Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


amúgy vicces volt, mert legelején a híradóban elhangzó dolgok a mélyszegénységről, a koszról, a hajléktalanság elburjánzásáról egy az egyben a friss USA élményünket hozták elő, barátnőmmel azonnal össze is néztünk...



ha mar potencialisan jo film lehet a velemenyekbol kiindulva, megeri megcsekkelni nem? Annyi szenny van amit alapbol teljesen le tud irni latatlanban az ember. Nem mintha uszkalnank azok mellett a mar csak turhetokbol sem.

Mi meg tovabbra sem jutottunk az asszonnyal megcsekkelni, de az olvasottakbol itelve ezert mar megerheti megcsekkelni:
- kreativ
- kivalo szineszi munka van benne

ha ezek mellett csak egy atlagszar sztorit kap melle az ember, mar is sokkal jobban jottem ki a mozibol mint a filmek legnagyobb szazalekanal.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



A zuhany alatt?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



oda tudtommal nem nokkel megy, nem?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



ez csak azt jelenti, hogy torrenten kell nezni

Parizer forever.



hívhatja barátnőnek

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Politika:

-akasszuk fel
-válasszuk meg

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ez nem túl nehéz:
1: Oscar-t Phoenixnek, mert szuper volt.
2: Maga a film viszont nem működik.



Ebből még mindig nem derül ki, hogy a film jó e Phoenixel, mindennel együtt?



Ez csak egy szaros film. Ráadásul képregényes, eleve "-1"-rol indul. Ha ennyire izgat, menj el moziba, amúgy meg várd meg a tékát.

Úgy látom így is úgyis még akarod nézni.

Udv: a Megmondó kapitány. :)



amúgy a közönségnek se lehet megfelelni.
mindig azon megy a sírás, hogy a DC miért akar megfelelni a Marvel által állított képregényfilmek szabályainak, mikor úgy sem megy neki. az univerzumépítés meg főleg. erre most csinálnak egy standalone joker filmet, ami annyira nem képregényes amennyire csak lehet, nagyon szépen van fényképezve és jó a színészi játék is, errefel most meg mindenki ezen nyíg.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ezen senki sem nyafog. Azon nyafognak, hogy más hasonló témát feldolgozó filmek jobbak voltak ennél, és valójában a szép köntös mögött nagy az üresség.


LY képe
LY
Donator

Na ebben most teljesen egyetértek.

Mittomén, pár hónapja néztük meg a Burning című koreai filmet, ami felületesen nézve sok hasonló témát boncolgat (pl. társadalmi rétegek közötti feszültségek; illetve azt nem tudom megmondani hogy a "főhős" mennyire mondható mentálisan sérültnek) de össze sem hasonlítható, hogy mennyivel mélyebb, összetettebb, elgondolkodtatóbb film...

De még ez se lenne baj, ha a Joker rendezője nem állt volna ki szónokolni hogy na ez, ez a legjobb nem is képregényfilm képregényfilm, meg ez most tényleg valami sokkal de sokkal, meg ő szarta a spanyolviaszt is



mert a neveken kívül semmi nem teszi Joker-filmmé. semmi köze a karakterek klasszikus ábrázolásához, ami bizonyos szintig persze nem baj, sőt, sok jó képregény született már ezen logika mentén, de ezzel a filmmel átestek a ló másik oldalára. ha csak azon a pár DC-beli néven változtatnának, akkor kapnánk egy korrekt, de felejthető Taxisofőr-főhajtást. ennyi erővel lehetne egy Hamlet-filmet csinálni, amiben a címszereplő egy kissrác Vietnámban, aki időnként szomorú, Claudius meg a világ legjobb fej embere. plusz a film nagyon nem tudja eldönteni miről akar szólni, felvet egy csomó érdekes gondolatot, de egyiket se viszi végig,

ShowHide spoiler #film vége

vannak erényei, a zenéje fasza, a production design tökéletes, Phoenix tökjó (bár szvsz időnként túltolja, főleg a táncokat), de ettől még csalódás, mert baromira komplex alkotásnak hiszi magát, de igazából következetlen, leegyszerűsítő és kőbuta (ahogy a karakterek többsége), az első trailerből 90%-ban meg lehetett tippelni mi lesz benne.



nem értek egyet :D
Sztem a zenéje "szar", de pont azért, mert a célnak ez felel meg, illik az elmebajhoz, de konkrétan idegesítő, sose hallgatnám meg, kivéve persze a trailerből is ismert nótákat.
A táncok sztem is túl lettek tolva.
Az, hogy ki lehetett találni a trailerből mi lesz tök érdektelen szvsz, mert persze, hogy ki lehetett hiszen tudtuk hova kell eljutni a cselekménynek. A Bruce szálat is ugyanígy lehetett tudni, és sztem az teljesen rendben is volt, bár én arra számítottam, hogy

ShowHide spoiler #

Kőbuta semmiképp sem lehet a film, mert ahhoz túl jól mutatja be egy elmebeteg szemszögéből a világot. Gotham bajainak hátterét meg nem feladata egy ilyen filmnek ismertetni.
Sztem akiknek ez a film ennyire nem tetszik azoknak az empatikus képességükkel van baj.
Nem tudják megérteni és elfogadni, hogy a filmben vázolt gondolatok sokkal természetesebbek a valóságban is a nehéz sorsú vagy mentális problémákkal szenvedő emberek számára, mint azt ők gondolnák. Ilyen gyúrós, közép-manager vállalati robot Dantek számára ez az egész felfoghatatlan.



Nekem mint kivalo fulmkritikusnak csak annyit mondjatok, a Her nagyobb dráma volt ennél vagy nem? :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


KMZ képe
KMZ

hát asszem nekem felesleges is leírni az élményemet mert tűpontosan ugyanez, szóval +végtelen

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Her sokkal emlékezetesebb, magával ragadóbb film.


LY képe
LY
Donator

Én még annyit tennék hozzá, hogy sokszor iszonyat kellemetlen nézni a filmet, de nem úgy mint mondjuk a Killing of a sacred deer-t, hanem teljesen öncélúan, így szinte látod a vászon mellett a rendezőt ahogy a tenyereit dörzsölgeti a sokadik ilyen jelenet alatt és élvezettel nézi hogy de rossz neked.


Tno képe
Tno

Na jó, most már akkor be lehet fejezni, így az ember már tényleg nem fogja tudni eldönteni, hogy érdemes-e megnézni :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



szinte látod a vászon mellett a rendezőt ahogy a tenyereit dörzsölgeti a sokadik ilyen jelenet alatt és élvezettel nézi hogy de rossz neked.

hehe, miért jut eszembe erről Ryan Johnson?

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Mit nem értesz? Nem érdemes megnézni, ugyanakkor megérdemel minden oscar díjat! :-]



*Rian
és egyáltalán nem olyan, de valóban kellemetlen nézni



Szerintem ne nézd meg a filmet, hagyd hogy mi döntsük el, hogy szerintünk neked tetszene e vagy sem.
Oscar díjat sem érdmel, csak egyet. Azt viszont nem fogja megkapni mert úgysem érti senki.
Szóval moziban mindenképp hagyd ki, de ha majd le lehet tölteni akkor várd meg amíg tévében adják, és akkor már úgyis mindegy lesz, mert el fogsz aludni rajta este amikor fáradtan az ágyból kezdesz hozzá, és majd azt mondod Jack Nicholson sokkal jobb Joker volt úgyis hogy ő még egy medencényi vegyszerbe esett, Heath Ledger meg bele is halt igazából.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mindenképp várd meg Tompi századpontos értékelését!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Tno képe
Tno

Lehet hogy az lesz, plusz-mínusz egy medence bizonytalansággal.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Már nem is pontozok. Csak great vagy horrible, vagy not great not horrible.. De szerintem a legbiztosabb, ha megnézed. Én ha kihagytam volna az Alien 3-at a 6.5/10 miatt akkor lemaradtam volna egy tök jó Alien filmről. (Vagy a 6.3/10 Predator2 ..)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



én meg megnéztem a time machine értékelését rottenen (huszonvalamennyi) de nem hagyott legyőzni az a dolog hogy anno tetszett nekem az a film, úgyhogy megnéztem megint, és tényleg tetszett. (a szembeötlő sutaságai ellenére)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Guy Pearce-es Timemachine szerintem is szuper film.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Abból nekem se az 1960-as, se a 2002-es nem tetszett. Ellenben a szintén a kiváló eredeti Wells-műből kiinduló, de végül teljesen másról szóló Time After Time igen. Érdemes megnézni Back to the Future 3-as szemmel, mert van párhuzam. (A TAT a régebbi, de a BttF-et már úgyis "mindenki" látta.)

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!