Nintendo

Utolsó bejegyzés


Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



https://shop.8bitdo.com/products/mod-kit-for-snes-classic-controller

ennek a beszerzésén akár el is gondolkozom.
az kár, hogy a bt adapter részről egy szót sem ejtenek (milyen kell, kell e trükközni stb.)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Lou képe
Lou
Donator

Nintendo Labo

egyszerű, de zseniális. viszont a kutya megette az egyik darabját. látom hogy nintendo oldalán vannak a rajzok, amik alapján le lehet gyártani otthon is, esetleg van tapasztalatotok, hogy milyen karton vált be hozzá? próbáltam egy söröskarton felhasználásával, de az túl vastagnak bizonyult :D

vagy alternatívaként lehet nintendo-tól is rendelni pótlás 6$-ért, csak éppen USA / Canada szállítás van tőlük, szóval csak úgy jöhet szóba, hogy vmi USA postbox szolgáltatóhoz küldeti az ember, aki forward-olja, de amiket találtam eddig, azok horror áron dolgoznak, szóval ha vmi normálisat tudtok mondani, az is megfelelhet, bár félő, hogy úgy is fölémenne a teljes KIT újonnani árának...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King





marvel ua 3 bejelentve (egyelőre switch exklúzív)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=bM15IkszOPU



Nem tudom valaki tolja-e a Smash-t, de kezd a tököm tele lenni a karakter unlock módszerrel. A játék mintha direkt utálna mint a szart amikor lehetőségem van rá és mivel 1 élet aztán vagy sikerül vagy nem ez annyira nem menő. Mostmár átálltam a 1stock / restart módszerre és 10 harcból talán 1-2 ha sikerül, mert egyszerrűen bármit csinálok a gép előre tudja minden lépésem. :D Értem én, hogy szopjak 10 lófaszt egyszerre hogy megkaphassak egy karaktert, de azért talán nemár. -.-" Zéró fun értéke van és inkább csak frusztrál a dolog. Normál sztori módos harcnál ha szopok az oké, legrosszabb esetben 5mp alatt újrakezdem, de unlocknál van egy jó kis 10 perces rejtett timer ha nem indítod újra a játékot szóval így már annyira nem mókás.

A játék amúgy baromira bejön a fent említett hülyeséget leszámítva. Kellemesen nehéz és ha végre meglesznek az unlockok meg belejöttem akkor megnézem mit tud a nintendo online. Sajnos amiket olvasok róla az minden csak nem bíztató, de majd meglátjuk. :)



néztem pár gameplay videót a hamarosan megjelenő nmh travis strikes againből, de ez még mindig mobiljáték szinten van így ránézésre sajnos. aztán dobtam egy hátast a 40 dolláros ártól. soha nem lesz ebből nmh 3 úgy néz ki :/



akkor megnézem mit tud a nintendo online

Nekem soha semmi gondom nem volt a szolgáltatással a kezdetek óta, egy dolgot leszámítva, de, miután tudom, hogy ódzkodsz a régi játékoktól, az téged nem érint (az emulált NES játékoknál tapasztalható input lagról van szó, de azt is könnyen lehet orvosolni :D)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nem odzkodom csak nem hoz lazba egy 30 eves jatek ugy mint masokat. :(



a nintendo újra kezdi a metroid prime 4 fejlesztését az elejétől csak most már a retro studiossal. ehhez penge logika kellett de tényleg, főleg, hogy a retro se csinál semmit 4-5 éve, akkor is "csak" egy újabb donkey konggal jelentkeztek. na nem baj, mire megőszülök talán lesz a játékból vmi.

ezt meg szintén nem értem...ilyen intrókra tellik a grasshoppersnél:
https://www.youtube.com/watch?v=HH5grB3xqQE

de a játékban van még hasonló fasza átvezető, ott épp a shadow of the damnedet hozzák be a játékba + van live action jelenet is. és akkor maga a gameplay meg ilyen gyök2 repetatív mobil cucc amihez aztán feltétlen kellett az unreal engine.

csak összehasonlításképp a daemon x machina is marveolus kiadóhoz tartozó játék mint az nmh:
https://www.youtube.com/watch?v=h5hSux1vDLk

nem áll mögötte se suda 51, se a nintendo mint publisher, mégis tudnak heggeszteni egy teljes értékű akció játékot...



https://nintendoeverything.com/rumor-nikkei-claims-smaller-switch-is-coming-nintendo-planning-new-service-for-this-year/

kisebb, gyengébb, kevesebb feature-rel megáldott switch. ez elég nintendós lenne. a kevesebb feature-t mondjuk nem tudom hova tudják még fokozni. lehet, hogy pattintott követ is adnak hozzá az indításhoz?



Gyanús, hogy kiadják egy kvázi kézikonzolként, lespórolva a TV-s dokkoláshoz szükséges technikát - erről egyébként már korábban is voltak pletykák.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nintendo Direct - 13.02.2019
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=UqjSzJUDZjs

Kellemes mennyiségű dolog van itt. A Bayo 3 hiányát némiképp csillapítja nekem egy másik Platinum játék bejelentése.



A Zelda kurva cuki <3



platinum játék, és a zelda kellemes meglepetés, viszont ezek a 100 éves portok mint a grid autosport, ac3 azokkal a framerate-ekkel, kár is erölködni.



egy game boy classicra, háttérvilágítással és olyan remek hackelhetősséggel mint a snes mini, most hirtelen nagyon nagy igényem támadt.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



hoppá

https://www.nintendo-insider.com/report-scalebound-resurrected-as-a-nintendo-switch-exclusive/

azt mondjuk megnézem, hogy fog futni. már xbox one-on is volt rendesen frame drop gameplay közben.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Retro Studios Hiring for MP4

időben.



Akkor több mini/classic gépet nem fog csinálni a Nintendo?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Megnéztem a kristálygömböm, azt mondja tudja a faszom.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



na a nintendo elvitte az e3-at, durva amit belesűrítettek már most 30 percbe és még van vissza 10.

panzer dragoon, NMH3 (végre bassza meg), astral chain, luigi's mansion 3 + a zelda játék, és még bőven lehetne sorolni.



Nem volt Bayonetta, kapják be. Zelda évek múlva jön úgyis, a NMH3 mondjuk elég hype, de a többi... :( Nem volt Bayonetta REEEEEEEEEEEE! :'( Pedig reméltem, hogy végre idén kijön.

Nekem az egész directből a Link's Awakening volt ami a legjobban bejött. Az valszeg instant buy lesz.



bayonettánál vmi nagyon elcsúszhatott, hogy még egy gameplayt se mutattak belőle 1,5 év alatt. a másik platinum játék meg fél évvel a bejelentés után megjelenik.



egyébként nagyon remélem, hogy az nmh3 nem végig erről a steril, robotos settingsről fog szólni. az első részhez kéne visszanyúlniuk hangulatban.



Kb 1,5 éven belül lesz zelda s still WoW:)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!