Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Át kell regisztrálnod Epic Store-ra.

Non serviam



Végigjátszottam a Limbot, a végefelé volt 1-2 fejtörősebb rész, de egyébként viszonylag könnyen rá lehetett jönni mindenre. A végrehajtás meg nos, vagy sikerült, vagy vérfürdőbe torkollott.

Hangulatos játék volt, bár a végét még emésztenem kell. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Call of Duty Mobile

Most le lehet nyugodtan köpni, de ez a legjobb CoD élményem évek óta... Ingyenes játék telihányva microtranzakciókkal, de arra amire való (sima multi és battleroyal) tökéletes kikapcsolódás.



Egérrel nyomod? xD



Wallhack-kel :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Lehet? :D A beépített advanced irányítás is elég jó.


Boz képe
Boz

Deserts of Kharak

Kibaszott hagulatos, nagyon ötletes világgal, jó design-al és kiváló zenével.
Viszont maga a kampány faék egyszerű és semmi kihívás nem volt benne. Kb harmadától abból állt a minden küldetés, hogy kijelölök mindent és jobb egér gomb. Utolsó küldetés is kb, nem is tudom, 10 perc alatt volt meg. "Főboss" is talán 10 másodperc. Vicc. :D
Multiplayer nem rossz, kő-papír-olló, de van egy kis mélysége, úgyhogy el lehet vele lenni pár órát.

Egynek elmegy... Jöhet a HW 1-2 és remélem remaster nem köpte nagyon arcon az eredeti első részt, mert sajnos annál nekem megölte a játékélményt az irányítás stb.

Éljenek a videojátékok!



Vagy én vagyok akkor nagyon csíra (könnyen lehet), vagy te játszottál valami könnyített nehézségi fokon, mert nekem bizony messze nehezebben ment a kampány :-)
Viszont valóban, elképesztő a stílusa, hangulata. Az a zene! Azóta is újra meg újra meghallgatom.
Jutiseszembe, ha valakinek meglenne a zenéje számonként, tehát nem egyben, fűt fát és egyéb virágokat adnék érte!



Boz azért több száz órát játszott már a Man of war sorozattal és jópár tucat órát a Coh 1-2-vel is. Főleg multiban.

Kellemetlen ellenfél, játszottam ellene már jó párszor. Gondolom így egy olyan játékban, ahol a mikromanagement elég szűkreszabott, ásítozva végig tud rohanni. Coh2-ben úgy vezénylünk szimultán 4-6 szakaszt, hogy egy jobban sikerült gránát teljesen le tud nullázni egy szakaszt és van rá kb. 2-3 mp-ed maximum hogy elhúzz, már amikor látod, hogy az egyik ember a szakaszon belül elkezdi a gránát hajító animációt. Szóval nagyon keményen odafigyelős és ehhez képest a Man of warban meg eközben egyesével tudsz katonák inventoryjában túrkálni, meg lehasaltatni, stb. Gyak. realtime XCOM

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Tno képe
Tno

a remaster szétcseszte az eredeti számolt fizikát statisztikává.

Szerk.: sőt, még lehet előtte.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ja, akkor OK, valóban én vagyok csíra :-)

Ugyanakkor megismételném mert hátha: Aki nékem Kharak soundtracket számonként, nem egyben, ád, annak neve legyen áldott!


Boz képe
Boz

Hát nem tudom, igazából kb 3. 4. küldetésnél már annyi nyersanyagom volt, hogy megengedhettem, hogy nem is törődök az egységekkel mert pótlom simán, de még úgy is csak szép lassan vigyázva nyomultam előre, mert többnyire minden szitu az volt, hogy nekem kellett támadni az ellenfél meg csak várt rám kis csapatokban.
Ritka volt mikor igazán küzdenem kellett.

Pl olyan szitura nem emlékszem, hogy messze egy nagyot lövő páncélosgyilkos railgun-okat a kis gyors egységektől pár páncélos autómata-ágyús védte volna..
Meg légvédelem is tök ritka volt pedig azokkal annyi mindent le lehetett darálni..

Sose volt igazán egy olyan küldetés, hogy "most menj oda x idő alatt, de közben ott a másik feladat is és arra is próbálj meg figyelni". Nem is tudom, Warcraft 3 TFT-ben volt az első küldetés között, hogy night elf bázisodat kellett védeni, meg közben eljutni Tyrande bázisához, mert azt is támadták? Ilyet igazán rakhattak volna bele.

Éljenek a videojátékok!



Egyre jobban kezdek belejönni a Project Celeste-be, de a makrón még bőven van mit dolgozni:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=hz_ZMii4u9A
Az Age of Empires topikba már írtam róla, igazából csak azért ide teszem be ezt, hogy hátha bejön másnak is és nem ez lesz az én OpenRA-m. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



MGSV: Phantom pain
Ez megvolt valakinek? 43 órám van benne eddig, legyőztem a 30-31. küldetés környékén azt a bazi nagy mechet, aztán brutálisan lesokkolt a játék: nem fejeződött be, hanem bedobta, hogy Chapter 2.
Na, ezt így nem. Baromira untam már az utolsó pár küldetést és azt hittem, hogy végre vége. Mennyi van még hátra? :D



A "lenyegi" reszet befejezted. A true ending (ami lezarja a jatekot es szerves resze a sztorinak nem csak ilyen bonus lofasz) meg par extra story mission meg hatra van, de bele van keverve regebbi kuldetesek remixelt valtozatai koze. Kicsit nyogvenyelos, teny. Ha celtudatosan nekivagsz befejezni a sztorit akkor szerintem 5 oranal nem lesz tobb. (Aztan lehet belegondolni, hogy eredetileg lett volna egy act 3 is. :D)



What took you so long? :)



Engem nem kapott el a játék. Minden nagyon király, hibátlan, csak az egész történetmesélés, harcrendszer nekem nem fekszik.
Akciójátékot akartam, nem viccser splintercell mixet modern fegyverekkel. Aztán lehet folytatom majd, ha idősebb leszek :D



Faxa, akkor itt befejezem.
Amugy sok side opst csinaltam, fejlesztgettem, stb... De itt mar nagyon repetitivve valt es eleg sokszor futottam bele abba, hogy ez a fake sandbox jatek nem igazan dijazta azt, amikor nem ugy akartam teljesiteni egy missiont, ahogy a keszitok szerettek volna.

Plusz nagyon zavart Kojima sok wink-wink kikacsintasa, amit o biztos rohadt kulsagkent, vagy jo poenkent elt meg (pl avatar generalas az elejen), de valojaban se nem szorakoztato, se nem kul (hetvenedjere plane nem).



Plusz nagyon zavart Kojima sok wink-wink kikacsintasa, amit o biztos rohadt kulsagkent, vagy jo poenkent elt meg (pl avatar generalas az elejen), de valojaban se nem szorakoztato, se nem kul (hetvenedjere plane nem).

*GASP

:`(



Egyszeruen nem vagyunk egy hullamhosszon a joemberrel, nincs ebben szerintem semmi kulonos :)



Postal 4 félkésznek sem nevezhető alfaverzió

Hát szóval vannak még hiányosságok és bugok:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4ZqNJJAk7sY

A teljesen egyértelmű hiányosságokat félretéve viszont bizakodó vagyok, mert a játék lelke abszolút a helyén van (még úgy is, hogy Jon St. John ide vagy oda, de hiányzik Rick Hunter hangja). Látszik, hogy egy jó játék lesz ebből olyan másfél év múlva, de egyelőre csak annak ajánlom a megvételét (15 ojró), aki egyelőre megelégszik a fejlesztők anyagi támogatásával a játékélmény helyett. Az Early Access egyfajta Kickstarter a Running With Scissorstől, az innen származó bevételek pedig nagyban befolyásolják majd a végleges játék képét, szóval fanoknak megéri.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=tDmxA0FggaU

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ez eszméletlen!

Se a grafikán se a fizikán nem változtattak semmit a postal 2 óta.
oké tudom a postalnál sosem ezeken volt a hangsúly, de mintha direkt szarra akarták volna csinálni.

inkább előveszem a kettőt, az már kész van. (mint Hofi száraz kenyere)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Tényleg csak támogatásról szól ez a megjelenés, de jó lesz ez egyszer ha kész lesz.



A fizikáról annyit, hogy még az sem igazán létezik a játékban, csak nagyon minimálisan. A P2-ben kidolgozottabb volt.

Egyébként meg vannak benne új dolgok, olyan apróságok, amikből akár valami nagyobb újítás is lehet, de egyszerűen nincs annyi tartalom még, hogy érdemes legyen beszélni róla. Van 3 küldetés, az egyikben lövöldözöl, a másikban a csatornában oldasz meg három feladatot nulla akcióval (ezek amolyan Half-Life 2-s fejtörők és egy kis platforming, az a része elég jól van megcsinálva már), a harmadikban meg a városból kell macskákat és kutyákat gyűjteni. Amolyan játszható proof of concept, de egyébként a nagy semmi, még rendőrség sincs és a legtöbb nagyobb épületbe vagy be se tudsz menni, vagy teljesen berendezetlen placeholder az egész a bejáratnál "kiadó" táblával. Maga a város tervrajza sincs még befejezve, hiányoznak belőle dolgok.

Az "ez még érdekes lehet" dolgok közül leginkább az tetszik, hogy jobban lehet kombinálni a tárgyakat ezzel-azzal (pl. találsz vízipuskát, tölthetsz bele benzint, a tűzcsapokra tűzoltófecskendőt rakhatsz és nyomathatod stb.), meg hogy behozták a dual wieldet a Paradise Lost kiegészítőből (power uppal, mint mondjuk a Bloodban). A többi power up is kicsit kidolgozottabb, a "bedrogozott bullet time" pl. egyedi reload animációkat kapott, rohadt poén. Meg látszik, hogy egy kicsit finomítani akarják a P2-s fegyverkezelést, de az is olyan, hogy ránézésre abszolút a P2-t látod, és csak játék közben tűnik fel, hogy jobb, feelingesebb. A célzás meg még borzalmas. :D

A motor is olyan, hogy hiába Unreal 4, de teljesen optimalizálatlan és egy csomó fícsört még nem is használnak (pl. jelenleg a játék nem streameli a pályákat, ezért a városban borzalmasan fut), bizonyos effektek bugosak, a TAA artifactol, mint állat stb. Ja és lehet járművet vezetni, de az is teljesen kezdetleges még.

Igazából annyira elég ez így, hogy a fanok láthatják, hogy a Paradise Lost fejlesztői csinálnak egy jó játékot, ami abszolút hozni fogja a szintet, de ez még nem az, csak egy ígéret.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Devil May Cry 5
Háááááááááááááááááát... Húzom a szám rajta. Habár élvezetes játék, de a környezet amiben el kell tölteni a 10+ órát az valami csapnivalóan ötlettelen. Végig ugyanabban a szürke trütyiban kell menetelni... Az se feltétlen tetszett, hogy 3 karakterre lett bontva az egész játék és folyamatosan váltogatott így a játékstílusok között. Épp mire megszoknád újra az egyiket már jön is a másik. Így, hogy nagy időkihagyásokkal tudtam csak játszani vele extrán élvezetes volt ez a folyamatos váltogatás. :D A sztori az omegalul kb, dehát DMC, nem is vártam tőle mást igazából. Nade a harcrendszer igazából fasza egy idő után amikor már unlockolni tudja az ember a cuccok nagyját és a bossokat is élveztem. A szériából marad a Ninja Theory-s DmC a kedvencem a 3. rész mellett bármennyire nagy eretnekség. Ez is meg a 4 is élvezhető játék, de végtelenségik felejthető.



DMC3 SE, minden más felejtős.
Bár... majd a 2 a switchen!

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Indivisible

Kár érte, a platforming számomra idegesítő (mintha nem lenne egyáltalán/kielégítő szintű air control), a harc pedig így egyelőre a 8 óránál is kurvára könnyű (és tudtommal olyan 20-30 órás a játék) csak sima button mashing azért ennél kicsit többet vártam a Skullgirlsös arcoktól.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nagyjából egy órát tudtam játszani vele...
Eléggé kiborított, hogy 5-10 perces etapokból épült fel, amik amúgy abszolút káoszba fulladtak :)



Disco Elysium
Bar egyelore csak beleneztem kb 2 orat, nagyon tetszik. Akcio semmi nincs benne eddig (bar ketlem, hogy kesobb lesz) csak beszelgetes, maszkalas es nyomozas, de olyan jol es otletesen van megirva az egesz, hogy ez egyaltalan nem zavaro. Igy elso blikkre egy amnezias nevtelen alkoholista hobocop-ot jatszok aki totalisan inkompetens mindenben es szep lassan kezdi elveszteni a jozan eszet. :D Joforman az osszes letezo check-et elbuktam eddig ami a nyomozast tekintve eleg gaz mivel nem tudok tovabbjutni amig egy check nem sikerul legalabb egy hullanal. :D Nade majd odajut a dolog. Az art design kurva jo, a karakterek otletesek es a voice acting ami neha teljesen lefedi a dialogust, neha csak egy reszet az is teljesen okes. Erzodik, hogy kicsit lowbudget, de nem zavaro egyaltalan. Egyelore nagyon kellemes meglepetes igy a semmibol, kivancsi vagyok hogy alakul a sztori majd, de szerintem az elso nekifutasom nagyon rovid lesz mert mar most csak 1 hp-m maradt. :D Erdemes ranezni mindenkepp.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!