Jelenlegi hely

Filmes egyéb

Utolsó bejegyzés


https://hu.ign.com/lilly-wachowski/43404/news/lehuzza-a-rolot-a-wachowsk...

azért kár értük, hogy így elsikkadtak.
a matrix szerintem megkerülhetetlen filmtörténeti klasszikus lett. és én a total turbo-t és a felhőatlaszt is (a helyén kezelve) jó filmnek tartom.
nem tudom mi lett volna a jó út nekik

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Justin Hurowitz az új Zimmer.



A filmzenenek amugy is az a funkcioja hogy a segg-hulye emberrel is megertessuk hogy epp mi zajlik, akik nem utnek meg azt az intelligencia szintet hogy felfogjak ezt az amugy is vegletekig leegyszerusitett tortenet meselesbol. :)

ekkora ordas nagy baromságot még életemben nem hallottam...



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egy dallamát nem tudnám felidézni a 3 filmjéből amit komponált, bár tudom, hogy te megőrülsz ezekért a filmekért és jó rajongó módjára minden hibátlan és a legjobb dolgok a világon, de Hurowitz borzasztóan messze van még attól is, hogy kiemelkedőnek lehessen nevezni. Majd ha kibújik Chazelle popsijából és tényleg éveken keresztül jó ost-ket gyárt, majd akkor esetleg. Addig meg van elég sok jobb composer szvsz.



??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért ne röhögtess már, hogy azt akarod mondani, hogy a LaLaLand zenéit nem lehet felidézni :D Kb. a Ének az esőben szint, aki látta egyszer annak ott cseng a fülében örökre. Én láttam vagy 10x, szal gyakorlatilag fejből vágom az összes számot, de biztos vagyok benne, hogy nem kell ahhoz rajongónak lenni, hogy ezek a zenék emlékezetesek legyenek. Pont az jó benne, hogy viszonylag egyszerű dallamok, mégis hihetetlen érzelmesek és kifejezőek.
Whiplash-ből is bármikor megmondanám, ha hallanám a zenéket, hogy ezek abból a filmből vannak, de az ottani rövid kis zongora szóló simán megvan a fejemben, pedig még hangszeren se tudok játszani.
A First Man soundtrackje meg instant classic nálam, sose felejtem el a Holdra szállós jelenetet meg a rakéta fellövését, az Interstellar docking scenejéhez közelítenek emlékezetességben.



De akkor már mondj nekem egy filmet elmúlt évekből, amiben egyáltalán emlékezetes, nem tucat zene van :D



Matrix

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Semmi ertelme nem lenne es ezt te is tudod. Leirtam amit akartam.



hmm hmm hm hmm hm hm hm hm hmm hmmmmmm

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Cloud Atlas, Bound (1996), Matrix series

Ezek elég jók voltak. Egyébként ők írták az Assassins (1994) forgatókönyvét is (Banderas+Stallone ugye).


Tno képe
Tno

hmmm hm hm hm hmm hmm hmmm

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Azt ugye vágod, hogy ha az első kommentedet én írom már mindenki itt őrjöngene, hogy Moken trollkodik...



Szerintem tévedsz megint. A sértegető, beszólogatós minden létező dolgot felemlegető és az ember arcába vágó stílusod miatt ugranak az agymenéseidre sokan nem pedig a mondanivalód miatt. Pontosan emiatt nem fogok belemenni ebbe a vitába, mert tudom mi lenne a vége. Te előkapnál valamit amit jól hozzám lehet vágni, valamivel megpróbálnád aláásni a véleményem ami miatt amúgy se ér semmit stb stb. Szép próbálkozás volt mindenesetre, talán más majd harap is rá.



A sértegető, beszólogatós minden létező dolgot felemlegető és az ember arcába vágó stílusod miatt ugranak az agymenéseidre sokan nem pedig a mondanivalód miatt.

Ez nagyon nem igaz. Hányszor volt már olyan, hogy le mertem írni a véleményem egy filmről/sorozatról, ami nem a hypetrain nyomvonalát követte, erre kapásból ugrott a többség, hogy "társadalmi kísérlet?" stb. NightBagoly emlékszem fél oldalas röhögő kommentet írt, amiért jó kalandfilmnek mertem nevezni az első Múmiát vagy valami ilyesmi. Aztán persze mindig jönnek páran felbátorodva és leírják, hogy ők egyetértenek velem, de addigra már áll a bál...



ekkora ordas nagy baromságot még életemben nem hallottam...

Ha így kezdesz vitázni, bele se kezdj. Implicit lehülyézed aztán picsogsz, hogy hát mindenki engem bánt....
Le kéne néha szállni a magas lóról, vagy gépelés előtt elszámolni tízig.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Neki 20-ig.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A filmzenenek amugy is az a funkcioja hogy a segg-hulye emberrel is megertessuk hogy epp mi zajlik

ha te erre akár 5 perc gondolkodás után tudsz érdemibb reakciót, akkor kíváncsian várom... Ez nem magaslóról beszélés, érdemi vitát olyan emberrel nem lehet folytatni, aki így gondolkodik.



28 nappal később sountrack-je csodálkozom, hogy senkinek nem jutott eszébe.

rwurl=https://youtu.be/DbwlGv9SWfY?t=129

Requiem for a dream-et ne említsem, ahol ismertebb a zene, mint a film, amihez készült.



Ha már zene, akkor nem szabad elfelejteni az Angelt a Massive Attacktól, amit azért elég sok helyen használtak.

rwurl=https://youtu.be/MZj8HZ8XXkg



:D
Akkor pl. a Volt egyszer egy vadnyugatot ne is említsük :D Vagy Mission Impossible vagy összes John Williams és Zimmer scoret :D



Nyilván teljesen igazad van, hogy bármely régi film zenéje az nyilván ahhoz íródott és épp olyan híres. Újabbak közül már nehezebb maradandókat szemlézni. Bár ilyen szempontból talán Zimmer-nek kevésbé állnak meg a zenéi önmagukban (élvezhetőségi szempontból, akinek nem ez a zsánere), viszont a filmmel együtt hallgatva jobban passzolnak, mivel gyakorlatilag jelenetekre készültek. Itt akár ketté is lehetne szedni egész nyugodtan, hogy melyek azok a zenék amiknek egy részlete ment a film egy jelenetéhez és melyek azok a zenék amik egy jelenetre íródtak. Kategórikusan a "kőkemény" filmzene az az amit te mondasz.



Tehát, ezt magadra vetted, miközben ő összefoglalta a videóban elhangzottakat...
rwurl=https://media.giphy.com/media/dEdmW17JnZhiU/giphy.gif

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Zimmer-nek kevésbé állnak meg a zenéi önmagukban

Abszolút egyetértek, viszont van azért néhány dallam tőle, ami frankó. Na meg ott van Joker "technós" zenéje a Dark Knightból, ami tök jó lehet remixelni:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=nYqQduAK9DE

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



wtf is this? 56 perc? Ebből 2 perc is sok..




Ezt a fizetési sapka különbségének a mértékét nem nagyon értem. Bár azért itt egy Rock még mindig húzóbb név mint Emili néni, amit azért a sapka meghatároz nagyban, ha fejre állnak a hisztizők, ha nem.
Erről meg

Azért, hogy újra meg kellett jelenniük a forgatáson, Mark Wahlberg majdnem másfél millió dollárt kapott, míg színésznőtársa, Michelle Williams mindössze napi 80 dollárt. Az ügyből újabb botrány lett, aminek hatására a színész végül jótékony célra, a nemi alapú diszkrimináció ellen küzdő szervezetnek ajánlotta fel a fizetésének egy részét.

Én a helyében inkább a partneremnek utaltatok át annyit amivel megegyezik a fizunk. Értem én, hogy a hisztizők seggét próbálta nyalni/a pofájukat laposba állítani, de őszintén, nem nekik jár pénz (ehhez az üzlethez semmi közük). Amúgy meg ez nem Wahlberg sara, hanem a studióké. Itt a studiónak kellett volna lépnie és nem Wahlbergnek (a hiszti kapcsán).
De tovább lépek, miért nem a színészcsajok lépnek a saját érdekükben (akár egy szakszervezet lévén - annyi szakszervezet van Hollywoodban - kivéve a CGI szakmát :P)? A szomszéd tehene kövérebb és több a szénája, rohadjon meg. Nem emlékeztet titeket arra jó komcsi retorikára, ami 50 éven át mérgezte a hazai mentalitást?
és itt is beszúrnám azt, hogy itt nem csak maga a színészjáték a lényeg, hanem a név mekkora húzóerővel bír, hisz vannak már sztárgázsis csajok is, nem is egy.
Arról már nem is beszélve, hogy na vajon ki szivárogtat ki céges/privát infókat (amihez a versenyszférában két szerződő felen kívűl senkinek semmi köze igazából)...
A - valamelyik titkár csajszi
B - valamelyik titkár felesége/nője

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Emily Blunt és Dwayne Johnson lesz a két egyenrangú főszereplője a Disney Jungle Cruise című filmjének. Mindketten A-listás sztárok egy csomó nagy címmel a hátuk mögött, sőt, Blunt még Golden Globe-díjas is. Mégis kevesebb mint fele annyit fizetett a színésznőnek a szerepért a Disney, mint férfi kollégájának

bocs hogy nekem kell a hirt kozolnom az indexnek, a fizetesedet nem a beosztott szerepert kapod, hanem a huzoneveder, amiert el lehet adni egyre jobban a cimet. Azaz mint minden hasonlo teruleten, amennyi penzt hozol a konyhara a munkaltatodnak.

Ha egy filmben egy foszereplo random magyar faszi lenne, es akar ugyanakkora vagy akar kisebb szerepben pl Jessica Alba, akkor Jessica kapna az egysegekkel tobb zset. Mert o a nagyobb huzonev a filmben amiert bemennek ra az emberek.

Nem mellesleg, Dwayne Johnson baz vilagon az elsoszamu szinesz egy ideje mar, rakat zs-t hoz a studioknak a filmjeivel es a karakterevel. Azaz a ferfi kollegaitol is tobbet zsebelhet be fimenkent, mert a legkeresettebb. Emily Blunt kozel nem egy kategoria vele, 23-ik a toplistan csak, csomo masik emberrel elotte.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ja, a Rockkal a középszar filmek sem buknak meg, és tök egyértelműen miatta. Érdemes utánaolvasni, most kb. Tom Cruise mellett ő az egyetlen arc, aki el tud vinni a hátán egy filmet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!