Jelenlegi hely

Battle Royale játékok

Utolsó bejegyzés


Néztem pár apex twitchet, Dizzy, Viss mindketten azt mondták, hogy kb észrevehetetlen a wingman nerf.



Super Animal Royale

Semmi extra, fapados mókázás gyors körökkel viszont ingyé', hiába drága a kenyér.




Most végignéztem élőben egy játékát dizzy-nek 20 killel. Aki szerint nem használ semmit az nem tudom mit néz, de ... :D Konkrétan lehet látni mikor céloz magától és mikor nem. Annyira inkonzisztens a célzása, hogy az már kb nevetséges. 1v1-ben Hemlok-kal alig találja el az ellenfelét, de mikor 1v3-4 van akkor konkrétan minden lövése talál és hihetetlen precízen ugrál az ellenfelek között. Ugyanez Peackeaperrel. A végén már konkrétan röhögtem rajta mennyire egyértelmű. Kíváncsi leszek meddig ugrálják még körül vagy mikor bukik le.



Ha ennyire egyértelmű akkor nem gondolod, hogy már rég bannolták volna a francba?



Valszeg leszarják, nem tudom. Ne tőlem kérdezd. :D Én csak az láttam hogy 1v1-ben még én is jobban lövök nála amikor meg nagyon kell akkor hirtelen varázsütésre 99% accuracyval elpusztít akár 4 embert is. Ahogy Moken is említette régebben, a semmiből jött és toronymagasan a legjobbnak tűnő játékos mióta kinn van az Apex közel hibátlan célzással amikor épp nagyon kell. Persze hiszek én a mesékben is, csak így most nem montázsban látva egy meccsét minden bénázással együtt egyszerűen nem hiszem el, hogy nem csal.



Miért szarnák le? Tegnap mondta KingRichard, hogy rakat cheatert bannoltak.

Én ugyan így vagyok azokkal akik 3-4 másodperc alatt kirakják a rubik kockát. Látom, hogy megcsinálja de nem akarom elhinni.

Nézem a játékát jó párszor és elég sokat hibázik wingmannel pl. Van, hogy kb egy egész tárral mellélő.
Na mind1 nem védeni akarom de én nem látok semmi olyan kirívó dolgot ami miatt "annyira egyértelmű" lenne. Én inkább hajlok afelé, hogy ennyire jó játékos.



akár versenyekig is el lehet így vergődni
rwurl=https://youtu.be/-z-kmSF5Qxk

emlékszem anno amikor még voltak reflexeim és szem-kéz koordinációm az első lanpartyk egyikén odajöttek megnézni, hogy nem e használok valami cheater programot. (elsőre le se esett, hogy mit néznek)
azok a régi szép idők :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Konkrétan mögöttem álltak ketten és nézték, hogyan nyomom a CS1.5-ben. Aztán látták, hogy megnyomok egy gombot, majd lövök pár nagyon precíz egyes lövést, elfekszik a muki, megnyomom még egyszer ugyanazt a gombot és sorozattal túrom a többit.

Azt kérdik, mi volt az a gomb?
Mondom írtam egy scriptet, ha megnyomom a t-t, akkor bebindelem a mouse bal klikket egyes lövésre. Ha még 1x megnyomom, akkor meg sorozatra, amíg el nem engeded (ez a default a játékokban)
De ez csalás.
Miért? Mert egyeslövésben sokkal jobban tudom az AK-val lőni a távoli célpontokat és nincs egyeslövés a játékban én meg "lefejlesztettem?".

Aztán jött egy full telibenézett flash, miközben egy ajtót kempeltem egy doboz tetejéről. A vakulás közben egy pillanatra felvillant valaki neve a képernyő közepén, én meg lőttem egyet. Elment a vakítás és az volt kiírva, hogy fejbelőttem valakit.
Dehát vak voltál!
Ránéztem ártatlanul a mögöttem állókra: Láthattátok ti is, kiírta a célkereszt a nevét, belefutott én meg rálőttem... =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



akár versenyekig is el lehet így vergődni

És ez mit bizonyít dizzyvel kapcsolatban?



Generálja a nézettséget, ingyen reklám. Vagy, ha most kibasszák, akkor jön a "Ha itt is ennyi csíter van, húzok vissza CS:GO-ra".




Amúgy én is simán el tudom képzelni, hogy csal. Fizetős csítek, meg ahogy az élsportban is a dopping, jóval az anticsít előtt járnak. Pont a prók, meg streamerek ne csalnának?
A lanos video, meg az, hogy rengeteg prő lebukott már bizonyítja, hogy csalhat...azt persze nem, hogy csal is. De határokat pont ne az istenkomplexusos sztárolt emberek ne feszegetnének?
355ezret most bannoltak? Ez csak az, amit az elavult programjuk elkapott... A fizetős csítek meg mindig frissülnek, gondolom minél drágább, annál gyakrabban. Ezért szoktak késleltett bant adni többek között.



Aki 3-4 mp alatt rak ki rubik kockat az nem fog parszor 2 percet idozni rajta. Az inkonzisztens teljesitmeny az ami miatt nekem kurva gyanus. Most viszonyitsuk Shroud-hoz. O is basz el loveseket nyilvan, ahogy mindenki. Viszont olyankor se tunik ugy mintha vilagtalan lenne. Ahogy irtad dizzy neha egesz tarakat lo melle, es delelott en is vegigneztem par ilyen megmozdulasat mikor peacekeaperrel mellelott vagy 5szor, majdnem lemeleezte valaki, egesz hemlok tar ment melle... Az ilyenekre azt mondja az ember, hogy elofordul. Viszont emellett ott volt a kezdesnel a 12 killje aminel mondom szinte egyet nem misselt. Kilepett az ajton ott volt 4 ember elotte es ugy ugralt egyikrol a masikra hibatlan pontossaggal mint egy gep. Mind a 4 fekudt is egybol. Bemakolta, sure. Viszont en nagyon erdekesnek tartom amikor clutch alatt hibatlanul celoz mindig (meccs vegen is ratapadt a celkeresztje az utolso emberre mitadisten) neha meg mint egy vilagtalan aki 5 percet jatszott a jatekkal. Nem all ez nekem ossze, de aztan lehet nincs igazam. Mindenesetre nekem kurva gyanus az egesz es amilyen teljesitmenyt tol miota kinn van a jatek en inkabb tartom valoszinubbnek, hogy valamilyen formaban van ott rasegites mint hogy tiszta tehetsegbol nyomja igy. Foleg, hogy Apex elott erdekes sehol nem volt. Na mind1, annyira nem erint csak ha mar beleneztem a streamjebe gondoltam megosztom a gondolataim. :)



inkonzisztens teljesitmeny az ami miatt nekem kurva gyanus.

Akkor én is kurva gyanus lehetek mert vannak olyan napok, hogy totál szarul megy és nem találok el senkit sem máskor meg egész turhetően játszok.

Mi ez a sehol nem volt előtte szöveg?

https://www.youtube.com/watch?v=id2PAj8KHwE

Aki 3-4 mp alatt rak ki rubik kockat az nem fog parszor 2 percet idozni rajta.

Ott nincs más csak a kocka és az ember. Itt meg van a random loot, egy csomó ellenséges player, lagg, stb.



Ok, latom mar nem nagyon akarod erteni mirol beszelek. Kivanom neki a legjobbakat, attol meg neharagudj, hogy nem hiszek benne 100%ig.




:D De, Punk Zoltan mar kifejtette a temaban amit el lehetne mondani.



Jaja. Egy rakat ember nézni, sztárolja. Mit csinálnak a sztárokkal? Utánozzák őket. Maradjon, míg a nézők számára is megosztott, hogy csíter nem csíter, hozza a nézettséget (magának is és a játéknak is), mindenki majd úgy akarja tolni, mint ő, olyan fegyókkal, egy részük azonnal, fizetne is érte stb. stb.
És mit veszíthetnek, ha kiderül később, hogy csaló volt? Semmit.
Aztán lehet túlgondolom és ennyire nem ravaszak és dörzsöltek az Electronic Arts-nál (vagy, aki kezeli az egészet :D)



Na igen, de ezeket nem a fejlesztő, hanem valami kommunikációs geci viszi szerintem, kit bannolnak kit nem, és még azt is el tudom képzelni, hogy olyan csítet kap, ami proof a fejlesztőktől :DDD - persze összeesküvés elmélet, de hozza a nézőt, hozza a játékost.
Ott az anthem, ahol valaki egy gliccset használt, kipróbált és bant kapott... vagy diabloban is rendszeresen voltak ilyenekért. Na az még a szarszánalom, ha a fejlesztői, vagy tesztelési hiányosságok miatt valaki belefut ilyenbe és ban... egy nem verseny, nem pvp játéknál kicsit vicces.

Az a két shroudos video meg konkrétan egyértelmű Bandító :D
Biztos véletlen rátaposott a torzítóra, ami az asztal alatt van :D



mondjuk shroud PUBG be is folyton ilyeneket csinált meg a C9 be is nem hiszem hogy egész életében csalt volna



Ja értem ha sokszor csal akkor az már mentesíti a csalás ténye alól :D



Nem ő mindig is ilyen skilles volt ez azt jelenti, nála nem igazán lehet észleni hirtelen javulásokat/romlásokat. meg persze már rég lebukott volna, főleg a CS versenyeken.



Amit belinkleltem videókat az nem hirtelen javulás/romlás, hanem egyértelműen használ valami "segédprogramot" főleg az elsőnél egyértelmű.

Ha meg szerinted ő célozta be (mert úgy is ezt fogod mondani) akkor miért nem lövi egyből csak azért, hogy utána "hová lett hová lett felkiáltással keresse majd tuzeljen rá" ? makes no sense.



Az a két shroudos video meg konkrétan egyértelmű Bandító :D
Biztos véletlen rátaposott a torzítóra, ami az asztal alatt van :D

Jaj már, simán tudok olyanokat lőni a Quake-ben, szimpla "muscle memory". Ezt flicknek szokták hívni, amikor így pont rárántod az ellenre az egeret, csak be kell rögzülnie és egész jól meg tudod csinálni, shroud meg nyilván egykori pro, gond nélkül összehozza valószínűleg minden FPS-ben egy kis megszokás után.

Essentially Flick-Shotting is a method of aiming that relies on your unconscious cognition and muscle memory, rather than cognitive aiming. It is a reactionary shot and much quicker than conventional aim.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Maradjunk annyiban, hogy megneznem dizzyt nem a sajat gepen hivatalos versenyen eloben ellenorzott korulmenyek kozott. Ilyenre ugye meg nem volt pelda. Ha ott is igy tolja (Shroud ugye igy nyomta evekig, ettol meg napnal is vilagosabb a ket clip, de akkor is) akkor azt mondom ok. Addig inkabb megy a tobbi megturt aimlockolos gardaba.



Nézzen mindenki dr disrespectet ő eléggé emberi :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/b04lv6/let_us_bite_peoples_ankle_for_like_5_damage_while/?st=jt5rztre&sh=f63dc129

A Mirage main :D

Kegyetlen gyenge a Mirage sajnos, még az ultimate eseten is csak akkor futnak szet a decoyok ha egy domboldalon allsz, szoval latszik hogy le van programozva de vizszintesen csak allnak mint a fasz, senkit sem megtévesztve, maximum optikai fedezékként.

Van aki fel is vetette már hogy neadjisten lehetnenek random decoyok is az ultban, mondjuk spawnoljon csak 3 de abbol az egyik elkezd oldalazva rad celozni a masik cikazva elszalad a 3. meg tokegyenesen csak :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut




Lehet, hogy gyenge a Mirage de legalább nem hátráltatja a csapattársait mint Caustic.

A rohadás méregtől semmit nem látni gyakorlatilag arról ne is beszélve, hogy még be is lassít.... Többet árt mint használ.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!