Jelenlegi hely

Warhammer Multiverzum

Utolsó bejegyzés


inkwizitor fikázta itt. A béta 2. hulláma amúgy 15-én indul és megjelenésig (24-e) tart.

Én belenéztem a torrentes bétába, az alapján jó lesz ez is. Persze a kampányból nem láttam semmit, de ha már Nekronok vannak, túl rossz nem lehet. Ha Káosz kampány is lenne, meg is venném.

A fenti videó alapján bőven gazadagabb lesz a 2. rész, mint az 1. volt, ami hamar unalomba fulladt nálam.

Non serviam



Ez a campaign trailer atom jól néz ki.
Más: Ezt csak úgy ideteszem, egyszer talán még jól fog jönni
rwurl=https://i.imgur.com/xM4mrYk.jpg



Én írtam.
A kövi beta 15-én kezdődik asszem. Az előző csak pár napos volt.
Egyébként az, hogy nekem nem jöttek be feature-ök vagy azok hiánya, nem sokat jelent, mert teljesen szubjektív szemszögből néztem.
Mindenki szépen, nézzen utána videókban, meg olvasson mástoktól is és döntse el, hogy neki ez így bejön-e vagy sem.

Choose your next words with excpetional care!



A mai Ultra VS Ork meccs. A terepszőnyeget sajna otthon hagytam, így az asztal kissé spártai lett, de ez nem akadályozta az orkokat abban, hogy keresztülszáguldjanak rajta. A meccs fordulópontja az volt, amikor az Ultrák desszantosai a levegőből rávetették volna magukat az ork gyalogság zömére - akiket azonban elteleportált az orruk elől a sámán! A desszantosok gyalogolhattak végig a pályán, lehetővé téve, hogy a kék tüzérség nyakában feltűnő orkok alaposan megszorongassák a fent említett nyakat... Mire odaértek, a seregük fele már a múlté volt, 2 azaz kettő darab gyalogos kivételével, akik kissé kényelmetlenül érezték magukat számolatlanul sok ork gyűrűjében :-)
A meccs legdrámaibb pillanata mégis az volt, amikor az Ultrák nagymestere halálos sebet kapott, de utolsó erejével még rávetette magát az ork hadúrra, és a járművével együtt kettévágta, majd ő is a hullájára hanyatlott. Igazi 40K pillanat volt.
rwurl=https://i.imgur.com/137UT1v.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/8UjhKjO.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/WRPsoXd.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/wHlk8mB.jpg
rwurl=https://i.imgur.com/lnhthhV.jpg




Elég gyér, az Elda meg a Káosz jobb.

És amúgy is furcsállom, hogy a Nekronokat mintha így a világegyetem megmentőiként akarnák lefesteni.

Non serviam



Hogyhogy megmentőiként? Legalábbis ebben a videóban egy szó sem volt ilyenről, később van?



Kicsit túlzás volt részemről, de szóval nekem fura, hogy az egyik videóban a nekronok kvázi beszállnak az Imperium mellé, Káoszt gyakni. :D

Non serviam


Boz képe
Boz

Különböző dinasztiák vannak különböző érdekekkel. "Új" űr-egyiptomiak már nem azok az agyatlan gyilkológép necronok mint régen.(bár vannak olyan dinasztiák amik gyakorlatilag olyanok)

Éljenek a videojátékok!



Jaaa, hogy elkurvul ez is? :DDDD

Non serviam



-El :-)

-Az a része aranyos lenne hogy nem csak mindenkit útálnak de közte egymást is, a halhatatlanok civódása hálás téma sok könyvben/filmben. A baj az vele, hogy irtó kicsinyesnek tűnnek millió éves halhatatlanokhoz képest (az új lore team nem áll a helyzet magaslatán ugye).
-Nem példátlan régebbről sem, hogy átmenetileg tűzszünet legyen nekronok és élők között, ha valami nagy sereg mindkettőt fenyegeti. Utána persze amazokat is meg szokásuk támadni...
Szhzarek a tiranidákat tartja a legnagyobb fenyegetésnek a galaxisra, ezért időnként besegít azoknak, akik ellenük harcolnak. Hasonlóképp bajuk van a Káosszal is mert útálják a Warpot, ezért itt is elképzelhető érdekegyezés.

-Lehet hogy te a Fall of cadiára gondolsz? Ahol Trazyn besegített a pilonokkal? Na az nekem is fura volt, de tény hogy Trazyn a régi loreban is ilyen őrült zseni volt, még ha valóban nem is passzol amiket csinált. Az a része OK hogy azért kavart ott, hogy eltehesse a gyűjteményébe a nagy csata egyes elemeit - de a régi Trazyn nem szarozott volna, eltette volna az egész bolygót a csatával együtt, nem ez lenne az első ilyen elem a kollekcióban :-) Ő találta fel anno a tesseract csapda és a sztázis technológiát, és hát aki egy C'tan csillagistent el tud tenni zsebre, az elég sok minden mást is :-) (más kérdés hogy ez elvileg nagyon komoly erőforrásokat és előkészületet kéne igényeljen, és nem eg kis tenyérnyi izét amit bármikor előkap és hajrá...)

TL:DR - Igen, el.


Boz képe
Boz

Ket dolgot tudok hozzáfűzni.
Matt Ward aki írta anno az "új" necron kodexet egy balek.
Igy sokkal jobban szemelyre tudjak szabni a necron seregeiket a tabletop jatekosok es tobb mozgást enged nekik, ugy, hogy kozben a régi is megmaradhat igazából.

Éljenek a videojátékok!



Bingo, azért kell most erőltetni a dinasztiákat hogy kilegyen a hat féle alfaj ami most minden seregbe kell... Mondjuk sztem ezt másképp is meg lehetett volna oldani, de whatever.



Matt Ward sokminden miatt balek, nem csak a necronok miatt.

Choose your next words with excpetional care!


Boz képe
Boz

Most miert mondod ezt? Te nem szereted a Sororitas kiírtó vérrituálés Szürke Lovagokat???
:D

Éljenek a videojátékok!



Nokedli írta: -El :-)

-Az a része aranyos lenne hogy nem csak mindenkit útálnak de közte egymást is, a halhatatlanok civódása hálás téma sok könyvben/filmben. A baj az vele, hogy irtó kicsinyesnek tűnnek millió éves halhatatlanokhoz képest (az új lore team nem áll a helyzet magaslatán ugye).

Nem úgy volt hogy millió évekig aludtak? Tehát millió évesek az igaz, de annak a 99%-át átaludták sztázisban. Álomszuszékok. :)

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Mondhatni tikkel tőle a szemem :D

Choose your next words with excpetional care!



Abban egyet értek hogy Ward munkássága elég megosztó. Viszont a leggyakrabban felhozott lore elleni bűntettei... minél tovább gondolkodok rajtuk, annál kevésbé látom őket problémásnak.
Szerintem inkább csak rosszul lettek tálalva. Ha nem kódex bekezdésekben hanem egy kompetens, tehát nem Ward, szerzők írnak belőlük novellát vagy regényt akkor minden további nélkül elmennének "De király ötlet!"-nek.

A Grey Knightok akik a csataapácák vérében vonulnak harcba, az tökéletes horror alapanyag. A biztosnak hitt tények megkérdőjeleződése, kinek van igaza, az igaz úton járunk vagy már túl messzire mentünk, vajon tényleg a helyes dologban hiszünk, milyen érzés mikor a megmentőink árulnak el minket, milyen érzés mikor ártatlanokat kell mészárolni az "igaz ügy" nevében. Habár az utolsó ADB is boncolgatta az Emperor's Gifts-ben. Egyébként viszont tipikus Fehervari történet lehetne belőle.

A Blood Angelek és a necronok félbehagyják a harcot és inkább a nidák ellen fordulnak, majd azok halála után egyik erre, másik arra. Ez remek alap lehetne egy epikus regényhez. Melyik a hűségesebb, kötelességtudóbb út. Kivéreztetni magunkat egy utolsó heroikus csatában és meghalni. Vagy megélni a következő napot tovább folytatni a harcot ott ahol az számít is. Melyikhez kell a nagyobb bátorság?

Necron dinasztiák. Őszintén szólva azért ráfért a necronokra egy kis szín. Nagyon kevés egységük volt, és egy leheletnyi festéken kívül nem sok különbség volt két necron sereg közt. És hát így legalább fennmaradtak a Tomb-Kingsek, ha már az Age of Sigmarba nem fértek bele. Viszont kicsit hiányoznak a lore-jukból a komolyabb háttér elemek. Egy Nagash kaliberű figura jól jönne, illetve Sazrek is aktívabb maradhatna.



Ezt a Grey Knight kontra Sororitas ügyet nem ismerem. Valaki elmeselne, hogy pontosan miről is van szó? Nem tudom milyen indíttatasbol fordulhat egymas ellen a Császár ket ilyen hűséges szolgája



Ezt az összefoglalás a nekron lore változásáról muszáj ide tennem, zseniális :-)

•3rd Edition, aka Originally?

They were born in a shitty radiation planet, with 30 year ish lifespans, and incredibly jealous of the Old Ones near/actual immortality and god powers, and really hate psykers and the warp at all. Advanced their tech to fight them, but never got much traction on the medicine angle.

Discover C'tan Star Vampires, enlist their aid by building living metal Necrodermis bodies for them.

C'tan tell them they can give them immortality, build robot bodies for everybody. The trick is the C'tan eat all their souls in the process, Necrontyr race became robot slaves to the C'tan.

Ceogoragh (possibly the Deciever) tricks the Nightbringer into eating all the C'tan because their souls are even tastier, Khaine defeats the Nightbringer in personal combat, the War in Heaven ends with the Enslaver plague killing off the vast majority of sentient life and the Necrons go to ground waiting for new soul farms.

Discover Pariahs in humanity that nullifies warp powers, abduct several to weaponize it.

• 5th Edition complete retcon?

Somehow, the Necrons kept their souls, defeated and broke the C'tan into tiny pieces while they were somehow winning the War in Heaven, Enslavers somehow still exist but have no plot rationale, everybody's waking up with screwy motivations because nobody ran Windows Update for 65 million years, and everybody's wearing Top Hats while snidely twirling villainous mustaches.



http://cubicle7.co.uk/age-of-sigmar-update/
Az Age of Sigmar szerepjáték egy egyedi, d6 dice poolos rendszert fog használni. A kezdők kedvéért lesznek archetípusok a könnyebb és gyorsabb karakteralkotás miatt. Az első kiadványok az Order erőire koncentrálnak majd. További részletek később.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nagyon várom, nem is feltétlenül azért, mert játszanám, hanem mert borzasztó kíváncsi vagyok a háttérre, a világleírásra, amit mögé raknak. Ez nagyon hiányzik nekem a jelenlegi AoS háttérből, látjuk, hogy mi megy nagyban, de azt nem, hogy igazából hogy élnek ott az emberek, amikor épp nem hadba vonulnak :-D

A d6 dice poolnak meg nagyon örülök, én szeretem azt a mechanikát, ha jól van megcsinálva (lásd pl. a Fria Ligan játékait, Genesist).



Holnaptól újból csatába lehet vezetni a Birodalmi Haditengerészet egységeit a CSÁSZÁRÉRT!

Várja már valaki a Batllefleet Gothic Armada 2-t?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Nem kicsit :-)

Mindeközben szép új komisszárnő jelenik meg
rwurl=https://spikeybits.com/wp-content/uploads/2019/01/female-commissar.jpg
valamint egy háromkarú, három pisztolyos genestealer párbajhős (már csak azért is mert nemsokára génorzó kódex)
rwurl=https://whc-cdn.games-workshop.com/wp-content/uploads/2019/01/KTFocusDis...
Three-armed and dangerous :-)



Easy Anticheattel jön, csak hogy még jobban örülj. :-)

Amúgy is: Káosz kampány or GTFO. Habár a Necron talán érdekes lesz.

Non serviam



Na? Hadba vonult már valaki A CSÁSZÁRÉRT?

Én sajna csak este kezdhetek neki. Valaki játszik már vele?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Majd csak 5 óra felé lesz elérhető a játék.

Choose your next words with excpetional care!




A tipográfiától eltekintve remek!

The strong eat, the weak are meat.



tuan adja ki nem fotosop

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!