Anthem

Utolsó bejegyzés


Hogy ne lehetne, simán becseréled másra akár. PS-en nincs refund a digitális vásárlásra ha letöltötted a játékot. Ha még nem akkor 2 hétig vissza lehet adni. Nem tudom boxon hogy működik, de gondolom hasonló ott is.



Csak pc-ben gondolkodtam, meg, hogy a kódot be kell regisztrálni.
Ilyenkor amúgy a beta, alfa bele számít, ha van kipróbálási időszak korlát, hogy mi után nem kérheted vissza a pénzed?

"If you buy a physical boxed copy of a game that comes with an Origin code and redeem that code on Origin, there's no way to refund the game and get your money back if you don't like it."



PC-n aki teljes arat fizetett ezert vagy elorendelte az szimplan hulye. 15 euroert tolhatod a jatekot naphosszat egy honapig. Illetve azt a 10-15 perces endgame contentet amire 1 het utan raunsz amugy is. Sehol nem latom ertelmet ezt teljes aron megvenni. 1-2 honap mulva meg ugyis felaron hozzadvagjak ha nagyon kell. Mondjuk valoszinu 1 uj stronghold nem fogja meghozni hozza a kedvet amugy se, de ki tudja.



Hú de nem kapott el a játék. Pedig még az elején vagyok... :( Valami Embereket kéne keresni freeplayben.



Megérett az uninstall. Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy voltak képesek a legalapvetőbb dolgokat is elbaszni a játékban. A kibaszott masterworkök nagy része se működik hiába esik véletlen valami. Átvariáltam a gear-em így kapott a Q-m 110% +dmg-t összesen ha lebegek meg az E cd-n van. Így a különbség annyi volt, hogy a földön minden extra nélkül sebzett 9k körül. Lebegve, cd-vel 9500 körül. Egyértelműen tükrözi a 110% bonus dmg-t. A HP meg továbbra is küldetésenként változik. Van amikor elpusztíthatatlan vagyok, mert van 40hp bar. Van amikor meg 5 és akkor 1shotol minden. Legendary se esett már szombat óta ami az egyetlen egy upgrade lenne mostmár, mert mint kiderül amikor esett is valami az nem volt szándékos és azóta nerfelték a faszba a droppokat szóval nem esik semmi konkrétan. 3 legendary contract meg 2 gm1 stronhold alatt nem láttam MW-öt esni a kötelező kör végi szaron kívül. Nem mintha lenne értelme azoknak is amikor az inscription rendszer is el van baszva és 5ből legalább 3 olyan inscriptionökkel jön ami használhatatlanná teszi (elemental dmg-es sealre ad physical dmg-t és társai).

Úgyhogy mostmár tényleg végeztem, letöröltem és lemondtam az origin-t. Kár érte, meg a Bioware-ért is.




:D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=vw2tKHtAy2M

Mondjuk sok helyen úgy hozták le a hírt, hogy totálisan tönkrevágja a gépet ami nem igaz, de alaposan szétbassza ettől függetlenül. :D



Sírva röhögős reddit thread:
"Whatever happened with these things? Just a few examples of what we've seen previously that's absent from the game we got."
rwurl=https://i.redd.it/8ynbe8wonck21.jpg

Ben Irvo válasza:

The short answer is that the cost of transparency is things change. We did our best to be transparent on the journey to going live but with that we knew things would be different in some situations. Sometimes people would be happy and sometimes they would be upset.

It’s the cost of transparency.

Edit: to elaborate - game development is full of change. There are a million reasons why you set out with an idea and it evolves over time. This is common in every game. We shared as much as we could. Some things change. So the cost of transparency is that some things we said become not true, not because someone was dishonest but because it changed over the course of development.

Hibátlan. Valahol már nem is az érdekel mikor lesz ebből jó játék, hanem az, hogy meddig tudnak még csúszni a lejtőn. :D



http://blog.bioware.com/2019/03/19/anthem-post-launch-update/

We launched a game that so many of you tell us is really fun at its core, but we also had a degree of issues that did not reveal themselves until we were operating at the scale of millions of players. We were of course very disappointed about that, as were many of you.

Sokkolo volt, hogy felkesz fost raktak ki. Gondolom fogalma se volt rola senkinek a biowarenel amig nem jatszottak vele milliok! :D A bethesdanak legalabb volt annyi esze, hogy mely kussban maradt a f76 utan.


LY képe
LY
Donator


Nincs több mint kb. 43 oldal.



Van benne par meglepo dolog (mint pl, hogy be kellett segiteniuk Fifa-ba fejleszteni ami WTF?! :D ), de nagyja azert erezheto volt a jatekbol. A 18 honapos fejlesztesi ido mindenkepp.

Viszont, hogy teljes legyen a sztori:
https://twitter.com/jasonschreier/status/1113101944887934976

BioWare wrote and published this about my story before they even had a chance to read it, which is perhaps itself testament to some of the problems that I highlighted this morning. Defensiveness, belief in BioWare magic...

http://blog.bioware.com/2019/04/02/anthem-game-development/



Megjött a nagy dev stream! :DDDD Aztarohadtkurva... :D Mikor az ember azt hinné már nincs tovább, de tényleg. Már minden létező kártyát kijátszottak és erre jön ez. Huh... :D

Emberek spamelik, hogy mi van a loottal:
https://clips.twitch.tv/TrappedAcceptableVelociraptorRickroll

Emberek spamelik tovabb a loot és egyéb problémákat kb egy emberként:
https://www.twitch.tv/anthemgame/clip/CuriousAgitatedClamLeeroyJenkins

A legjobb amikor ládát lootolnak és a csaj még fel is röhög látva a lilákat aztán csak kínos csönd és inkább sietnek tovább:
https://clips.twitch.tv/CrunchyTardyWeaselPoooound

Közben jött egy ilyen update is:
Update on Anthem from the Development Team

It’s been 10 weeks since the early access release of Anthem.

THE BALLS! :D Jézusom... :D

Features delayed:
Mastery System
Guilds
Legendary Missions – Phase II
Weekly Stronghold Challenge
Leaderboards
Some Freeplay Events
Cataclysm

:DDDD Szóval kb minden amit az első 3 hónapra igértek a strongholdon kívül (ami tippre már megjelenés elött kész volt bőven).

Fel nem tudom fogni mi zajlik ott náluk. Pár hónapja még ment a 100% transparent, mindent kommunikálunk időben, itt vagyunk redditen/discordon bárkinek válaszolunk bullshit, utána totálisan eltünnek és dev stream közben még kb le is szarják röhögcsélve azt a marék embert aki még játszik a fosukkal. :D WTF?!

Last week
Bioware: We postponed the stream to next week, stay tuned!
Players: Why don’t write it down instead?
Bioware: No! We will talking about new info on the stream next week.

Now
Players: Where is new info on the stream?
Bioware: We wrote it down in Reddit.

:D Zseniális.



Kibasznám az összeset a picsába. Ha meg feltűnne az anthem a cv-ben, be se hívnám meghallgatásra :D



AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA :DDDDDDDDDDDDDDDDD
https://twitter.com/Darokaz/status/1121515693592150016

And when the chest was opened up on stream I did almost say “purple rain” but didn’t because I wasn’t sure how people would react and I froze, I was at a loss for words....

Normal me would just laugh and joke about it, but things are sensitive right now, so I didn’t… I want to get back to a point where we can have fun together as a community on streams.

I’m going to do everything in my power to avoid situations like that again because it’s not a great experience for players either. If we’re going to do a stream on story, combat, level design or something else, we’ll state that ahead of time so you can know what to expect.

Meg mindig van hova zuhanni. :D Meg veletlen se a jatekot kene rendberakni, nem! Kerulni kell a ladakat dev streamen. :DDD



This week on Anthem:
Dragon Age 4 becomes BioWare's next big focus, as Anthem loses its lead creators

In recent weeks, three key members of Anthem's lead development team have departed from work on the project, including Executive Producer Mark Darrah, Lead Producer Michael Gamble, and Lead Director Jonathan Warner, with only the latter intending to return to the game following a personal sabbatical.

:D



Akkor kb ennyit foglalkoztak az anthemmel.
Tanulságos azoknak, akik majd a dragon age-t veszik majd meg.



rwurl=https://youtu.be/c8kE3tabzzI
kurva nagy :D




Ma lépett egy másik vezető fejlesztő is.

RIP DA



Őőőőő, bekerült Vault-ba, mint aki sosem játszott lootshooterrel mennyire para pár órát (10-20 max?) beletolni? Tényleg nagyon fos? Prológ egész pofás volt.



10-20 órát Joda is beletett úgy, hogy közben végig utálta, szóval szerintem nem para. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kérlek ne! :D



Miért? Szvsz nem túl fos ez 1-2 küldi után s a core gamplay egész jó. ( továbbra se játszottam semmilyen lootshooterrel, Destiny 30-percet leszámítva anno xboxon)



Miert? Mert egy rakas fos az osszes kuldetes, mert minden karakter egy karikatura, mert a sztori egy vicc, mert a core gameplay habar elvezetes, de egyaltalan nem hosszutavon az, mert a vilag es az ellenfelek egy 5 evesnel is kevesebb fantaziaval megaldott embertol szarmaznak, mert az egesz lootrendszer egy kibaszott nagy fail, mert tovabbra sincs endgame.... soroljam meg?

Vissza lehet olvasni a topikot, mert igazabol zero dolog valtozott release ota. Egy vicc az egesz jatek ugy ahogy van, de majd idovel szerintem neked is le fog esni.



Lehet én vagyok igénytelen, vagy kipatcheltek egy csomó dolgot pluszba de ez egy teljesen jó 75%-os játék jó graffal. Grind van, főleg a dungeonok között de hal istennek nem annyira grind mint egy WoW klasszik MMO-ná ( 2004-Ben 1-2 hónapot játszottam) gameplay élvezetes, lehet hogy a “loot” inkrementalis és egyáltalán nem változatos, de nem akadályozza a progressziomat. Küldetések valóban kb csak copypaste/rinse&repeat, de nem tartanak órákig há Istennek. Most vagyok lvl 15, egy vegigjatszasra ez tökéletes, a lore nekem bejön és a design is jó, különösen a sound design. Karakterek viccesek, viszont valóban kicsit útkeresés az egész, a ragtag team zsoldosok páncélokban koncepció jó de érződik hogy Bioware nem érezte saját gyermekének.

Origin Vault -ban teljesen jó, sőt! De tény hogy 60$-t nem adtam volna érte.



Igénytelen vagy, ez jön le nekem is. Amit Joda ír le, az kb.
Ha meg támogatod úgymond ezt a fajta félkész, negyedkész modellt, akkor ez lesz a standard, mert elég lesz ennyit adni...

Bár már most is ez a szint, ami szomorú.



Azzal támogatom hogy játszom vele, vagy azzal hogy van egy Origin előfizetésem? Amúgy fő sztori vége, jah elég fos. Endgame kontent? Valóban nincs, valószínű meg egy-két napig amíg van kedvem tolok egy-két küldit.

De kicsit furcsa ilyen becsmérlő szavakat olvasni azoktól akik 0-day bele nyomtak 20-40 órát a topikot visszaolvasva.

Azért én jól szórakoztam amíg tartott az Anthem s vége lesz a dalnak.

U.i.: ha jobban belegondolok amit Joda leírt az mind igaz volt anno a Diablo 3 0-dayre is. :) más kérdés hogy RoS-re kijavították az endgame-t s a lootot. Sztori s küldetések viszont maradtak olyanok amilyenek :)



Amúgy lehet hogy sokkal frusztráltabb lennék én is hogyha 5 perceket töltött volna feszt, de m.2 át its best! Kb 6-20 secnél sose töltött tovább, matchmaking inkább aminek timeoutolnia kell.



RE@L írta: Azzal támogatom hogy játszom vele, vagy azzal hogy van egy Origin előfizetésem?

igen

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!