Nintendo

Utolsó bejegyzés


Ahogy kijön jövőre LoU2 vegegigjatszas után el is adom ps4et, és zsákolok egy switchet



amit amúgy nem értek, hogy miért minden játék most így uborka szezonban jön. mario maker 2 június, marvel ua július, fire emblem július, astrail chain augusztus, daemon szeptember, links awakening, szeptember. ebből így az astral, és a daemon x machina sztem halálra is van ítélve ami az eladásokat illeti. a marvel játék egész ígéretes, bár a team ninja szebb játékot is összedobott már. például ott is nem ütött volna nagyobbat a bosszúállok mozihoz igazítani a megjelenést?



Zéró konkurencia kb akit pedig érdekel úgyis meg fogja venni. Én még örülök is, hogy a Link's Awakening szeptemberben jön. Semmi nincs se előtte vagy 1 hónapig se utánna. Tökéletes időzítés. :) Inkább hozzák ki ezeket ilyenkor, mint amikor minden más jön egyszerre.




Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szép, kár, hogy a játék már a videók alapján nem tetszik. Pedig nagyon szeretem például az A Link to the Past SNES-es grafikáját, de ez a 3D-s megoldás nem jön át. Azért kéne, de a látvány ellenére.

Sors bona, nihil aliud.



Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... :(
Breath Of The Wild's Director Is Returning For The Sequel

One of the reasons we wanted to create a continuation was because I wanted to revisit that Hyrule again and use that world again, while incorporating new gameplay and new story,

Szóval jóformán egy hosszabb dlc/expansion lesz második részként eladva, nice... Így akkor már lehet tényleg kijön relatív hamar.



Továbbra is odaadom a fél vesémet akár ugyanazért ha más a sztori s több dungeon lesz.



Nintendo Switch Rájtu:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=jZOPC6J4fAA

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



akkor már csak a prót jelentsék be, és egy bayonetta 3, metroid prime 4-el demózzák, hogy mire képes.



Latom szemeim elott ahogy milliok felcsettintettek, hogy mekkora szukseg van egy kisebb/szarabb/portable only switchre! :D



a japók biztos sorban fognak állni ezért is, nem kell félni.



Kids, kids everywhere! 3Ds Lite Utód ez!



Nem terveznek ebből valami erősebb újabb kiadást? Jövő tavasszal szándékozom váltani majd Switchre.



Elvileg lesz, jövő tavaszig szinte biztos.



Vélemény gyűjtemény.

Plusz ez:
“Huge missed opportunity by Nintendo to call it the Lite Switch. :P”

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Biztos volt már róla szó, de mire kell a pro? Melyik játék igényli úgy igazán?

Jó lesz az.



Kozel mind, szinte semmi nem fut stabil 30fpsel sem. A Zelda pl borzalmasan tud futni nehany helyen. Legutobb a Slay the Spire-on rohogtem, hogy az se fut jol pedig az aztan tenyleg nem egy eroforras igenyes jatek. Link's Awakening videokon is latszott, hogy baromi szaggatos a jatekmenet a vilagban, dungeonokban meg jo, de ez valtozhat megjelenesig ofc. Bayonetta-k is 60fpsre vannak belovve, de egyik resz se hozza stabilan. A Mario Odyssey meg a Mario Kart (amig nem split screen) tok jol futnak szoval azert van par kivetel is.

Nem mondom, hogy ketszer annyi ero kene bele, de nem artana egy jo 10-20%al tobb eroforras hogy legalabb stabilan fussanak a dolgok es ne kelljen ilyen 20-25fpses eyecancert nezni. :(



Nálam a Zelda eddig kimaradt úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Amik megvannak ott nem éreztem a plusz kakaó hiányát. Most épp a Mario and Rabbids Kingdom Battle megy. Ott néha beröccen ha épp action cam bejátszás van. De egy Bayonettánál biztos zavaró lehet. Az a kérdés, mennyire árazzák be?

Jó lesz az.



Egyik Bayonál se vettem észre, hogy zavaróan leesett volna a framerate. Zeldánál igen, illetve extra erő a Xenoblade Chronicles-nek nagyon kéne, nem is a 30 alá csúszás, inkább a felbontás miatt, mert az 720p alá is tud esni, dokkolva. Máshol nekem nem tűnt fel, bár utóbbi időben FF-eket pótlok és "indie fosokkal" játszom. De nagyon szívesen lecserélném egy erősebb gépre, csak maradjon az is hordozható.



Zelda must have. Én sosem voltam high FPS 144hz hívő, ami óta van monitorom s videokartyam azóta e-sport s FPS játékoknál érzem az előnyét de máshol nem látom ezt problémának, Zeldanal se zavart hogy bemegy 30 alá...



épp most tolom xbox one x-en az eredetileg wii u exklúzív lego city undercovert. kurva jó kis játék, de azok a töltési idők, és draw distance még az xboxos portnál is kísért. jó lenne már egy normális erővel ellátott N gép.



Captain Toad’s Treasure Tracker

Nagyon jó pár perces fun alkalmanként. Szokás szerint ujrajatszhatosag szintenként emelkedő nehézséggel-kihívásokkal Nintendo Seal of Quality.

Tetris 99

Ez valami gecijo, ha alapból szereted a tetrist ez nagyon meg fűszerezi taktikával s stretégiaval. Gyakran végzek az 4.-2. decilis környékén s eddig a legjobb egy 2. hely volt :) ráadásul ingyenesen van a játék az online elofizuhoz ami amúgy is bagatell összeg.



Yeah! Sikerült nyerni eggyet!!!



rwurl=https://youtu.be/JQhfQDxIRN0

nagyon-nagyon imádtam a super mario land-eket (bár az első személy szerint nem az én tulajdonom volt, de annyit volt nálam kölcsönben hogy ez nem igazán számított)

amúgy meg:

ShowHide spoiler #

mellesleg nem találtam jobb topikot a videónak, ti hova raknátok (ha nem nintendos matéria van benne pl?)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ha ez kimaradt, ajánlom az elolvasását:
http://retro.land/wario-land/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



nem rémlik hogy olvastam volna, frankó cikk köszi.
bár nekem a super mario land 2 egy hajszálnyival jobban tetszett talán (lehet ott nagyobb volt az ugrás az első részhez képest mint itt), de a 3. résszel is legalább annyit játszottam mire végleg kimaxoltam.
az biztos hogy a trilógia két legerősebb darabja a 2-3.

ilyenkor mindig összefacsarodik egy kicsit a szívem, hogy anno eladtam a game boy-omat. amihez már volt azért jópár játék is, külső akku pakk, hordtáska, meg amit akkor csak összetudtam vásárolni a zsebpénzemből hozzá.
de örülök is, hogy a játéktörténelem azért ilyen jeles (ha talán nem is a legnépszerűbb) gyöngyszemeit a maguk korában volt szerencsém játszani :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Astral Chaint valaki próbálta már?



Még csak a prológ és a tutorial ment le. Eddig szép. =D
Holnap írok róla, ha lesz időm belemélyedni.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!