The Division

Utolsó bejegyzés


Huhh ez kurva sok tennivaló. Köszi amúgy.




Bandido írta: Huhh ez kurva sok tennivaló. Köszi amúgy.

Most, hogy átolvastam bele sem kezdek szerintem. Ennyi baszakodást nem ér meg egyszerűen szerintem.



0.50cal mekkora buffot kapott te jó ég. :D 3 millás lövések úgy, hogy nem erre vagyok gearelve. Wowza.

Hétvégén szerintem meg is csinálom a Gunner-t, bár a season pass miatt már unlockolni tudtam, de kellenek az extra cuccok amik a projectek miatt járnak úgyis. :) Ránézésre amúgy nem annyira vészes, egyik sincs nehézséghez kötve úgyhogy elég gyorsan végig lehet rajta szaladni szvsz, de majd kiderül.



Az exotic holstert megcsinálod? Annak a legelső küldetését lenyomtam tegnap. És még eztán jön a java. Ha jól emlékszek meg kell csinálni 4x4es nehézségű kontroll pontot.



Biztos meg fogom csinalni, mert baromi jo holster. A 4es CP meg annyira nem nagy szam mostani gearben halistennek szoval siman teljesitheto egyedul is.



Na most, hogy par hete ra se neztem a jatekra mar jon is a TU5... O.o

Early Access Release: Tuesday, 23rd of July
Regular Access: Tuesday, 30th of July

Ket uj main mission, discovery mode a raidhez, expeditions, 2 uj classified asignment (Washington's Central Aquarium es NSA Site B13) es uj apparel even! \o/ Fck, es meg a gunner-t se huztam fel rendesen. :D Nagyon vissza kene mar nezni.
rwurl=https://i.imgur.com/XVKXy1T.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/kImMeVK.jpg

Kismillio skill valtoztatas is jon, de a legjobb:
Increased Cluster Seeker Mine explosion radius from 3m to 4m.
Increased Cluster Seeker Mine base damage by 42.8%.

Vegre tenyleges hatasa is lesz a clusternek yaaaay.



Jól hangzik, mondjuk én vagy egy hónapja max heti 1x logolok be, hogy megvegyem az aktuális blueprinteket. (túl sok a pénzem, nem tudom mire költeni.) :D



Én meg World Tier 2 után meguntam és inkább újrakezdtem. Én is max heti egyszer tudok nyomulni, és már inkább frusztráló volt mint élvezetes. + nem tudtam, hol is tartok a legutóbbi session után...



hat nekem sincs sok idom, meg az is hogy kb kettot lepek es kidob, majd korbe menve ott nem, de pl az elso lovesnel kicsit idegesito es nem noveli a jatek kedvemet :(
pedig szeretnem mar tier2 3 4 5ben erezni magam... meg a specet is fel kene huzni, legalabb egyet...

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



Most délután megcsináltam 3 phase-t a gunner spec-es "quest"ből. Hát... :D Részvétem azoknak akiknek ezt kell hozzá végigszenvedni, hogy megkapják a specializációt. Icipicit túlzásba estek a sok faszsággal. Nem is az, hogy sokáig tart, mert 2-3 óra alatt megvolt ez a 3 rész csak annyira pepecselős, hogy az hihetetlen. :( Már csak az utolsó kell, de remélem a többi specializációhoz kicsit vágnak a tennivalókból. 2-3 phase bőven elég lenne. Vagy ha nem akkor lenne valami érdemleges, hogy teszemazt heroic stronghold vagy valami. Ez a 50 pulse-al megjelölt ellenfél meg 50 confused ellenfél megölés kurva gáz.

Nade legalább mire kijön az új content be tudom fejezni ami eddig kimaradt.



Ez már sejthető volt mint ahogy írtam is a 754 es hozzászólásban.



Late to the party és forever alone jeligével belekóstoltam az első Divisionbe. Egyedül ölég uncsinak tűnik, bár ránézésre multiban is a küldetések közötti szaladgálás teszi ki a játékidő felét.
Van valami mindenen átívelő, szétbüntető sztori, ami miatt esetleg érdemes tovább játszanom? Így látatlanban arra tippelek, hogy

ShowHide spoiler #

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Apparel Event #3 - Heat Wave
Julius 23 - Augusztus 15
40 lada

Ket uj fegyver:
Carbine 7
rwurl=https://i.imgur.com/rhDsSID.jpg

Stoner LMG
rwurl=https://i.imgur.com/KhkPfYF.jpg

Teljes patch notes a kismilliard valtoztatassal:
Patch Notes: Episode 1 - July 23rd, 2019



Random rant #156:
Tök jók lennének ezek az apparel eventek ha mondjuk minden szintlépésnél kapna az ember 1 kulcsot. Lehetne haladni vele, nem frusztrálná az embert, hogy a semmiért grindolja a szinteket stb... 20 nap van összeszedni 40 ládát, de most pl 5 szintet léptem ma/tegnap és 0 darab kulcsot kaptam. Így nehéz. :D FU massive, kb.

Az expedition második/harmadik alkalommal már kicsit meh, mert igazából csak egy sima mission és az se a jobbik fajtából meg time gate-elve is van a 2 másik szárny szóval csak 1 elérhető egyelőre és sajnos ott is a nagy része annyi hogy maradj egy dolog körül 4 percig vagy védj meg pár dolgot 4 percig miközben ömlik rád az ellenfél, kicsit béna. Nulla random dolog van benne, felfedeznivaló meg szintén nem sok. Nem tudom. Csalódás egyelőre. Reméltem hogy jobb lesz, de sajnos ez így elég langyi.

A két új fegyver okés, de keveset sebeznek. Miért cserélném le bármelyik fegyverem csak azért, hogy fele annyit sebezzek egy ellenfélbe? Mármint most a 31.2k dps-el megáldott Black Market M60-at miért cserélném le a 17.2k-s Stoner-re? Minimálisan gyorsabban lő meg kétszer akkora a tár, de az egyszerűen nem kompenzál a fele akkora dpsért. Főleg, hogy smgre váltva pillanat alatt újratöltöm a jelenlegi lmg-t is. Na mind1, legalább léteznek.

De csak, hogy legyen valami pozitív is. A két új main mission kurva jó volt és a classified assignment-ek is mocsok jól össze vannak rakva. Nem tudom kik felelőssek az environment design-ért, de soha ne engedjék elmenni!



Nna, közben én is megcsináltam az NSA classified-et meg az expedition első teljes investigation-jét... hát, néhol még csiszolandó, belefutottam néhány hibába is utóbbinál, pl tippre egyszerre 2 event-nyi ellenség triggerelődött, az szép volt. (A következő pontnál meg egy se). Viszont holy fuck, 2-3 órát simán elbasztam vele. És jah, a defend objective nem épp a jobbik feladat. A liftbe bepasszírozott 2 hammerguy meg nyomja fel a kalapácsát annak, aki kitalálta.

Elsőre körbejárni szép volt, mert végre új hely, de valszleg másodjára már nem lenne meg a varázsa, főleg, mert így is elég sok backtracing volt már a library részen.



Ket pillanatig nem figyel az ember mar megy is a kovetkezo Apparel Evenet....
APPAREL EVENT #4: EXPLORERS

A Space Explorer ruci jol nez ki. Nem kizart viszont, hogy teljesen skippelem a mostani eventet. :(




Lassan, de haladgatok az első résszel, nem rég értem el a 30. szintre, a sztorival meg hát nem igazam lett? :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Nice, épp most gondolkoztam azon, hogy felrakjam az új gépre...

(Aztán jött a Witcher 3 blood & wine)



Tegnap megfeledkeztem rola, de ahogy nezem elegge oda meg vissza van mindenki az update-tol.



Kis update: Div2-ben visszakerült hozzám az RW klánfőnökség. Úgy fest, 60 napnyi főnök inaktivitás után az épp legaktívabb emberre átkerül Legutóbb Jodára ment rólam, most vissza.

Emellett tegnap átnyomtam magamat world tier 2-ben 3 invaded mission-ön, sok hónapos kihagyás után. Meglepően könnyű most a játék, erre van néhány tippem:
- minden ellenfél kevésbé bullet sponge (erre emlékszek patch notes-ból)
- az elite lassan cammogó ellenfeleket nagyon durván lenerfelték a faszba végre. (azaz solo-ban is simán kinyírom őket shotty-val vagy .50cal-lal.)
- a fegyvereim viszont megmaradtak a régiek, és azóta se esett még csak hasonló sebzésű se (pl: tegnap esett végre egy 80k-s lila shotty, az enyém 100k-s sárga) Valszleg ezen is változtattak, mert míg páncélokat találok elvétve amik jobbak, fegyvert nem cseréltem. Csak clip mod-ot a marksman rifle-hez, ami épp azon a héten volt store-ban.

Mármint a könnyű alatt azt értsd, hogy tegnap a 3 mission alatt nullaszor haltam meg. Egyszer közel voltam, amikor spawner ajtónak háttal campeltem, és kb ennyi.

Jah és az auto turret + armor rep drone továbbra is életmentő solo-ban.



Joda,
Div2 most kapott egy szép nagy kiegészítőt Warlords of New York néven... 4 miniboss, 1 nagyboss, new york-i pálya visszatér. Cleanerek & többiek div1-ből szintén visszatérnek.
https://twitch.tv/thedivisiongame
Fei Lau visszatér, lesz megint saját helyi bázis, valszleg az egész div1 pályát átvették, bár a trailer szerint "minden megváltozott".




yeah, ez az, de twitch-en most épp gameplay bemutató megy.



Míg azon az "élő" megy már felkerült Youtubera a teljes. :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=MkGmNf7wNc4
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=2vMmJJOHmC8



feature update:

UI update
új gear brand-ek és setek
új fegyverek és exotic-ok
item stat rework megint
úgy tűnik a stat recalib-hoz nem kell majd megtartani itemet, elég csak 1x lootolni
a minibossok skilljeit megkapod ha megölöd őket (pl sticky bomb)
lvl40 + infinite progression system
lvl30-tól lehet kezdeni, új karaktert lehet lvl1-en vagy lvl30-on kezdeni
reworked dark zone
legendary difficulty
van valami vadász-npc aki a pc-re vadászik (???)
Seasons (weapon, gear, cosmetic, pici story, apparel, resources, etc)

a most kijött ep3 Coney island-ot tartalmazza + 2 küldetést,

Div2 ep3 holnaptól year 1 pass tulajoknak, mindenki másnak febr 19-től.

warlords of new york exp: márc 3-án jön, megvásárolandó kiegnek.

Nekem nem teljesen tiszta, hogy melyik tartozik warlords-ba, melyik az ep3-ba.



Sweet. Extra 30 euro a year 1 pass után. <3 Ez nekem most egyelőre kivárós, így is elég zsúfolt lesz márciustól a játékvilág. Mindenesetre jól hangzanak az újdonságok, lehet elgyengülök és mégiscsak lehúzok vele 1-2 hónapot amikor kijön a kieg.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!