The Division

Utolsó bejegyzés


Igazuk van. WoW raidre van matchmaking első héten? Destiny? Naugye. Megnehezíti a dolgot? Kicsit. Én pl most léptem ki délután a klánomból, mert 2 aktív tag maradt a launch után. Rákérdeztem a GM-nél, hogy lát esélyt 8 emberre? Nem, viszlát. Most egy sráccal próbálunk majd intézni valamit Division Discordról.

Mindenesetre State of the Game-ben elég jól megmagyarázták és aki ezt nem érti meg az nem is feltétlen kéne, hogy raideljen első nap. :D Nem egy egyszerű mission, nem egy stronghold, sokkal hosszabb, nehezebb és taktikusabb lesz ahol muszáj lesz kommunikálni (legalábbis amíg senki nem tudja mi a dörgés). Mikor kijött Tidal Basin már ott is volt pár mechanika amivel a random retardáltak nem tudtak egyszerűen mit kezdeni. Pedig nem volt nehéz csak mást is kellett csinálni mint lőnni a bosst agyatlanul.... Szerintem neked se kell bemutatni mit képesek random casual idióták művelni egy icipicit bonyolultabb mechanikánál. :D Szóval részemről örülök, maradjon is így 1-2 hétig amíg nincs kitapasztalva teljesen a dolog.



8an, discordon, max gearben, folyamatosan kommunikálva nem tudunk túljutni az első bosson 2 és fél órája. :D Akkora clusterfuck, hogy az ész megáll... Ezek után maximálisan megértem miért nincs matchmaking. Mechanikailag már megvan pontosan mit "kellene" csinálni, de nagyon nem egyszerű kivitelezni rendesen. World first sincs még meg pedig azt hittem azért estére végigverik.



Ha ez a razorback az első "boss" akkor azt az imént verték le.



Nem, az volt az utolsó. Néztem én is, jópofa volt nagyon. Viszont nagyon kellemes meglepetés, hogy ennyire összetett bossfightokat raktak a raidbe. Nem gondoltam volna. Már az első is annyi kommunikációt igényel 8 embertől.... :D Folyamatosan kiteolod a boss-t két turret között, figyeled hogy ne healelje fel magát, kapcsolgatod a shield laptopokat, kezeled az addokat megállás nélkül. Durva nagyon. A végére már nagyon ráéreztünk és negyed hp-ra levittük többször is, de páran mentek dolgozni (US emberkék) úgyhogy rá is hagytuk 3 és fél óra után. Pedig szerintem pár try és meglett volna. Pedig senki nem volt retardált, mindenkinek jó gearje volt, egyszerűen csak bonyolult kivitelezni. :D Matchmakingelt random puggal voip nélkül ez közel kivitelezhetetlen úgyhogy teljesen megértem miért nincs MM... Majd talán pár hét múlva egy wow lfr szintű butított dolgot el tudok képzelni, de ebben a formában totál hülyeség lenne.

Na mind1, kellemes meglepetés, de sajnos fix csapat nélkül nem nagyon látom az esélyét, hogy pár héten belül végig tudjam verni bárkivel. :( A loot mondjuk elég tré ahogy láttam, de ezt úgyis inkább az élményért játszanám. Talán hétvégén 2-3 bosst sikerül kivitelezni.



Nem rossz az uj exotic AR... :O
rwurl=https://i.redd.it/i61yxasa7oy21.jpg



Boss drop vagy össze lehet kaparni alkatrészenként mint a chatterboxot?



Drop, valoszinuleg utolso boss dobja csak. Legalabbis tegnap elhintettek, hogy az utolso bossnak kulon loottablaja van es ez ott esett ugyhogy... Valszeg soha nem lesz meg. :D

Btw nagyon erdekes latni, hogy sokan panaszkodnak mennyire "konnyu", mert akik ezzel jatsznak egyutt 24/7 levertek a raidet 5 ora alatt. :D Mikozben az emberek maradek 99%-a meg az elso bosson se jutott tul, konzolon meg egy group se fejezte be azota se.



Hát akkor nekem sem lesz meg. Igazából a "nagypapás" specet várom már. Arra kíváncsi vagyok nagyon.



Joda írta: Btw nagyon erdekes latni, hogy sokan panaszkodnak mennyire "konnyu", mert akik ezzel jatsznak egyutt 24/7 levertek a raidet 5 ora alatt. :D Mikozben az emberek maradek 99%-a meg az elso bosson se jutott tul, konzolon meg egy group se fejezte be azota se.

Jelzem, idő + egyéb hiány miatt én még tier 2 elején vagyok :D



Akkor par honap mulva mehet a RW raid! :D

Nezegetem a redditet es tatom a szamat. Az exotic AR-nel is megy a siras, hogy miert nem garantalt drop meg mekkora waste of time ha nem kapod meg, mert nincs semmi reward... :DD Vegulis csak garantalt GS500 meg ott vannak az uj Gear Set-ek amik ranezesre egyaltalan nem rosszak mint az alap 3 set ami eddig kinn volt. (legalabbis a Demo set kurva jo!) Nem lennek a Massive helyeben, mert valami bamulatos mennyi picsogas megy.



Tegnap sikerült eljutni az utolsó bossig. A 2. EZ, nagyon könnyű volt Boomer után. :D Persze azért így is eltartott pár óráig, de egyáltalán nem volt vészes. A 3. (két kutya) az már mókás megint. Gyorsan fogy a HPjuk, igazából 2 perc alatt le tudtuk vinni őket fixen ilyen 20% környékére, de...
rwurl=https://i.imgur.com/TaWk5Hr.png

Ott az a fehér sáv a két hp bar fölött ami egyre szűkül minnél kevesebb a hpjuk. Ha ezen a barom kívül van valamelyikük HPja azonnal berohannak középre és egy pillanat alatt max HPra gyógyulnak. :D Buddy meg egy köcsög és healeli magát burstökben szóval hiába megy együtt a HP le kell focusolni még a healjét is. :D Miközben Lucy folyamatosan csak 1shot mechanikákkal sebez. Szokásos doggo shot meg van egy másik ability amikor aoe-ben körbelő 360 fokban kétszer és ha nem vagy fedezék mögött és eltalál azonnal down. Viszont hogy ne legyen egyszerű Buddy folyamatosan seeker drone-ozik elötte ami kilök a fedezék mögül fixen ha eltalál. :D Meg Lucy is szór aknákat és dobál is gránátokat. :D Közben kapnak overcharge-ot is ami ki kell kapcsolni a terem két oldalán 1-1 laptoppal fixen. Hatalmas clusterfuck, ilyen 10+ alkalommal levittük 1 bar hpra őket és ott már olyan kicsi a sáv, hogy eszméletlen nehéz továbblökni.

Viszont természetesen 5 óra wipe után ahogy ketten feladtuk (itt már hajnal 1 volt, másik srác meg ment moziba) egyből leverték. :D Mondjuk a 2. is így lett meg, hogy egy emberkének lépnie kellett dolgozni és utána egyből megvolt következő tryon... Úgyhogy ma jöhet az utsó boss. \o/ Mondjuk kétlem, hogy meg tudnánk csinálni. :(



hat en 1 hete leptem 29, ma meg 30ra. A regi clan kidobott, mert tul sok idom volt jatszani, igy most a rewiredbe leptem be.
@Joda
a clan szintezes permanens? vagy fenn kell tartani a szintet?
Mert remelem itt akkor szepen lassan majd no a szint es talan lesz clan vendor is :D

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



hogy meg az utso boss? es addig ujra es ujra le kell daralni az elotte levoket is megint? Mert akkor jo moka, lesz gyakorlat vele rendesen :D

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



Permanens a klan szint igen. :)

A raidben vannak checkpointok minden boss utan ugyhogy nem kell ujratakaritani az egeszet halistennek. :) Lehet csak akkor nem kap az ember a speci lootbol csak sima random 500 esik. Viszont van heti reset.

Viszont PC-n mar fel ora alatt vegigmentek rajta paran, konzolon is befejeztek vegre szoval ha ilyen tempoban haladunk nem lesz gond megcsinalni randomokkal se par heten belul. :) A csapat akivel csinalgattuk eddig tegnap nekiment az utolso bossnak, nagyon keves sikerrel. :D Nagyon nem volt dmg ami a tobbi bosson elmismasolhato ugy ahogy, de az utolsonal idore kell nagyon durva dmgt kitolni kulonben meg se tudod sebezni. Epp ezert igy utolag elegge ferditesnek erzem amikor a Massive azt mondta, hogy mindenfele build kell majd, mert szimplan nem igaz. Dmg kell, nagyon sok. A tobbi huszadrangu. EMP meg esetleg healing chem elfer par embernel a reviver melle, de nem kell az extra skill build. Meg mondjuk loot szempontjabol annyira nem szuper, hogy 18 uj gear set item van (3x6 ugye) van es csak 4 boss+1 lada amiben lehet szoval also hangon is tobb mint egy honapig tart majd majd osszeszedni mindet (duplicate meg szar rollrol mar ne is beszeljunk)... :(



damage build needet hallottam mar marco videojaban, es igy tenyleg gazos, ha meg brute forcebol... akkor minek a tobbi es azt hogy lehet? Vagy van extraja amivel jobban lehetne? nem hiszem :(

es koszi akkor csak sok sok ido es meglesz a vendor :D

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



igy most a rewiredbe leptem be.

Welcome, ha nem felejtem el, este felraklak officer rangba...



A baj az, hogy bazi nagy a bejövő dmg raiden. Egyszerűen hiába volt 290k armorom meg 120k hp-m, nem sokat számított. Talán 1mp extra időt kap az ember. Szóval a tank build egyszerűen nem elég tanky. Plusz igazából értelme sincs tank buildet csinálni, mert random targetel minden. Hiába van neked 600k armorod meg 300k hp-d ha nem téged lő az ellenfél. :D

A skill build talán kicsit jobban használható, de az se sokra. Jóformán tudod spamelni az abilityket, de azok meg annyira azért nem is sebeznek jól, a gyógyításhoz meg nem kell a build. Szóval lehet dönteni, hogy alig sebző abilityket spamel az ember és negyedeli a fegyver dmg-t, vagy nem. Legalábbis nekem eddig ezek voltak a benyomásaim ezzel kapcsolatban. Szép meg jó, hogy vannak modok hozzá, de most példának... Megéri kidobni a fegyver dmg-t a kukába csak azért, hogy meglegyen a skill power arra, hogy a cluster mine-ból kipörögjön 6 extra (feltételezve, hogy van annyi ellenfél, mert ahogy észrevettem hiába aktív a mod ha csak 1 ellenfél van akkor 1 mine van, ha kettő akkor 2 stb) meg 21%-al nagyobbat durranjon?

Így most összeraktam magamnak egy ilyen LMG buildet 75% elite dmg mellé:
rwurl=https://i.imgur.com/CLxgEtW.png

Mindezt megtámogatva egy másodlagos SMG-val amin van egy kimaxolt 60% crit és minden crit után kap 3% reload speed bonus-t 20ig stackelve, szóval 60% fixen megvan mindig, így 1mp alatt kimegy a reload és Holster-en van Fill'er Up ami azt adja, hogy ha nulláról reloadolsz valamit akkor minden fegyvert újratölt. Szóval kilövöm az lmg-t átváltok az smg-re, fél pillanat alatt kimegy az is és 1sec alatt visszakapom mindkét tárat. :D Van még pár dolog amin tudnék alakítani, de nagyjából szerintem jelenlegi content végéig ezzel vígan elleszek. Vagy amíg meg nem emelik a GS-t, mert akkor kezdődhet az egész előröl. :D



Elem, promótáltalak téged is officerré!

...és ezzel a +1 taggal végre "aktív" lett a guild.



koszi, az aktivsagot meglatjuk, mert ma se jutok be.
De majd igyekszem. Az meglepett, hogy meg lvl1 is csak kb 0 clan xpvel van meg. Azt hittem azert te vittel par szintet clanoskent es az novelte.

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



Amíg nem volt elég tag, addig nem számolt XP-t sajnos.



jahogyja

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



Átléptem én is az RW klánba. :)



hat igy gyorsabban lesz meg a szint :D
ennek oromere megyek jatszok kicsit, hatha kozeledek a tier1hez

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



....én hétvégén talán visszatérek, most pénteken valszleg mással kell szopnom.



Hmm, ha jól látom, most már nem lehet azzal feltölteni a spec ammo-t, hogy átváltok HQ-n másikra? :(



fogalmam sincs, de siman lehet javitottak ezt. Remelem akkor mar nem veszik el, illetve normalisabban lehet ujat szerezni. De mivel meg tier 1 se vagyok az nekem meg odebb van.
Inkabb mindent pucolok le a terkeprol szepen lassan, aztan hyenak es capitol. De hogy mikor jutok el addig az nagyon jo kerdes. A lvl2 clanhoz meg jo sok xp kell, felvittem az ertekemet milla fole, de alig nott a csik kint a csajnal :( Bandido is belepett, mar csak jatszani kell, ami ido fuggo :D

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



hát, anti-material-hoz továbbra is random shotgun lövésekkel jutottam pár óra teszt alatt. :D




jo jo, lehet idovel ugrik, mikor en neztem epp kicsivel volt fel felett. Mikor elkezdtem kb ugyan annyival volt alatta.
Aztan mennyisegre tobbnek tunt mint, mint amit mutatott, amit beleraktam. De igy 2/3on egesz jo. lassan lesz ott is vendor :D

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!