Jelenlegi hely

Szerepjátékok általában

Utolsó bejegyzés


Úgy néz ki, hogy jövőre ismét összeáll egy party a csendes vasárnap délutánokra egy kis D&D-zésre, ezért elkezdtem a felkészülést. Megrendeltem az Expedition to Castle Ravenloftot a POD verzióban, meg mellé csaptam egy 2nd Edition Monster Manualt is. Ez utóbbi ajándék lesz. Izgatottan várom! Elméletileg mind a kettő full színes lesz, a modul ráadásul kemény fedeles. Rendeltem már így, sajnos az nem volt az igazi, és ezek se lesznek nyomdai minőségűek várhatóan, de bánja kánja. A PDF-ek mindenesetre barók.



Nálam a jövő hét a loot hét... várhatóan érkezik a kickstarteres Forbidden Lands dobozom, és a Warhammer Fantasy RPG 4. kiadású könyvet is küldi a bolt, ahol előrendeltem. Plusz a Coriolishoz kiadott Emissary Lost kampánykönyv PDF is jön (szintén KS). Várom mindet!



Ha valakit mozgat az ingyen letölthető, magyar nyelvű, DnD gyökerű Kard és Mágia szerepjáték, most egy verseny záróakkordjaként letölthetővé vált hozzá három újabb kalandmodul:
http://lfg.hu/86560/
Kisebb-nagyobb munkával tetszőleges DnD verzióba is átültethetők.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Megérkezett a Monstrous Manual Ámerikából. Sokkal jobb a minősége, mint a korábban rendelt Creature Catalogue-nak. Remélem, a Ravenloft modul is hasonlóan szép lesz.

rwurl=https://imgur.com/CAWqiOD



A Savage Worlds Adventure Edition végül ma hajnalban valamivel félmillió dollár fölött zárt a Kickstarteren. Annyira kitömték stretch goalokkal, hogy végül $25-tel én is beszálltam tegnap (all pdf tier). Meglátjuk...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Minden idők egyik legbénább borítóképe?

rwurl=https://ksr-ugc.imgix.net/assets/022/955/616/67aecc08638749dcb906c39c7b1...

ibi amentia latet



Megérkezett a modul is. Maximálisan elégedett vagyok ezzel is, mivel nem a szokásos fényezett papírra van nyomtatva, hanem mattra. Nagyon-nagyon fasza. Azért túlzásokba nem fogok esni, mert őrült drága volt (persze mihez képest?), de az biztos, hogy pár alkalomra elég lesz a csapatnak. És ez a lényeg.

rwurl=https://imgur.com/Uf1S5CR



Szerintem az. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



2019 legjobban várt szerepjátékai az EN Worlds szavazása alapján. Érdekes eredmények.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Kösz! Be is dobtam a kjk facebook csopiba :)



Vagy, ha így jobban tetszik:
https://nava.hu/id/414110



Döbbenetes, hogy 88-ban még nem verte ki a biztosítékot pár rajzolt csöcs meg fanszőrzet a biztosítékot, kereken 30 évvel később viszont teljesen elképzelhetetlen, hogy ilyesmi bekerüljön a TV-be (vagy a Facebookra, lol). Valami azért durván el van baszva a mai világban, nem?



+1.
Én akkor akadok ki, amikor hallom, hogy van már itthon is olyan melóhely, ahol a szexuális utalásokat, vicceket tiltják, női kollégákkal viccelni ilyen téren kirúgással jár stb.
Nálunk jönne egy ilyen agymosott, ki akadna amilyen célzások mennek a csinosabb női melósok felé :D Még a főnök is félreérthető poénokat mond a kollegináknak, és mindenki röhög rajta.



Bár valószínűleg keveseket hoz lázba a dolog, de...

https://tabletopaudio.com/custom_sp.html

Lényegében magad tudod összerakni a játékhoz a háttér zajokat. Épp készülök mesélni a Forges of Nuln című Warhammer Fantasy kalandot és az egyes helyszínek hangulatát szeretném megragadni a megfelelő zajokkal, de semmi normális ambiencet nem találtam (val'szeg nem kerestem eléggé). Erre tessék, itt ez az oldal, ahol azt rakok össze, amit csak szeretnék!

The strong eat, the weak are meat.



Persze hogy mindenki röhög. Ő a főnök. Azért ehhez nem kell túl sok ész hogy felfogjuk nem kell viccesnek lennie a főnöknek. Valójában itt a baj. Ilyen kis közösségek mint kis iroda. Na ott szopó az ilyesmi. Megnézném mi történne ha a kolléganőnek nem jönne be és nem nevetne a vicces. Milyen előre lépési lehetőségei lennének.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Mi is ezt fogjuk használni az új D&D szezonban. :)



Az új rendszerben? Milyen?

ibi amentia latet



Őket ismerve... kizárt :-D Amúgy jó lett a 4. kiadás szerintem.




Nem az új rendszerben, azt nem vette meg senki, ellenben amikor Cubicle 7 olcsóért adta PDF-ben a második kiadást, akkor abból vettünk.

The strong eat, the weak are meat.



Trail of Cthulhu hivatalos magyar kiadásban:
https://www.kalandhorizont.hu/cthulhu-nyomaban-szerepjatek/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Apró update: megvolt az első alkalom, amikor használt a Soundpadet. Nem volt tökéletes a setup (20 éves hangfalak), illetve a város zaját se tudtam úgy feltekerni, hogy tényleg érződjön a zaj (mert hát akkor nem hallom a játékosokat), de még így is sikerült a hangulatot kellően belőni. Főleg amikor jött az öreg, elhagyatott ház, nyikorgott minden, csöpögött a víz, távolban lánccsörgés és "Evil pulse" nevű idegesítő háttér lüktetés. Az addig rettentesen bátor törpe hirtelen nem mert egyedül felmenni az emeletre. :D

The strong eat, the weak are meat.



https://www.kickstarter.com/projects/1192053011/the-call-of-cthulhu-illu...

"If the campaign goes well we will publish several exclusive new art prints of Baranger’s hand painted images, and even design a complete roleplaying game based on Lovecraft’s original tales and Baranger’s art."

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Modiphius to Develop OFFICIAL Fallout® tabletop roleplaying games Under License by Bethesda Softworks

Modiphius will develop and publish two tabletop RPG titles: the first expanding on the narrative wargame experience of Fallout: Wasteland Warfare, their licensed tabletop miniatures game, while a second more traditional tabletop RPG will follow using the company’s 2d20 System.
The Fallout: Wasteland Warfare roleplaying game will be available Summer 2019, with the 2d20 System version following in 2020.

ibi amentia latet



ibi amentia latet



https://alien-rpg.com/

Fria Ligan eddigi munkásságát nézve, ez kb. látatlanban előrendelős.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!