Jelenlegi hely

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - Eastern előzetes!

Utolsó bejegyzés

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - Eastern előzetes!

Címkék:

A [bekezdés]-díjas Martin Kay által írt Eastern kapott egy előzetest, mert bizony manapság már egy magára valamit adó regénynek is van trélere a YouTube-on. Felvezetésként olvassátok el a történet szinopszisát, aztán jöhet a videó!

"A Titánokkal vívott háborúban porrá lett földön Yuko hírhedt törvényen kívüli. Az elárvult lányt már csak szíve haragja élteti. Konok kitartással űzi Corbent, a gyűlölt zsoldosvezért, hogy elégtételt vegyen élete megnyomorítóján. Útja során nem várt társaságba botlik nővére egykori kedvese személyében. Vajk, az életunt kalandor egyetlen célja, hogy felderítse szerelme halálának körülményeit. Az elkövető nyomai a rettegett zsoldossereghez vezetnek.
Yuko és Vajk kényszerű szövetséget kötnek, hogy kézre kerítsék Corbent, a rájuk leselkedő veszélyek mellett azonban saját démonaikkal is meg kell küzdeniük. Hiába a kettejük között kibontakozó érzelmi kötelék, ha a zsoldosvezéren való elégtételt más módon képzelik el. Vajon sikerül felülkerekedniük önös érdekeiken egymás javára?"

EASTERN | Hivatalos Trailer
Inditás gomb

EASTERN | Hivatalos Trailer (00:00:57)"Martin Kay mesterien kombinálja a YA klasszikus elemeit a manga akciódús cselekményvezetésével egy fantasztikusan felépített posztapokaliptikus westernvilágban. Könnyed és humoros, letehetetlen olvasmány." :)

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Strato jó arányérzékkel ezt már nem vezette rá. Igazából a YA részt mondhatjuk hazugságnak is, hiszen max az életkori szempontból fedi az olvasók egy részét, a könyv megvalósítását tekintve nem hinném (hiszen soha nem olvastam YA könyvet) - bár én magam is bűnös vagyok benne, hiszen a kiadónál jobb híján YA kategóriában indultam a pályázaton, mert még mindig ez fedte a leginkább az opciók közül.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


Tno képe
Tno

Most viszont már a 10. említés után rájöttem, hogy mit takarhat a YA rövidítés.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Könyvtréler? Da fuq? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Mostanában csupa ráébredés neked az élet. Először a könyv címe, most meg ez... :D

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


Tno képe
Tno

Pedig nem is alszok sokat :(

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Ez a trailer nem jó, vagy legalábbis a szereplők hangjai nekem nem fekszenek: túl "nyers", vagy nem tudom hogy fejezzem ki magam.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Fasza lett, hajrá! :)Ez így valóban nem egészen érthető. Jobban körülírhatnád

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


CJ képe
CJ

#SellOut

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Vajk írta: Ez így valóban nem egészen érthető. Jobban körülírhatnád

a női hang olyan, hmmm, semmilyen. nem éli bele magát, érezni, hogy "csak" olvassa a szöveget.

covfefeNem alkot egységet a zene és a szöveg, nem simul bele, hanem érezhetően egy plusz layer a zene fölött. talán egy kis reverb, vagy egy kis hangerőszint csökkentés megoldaná a dolgot.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Ettől garázs-projekt a dolog. A grafikus volt a hangmérnök is.

A lány amúgy profi szinkronszínész, és próbált játszani is, de nem olyan könnyű ennyiből elkapni a karaktert. Én összességében elégedett vagyok a művészek munkájával.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."A hang nekem meglepően tetszik. A rajz már kevésbé. Ennek ellenére király, hogy sikerült összehozni egy ilyet. Gratula Vajk!

Choose your next words with excpetional care!Szerintem is teljesen vállalható. Mindenképpen hozzáadott érték.


KMZ képe
KMZ

Ja, tökre ismerős volt a csajszinkron. A kövi promóra viszont szerintem nem árt a profibb grafika, ezek eléggé egyszerűek. Ha alapvetően rendben van a vizuál, akkor a minimál animáció is sokkal hatásosabb lesz rá. Ja és Yuko egyáltalán nem néz ki ázsiai származéknak.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólFelismertem a csaj hangját, nekem pont az adott az egészhez egy nagy plusszot. Nyilván a rajzolás lehetne jobb, nehéz is egy ilyen zenére animációt készíteni, de mivel könyvről van szó, így szvsz ez remek kis adalék lesz a facebook hirdetésekhez, cikkekhez stb..Clickbait cím.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseA manga stílus már csak ilyen: Mindenki fehér ember lesz tőle. Még a négerek is (na jó, talán azok nem)!

A rajzok minőségével kapcsolatban: Mindig van szebb és jobb, ha megfizeted. Lehet, hogy nem látszik, de ezen egy srác bő egy hónapig dolgozott, és nem ma kezdte.

Bónuszként megcsinálta a zenét is rá.

Ami ajánlatot kaptam rá rendes cégtől, az dupla ár lett volna zene nélkül.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


Tno képe
Tno

*köh*
A "deikálás" szándékosan lett így írva?...

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Az segítene igazán, ha megírnád, hol lett elszúrva.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Meg, az, ha tudnánk, hogy KINEK ÍRTA!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Tno képe
Tno

Nem kell a feszkó, bár most belátom, a hírre is írhattam volna:D De valójában a videóra válaszoltam.
0:53

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Szerintem rendben van. Fasza lett!

Jó lesz az.Ejjj... Mindig ez a kakodás...

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."jóez, aranyos. van neki egy kis eastern europe fílingje. :)

Vill du bli ihop med mig?En nem ugy "neztem" mintha filmreszletekbol osszeallitott trailert latnek. A szoveg az adott karakter belso monologjanak hatott, mintha narracio lenne, mint a regi magyar nepmeseknel pl amikor egy ember "meseli" es jatssza is egyuttal a karaktereket, kommentalja a gondolataikat.

Szerintem btw teljesen koser a celnak ez igy, a szoveggel es a rajzal is. Onmagaban mar hogy konyvtrelert csinaltak, nalam tullottek az elvart szinten. Nanemanak kezeltem, mint tobben szintugy. :)

ugye

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!