The Division

Utolsó bejegyzés


Sikerült végre összekaparni mint a 210+ collectible-t. Fasza volt igazából. Elég soknál volt ilyen mini platforming meg útkeresés esetleg kis puzzle. A felvételek is érdekesek, bár nem hallgattam végig még mindet, de jó kis szeletek a világból. Az artifactok közül többnél is előfordult, hogy elgondolkodtam mégis hogy a faszba került ez a baromi híres festmény ebbe az apartmanba? :D Mármint értem hogy fél éve világvége van, de ... HOGY?! :D Ezen túllépve igazából jópofák azok is. Vannak dolgok amik majd Tidal Basin-nel együtt jönnek be ezért nem lehet teljesen 100%ra összeszedni mindent. Database-ben van 4 hiányzó dolog meg 1 artifact.

Ah, nagyon várom már a patch-t. :)



A State of the Game nem volt semmi.

Pénteken jön:
Apperal event - ládákban jönnek új fegyver skinek, ruhák, emoteok és maszkok. Daily projectből farmolhatóak lesznek. Nem lesz duplicate szóval ki lehet szedni mindet. Május 2ig fog menni.

Skill mod teljesen újra lett tervezve, csökkentették a skill power requirement-et mindenen és így mostmár lehet is őket használni. YAY

Weapon mod _TELJES_ revamp! Minden negatív effekt megy a kukába cserébe a pozitívok kicsit kevesebbet adnak majd. Viszont minden sloton olyanokat fognak adni aminek értelme is van. Remélhetőleg így mostmár a scope pl nem befolyásolja majd a reload időt... :D YAY#2

Lesz egy minimális balance, M700 nerf ahogy várható volt, pár másik fegyver meg kap egy kis buffot viszont ez még közel sem végleges és a pvp balancehoz még nem nagyon nyúltak.

Sniper scope is fixelve lett úgyhogy jobb lesz érzetre és a .50 Cal aimje is kapott egy fixet.



Fuck yeah, ez tényleg jól hangzik, főleg a weapon & skill mod rész.

...én meg tegnap megütöttem a lvl30-at



NICE!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Po9HMZUozoU

Raid - Április 25!



FAKK YEA exotic lmg! Na, és az a 4ik spec.... hmmmm



Tidal Basin kurva jó volt! Hosszú és jól össze van rakva. WT5 megvan végre úgyhogy jöhet az igazi grind! :D Ahogy nézem azért kurva sok heti resetes dolog van mostmár. Nagyon helyes. Egy új side mission is bekerült a stronhold utánra ami meglepett, viszont ami a legnagyobb meglepi az az Offsite Activities Pilot. Lehet kicsit hamarabb behozzák a térképen kívüli mókát még nyár előtt? :) A White House körül is felrakták a nem jelölt SHD ládákat ha valaki eddig nem szedte fel.

A revampolt weapon/skill modok mindenképp előnyösek szerintem. Van pár -, de nagyon ritka és olyanra rakták ami azért bőségesen ad pozitívat. Mostmár értelme is van a statoknak a weapon modokon bár a 12x-es scopeon meghagyták a -reload speed-et... :D A skill modok követelményeit meg nagyon keményen lecsökkentették valóban. Bár tekintve, hogy a skillek ugye baromi szarul működtek eddig és nem skálázódtak rendesen így 100 alatt van a skill powerem egyelőre. :D

Viszont rohadjon el, mert a Distinguished Service Distinction resetelt a patch után.... Pedig tegnap már 18 napnál tartottam a 30ból. -.-



Jó összefoglaló:
https://kotaku.com/ubisoft-just-made-a-lot-of-notable-changes-to-the-div...

végre undeground map, sniper turrent fix....

btw, tegnapelőtt 30-as szinten még az összes cuccom csak simán "lvl 30"-nak mutatkozott, GS nem volt mellékelve.. wtf?



Most lett egy olyan bug, hogy néha a hullák ottmaradnak ahol éppen meghaltak. Van, hogy álló helyzetben, van hogy a levegőben feküdve/állva.... Kurvára zavaró, hogy tele van a pálya madárilyesztő pózban lévő hullákkal.

A két új szet cucc meg nagyon gyengusnak néz ki így elsőre.



A True Patriot set a legjobb a 3 közül szvsz. A másik kettőnek nem feltétlen látom a hasznát.

A reviver hive is bugos még mindig és néha nem szed fel, a t pózos hullák nálam is vannak dehát ... Most mondanám hogy nem zavaró, mert annyira engem spec nem zavar de játszottam már elég "live service" játékkal, hogy tudjam értékelni, hogy "CSAK" ennyi probléma van.

btw patch notes:
https://forums.ubi.com/showthread.php/2032255-Patch-Notes-Invasion-Battle-for-D-C-April-5th-2019



A True Patriot set a legjobb a 3 közül szvsz

Ja, hogy 3 új szett van? Nekem ebből kettő fajta esett asszem pont a true patriotból van meg mindegyik de a megfelelő rollok nélkül használhatatlan. Magamra aggattam és az elite dmg visszaesett 80% ról 20 ra. Szóval inkább hagytam a fenébe. Meg amúgy is amíg nem max lvl a gear addig nem gyüjtögetem.



LOL ez a kép... :D
rwurl=https://i.imgur.com/htnkgWw.jpg

Valami bámulatos milyen mennyiségben jönnek. :D

Közben felküzdöttem magam 499re kicsit fisifosi statokkal, de azért nem annyira tragédia. A sharpshooter spec-t eröltetem még mindig, de már csak 20 pont kell és kész van teljesen. Eszméletlen milyen gyenge, igazad volt Bandido. Egy sima lila ellenfelet nem tudok 1shotolni, ráadásul amúgy is alig esik töltény hozzá úgyhogy jóformán semmi értelme az egésznek. :( Pedig nem lenne ez rossz mondjuk kétszer ekkora sebzéssel. Csakhát a granade launcher aoe és majdnem mindent 1shotolsz vele. meg ugye ott a +LMG dmg és mivel szerintem mindenki LMG-t használ ezért eléggé adja magát. Mármint most komolyan. Nézegettem az LMG-t amit most használok, very hard shooting range-en ~10sec a TTK, ugyanez AR-rel ~20sec. Persze messzebbre pontosabb, de az esetek többségében konkrétan nem látom értelmét mást használni annyival jobb mindennél. SMG-t nézegettem burstre, de még a 850RPM-es smg se burstöl le olyan gyorsan egy elite-et mint az LMG. Fura, szükség lenne egy kis balance-ra majd mindenképp szerintem.

A mellékküldetés amit írtam az nem létezik, csak bug miatt feldobja az egyiket amit már megcsináltam réges rég. Ugyanúgy ahogy a specialization "quest" is ott figyel. Nem teljesen értem miért tértek vissza. :(



LOL ez a kép... :D

A madárijesztők támadása!
Az még faszább mikor ugyan így a levegőben "lebegnek".

Survivort kimaxoltam, Majd váltok vissza Demora ha meglesz a max lvl gear mert most ami rajtam van az Survivorra van optimalizálva. Kíváncsi vagyok az új specre ha jól láttam a "nagypapa" fegyver jár hozzá.



Na lehet is visszamenni Demo-ra! YAY
rwurl=https://i.imgur.com/vrsgjIS.png

Amúgy csak engem zavar, hogy a Daily Project-ek általában ugyanazok a küldetések? A Potomac Even Center majdnem minden második nap köztük van... -.-" Meg ha már lehet választani az invaded mission-t akkor nem lenne rossz, ha mondjuk az egyik a 3ból invaded lenne.

Más: tegnap elértem az 500-at, de még mindig esnek ilyen 494-495ös cuccok, wtf. Annó 450nél már minden 450re esett nem 5-10 szinttel alá. Persze alapvetően a statroll ami számít nem a szintje, de wtf.



Gyakorlott Fallout 76 játékosként mondom, hogy a T pózba merevedett hullák a műfaj velejárói :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling




A loot fosh. WT4-ben túl sok minmaxolás volt és így most 500on igazából hiába kaptam extra 30 gearscore-t, de kevesebb az armor a hp a crit chance az elite dmg, minden. Egyedül a fegyvereim base dmg-e nagyobb. Persze idővel majd újra összegyüjtöm az adott statokat/talenteket a mostani szintre is csak nem értem mi a tök értelme van így az egésznek. A Gear Set miatt meg igazából megintcsak majdnemhogy mindegy az egész, mert azon meg ahogy nézem nincs talent se szóval alapból bukik az ember legalább 45-60% elite dmg-t. Persze jó az 5ös True Patriot setbonus, meg kapsz 10% dmg to armor-t ami ~ azért dmg to elite, de ... Nem teljesen értem/látom át ezt az egészet egyelőre. Jobban jártam volna ha mindenem marad az a 465 ami volt csak lecserélem a fegyvereket. Meg ja, még mindig esnek a cuccok akár 492-n, de mivel totálisan értelmetlen nézni a számot így igazából mind1 is csak zavaró hogy akkor minek van ott a gearscore ha az égvilágon semmi értelme nincs.

Ez meg így...
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=uxaXJTRJVPc
Szóval összeszedem majd őket 500 környékére, próbálok pakolni rá jobb statokat ha szar roll megy rá aztán megy a stashbe amíg nem működik rendesen.

Másik, hogy a patch óta iszonyat bugos a játék. Signiture ammo ugye nem esik ami egy dolog, de missionönként legalább 2szer beragadok és meg kell ölnöm magam, hogy megjavuljon. Eddig ez ilyen heti 1-2 volt. Ma meg úgy kb 10szer volt már ilyen. Ahogy észrevettem már jóformán mindenki akivel együtt játszottam automatikusan dobta magára a gránátot ha ez volt szóval valszeg másoknak is baromi sűrű mostmár.

Azért mondjuk elég lol, hogy a kurva jó launch után azért sikerült csak beborítani valamit a játékon belül ezzel a patchel. :D Nehogymár hibátlan legyen az élmény. ;)



de missionönként legalább 2szer beragadok

Viszont javították a metro ruins-os cuccot amit amlítettem.... :D



ez lesz a valamit valamiert...

nekem mazlim van eddig nem volt ilyen. Csak egy side quest dobott ki tegnap ejjel meg ma is kb ugyan ott. Csak ma a szolgaltato nem szarakodott meg, igy vissza tudtam lepni es befejezni. Aztan egy main mission es maris leptem meg egy szintet... mar csak 4 a lvl30... asszem en vagyok a legjobban lemaradva :)

Patch ota nekem csak a beszaggat majd kidob nott meg... de eddig meg egesz jatszhato.
A nehez pancelos kalapacsos/lancfureszeseket is kb 1-2 tarbol leszedem az armort, aztan a fejet is moddal egesz jol lehet gyepalni 5.56os AR +tar mod, meg 20% capacitas for the :D

tuti vannak jobb talentek is, de nekem eddig ez megfelelo volt... csak a penz nincs meg, hogy mindig csudajo cuccok legyenek rajtam, es meg most is csak elvetve dobal sargat, zoldet mar legalabb alig, de keket meg sokat... De majd ha 30 leszek...

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



Végre esett a Pestilence. dafuq is this shit?!
rwurl=https://i.imgur.com/WB34szy.png
rwurl=https://i.imgur.com/qAHGiHe.png

Nem is tudom mit használjak? Ezt az "exotic" cuccot amivel semmit nem sebzek, de van rá esélyem, hogy a környező NPC-k kapjanak 200% extra dmg-t (ami még mindig semmi) VAAGY... Ezt, amit most is használok és elitere sebzek vele 70-100k-t:
rwurl=https://i.imgur.com/leNb43o.png

Nem is tudom. 100k crit vagy 15k crit? =/ Egyszerűen nem értem mi a picsa történt a játékban a patch óta. Viszont mostmár legalább sikerült visszaszerezni nagyjából azokat a statokat amikkel játszottam WT4-ben. Így már azért az invaded challenge missionök is kezdenek egyszerűek lenni, ki kéne próbálni a heroicot is mostmár.



Valaki jol osszefoglalta redditen a state of the game-t:

bug to be fixed:
-fast travel to castle
-delta error in pvp ( when someone disconnects ) but its not for 100% of the crashes
-signature amo they are trying to fix it for tommorow but they are not sure they can include it
-sound issues when you finish a project
-ivory key fix ( they are still looking at it )
-T pose is not intended ( oh realy? ) they are still trying to fix it but not tommorow ( next patch )
-crafting bench for people that cant upgrade
-toons getting stuck and cant move anymore
-revive hive not working

Balance
-they are talking about balance for skill power and exotics , a lots of stuff they are "looking" at
-pvp balance on program for next week
-title update 3
-Public test server is comming BEFORE title update 3 ( no raid they dont want spoilers )
they know about blue gear mods

Public test server ( PC only ) because they can just update it faster
-everyone that owns TD2 will have PTS in the ubiplay launcher
-You are allowed to stream PTS so console players can see whats happening

things they are looking at
-game difficutly
-npc's know your gearscore and if they know you have bad gear/ low dmg they are really agro but its broken and play more agro its not intended
-They are looking at armor and hp scaling but its not for 2.1 or 2.2 more for like 2.3
-There is a forum post tommorow talking about Skillpower
they are talking about the 490 gear dropping if you have 500 +
-direct x 12 Crashes are mostly for Nvidia players they are talking with nvidia to fix those
-TIMERS -> confusing as fuck , they are looking at that and trying to make that better

Szoval roviden par hulyeseg ami most jott ki igazan meg par hetig nem nagyon lesz fixelve. Remek. :(

Delelott nem tudtunk 4en befejezni egy challenge missiont mert 15 elite rusholt le dupla hp barra felbuffolva es egyszeruen nem tudtunk veluk mit kezdeni. Meg ennek tetejebe ott volt a minigunos boss is szinten dupla hp barral... 3szor nekimentunk aztan hagytuk a francba inkabb. -.-



Viszont rohadjon el, mert a Distinguished Service Distinction resetelt a patch után.... Pedig tegnap már 18 napnál tartottam a 30ból. -.-

10 nap után a mai napra megint resetelt pedig minden nap direkt csekkolom. Így elég nehéz lesz megszerezni ha random megy a reset amikor épp olyan kedve van. -.-"

Az Apparel Event-et is befejeztem tegnap, tök menő az exclusive set amit kap érte az ember ha megvan minden.

Btw a Deck of 52 csak nekem jön össze nagyon nehezen? Relatíve sokat mászkálok a világban bountykra meg ide-oda, meg ugye ott volt amikor minden collectible-t összebogarásztam és így állok:
rwurl=https://i.imgur.com/4cGXldn.png



Enyém ez, és majdnem minden nap öltem kártyásat ami megjelent CP közelében. (ugye AF1-nél általában 1 van, és sokszor a fehér ház melletti víztisztító közelében, de már másik zónában, ahol néha spawnol mission is, ott is van, hogy van egy csapat.)
rwurl=https://i.imgur.com/3O1yg5h.png



State of the Game megint két milliárd tonna infóval volt megpakolva. Gondolom pár óra múlva kinn lesz egy összesítés, de a legnagyobb változtatás ami olyan volt mint egy gyomros pve játékosként az a dark zone változtatás miszerint a világban 500-as cuccok fognak esni DZ-ben pedig 515-re emelik....... WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!?!?!?!?! Ezzel konkrétan megölték a teljes pve kontentet, mert mi a töknek játszanál bármilyen mission-t amikor onnan ilyen 490-500 között esik valami, Dark Zone-ból meg jön az 515. dafuq. :'(



WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!?!?!?!?!

Hogy, hogy miért? Te magad írtad nemrég, hogy a DZ-k ki vannak halva mint a sivatag nincs ott senki, csak nagyritkán lehet találkozni valakivel. Na pont így akarják rávenni a játékosokat, hogy menjenek pvp-zni.



Az addig oké csak a terelésben nem teljesen értem miért kell konkrétan haszontalanná tenni az _ÖSSZES_ pve cuccot. Kivétel a raid (ami el lett tolva májusra jövőhétről :( ), mert azt most el lett hintve, hogy az nagyobb gear-t fog dobni. Viszont hogy mennyi reset lesz rajta az jó kérdés. Arról már nem is beszélve, hogy tételezzük fel valaki nem feltétlen szeret/akar pvpzni viszont így azt is belekényszerítik ha akarja ha nem.

Viszont ha belegondolsz a rekalibrált dz gear így 530 lesz, inkább raknának oda exclusive brand/gear set-et vagy valami nem pedig ez a neszeneked +15 extra szintű gear...

Mindeközben ha megcsinálsz egy +4-es CP-t ugyanúgy elég nagy esélye van, hogy ilyen 495öket lootolsz. Ah, nem értem és egyelőre baromira nem szimpatikus lépés, de kíváncsian várom miként fog működni ez live serveren.



Szintén, nem akarom (és nem is fogom) a lábamat betenni DZ-be. Elég volt az előző rész tartalmából....

Közben le-solo-ztam a Staten Island Outcast stronghold-ot, hát a végével megszenvedtem, rég haltam mission közben. Bár most is csak 1x. Kurva hammer boi, másodjára már gattling-gal fogadtam a szarházit.



Miután várhatóan kiborult mindenki az 515 hallatán, kommenteltek egy ilyet a hivatalos forumra:

There was a lot to talk about on the stream today. I want to start off by saying the raid will drop the highest gear score (TBA), not the Dark Zones. As we've been transparent with our thoughts and decisions up until this point, we will continue to do so going forward. While we do want to experiment with Dark Zone rewards, we're taking everyone's feedback into account. It's still super early and we want to see how the content and looting plays on live. That's not to say things cannot be tweaked.

Meglátjuk.

@nagi: miért solozol strongholdot? Sima random emberekkel is tök jól lehet játszani, legalábbis nekem még rossz élményem nem nagyon volt.

Közben itt az összefoglaló is:
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/be0zxr/state_of_the_game_april_17th_2019/

Unhinged
Damage bonus reduced to 20% (25%) / Handling reduced to 25% (35%)

Clutch
Increased health gained per critical hit to 20% (15%) reduced armor gained per critical hit to 1% (2%)

Surgical
Reduce critical hit chance bonus from 8% to 5%

Berserk
PVE: the 10% weapon damage for every 20% (10%) max armor depleted
Requires 11 offensive attributes and AR LMG or SMG equipped

Ez is elég fura nekem, hogy nem a többi haszontalan talentet igazítják a legtöbbet használtak mellé hanem a legjobbakat nerfelgetik le a többihez. Fura hozzáállás, de ez is ilyen "meglátjuk" kategória.



Azért, mert nem szeretek random más emberek ritmusa szerint játszani. Ha én ott és akkor most leállok 5 percre, miután másik helyen 2 percet malmoztam, azt szerintem senki más sem szeretné. (AKA: mást is csinálok közben.) Plusz van, hogy találok olyan helyet, amit szívesen körbejárok, ami szintén idő + stuff.

Egyébként eddig:
Az első stronghold meglehetősen sima volt, mint egy hosszabb küldetés. Mondjuk pont szerencsés helyen voltam az ottani arénabeli sárga spawnhoz, mert felmászhatatlan oldalával volt arra a paravános konténer, így shotgunnal meglehetősen gyorsan szarrálőttem. BTW, mintha nem tudnának majdnem derékszögben felfelé lődözni :D

Itt az volt a probléma, hogy az uccsó arénába ugye bekerül a végén 1 oldboy, plusz csapata megy a géppityukhoz, amik kb mindenhova ellátnak, így nem igazán tudtam rohangászva kite-olni a nagymelákot. (A kb 3/4-nél megjelenőhöz meg találtam cheese-t, mivel meg van kötve, hogy meddig követhet visszafelé a pályán.) És az extra pofáraesés persze az volt, hogy az arena-t az elejéről kellett újrakezdenem halál után... viszont a beszálló melletti gattling megoldotta a kalapácsos+tsa problémát.

talentekhez:
Clutch: Nem értem, ha már hp-t kell heal-elni, akkor rég rossz az egész. Vagy van valami HP-tank build?
Surgical: :(
Berserk: ez nekem eddig is túl berserk-esen hangzott, solo-ban teljesen használaton kívüli.

remélem a hard hitting-et nem nerfelik, így is mindenemen az van. Oh, meg azt, ami aim-elve az accuracy 25%-át hozzáadja stability-hez. Marskman-nél nagyon-nagyon jól jön.



Hmm, valahol ertheto csak gondolom igy joval nehezebb is alapbol csapatra tervezett contentet solozni. Nade mind1, kinek mi ugyebar.

Amugy pont a Roosevelt Island Strongholdban van egy relative hidden content.
rwurl=https://i.imgur.com/SPTj8dz.png
https://imgur.com/gallery/RtJ0t8L

Viszont hogy ne csak a babyrage menjen a balance dolgok miatt azt pozitivumnak erdemes kiemelni, hogy VEGRE VALAHARA a pvp balance teljesen kulon van kezelve es a pvp balance patch nem fogja szetkurni a teljes pve balance-t. :D Ez is valami, legalabb... Tegnap jopofa volt a red stormos faszi a pvp hip fire crit chance elvetelerol. Mondja hogy felole mindenki ugy lovoldozik hip firebol ahogy akar, meg is marad a crit a pve hip fire-on, de pvpben nem akar ilyenrol hallani se. :D Jot rohogtem rajta.



csak gondolom igy joval nehezebb is alapbol csapatra tervezett contentet solozni.

Hálistennek az 1 óta jelentősen javult a játék. Akkor vért pisáltam az egyik uccsó sima mission-ben, asszem 4x kezdtem újra az endboss-t, és a végére kifogytam a hp packból is, mert ott még az se volt refresh-elve halálkor.

Itt leginkább akkor haltam, ha pont a hátam mögött spawnolt egy wave. Bár shotgunnak hála néha akkor sem. :D

szerk: néztem is, hogy mi az a lejárat, thx! :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!