The Division

Utolsó bejegyzés


Mindenkinek azt mutatja. Gonsolom akkor lesz elerheto ha megjelent.



Olvasd el a beváltós FAQ-t. Emlékeim szerint 15-én kapja meg az ember az extra játékot, mert addig le lehet mondani a preordert.



így már érthető. köszi.




Hmm. Egyedül én vagyok a fórumon aki nem fogja megvenni launch dayen?:(



Szigorúan véve mi se launch day-en vettük :D



3an vagyunk eddig. :D Azert az nem epp mindenki.;)

Tegnap este meg jatszottam picit ha mar ma delelott karbantartas van. Egyszeruen annyira kurva jok a helyszinek hogy nem tudok betelni vele. Space Administration HQ kuldetes vege akkor hangulatbomba volt hogy kb az allam kerestem a padlon. A legvadabb almaimban se gondoltam volna, hogy ennyire jo lesz. :)

Ez persze valtozhat endgamere amikor jol kijon majd a foga feherje, de eddig 5/7 a jatek.



Nekem tegnap este esett butcher/Meatwagon-ból egy kék Surplus SVD, miután kurvaszerencsésen bejött néhány baráti NPC én meg amíg el volt foglalva velük, oldalról megkínáltam explosive ammo-val töltött Lullaby-val. Egyébként 2x kellett, mert elsőre persze használt egy armor kit-et.... eddig nem is tudtam, hogy van ilyen "alap" bossoknak ilyenük, de mivel konkrétan 3 méterre csinálta fedezékben, eléggé látványos volt, még ordibálta is.

Closed beta-ban elég durván helybenhagyott, úgyhogy ez most nagyon jól esett. :D

Egyébként elkezdtem összeszedni health on kill-es meg elite dmg cuccokat. Utóbbira esett egy +13%-os kesztyű, asszem az egy darabig fent lesz.



omg... át lehet állítani gridre az inventory-t!
rwurl=https://i.imgur.com/IIci78o.gifv



Nna, REW / ReWired néven létrehoztam fórum clan-t, aki akar jöhet... Részemről valszleg továbbra is solozok, csak meg akartam nézni a clan szobát! :D

...és minimum 4 ember kell a legalapabb dolgokhoz is.



Csatlakoznék de nekem a clánnál egy lakat van egylőre és keresni sem tudok ott névre.



El kell érni egy megfelelő szintet... a Theater települést kell asszem 2-esre emelni.

szerk: és recruit-elni a theater status screen asztalnál ülő nőt.



Megállás nélkül képes a játék meglepni milyen kurva jól össze van rakva minden hely.
rwurl=https://i.imgur.com/1623RIo.jpg

@klán: én maradok a mostani random klánomban ahol van 50 ember, bocsi. 3-4 ember az életben nem szedi össze azt a klán xp-t ami kell a heti cache kiszedéséhez. Jelenleg így állunk 50 aktív emberrel reset óta:
rwurl=https://i.imgur.com/ZtNGpOY.png

Mondjuk attól még vegyetek fel nyugodtan aztán ha mindenki eljutott endgame-be tolhatjuk együtt minden további nélkül. Zhavony néven megtaláltok.



Nah meggyőztetek. :)



Zhavony néven megtaláltok

Ment az invite, részemről nagi603. De valszleg annyira durván nem fogom nyomni, aztán meglátjuk :D



Amúgy javítottak a gamén a béta állapothoz képest. Ottnekem 45 fps el ment úgy, hogy hagytam mindent azon a beállításon amivel feltelepült. Ha finomhangoltam akkor 55-60 al.
Azt uninstalláltam feltettem a rendes példányt nem álligattam semmit és 60-61 fps el megy vsync nélkul.



Az american history museomos kurldetés "vietnam war" része rohadt jó volt.



Jah, még ha akkor is bukkant fel a reviver medic először... hogy száradna le mindkét keze! (...bár végülis megtörtént, shock ammo-val :D)



Sikerült elérni a lvl30-at végre. A 40 órától azért messze van a dolog mint ahogy azt reklámozták, de kényelmes tempóban 30 így mindent csinálva megvan. Megcsináltam minden zónát, felszedtem minden SHD Cache-t (1 kivételével ami bugos és tudnak róla már szóval valszeg jövőhétre fixelik is), kinyitottam mindhárom DZ-t és megcsináltam az első strongholdot. Kicsit unalmas már csak jókat mondani róla, de holyfuckingshit! DZ South eszméletlen hangulatos, Roosevelt Island pedig kibaszott jó volt! Lényegében egy hosszabb mission, de valami iszonyatosan jól megcsinálták.
rwurl=https://i.imgur.com/kj7yYX2.jpg
Ez csak a bejárat. :)

Kíváncsi leszek a maradék két strongholdra és utána jöhet az endgame. Alig várom, mert eddig úgy néz ki, hogy ami content van és amit majd lehet végtelenségig játszani az baromi fun. 1-2 küldetés volt talán ami annyira nem jött be, de az belefér. A bounty rendszer fasza és van benne kihívás már normalon is rendesen. Nem egyszer szopattak meg nagyon durván. :D A deck of 52 vadászás is fasza amikor belebotlik az ember azokba a pakkokba. Nagyon tudnak fájni. :) A gearelés elég változatos úgyhogy lesz mit farmolni rendesen. A modokkal még mindig nem vagyok kibékülve a fegyvereken, de hát ez van. Jóformán stability-re modolok mindent, mert sokkal többet számít mint az a minusz accuracy. Szar, de igazából használható.

Egyelőre pár apróságtól eltekintve (1-2 bug itt-ott azért előfordult meg ugye a modok) ez kurva jóra sikerült. Lehet az Anthem és a Destiny 2 okozta csalódástenger is hozzájárul ahhoz, hogy ezt kicsit rózsaszínebben látom mondjuk. Reméltem, hogy jó lesz. Látszott a béták alatt is hogy jó irányba mennek, de nem gondoltam volna, hogy ennyire eltalálják.



Legnagyobb bug eddig amibe akadtam, az az volt, hogy beakadtam valahova.

Meg némi problémát érzek egyes tárgyak elhelyezésével, pl. crafting-nál meg a white house árusnál a földre tett doboz, amiben elakadsz.



Én csak a bétákat próbálgattam, majd talán beszálok ha fele ennyi lesz a játék ára.
Viszont láttam egy streamet, amiben három játékos együtt kezdte a játékot. Kettőnek a 60 euros verzió volt meg, a harmadiknek viszont Ultimate Edition. Na most neki a legtöbb zöld tárgy helyett kék, a kékek helyett meg lilák estek és nem igazán hiszem, hogy ez egy véletlen sorozat volt. Ez tényleg ilyen? Ha fizetsz, jobb a loot?



Hivatalosan nem tudok semmi ilyenről.

Nekem most esett Gold-dal első lilám, ~11. szinten. (Boltban már láttam, nem volt jó a buildembe... a drop se.)



Kizártnak tartom. Egy idő után (most nem tudom, hogy szint vagy gear minőség) egyre több jobb cucc esik. Lehet szintkülönbség volt közöttük, fene tudja.

@más:
World Tier 1-ben annyi új dolog jön be, hogy már-már túl sok. :D Nagyjából rátenyerel a játék egy resetre és sok dolgot újra kell csinálni. Ugye az invaded mission az adja magát, de a control pointokat is újra kell foglalni és utána védeni is. Látszik a térképen ha megy valaki elfoglalni, de ugyanúgy látszik ha a mi embereink mennek neki egy pontnak. Az invaded missionből megcsináltam a Grand Washington Hotel-t első körben. Hát elég kemény volt. :) Nagyon bejön hogy a játék rákényszerít a jobb taktikázásra úgy önti az emberre a különböző ellenfeleket. A gear is ÖMLIK mintha muszáj lenne. :D Szóval nem az lesz a probléma, hogy nem esik (lásd minden más looter shooter kezdés) hanem hogy meglegyen a legjobb verziója (vagy recalibrálni egy másikkal). Jó sok set van, millió stat és működik ahogy kell neki. Azt hiszem új minimum lett állítva a műfajnak.



és utána védeni is. Látszik a térképen ha megy valaki elfoglalni,

Ez az egyedüli dolog amitol elore fázok...

Azóta esett így 12. szinten egy lila shotgun. 4,1K sebzés, m870 express. Lullaby egyelore jegelve miatta :D

A legviccesebb, hogy control pointokon naponta/félnaponta respawn-oló weapon chest-bol esett.



Eddig az összes bounty-t meg tudtam csinálni egyedul igaz volt amelyiket 3-4 próbálkozásra sikerult csak. Most viszont belebotlottm egy elite konvojba. Hátulról közébük vágtam 2 grátnátot aztán az egyiket kilőttem. A többiek meg úgy elintéztek 4 mp alatt, hogy eszembe se jut bepróbálkozni újra...



Én épp lekaptam egyet, a "The Cursed"-et. Egyedül egy dolog volt problémás, az, hogy a szarházinak flamer turretje volt. Hálistennek tudtam azzal kezdeni, hogy szépben bedurrantottam az emberke benzintankját.

Sniper build + assault turret + repper drón elég volt. Meg 1 armor plate a flamer turrent miatt.

...oh, 1 óra múlva server restart.



A standardot vettem meg de most lvl 19 körül potyognak a lila cuccok mint a bolond. És eddig esett két sárga high-end is.



Jah, nekem is egyre gyakoribb a lila... így tizenkevés szinten.

és már 3-an vagyunk a fórumcsapatban...



Na de elit konvoj volt vagy sima?
Most meg belefutottam egy kalapácsos elitbe... Agyonvert lazán...



Lila mind, 1 sárga. Dobott kártyát is.

szerk:
ez volt:
rwurl=https://i.imgur.com/4I7PLOp.jpg
És baloldalt az ace of clubs loot:
rwurl=https://i.imgur.com/nwkd48o.jpg

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!