Jelenlegi hely

Mindmeghalunk!!!

Utolsó bejegyzés


lol

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Valószínűleg fehér farmerek.
Ja nem, az dél Afrika.

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Bizony, nem is barnák, csak kormosak lettek, ahogy Mel Brooksnál
rwurl=https://streamable.com/sclpn



https://tldr.444.hu/2019/05/07/gondolkoztal-mar-azon-hogy-mit-fogsz-csin...

A klímaváltozással való együttélésről szóló gondolkodás egyik legizgalmasabb szerzője, Roy Scranton ezt úgy foglalta össze pár napja, hogy „mindez napról napra, hónapról hónapra, évről évre fog történni. Minden bizonnyal lesznek »események«, ahogy voltak az előző évtizedben is: hőhullámok, erőteljesen pusztító hurrikánok, a létfontosságú atlanti áramlatok lassulása és a klímaváltozáshoz kapcsolódó politikai történések, mint a szíriai polgárháború, a menekültválság a Földközi-tengeren vagy a francia sárgamellényesek tüntetése és így tovább, de kivéve egy nukleáris háborút, kevés az esélye, hogy lesz egyetlen olyan globális »Esemény«, amely kezdetét jelentheti a várt átmenetnek, amely »valódivá« tenné a klímaváltozást, és rávenne minket, hogy megváltoztassuk életünket.

A következő 30 év ehelyett valószínűleg a jelen lassú katasztrófájára fog hasonlítani: hozzá fogunk szokni minden új sokkhoz, a brutalitás új formáihoz, »az új normalitás« egyes formáihoz, míg egy nap fel nem nézünk a képernyőinkből, és egy új sötét korban nem találjuk magunkat — feltéve persze, ha nem vagyunk már ott.

Ez nem a jövőnk, hanem a jelenünk: a változás és a küzdelem olyan időszaka áll előttünk, melynek nem látni a tiszta útját. Még a legjobb esetben is, ami egy gyors, radikális és teljes átalakítását jelentené annak az energetikai rendszernek, melytől a globális gazdaság függ (melyhez a kollektív emberi élet teljes újraszervezése is kéne), kiegészülve a szén-dioxid-leválasztási technológiákba történő nagyon komoly befektetéssel, mindez ráadásul egy példa nélküli globális együttműködés keretében megvalósulva: még ebben az esetben is óriási nyomás nehezedne a növekvő emberi populációra.”

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ajánlom William Gibson: Periféria c. könyvét, egészen pontosan abból a "Főnyeremény" definícióját...



Múltkor volt AMC-n a Galaktikus támadás. Nagyon elgondolkodtató volt. Mi van, ha az idegenek tényleg itt vannak közöttünk (márpedig ez szinte biztos) és valójában terraformálás zajlik a valóságban, nem pedig az ember műve a globális felmelegedés. Azért belegondolni is borzongató...



Orbány majd hazazavarja őket. Mocskos migránsítík.



"Látom ám, hogy villódzás támadik a szöllőhegyen. Namondom ezek a ufók. Mondom az uramnak: Tibi! Én kimegyek, mer' ha rosszat akar, fejbeütöm a moslékkavaróval." - Usztics Mátyás: Teri néni



Mi van, ha mondjuk nem csak terraformálás zajlik, hanem mondjuk az embereket és a politikát is befolyásolják. Lehet nem véletlenül csaptak fel a hidegháború lángjai újra. Egymás ellen hangolják az embereket, a vallásokat, a háziállatokat a vadállatokat. Oszd meg és uralkodj elv. Azért belegondolni is borozgató.



Az jó kis film

Parizer forever.


Lou képe
Lou
Donator

Mi van ha nem mesebeli figurák miatt van ez az egész, hanem tényleg mi vagyunk szimplán tömegesen faszok, és föl se fogjuk mit csinálunk, és szarunk is bele? Sztem ez a legborzongatóbb.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King


Tno képe
Tno

Én biztos nem.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


Tno képe
Tno

:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Legalább lépj be a másik accodba és új reagálj magadra. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Tno képe
Tno

Arcoskosunk arcoskodunk?:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nein Fegelein! Nein! Nein!

Szerk.: Most vettem csak észre egy idepasszoló Hitler meme után kutatva, hogy Bruno Ganz még februárban meghalt.

Kurva jól alakított a Bukásban. RIP

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!