nem árulta már ki egy óvatlan pillanatában, amikor leejtette a HL3 gold master dévédét.



Yup, a Perfect World-del partnerkednek a kinai steamen, de a Tencentnek jelenleg semmi koze nincs a steamhez.



Epic Games says it won’t ban Fortnite players for political speech

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Haaaat persze. :D Majd meggondolja magat ha veletlen valaki elkezdi tolni.



Szvsz nem kell ezt a dolgot arra kihegyezni, hogy "China". Kína nagy piac és ebből a nagy piacból nyilván részesedni akarnak azok a cégek, amik a világ többi táján már nem tudnak hova nőni. Nincs ezzel gond, Kína elbaszott államműködése miatt még azzal sincs baj, ha a kínai allam részesedést szerez, elvégre üzletről van a szó és nyilván nekik úgy éri meg beengedni a nyugati céget, ha kapnak ők is egy szeletet a tortából.

A baj azzal van, amikor egy cég üzleti érdekből horrorisztikus döntéseket hoz, lásd most. :D Sarló, kalapács, Frostmourne. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Mit ad isten a mai nap pont lehalt mindenfele authentication ami ahhoz kell, hogy torold az accod. :D Mik nincsenek...



Ja, pánik módba kapcsolt a cég, csak ők meg ugye a kínaiak zsebében vannak már rég....
rwurl=https://preview.redd.it/qsb5jon0xkr31.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Remélem a Blizzconig kitart a hate hullám és lesz ott valami "show". Legalább lenne valami érdekes esemény...



protester mei cosplay

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egyertelmuen nem annyira hulyek, hogy legyen barmifele Q&A ezek utan. :D



Joda írta: Mit ad isten a mai nap pont lehalt mindenfele authentication ami ahhoz kell, hogy torold az accod. :D Mik nincsenek...

Megérintette őket az, hogy az emberek egész nap a törölt accjaikat fotózgatták a redditen? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Van, akinek fényképes igazolványt (!!!) követetek a törléshez, aztán megtagadták. Nem kínaitól, hanem angoltól. :D



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



És mint gondolnak ezek a snowflakeek, minden egyes törölt account után egy HK-i szavazati jogot kap, és valahol létrejön egy csillag a világegyetemben ? Vagy csak veszteségeket okoznak egy olyan cégnek aki megpróbált kimaradni a politikából, mert nem arra alapították ?

rwurl=https://tv2.hu/humorplusz/data/files/4/4671.jpg

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Hát de pont hogy bevonják magukat a polikába azzal, hogy benyalnak tövig Kínának, nem?



Kína ha tetszik, ha nem, gazdasági világhatalom. És mindenki tudja, hogy ott kicsit máshogy mennek a dolgok mint nyugaton. Magánemberként bárki lehet forradalmár meg aktivista, de egy vállalatnak nem nagyon szerencsés politikai események miatt potenciális piacot veszíteni forradalmár alkalmazottak miatt. Az ilyeneket a politikusok intézik általában. Persze menjen ki a tüntetésre meg ilyesmi, de egy Blizz rendezvényen vagy hivatalos csatornán ne politizáljon, ha a cég azt nem szeretné.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Meg ha igazad is van a temaban akkor se ugy kell ezt intezni ahogy a blizznek sikerult. Balfasz huzas volt egy szar szituacioban, maximalisan megerdemlik a foshullamot amit magukra engedtek ezzel.



Ez a felallas annyiban nem fedi a valosagot, hogy a Bliz bizont nem probalt meg kimaradni a politikabol, hanem fejet hajtott felette. Marmint a Kinai felett, teljesseggel.

Olyan lepesekkel hogy egy neves jatekos elsutott egy mit tudom en "liberate hong kong" uzit streamen, erre kibassza a jatekost is, es a ket streaming hostot is a picsaba, nem egy realis nyugati "buntetest" szabott ki a szituaciora, hanem Kinai cenzurokhoz meltot.

A helyzet hogy a kinai es a nyugati kultura, igy kozvetve a piac is osszeegyeztethetetlen. A cegnek valasztani kell hogy vagy kinai erdeket kepvisel, vagy nyugatit. A nyugati kultura a "muh freedom" hogy elmondhatod barmikor amit akarsz, a kinai a "muh Chinese Communist Party" hogy vagy 100% vele vagy, vagy cenzurazva es eltuntetve leszel ha akar gondolsz is lepni ellene valamit.

Az nem mukodik hogy "egyezteted" a piacot es nyugaton is "muh CCP" szerint nyomod akkor altalanosan a dolgokat, remelve hogy igy majd nyugaton is elcsuszik a dolog es nyugati es keleti zseton is folyik. Mivel a nyugati emberek stresszelni fognak a "muh freedom" elmaradasa miatt, es hogy a cegen keresztul akkor CCP cenzurazott termekeket kell igy majd fogyasztaniuk, Amerikaban, terjesztve igy kozvetett modon a CCP erejet nyugatra is.

Ertheto hogy az emberek igy azt mondjak hogy Amcsiban vagy baz, el kell donteni hogy melyik piacot es kulturat akarod. Ha nem nekunk gyartod a termekeket hanem CCP cenzura igenyek szerint, akkor gtfo.

Nezd meg a South Park "Band in China" epizodjat. Ott is pont errol a jelensegrol beszelnek. Be is lett tiltva azonnal kinaban, de nem csak az epizod, hanem az egesz South Park-ot is wipe-oltak a netjukrol, sehol nem talalod mar meg. A SP faszt mutatott a CCP-nek amcsi modra, es kitartottak az amcsi kulturaju nezok mellett.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Van arról valami infó, hogy volt-e hasonló körülmények között pl. fuck trump, és arra mi volt a reakció?



Ron Swansont idézve,
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=nytw1GWzUX8



Ez az, ha ilyesmit sutottek volna el, tuti nem basszak ki a ket hostot is (akiknek aztan vegkepp semmi koze az egeszhez), se a gyereket, se nem veszik el tole a prize money-t. Normalis esetben max verbalisan/irasban tudatjak vele, hogy figyu a poleszt ne a jatek tournament livestreamjaba hozd be mert probalunk partatlanok maradni, vagy valami lajtos hasonlo de ertheto, es kovetkezo hasonlo esetig semmi komolyabbig nem mennek el, meg ideiglenes bannig sem. Egyebkent nem tudok rola hogy volt e hasonlo eset, gondolom a gyerkocnek szivugye volt hong kong, ha onnan volt valo.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Mondjuk innen ahonnan én nézem tele az USA média azzal hogy Fuck Trump. Meg hogy Not my president. Meg satöbbi.
Én személy szerint szánalmasnak tartom Trumpot, de nem látok olyat innen nézve hogy elhallgattatná az őt bírálókat (attól még lehet, de én nem látok ilyet).
Edit: jaaaa ok félreértettem, úgy érted hogy Blizzard felületen
hááát, az számít, hogy Lowko minden Terran videóban elsüti elfalazáskor hogy We're gonna build a wall, it will be beautyful, and we'll make the Zerg pay for it? :-)



Igen, az jó példa. :-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!