Jelenlegi hely

PC-builder HQ

Utolsó bejegyzés


Nekem nem kell bizonygatnod ;)



Nahát, szerintük is a 1440p144hz a "legjobb" mint konklúzió? Mik vannak?! Valószínű ők se tudják miről beszélnek.



MOST én is azt vennék. De én most nem veszek, kivárom szépen míg lesz elég durva vga+monitor jó áron, aztán jöhet a 4K. Esetleg VR-ben :D

Szevasz, Bili!

Viszont megértem azt is, aki a fentebbi 240-es AW monitort veszi. Mondjuk ilyet a PH-n is csak 3 csávó vett tudtommal, szóval azért eléggé ritka. Ja és mindhárom 5000 euró felett keres/hó.



Mondjuk ilyet a PH-n is csak 3 csávó vett tudtommal, szóval azért eléggé ritka. Ja és mindhárom 5000 euró felett keres/hó.

ezt most eskü nem értem. 160k egy bizonyos szempontból top monitorért nekem nem tűnik olyan hű de elrugaszkodott árnak, amikor a full gagyi LED TV-k kerülnek ennyibe. Cserébe a moncsit kb 50x annyit használom, mint a fél milliós TV-t... Sztem ehhez nem kell 5000 eurot keresni havonta, amikor minden diák kezében 200k+ -os telefonok vannak manapság.



De egy kompetitív CS-ben pl. ami megy 300FPS-el egy 1060-on oda mehet a 1080p/240 Hz is. A 240Hz eleve rétegigény, és pl. Dark soulshoz, meg MOBA-khoz, meg RTS-ekhez is fölösleges lehet a 144Hz.. Sokat számít, hogy mivel játszik, és azok a játékok mennyire hardverigényesek. Gyenge hardverrel, vagy hardverigényes játékkal ugyanott van FHD-ben is, hogy nem megy a játék a frissítési freki közelébe, mint 4K-ban csúcshardverrel, csak kevesebbet költött el...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Én pont kifogtam egy Asus XG32V-t 470CHF-ért decemberben miután eldöntöttem hogy összerakok magamnak egy PC-t de nyilván nem tolok 240fpssel semmit se s számomra fontosabb volt a színhűség s hogy ne költsek bármennyit monitort a fölöslegesen. Vidkarit mai napig nem vettem mert jelenleg nem látom egyik high-end karinak sem az értékét. (Igen, tudnék venni 2080ti-t s már nem egyszer játszottam a gondolattal de jelenleg totál fölösleges) egy RX570 4GB -t vettem 130CHF-ért, szvsz tényleg a legjobb ár/értékben 1080p-re. Ha lejjebb mennek az árak 2080 ti 1000~CHF vagy lesz 2060 300CHF-ért talán veszek.



Nocsak, most Svájcban vagy?



Igen, lassan két éve sikerült kiverekednem s úgy néz ki tartósan. Már csak egy rendes melót kéne szerezni a felszopós privátbanki helyett.

Te még mindig Belgiumban tolod a telco-t? Vagy rosszul emlékszem? :)



Jól emlékeztél, csak az már elmúlt :) Volt pár hónap Karib, de éppen most Németben. Csak nem tudom mi lesz, nem tetszik sem a nyelv, sem az ország...

ShowHide spoiler #sztori


Ha nem tetszik a nyelv, de tudsz németül akkor szerintem a Swisscom-hoz, vagy Huawei-hez esetleg Sunrise-hoz simán tudnál menni. Cserébe a nyelv sokkal furcsább lesz, a svájciak méginkább. Minden amihez emberi munka/Service kell kurvadrága lesz, de cserébe PPP-Ben élvonalban leszel a világon :). Írország lehet még fasza amúgy.

ShowHide spoiler #Spoiler


Swisscomhoz tudnék menni, csak Svájcban sincs túl meleg, főleg a hegyekben, és ez visszatart. :) Na meg nem is megy a német, és nem is akarom hogy menjen. :) A francia/olasz meg mégkevésbé.

ShowHide spoiler #izé


Nem azért a két fillérért, de gecimeleg van nyáron ám s télen sincs nagyon hideg a völgyekben. Inkább szeles tud lenni a Föhn miatt. :) ha segít bátorítani, nagyon szarul tudok németül s még mindig restanciában van hogy megtanuljak.
https://m.myswitzerland.com/en-ch/climate.html

Ontopic: jótanács bárki aki jövőben épít PC-t NVMe-n ne spóroljatok, a fél terrás 970pro pci-e -n a legjobb döntés volt. Nem azt mondom hogy feltétlen overkill kell 970 pro-val mivel 1000% biztos vagyok benne hogy nem fogom kihasználni teljesen de bőven belefért s sokkal hasznosabb egy jó gyors M.2 mint RGB ram.



Amúgy itt mindenki Android vagy legalábbis vadászpilóta reflexekkel rendelkezik, hogy miliszekundumokon megy a recskázás?
Aztán ha jön a headshot meg: "lag"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Igen!

....aztán felébrednek, és kiderül, hogy bilibe lóg a kezük, és legalább tíz éve nincs jó reflexük. :D



This! :D



na emborok mivel nem akar elmenni a feleslegesen megvett nvme ssd-m, arra gondoltam, hogy mi lenne ha gepet cserelnek? :)

i7 4770, 16gb ddr3, giga b85 d3h

kb. mennyibol tudnam ezt cserelni es mi lenne a jo cseremasina? egy gtx1060 a vidkari, de foleg melo, 2-3 virtualgepet tudjon futtatni visual studiokkal az uj konfig is
jatek meg csgo, fortnite (gondolom majd apex is)
en mar csak xboxon jatszok, de a gyerek tolja pcn

Parizer forever.



Ha jó dolgodban veszel csak gépet, ilyen hülye indokokkal, miért nem mész utazni bőle, vagy gyűjtesz a ganxta X5-re?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Tno képe
Tno

Nekem nincs szükségem ilyenekre, prekog képességeim segítségével 1500-ös lag mellett (56k modem) is kitiltottak egy UT szerverről anno, ahol sniperrel osztogattam a fejlövéseket a piramisos pályán a földszinten szaladgálva.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



van benne logic :)

Parizer forever.



Egy jó netcode egy 1500-as lagot még simán megold, de egy 444Hz-es monitorral előreutazol az időbe, így tudod hová kell lőni..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



1500-as pinggel nem csoda. Lásd még: lag switch.


Tno képe
Tno

Kell itt elrontani mások játékát:) Egyébként a többieknek sem hiszem, hogy sokkal jobb netük lett volna, szóval akkor is:D (Egyébként valami korlátozott lag switch előállhatott a feleakkora feltöltési sebesség miatt)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Tno írta: Kell itt elrontani mások játékát:)

Azt bármikor, örömmel.



Ezekkel a kártyákkal érdemes foglalkozni full hd játékra?
https://www.pcx.hu/asus-gtx1660-ti-oc-6gb-gddr6-dual-gtx1660ti-o6g-video...
Olyan kis bénán néz ki a hűtőborda alá félig érve

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mindenképp. 1070-nél hol valamivel jobb, hol ugyanaz a teljesítmény olcsóbban.

Bár ahogy látom 10k-val többért van 2060 úgyhogy akkor már inkább az. :D Ilyen 90k körül jó deal lenne.



de pont a 2060-nál nincs létjogosultsága az RTX-nek, ezek meg elvileg ugyanazok, csak rtx nélkül

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



MÉG nincs.



Erről csiripeltek igen, de a valóság nem ez. Jó 10%al gyorsabb a 2060. RTX meg teljesen lényegtelen úgy se kapcsolod be 2060-al.



Akkor lehet előnye ha valaki streamel és annyira csóró, hogy egy géppel oldja meg, elvileg az RTX részt lehet használni faszán HW tömörítésre. Viszont ezek az új tesztek megint meggyőztek, hogy a 2x annyiba kerülő VGA +30%-ot hozna, negyed millióért meg én nem vennék játékra kártyát míg nem vagyok milliomos. :D



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!