Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nagyon úgy rémlik nekem, hogy ezzel én még játszottam - méghozzá több, mint egy évtizeddel ezelőtt, döbbenet - ha ugyanaz - hogy még mindig megy. :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Return of the Obra Dinn

rwurl=https://images.launchbox-app.com/ad411fc7-f0e5-4a37-a360-92876d59bf26.jpg

Az 1800as évek elején járunk egy elhagyatott hajón, ahol egy biztosítási főfelügyelő szerepében kell kinyomoznunk, hogy milyen történések vezettek a legénység felszívódásához. A nyomozásban egy furcsa zsebórát kell haszálnunk, aminek segítségével betekintést nyerhetünk az aktuális elhunyt személy halálához vezető utolsó pár másodpercbe. A cél, hogy a 60 fős legénység személyazonosságát és haláluknak körülményeit megállapítsuk, a zsebóra, a vezetett könyvünk, valamint a környezetben és memóriákban található apró nyomok segítségével.
A játék majdnem teljes egésze dedukciós agymunka és részletekre való figyelés minimális vagy közel 0 hanholding-al, így aki belevág és mind a 60 személyt be akarja azonosítani bármiféle külső segítség nélkül (a játék befejezéséhez nem kötelező az összeset meghatározni), az készüljön fel régimódi kalandjátékos papír+toll/ceruza jegyzetelésre és megfigyelésre. A játék nem nyújt minden egyes nyomot ezüsttálcán, de ez az egésznek a legnagyobb varázsa.

Újabb egyedi és zseniális húzás a "Papers, Please" alkotójától, a tavalyi indie scene egyik legjobb gyöngyszeme, melegen ajánlom mindenkinek aki intelligens és jól megírt nyomozós/dedukciós játékmenetre vágyik.



No, cirka 80 óra alatt be is fejeztem a Mass Effect 3-at, a 2 DLC-t is beleszámolva-
Összejöttem Ass... Ashleyvel, igazából az első rész óta őt fűztem, csak valamiért Liarát dobta fel az ME1 végén a játék, amit ignoráltam, hátha jön Ash, de nem. Utána Talit fektettem meg, mivel Williams "dobott", de ettől még jobb lett a harmadik részben a nagy, beteljesülő szerelem <3. Igazából a Mass Effect sorozat egy rohadt nagy romantikus szappanopera. :D
A végére megtaláltam a legjobb fegyvert is, az M-99 Saber-t, ami maxra fejlesztve, fagyasztó tölténnyel, távcsővel igazi nehéz ágyú lett. Két mesterlövésszel megtámogatva (Ash és Garrus) úgy játszottam, hogy 1-2 lövéssel lefagyasztottam a katonákat, ők meg széttörték őket. :D
A végjáték:

ShowHide spoiler #


We will bang ok?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nem tudom, Harvy, annyira még nem ismerlek...



Ugyertem ideje megnezni akkor a gamer poop mass effect videokat :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nagyon nagy játék(ok). Egészen a legvégéig, de a javított befejezéssel már az sem gáz annyira.
A karaktereket pedig megjegyeztem egy életre.

ShowHide spoiler #



Fixed? Alapból mi vót?


ShowHide spoiler #Mi volt? Szar volt :-)


Jah, értem, kihagyták a dumálós részeket.

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #


:D

ShowHide spoiler #

Na, hogy ne csak offoljak:
Elite Dangerous
Lassan alakulnak a dolog, napi 1-2 fuvart letolok, meg néha csapatok a bolygókon is. Még mindig nem untam meg a kézi dokkolást, tök hangulatos. Meg azt is szeretem, ahogy megyek a célpont felé, ami kezdetben egy kicsi fénylő pötty, majd egyszer csak kiválik belőle a központi csillag, és én már egy másik pont felé száguldom a fénysebesség sokszorosával. Aztán abból pontból egy bolygó lesz, aminek a holdja körül keringő űrállomás lesz a célom.
Most utas szállításra és felfedezésre koncentrálok, de még messze van az :D



Kingdom: New Lands
Apránként csak lezúztam a Skull Islandet is. 34 nap alatt meg is volt, de viszonylag szerencsés volt a sziget elrendezése ezúttal.

Styx: Master of Shadows
Végigtoltam. Kellemes kis Thief-light játék, meglepően jó sztorival és hozzá passzoló hangulattal. Kíváncsi lettem a folytatásra.

Batman: Arkham Origins
Épp csak belekezdtem, de valahogy fura az egész. Úgy érzem, mintha bedobtak volna valaminek a közepébe. Valahogy már most nem tűnik olyan összeszedettnek, mint az elődei...

Resident Evil 4
Anno kimaradt, most pótolom. Az irányítás egér+billentyűzettel fura, de megszokható. Pár órám már van benne, de szerintem még eléggé az elején vagyok. A tónál...

ShowHide spoiler #

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kíváncsi lettem a folytatásra.

A Shards of darkness is nagyon jó, meg az Of orcs and men is (ha bírod azt a fajta játékmenetet).
A SOD-el az az egyetlen, de igen nagy bajom, hogy a sztorija vége (ha azt lehet végének nevezni) folytatásért kiált, amiről egyelőre semmi hír :-( (igaz, a stúdió most máson dolgozik)



Warhammer: Vermintide 2
Még mindig a törp a kedvencem, imádok vele darálni :D A játék nem sokat változott a béta óta, szóval hamar visszaálltam rá. Viszonylag normális csapattársakat sikerült kifognom eddig, bár volt, hogy ott hagytak haldokolni.
Az a bajom, hogy hiába irtok eszetlenül, még mindig a legutolsó vagyok mindenben... Ez a törp sajátossága vagy mi? Elég jól elosztom a pontokat, de akkor is...
(Az meg baromság, hogy a törp nem lát a sötétben...)


Boz képe
Boz

Milyen nehézség? Milyen törpe? Milyen fegyvereket használsz?
Ha meg vmi vérprofit kapsz csapatba fullra tolt builddel állandóan akkor meg édesmindegy, mert úgyis ledarál nektek mindent :D

Éljenek a videojátékok!



Nekem is törp a kedvencem. Lehet vele jól darálni. Megfelelő fegyvert kell választani. Mivel nyomod?

Choose your next words with excpetional care!



Tök mindegy :D Minden nehézségen, minden fegyverrel, minden törppel (oké, a Trollvadász még nincs unlockolva), minden fegyóval. Nagyon ritka, ha zöld csíkot kap valamim (kivétel az elit, special gyilkolást, azokat szoktam hozni, meg a csapattárs felsegítését a betonról). Most kétkezes fejszével toltam, nem is védekeztem, mert eddig pajzs és valami kombóval mentem, szóval sima darálás volt, és semmi 560 körüli sebzéssel alig értem utol a 3-at. :D Igazából nem zavar, mert mindig bent vagyok a darálóba, csapkodom, de olyan, mintha a törp lassú lenne. A medálok meg a többi szarból ráraktam a legnagyobb powerest, kivétel, ha ad valami bónuszt a pár szinttel gyengébb (stamina, sebsebég stb.), meg kb. a wikik, és fórumok alapján raktam össze.
inkwizitor: 2. törp (páncélos) és pajzs és fejsze, vagy mostanában kétkezes fejsze /csákány.


Boz képe
Boz

Nem, egyáltalán nem mindegy.
Karatertől, de talán fegyvertől még picit jobban is függ, hogy mire leszel jó a játékban.(no meg h mennyire vagy ügyes, mert nem mindegy h tökéletesen időzítetten tudsz-e három ellenfél fején keresztül vágni egyszerre vagy sem)
Ha jól emlékszem, akkor pl törpeként nem nagyon fogsz hordákat ledarálni ha pl pajsz+sima hosszú puska kombóval mész, ellenben eliteket már jobban megcsűrhetsz a távolságiddal és amúgy az ellenfeleket meg a pajzzsal jól löködheted, hogy a többiek lecsapják őket.

Amúgy meg amíg nincs meg a max lvl egy karival és nem a 3.(vagy 4? nem emlékszem már hogy vannak) nehézségi fokozatot tolod addig fölösleges ilyeneken parázni. Az alatt még akarni kell ahhoz, hogy egy küldi bukás legyen.

Ironbreakerrel egyébként a spéci tűz-távolsági fegyókkal egész nagy dmg-t lehet összehozni a hordákból.

Éljenek a videojátékok!



Mondjuk én is így gondoltam, hogy az én dolgom lenne ellökni az ellent, míg a többiek aratnak, de általában fejetlenség van, mindig 1-2 előre rohan, nem csoda, hogy kiszedik a lemaradókat, és ofc. csak én loholok vissza.
Megpróbálom majd másik karit. Kíváncsi leszek.



A megoldás: haverokkal kell játszani, nem random idegenekkel.

Non serviam



Reaper írta: A megoldás: haverokkal kell játszani, nem random idegenekkel.

rwurl=https://vignette.wikia.nocookie.net/soulclan/images/0/0c/Forever_Alone_C...



Na, ilyenre nincs lehetőségem :D
Ödönke: kb. :D 1 gamer spanom van csak. A többi rendes ember és melózik napi 12 órát, utána 1-2 óra család és alvás :D


Tno képe
Tno

Na, kb. a Rewired létrehozása óta spammelem ezt minden NWN-nel kapcsolatos dologhoz, örülök, hogy valakinek végre átment :D És szerintem ugyanaz :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


KMZ képe
KMZ

Hát nekem lenne időm Verminezni, toltam is inkwizitorral kicsit, de sajna nekem a játék kb. annyi volt hogy megnéztem az összes pályát, aztán valahogy elmúlt a varázs. Pedig tökjó a cucc szerintem, csak nem kapott el a grind. (majd ha lesz Borderlands3, majd ott elkap megint :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Miért gondoltam azt h az RDR2 után 1 héttel nekiálljak a GOW-nak és ahogy elnézem GOW jobban beszippant... kezdem úgy érezni magam mint gollam :D



én ANNYIRA próbálom imádni a GOW-ban az új harcrendszert, de valamiért rohadtul nem érzem, pedig az előző részekben elég jól kentem (gow3, gow asension) :(

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egyszeru. A GoW jobb jatek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!