Jelenlegi hely

Technikai hírek

Utolsó bejegyzés


Most is 8 magos CPU-k vannak a current gen konzolokban. Gond nélkül ugrani fognak legalább 12 magos AMD-re 2020-ra.

Amúgy így közel fél-1 év irónikus intel fikázás után nem unalmas még? Értem én, hogy fúj-fúj intel meg drága meg kevesebb mag meg stb, de szerintem elsőre is meg tizedikre is értette mindenki. Extra poén, hogy egy i5 9600k még mindig olcsóbb (kevesebbet is fogyaszt) és tényszerűen jobb _játékra_ mint egy 2700x, de ez már legyen részletkérdés. Persze rohadjon meg az intel ezért is, alap. Ha meg másra kell akkor egyértelműen Threadripper. Viszont egy Threadripper2 még mindig jóval drágább mint egy 9900k szóval nyílván ezért is rohadjon meg az intel.

(bocs csak kezd kurva unalmas lenni olvasni az ilyen irányú kommenteket tőled)



Tompi írta: (Egyébként ha igaz, hogy 8 magos CPUk lesznek a nextgen konzolokban akkor lehet, hogy már egy 12c/24t-s proci is overkill lesz játékra, (De ott lesz az új R5 8c/16t-vel szintén 5Ghz körüli órajellel és még szintén overkill játékra, de az árral együtt már nem annyira)

Ez amiatt nem teljesen igaz, hogy konzol eléggé lecsupaszított OS-t futtat. Neked meg PC-n kell hozzá steam, windows 10-en update restart visszaszámlálósdi service, MS gaming overlay service meg sok-sok-sok egyéb másik játékügyileg haszontalan szar.



Pletyka szinten tudott, hogy 8 magos CPU-k lesznek a PS5-ben. Egyébként nem akarok bármit elmagyarázni , tudom, hogy mindenki tudja miért vesz AMD-t vagy Intelt, de én tök jól szórakozok. :D (És akkor a performance/dollar grafikont ide még nem is linkeltem, ha jól emlékszem :D )

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Van ebben is igazság, de ha megnézel egy 8c/16t-es procit bármilyen játék közben, ritkán megy 50% fölé az átlagos procikihasználtság, vagy prociterhelés. Persze ha mégis lépnek több magra a konzoloknál és nem 8 magosak lesznek a konzolok akkor ez változhat.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Tudom, hogy te nagyon jól szórakozol a félinformációiddal meg hülyeségeiddel, attól független még nem lesz kevésbé irritáló.

Performance/dollar-t meg azért nincs értelme linkelni, mert a performance-ban nem csak a játékok vannak benne hanem minden és úgy persze, hogy az AMD áll jobban. Amivel nekem semmi problémám nincs, sőt. Örülnék ha a GPU piacon is elérnék ugyanezt amit amit a CPU piacon csináltak az elmúlt 2 évben. Viszont a folyamatos csúsztatások meg informálatlanságból született "trollkodások" amiket alkotsz az zavaró és semmi értelme nincs. Lehet erről értelmesen is beszélni, másoknak sikerül is.

@nextgen: az, hogy most pletykálnak róla mi lesz 2 év múlva a konzolokban szerintem csak vak találgatás továbbra is. Engem baromira meglepne, ha a konzolokban 10+ évig megragadnának 8 magon. (sőt ha a Cell-t nézzük akkor...) Főleg amilyen tempóban pakolják egymásra a magokat ez elmúlt években. Mind1, kiderül jövőre.



Persze a pletykák 50%-ban bizonyulnak igaznak, de nem ördögtől való a 8 magos nextgen konzol CPU-k gondolata sem, hiszen 4K-ra gyártás van, oda meg inkább a GPU kell. És ugye 4K fölbontás közelében már sokszor édesmindegy milyen proci van egy gépben.
(Vagy lehet, hogy Intel proci lesz a PS5-ben, végülis addig van 2 éve az Intelnek gatyába rázni a tick-tockot :D (srry :D ))

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Igen, olvastam én is. Ugye megmondtam. :D
Gyanús nekem továbbra is a GT102 név (bár legalább most teljes) (?),
lehet jövőre a frissítésnél lesz tényleg egy GT100.

Amúgy a legnagyobb gond továbbra is a még felesleges raytracing és az space invaders bug...

Részemről biztos marad a 290x az asztali gépben a következő generációig. 1070-es laptop meg értelemszerűen akár 3 generációt is ki fog húzni (ha bírja).



https://videocardz.com/79452/gigabyte-submits-geforce-rtx-2060-6gb-4gb-and-3gb-variants-to-eec
rwurl=https://i.imgur.com/L5qwuec.png

Sok sikert annak aki mid-tier gaming pc-t akar majd magának. :D Aztakurva...

Remélem minden rumor igaz és jön majd a GTX1160 is majd legalább ugyanennyi variációban.



Annak fényében érdekes, hogy elvileg 2070 alattiak nem RTX csak GTX, azaz ha van is benne Ryatracing rész az tiltva van, nem? Másrészt meg rémlik, hogy kínai piacra eddig is volt GTX1060-ból valami 4 vagy 5GB-os nyesett verzió.



Nem. Az lesz a GTX1160 ha igazak a sóderbányás hírek, márpedig eddig úgy néz ki minden pletyka bejött. Szóval lesz majd GTX1xx0 széria ray-tracing nélkül meg RTX2xx0... :D Ha ez tényleg így folytatódik egy minden x60/x70/x80 kártyából lesz 80+ változat gyártónként. Nevetséges.



ki a túró venne 3 meg 4 GBs kártyákat 2019ben?



sytem integratorok, akik kispistike szüleinek eladják szép nagy felárral.

....meg kevésbé tehetős emberek, illetve irodai munkára ha valami az integráltnál erősebb kell. :D



rwurl=https://youtu.be/W2hWZHICGTI
hmmm, jövő hét szerdán a CES érdekes lesz....



Valószínűleg annyira drága az előállítás, hogy ők is minden chipet el akarnak adni..
Mostantól szerintem ez lesz mindenkinél, jobb ha hozzászoksz.



Érdekes, hogy most kapja fel mindenki mikor már 1 hónapja is pontosan ugyanezek az adatok voltak kinn róla. :D



Leginkább mert 1 hónapja nem volt még ennyire se megbízható a forrás.



Konkrétan volt egy pletyka forrás akkor. Most meg kitette egy webshop az adatokat ... amit azóta töröltek. De nemsokára itt a CES, pár nap és kiderűl.



Akármi is igaz a pletykákból hamarosan jön az Intel áremelés, és az i11 :D
(De egyébként ha igazak az árak is akkor játékra lassan bőven elég lesz egy 200 dodós proci vagy 5 évig és mehet a zseton a VGA-ba. Remélhetőleg VGA fronton is sikerül valami értékelhetőt gurítania az AMD-nek. Hajrá)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



RTX 2060, Januar 15, $349, valahol a 1070ti es 1080 kozotti teljesitmennyel. yay. https://www.tomshardware.com/news/nvidia-rtx-2060-specs-keynote,38344.html



"Say I already own one of the monitors that will be newly supported on Jan 15th for GSYNC. How do I get GSYNC on that monitor I already own?"

de tényleg wat?



Ha jól értem, végre freesync-et is támogatják? Mert az Adaptive Sync az az. (Jobban mondva a FS az AS szabvány egyik megvalósítása)

szerk: a képek alapján van valami - remélhetőleg driverből kiüthető - ellenőrzés, amin át kell esnie a monitornak, tippre brutálisan nagy frekitartomány a frissítésre.



`member amikor meg azt mondtak, hogy " In order for a device to use G-Sync, it must contain a proprietary G-Sync module sold by Nvidia"? :D Akkor most megse? ;)



Talán végre megértették az nvidia managerek, hogy monitort az ember hosszabb távra vesz, mint GPU-t?



nagi írta: Ha jól értem, végre freesync-et is támogatják? Mert az Adaptive Sync az az. (Jobban mondva a FS az AS szabvány egyik megvalósítása)

szerk: a képek alapján van valami - remélhetőleg driverből kiüthető - ellenőrzés, amin át kell esnie a monitornak, tippre brutálisan nagy frekitartomány a frissítésre.

https://old.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/adfiak/its_officia...
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/g-sync-ces-2019-announcements/

Úgy tűnik manuálisan be lehet kapcsolni bárhol.

This doesn't mean you can't use an existing Freesync display with your Nvidia GPU. It just means that G-Sync will be disabled by default on most Freesync displays, but can be manually enabled.



Baromi zavaros ez az egesz nekem. Akkor most a jo draga gsynch modulos monitorok at lesznek nevezve gsynch / gsynch ultimate-re, a freesynch az meg gsynch compatible, de igazabol annyi a kulonbseg, hogy a compatible nincs "tesztelve" az nvidia altal, de amugy tok ugyanaz?



Kb. "G-sync jobbabb", csak hát van, aki észreveszi, és van, aki nem.



rwurl=https://cdn.discordapp.com/attachments/113210528574218240/53182687112239...

....ez úgy az intel egész utóbbi 3-4 évét megmagyarázná.



ezután várható, hogy a jelenlegi Gsynces moncsik ára lentebb fog menni?



NVIDIA tarolt, nekem nagyon úgy tűnik :D Azta rohadt. Rip ATI.



Ati úgy kb 10 éve nincs, ezt a nagy nvidia tarolást meg amúgy mi mondatja veled? Hogy egy xx60as kártyát 100 dollárral többért adnak mostmár? Vagy az, hogy RTX meg DLSS csak épp a kártya ereje sehol nincs ahhoz, hogy ezt ki is használja? :'D Vagy az, hogy kiderült, hogy a gsynch-hez mégse kell a kurva drága modul ami eddig elengedhetetlen volt az elmondásuk szerint? Baromi nagy tarolás mondhatom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!