Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés

LAST YEAR IS FINALLY HERE! | Last Year: The Nightmare *EXCLUSIVE* Gameplay Reveal
Inditás gomb

LAST YEAR IS FINALLY HERE! | Last Year: The Nightmare *EXCLUSIVE* Gameplay Reveal (00:30:55)

Végre egy monsteres jatek ami még valahogy ki is néz :D

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.Harvy666 írta: ami még valahogy ki is néz :D

Jaja. Szarul.

Non serviamSzoval a Kotor 2 lead designere/iroja uj SW jatekon dolgozik? :O
Mennyire lesz ebl@szva EA/Disney kettos altal, ez a kerdesEgyes pletykák szerint holnap jöhetnek új hírek a Greedfallról. Örülnék, nagyon várom és jó ideje méla kuss van felőle...
http://greedfall.com/enhttps://www.pcgamer.com/troy-baker-isnt-in-borderlands-3-but-gearbox-says-he-was-asked/

Randy is back! Hazudik? Check! Bekepzelt faszfej modjara viselkedik? Check! Elkuldi a faszba a fant aki ramutat, hogy lehet mashogy kene kezelnie a szitut? Check!

Istenem, de tenyerbemaszo ez a pali. Messze meg a megjelenes amikor vegre megint el lehet felejteni ezt a faszfejt es nem kell minden masodik nap arrol olvasni, hogy most ugyan mit irt/nyilatkozott.Megjelent a Pathway. A legutóbbi videót látva én inkább kivárok egy-két review-t meg pár tucat user értékelést.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám12 perc Prodeus:

Prodeus : Pre-Alpha 12 mins of Gameplay
Inditás gomb

Prodeus : Pre-Alpha 12 mins of Gameplay (00:12:10)

Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/prodeus/prodeus

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Single player Dragon Age elkaszálva, lesz helyette Anthem 2: Dragon Age multival, mikrotranzakciókkal és a szokásossal:
https://www.forbes.com/sites/erikkain/2019/04/11/the-depressing-story-be...

A tiny team stuck around to work on a brand new Dragon Age 4, code-named Morrison, that would be built on Anthem’s tools and codebase. It’s the game being made now. Unlike Joplin, this new version of the fourth Dragon Age is planned with a live service component, built for long-term gameplay and revenue.FUCK THEM WITH AN ANCHOR.


Inditás gomb

()

Tetves banda. Hagyták volna befejezni a DA4et, megvették volna a fanok, és most fasza jó hírű franchiseuk lenne a határ szar anthem helyett. Úgy vártuk a DA4et mint a messiást, a 3 vége után meg különösen (nagyon jó vége van de nagyon kívánja a folytatást).


RAGE 2: Everything vs. Me Official Trailer
Inditás gomb

RAGE 2: Everything vs. Me Official Trailer (00:02:00)Jó!
És most kérek egy új Mad Max-et.

Choose your next words with excpetional care!×1 :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan+végtelen


Star Wars Jedi: Fallen Order — Official Reveal Trailer
Inditás gomb

Star Wars Jedi: Fallen Order — Official Reveal Trailer (00:02:29)

Videó előtt elmondták, hogy nem ingame hanem ilyen-olyan assetekből lett összetákolva a trailer, szóval nem így fog kinézni.

Megjelenés November 15. :'DUncharted + Star Warsnak tűnik.Xbox One S All Digital Edition 1TB - £200, Minecraft, Forza Horizon 3, Sea of Thieves pre-installed, 3 honap gamepass £1-ert


Inditás gomb

()


Capcom Home Arcade - Trailer
Inditás gomb

Capcom Home Arcade - Trailer (00:01:23)

"egy retropie bármennyi és bármilyen játékot futtat bármilyen kontrollerrel ennek a töredék áráért"

csak hogy másnak már ne kelljen leírnia

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodanhttps://tryoverwatch.com/en-us/

april 16-23 között ingyen játszható az overwatch.
többek között zaxxnak mondom hogy végre érdemben kipróbálhassa.

de biztos most épp nem fog ráérni :D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer
Inditás gomb

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer (00:01:50)

Na, aki ezután panaszkodni mer a trélerzene miatt, azt lefatalityzem. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Wow! Hype!Tessék?Semmi újat nem tudnak kitalálni? Tiszta gyász.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrPont erre gondoltam. :) Hogy vajon hányszor lehet még tök ugyanazt eladni újra és újra.Gondolom a teljesen újrafazonírozott játékmenet (ami miatt elég sokan aggódnak egyébként, pl. én is, mert a fene tudja, hogy a lassabb-taktikusab harc be fog-e jönni) az nem számít. :(

Itt a nagy titok egyébként:

The Design Behind the Konstant Reinvention of Mortal Kombat
Inditás gomb

The Design Behind the Konstant Reinvention of Mortal Kombat (00:10:54)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


KMZ képe
KMZ

ha ugyanaz jó, csak kicsit szebb, akkor miért ne?

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólNa, itt egy meglepő bejelentés, amire senki sem számított:

XIII | Teaser NA | Microids & PlayMagic
Inditás gomb

XIII | Teaser NA | Microids & PlayMagic (00:00:42)

We aim to craft the finest adventure for players and XIII is definitely in line with our publishing strategy. Revisiting this game came naturally as we felt this unique kind of story driven FPS experience was missing in today’s gaming landscape. Our goal is to bring XIII’s compelling story to a new generation of players with the best possible graphics and animations.

The PlayMagic team is very excited for the opportunity to remake a true classic; modernizing the graphics, sound and animations while remaining faithful to the original XIII’s incredible look and feel. XIII’s gameplay mechanics are being reworked in an effort to modernize the experience in a way that encompasses the original spirit of the game. We are sure that the fans of the original game will love rediscovering one of their all time favorites while new players discover a truly iconic masterpiece in a new light.

Oké, megvárok valami játékmenetet, de egyelőre OMG FUCK YES!!!!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Tökre örülök, meg minden, de azért egy új részt se bánnék.

Choose your next words with excpetional care!Hát igen, de én úgy vagyok a dologgal, hogy már azt is jó tudni, hogy a NOLF-fal ellentétben a XIII visszatért a halálból.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ez után jöhet a NOLF is! YAY \o/

Persze tudom régi játék phfej, de ennek azért örülök nagyon. Imádtam az eredetit bár valami miatt (amire ha kínoznak se emlékeznék már) soha nem játszottam teljesen végig. :( Azok a headshotok, hmmmmm.NOLF nem jön, mert Warner nem tudja, hogy övék-e, és túlzottan fél attól, hogy nem, hogy utánnanézzenek. Ez a "hivatalos" álláspont sajnos, ami miatt asszem a devolver-nek is ajtót mutattak.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!