Jelenlegi hely

Elmélkedjünk játékokról!

Utolsó bejegyzés


Ezesetben nem kizart higy el eszeltunk egymas mellett egy kicsit, de en meg olyat nem hallottam senkitol, hogy kimondottan a jatek miatt nez valami nevenincs valakit. Vagy ha veletlen megis akkor annak gyorsan elkapcsolas a vege.

Kutya segget alap, ki nem? :D Viccet felreteve amugy szerintem tenyleg tobb ertelme van kiprobalni valamit es utana itelkezni. Az Elite-et pl evekig halogattam, mert minek jatszanek space truck simulatort. Egyszer olcso volt, kiprobaltam es mostmar van benne tobb szaz oram es imadom. Maradhattam volna a fikazos taborban csak akkor pl kimarad az egyik legmeghatarozobb jatekelmeny amihez szerencsem volt az elmult 25 evben amiota jatszogatok.


Boz képe
Boz

Na jó de az az Elite, én itt most olyanokra gondoltam amikhez köze van az EA-Ubi-Acti triónak. Ott 10-ből 9 szerintem iparihulladék és még az időmet se éri meg, nemhogy még a pénzem :D

Éljenek a videojátékok!



Alapvetoen ez is ilyen berogzott hulyeseg aminek ertelme sincs, de kinek mi.


Boz képe
Boz

Berögzött hülyeség eddigi tapasztalatok alapján.

Éljenek a videojátékok!



Ezzel az erovem ha valami joval allnak elo, te mar elvbol elkerulod inkabb mert "Ubisoft". Hiaba jo, ki erdekel. Ezeknel a cegeknel azert 5-6 ev alatt eleg sokminden tud valtozni es regi serelmeket apolgatni szvsz total felesleges. Tarthattam volna en is a haragom a zsinorban vagy 4 szar AC miatt, aztan most az utolso megis milyen faszara sikerult. Vetek lett volna kihagyni.


Boz képe
Boz

Megéri 4 játék árát(esetleg teljes 60 eur) kifizetni mert végre volt egy jó?(komolyan, négyszer megégeti a kezed a tűz és belenyúlsz ötödszörre is? :D) Megéri 4 AC árával támogatni egy ilyen undor céget? A ráfordított időről amikor vmi jobban is csinálhatnál meg már ne is beszéljünk akkor..

Engem alapból nagyon nagyon sok ilyen nagy céges AAA dolog zavar amit most sokáig tartana elmagyarázni. Lényegében annyi, hogy számomra ezek a játékok már kapásból negatívba indulnak pl marketing és tálalás miatt. És amúgy itt nem csak régi sérelmekről van szó, mert nem régi sérelmek. Ugyanúgy csinálják tovább ugyanazt, és nem csak a viselkedésre gondolok itt, hanem pl Far Cry, aminek utóbbi része akár még érdekelne is, a 3. óta kb ugyanaz csak kicsit toldozgatják.
Ez megér 60 eurót? Nekem nem igazán. Ez megéri azt az időt amit más, pl nem lutri, hogy most jó-e dologgal töltsek? Nekem nem.

Éljenek a videojátékok!



Unity utan kihagytam par AC-t pont amiatt, mert nem fogok teljes arat adni valamiert ami mar megegetett. Kivartam, tizedaron megneztem a kimaradtakat kesobb, szar is volt, tuleltem az arat. Az ujba meg kozel 100 orat tettem dlck nelkul csak az alap jatekkal. Boven megerte. Far Cryok nalam is csalodast okoznak mar evek ota. 3 ota nem is eroltetem. 4et megneztem olcson, 5ot meg kaptam ingyen. Teljes arat nem adnek a mostaniert se, par euroert majd megnezem. Nem kell minden szarert rohanni elso nap a boltba, en se teszem es tippre igy is tobbet koltok jatekokra mint itt a tagok nagyon nagy resze. Anthemet is csak a havi 15 euro vagy mennyiert nezem meg, nincs az az isten, hogy teljes arat adjak erte latatlanban.

Persze ertem, hogy vannak elvek es nem is mindenkinek van keret/kedv/ido (foleg ido) kiprobalni sokmindent. En csak azt nem szeretem mikor kitalalt belelatott ervek alapjan huz le valaki valamit a budos picsaba (es ez itt pl eleg nagy divat minden teruleten nem csak jatekoknal).



Valahogy nekem úgy jön át, hogy te valamiért kurvára lenézed a videójátékokat

Nem tudom, hogy ezt honnan szedted, egy ilyen szó se hangzott el részemről. Talán, ha visszaolvasnád, mit írtam...

Amire céloztam, hogy az esportban, nem látod magát a tevékenységet, csak ami annak a következménye, a képernyőn mozgó történéseket. A focinál, tenisznél, síugrásnál, snookernél, de még a dartsnál is látod ki mit csinál, esportnál nem. Mert az a része közvetíthetetlen. És ez marha nagy különbség sztem az élvezhetőség szempontjából

Vill du bli ihop med mig?


KMZ képe
KMZ

Amúgy most direkt hagyjátok ki a stream létből az interaktivitást?

Én meló mellett/elalváshoz nézem a streameket, olyan játékokról amihez nincs elég hardwerem, vagy mondjuk nem vagyok konzol tulajdonos, vagy mondjuk beficcen egy olyan karakter aki szimpatikus és máshogy reagál az általam már játszott gamere. Soha a büdös életben nem fizetnék elő egy ilyen szolgáltatásra, hiszen bármikor pótolhatom.

Namost én középkorú, kissé magának való, amúgy szociális karakter vagyok, akinek inkább kikacsolódás, semmint életvitel szintű dolog ez.

No de itt vannak a subscriberek. Amit eddig megfigyeltem, zömmel tanuló, kiskorú, a kommunikáció ezen formáját preferáló a demográfia. Előfizetsz? Donatelsz? Ha igen akkor beolvassák? Communityt építesz köré? Mindez lehetséges, még itt kis hazánkban is, a TheVR már elég szép kis bázist tud magának pl.
Nyilván cinikus szemszögből aggályos tud lenni, de őszintén szólva én is beleestem volna ebbe a dologba ha 20 évvel fiatalabb lennék.

Épülnek a kis kultuszok meg minden, meghallgatnak és reagálnak ha fizetsz párszor párezer forintnak megfelelő összeget. Szerintem EZ a gerince a támogató rétegnek és itt most már el is hagyhatjuk az életkort, mert valószinüleg a demográfia idősebb szelete is az interaktivitás és kommunikáció hullámát lovagolja.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Amire céloztam, hogy az esportban, nem látod magát a tevékenységet,

De, pontosan, hogy azt látod. Hogy hogyan játszik egy adott karakterrel, autóval, repülővel, akármivel. Nem szó szerint értendő, hogy hogyan kattint az ujjacskájával az egéren. Mert az kurvára mind1. World of Tank twitcheket nézek néha és elég sokat tanultam belőlük amit tudtam kamatoztatni a játékban amikor én játszottam. Bármennyire is hihetetlen.

A másik haszna meg, hogy mikor megjelenik egy játék és nem tudom eldönteni, hogy jó-e meg akarom e venni akkor beizzítom twitchet és megnézem, hogy mégis milyen a játék így láthatom anélkül, hogy megvenném és utána méregelődnék, hogy ez mégis egy rakás szar nem olyan mint amilyennek képzeltem.


Boz képe
Boz

Nem követtem nagyon, hogy mit hogyan mikor szerzel/próbálsz ki, csak feltűnt már, hogy mindig vársz valamit amit én csípőből kerülnék, aztán el mondod róla, hogy ja szar volt. Most kapásból Anthem-es dologról tudtam, hogy a havi miatt tolod haverokkal, mert írtad valahol már, meg itt is említetted.
Így azt mondom belefér, töredékért, de nálam ilyenkor az elvek(sokszor inkább érvek) meg az időkeret mondja azt, hogy még kipróbálásra se.

@Iron Minek olvassam vissza, ha már egyszer végigolvastam mikor először írtad őket? :^)
Mondom, nekem ez jött át, kész. Azt pedig, hogy "közvetíthetetlen" ahogy játszik valaki továbbra se értem, mert nem láttam még önmagát játszó játékot.

@KMZ

No de itt vannak a subscriberek

Na igen, az a rész az ultra rák. Szuperéc :D

Éljenek a videojátékok!



nem. a labdát meg az ütőt látod a teniszpályán, a játékost nem. csak azt, hogy hogyan mozog meg milyen szögben áll az ütő amikor pördül rajta a labda. esportnál a játékszer a monitor képe. nincs interakció, elveszik a személyessége az egésznek. tökmindegy, hogy ember vagy bot csinálja.
de ennek a mondandómnak semmi köze ahhoz, hogy megnézed, szép-e a játék, meg milyen a játékmenet vagy esetleg trükköket tanulsz. én is nézek review-kat. itt a stream-nézés meg az esport, mint szórakozási forma élvezeti értékéről nyilvánítottam véleményt, illetve indokoltam meg, mi a bajom velük. akár egy krikett mérkőzéshez képest is.

Vill du bli ihop med mig?



Én is a gameplayert nézem a pornót kivéve amikor Johnny streamel :)

https://9gag.com/gag/abYegQp

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nem tudom, gyermekeim az úrban, de nekem nem lenne pofám, eltartott kisújjal, azon agyalni vagy fikkerolni, hogy ki hogy bassza vagy szórakozza el a saját szabidejét, meg hogy őszinte legyek, totál telibe * ballisztikus pályáról, amíg nem árt vele másoknak...
Jól érzi magát tőle? Neked rosszab lesz, ha ő jól érzi magát? Na, ugye...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



nem. a labdát meg az ütőt látod a teniszpályán, a játékost nem.

Azt nem is kell látni merthogy nem az a lényeg. A lényeg az, hogy hogyan játszik.
Nagyjából olyan mint egy sakkversenyt nézni. Ott sem érdekes látni az erősen gondolkodó fejeket meg, hogy hogyan fogja meg a sakkbábút. A lényeg az, hogy honnan, hová teszi a sakk bábút.


Boz képe
Boz

De csak a csicskák néznek streamet és aki máshogy szórakozik mint én az egy gyökér!!!44!

Éljenek a videojátékok!


Tno képe
Tno

Végre.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Na, errol van szo! :D



hát ha csak ilyen lassan esik le, legközelebb próbálok egyszerűbben fogalmazni, jó? azért gratulálok a megfejtéshez, ügyes vagy.

Vill du bli ihop med mig?



ez max sakknál van így. tenisznél pár perverzen kívül kizárt, hogy élvezeti értéke legyen. :)

Vill du bli ihop med mig?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Legalább már tudjuk, hogy Bandido mit szeret a sakközvetítésekben, melyeket állandóan néz. Meg ház pókerben sem érdekelnek senkit sem az arckifejezések és az ember maga, csak a lapok és a Korda Gyuri.

Sors bona, nihil aliud.



Annó Gyuri a Jánossal nagy párost alkottak, csak miattuk néztük, aztán János elment követnek és a műsor is off lett...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Emlékeztetnélek rá, hogy Bozzal vitatkozol, Bozzal! :D Forget it, mate!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Boz képe
Boz

Nincs semmi vitatkozás, szerintem már rég, kb majdnem az elején, egyetértettünk, hogy mindenki azzal szórakozik amivel akar.
Én csak Iron hozzáállását nem értem, az ezelőtti hsz-em pedig csak szar ironikus poén volt.

Éljenek a videojátékok!


Tno képe
Tno

Megint túl bő lére eresztetted, tessék:

"Nincs semmi vitatkozás, szerintem már rég, kb majdnem az elején, egyetértettünk, hogy mindenki azzal szórakozik amivel akar.
Én csak Iron hozzáállását nem értem, az ezelőtti hsz-em pedig csak
szar ironikus poén volt."

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Én csak Iron hozzáállását nem értem

Pedig érthető egyébként, meg hát az is nyilvánvaló, hogy vannak haszontalan, szar streamek, amiket mégis néznek az emberek.

Ami már erősen fura, az az általánosítás, mert ha már szóba került az esport, hát az is egy jó bonyolult jelenség. A modern esport elég fos, mert manapság üzleti érdekek vezérlik azt is, így nem azokból a játékokból lesz tele az internet esport-közvetítésekkel, amik alkalmasak rá, hanem azokból, amiket néznek. Az pl. tök egyértelmű, hogy egy Hearthstone-ból meg PUBG-ből nem lehet esportot csinálni, mert túl sok bennük a random faktor, ami random, az meg nem sport... mégis van ilyen, mert nézik.

Ezzel szemben a StarCraft, a Quake vagy akár az Overwatch és a CoD a megfelelő játékmódokban teljesen alkalmasak a dologra, a játékmenetük meg annyira benne van a köztudatban, hogy hatalmas előjártasság sem kell az élvezetéhez. Pl. el nem tudom azt képzelni, hogy ha Iron belenéz ebbe a meccsbe, nem fogja legalább minimálisan átérezni azt, hogy a világ egyik legjobb összecsapását látja, csak hát itt nem teniszeznek:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=8--FybgMgto

Na de a vissza a streamhez: hát egyértelmű, hogy van értelme, na. Nekem pl. tök sokat segített a stream-nézegetés abban, hogy egy kicsit szintet lépjek a Quake-ben, mert egyszerűen nézőként is "letöltöd" magadnak a hasznos információkat, amiket aztán önkéntelenül is beépítesz a játékba + el lehet lesni bizonyos dolgokat arra is, ha éppen tiltelsz (pl. ha éppen szarul célzok, tudom, mit kell csinálnom és általában bejön).

Az már más, ha valaki úgy néz valamit, hogy egyébként nem is játszik vele, és én ott már simán egyet tudok érteni Ironnal.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én pár hete végignéztem a 2018-as Tetris világbajnokság döntőjét. És élveztem. Szerintem a kurva anyámat!


Boz képe
Boz

Köszönöm. :D

Éljenek a videojátékok!


Tno képe
Tno

Hey, actually, this was good. Mármint a videó.
Heretic II / Whatever happened to Raven?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


KMZ képe
KMZ

ne rezgessél bennem érzelmi szálakat plz :( fantasy doomot akarok

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!