Jelenlegi hely

48 percnyi Cyberpunk 2077 gémpléj

Utolsó bejegyzés


Arra nem emlekszem, sztem nem volt. De a poló a mai napig megvan és a fémdoboz is. A kiskönyv is valahol csücsül a szekrényben. Nem volt olyan magyszabasú mint a mai collecrors kiadások, de akkor nekem rohadt sokat jelentett.



Persze, 2004-ben nagy divat volt az ingame anyag extraként, megkaptuk mellé a Half-life 3-at, de a mai napig nem írhatunk róla, mert titok.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Yup, nehéz kibírni most is. :(

Akkor mi lenne, ha tényleg kibírnátok, és abbahagynátok a lehülyézésemet azért, mert... mély levegő... én az RPG-re lettem volna kíváncsi egy RPG-ben (tudom, nem divat ez manapság). Durva koncepció, mi?

Ennyi erővel a Doom Eternal rivíl is szólhatott volna a történetről mondjuk.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ÚGYTUDTAM!

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Elég tudatos cég a CDPR. Azt mutatták amit mutatni akartak. Amik pedig még túlságosan képlékeny területek a játékban azt kihagyták.
Amit mutattak szerintem rohadt ambiciózus és nagyszerű, elég csak a videó eleje-közepén a sétára gondolni a városban. Mindenhol történik valami, rengeteg npc, lélegző város...



Zaxx írta: - A mutogatott questek döntésfüggően különböző kimeneteleit.
- Különböző karakterbuildeket és a világ arra adott reakcióit.

"This concludes our gameplay demo one" és egyéb beszólások folyamatosan, pl az "erre jobb hack skill kéne". Jah és kb minden demo review ami kint van, taglalta ezt.

Zaxx írta: - Mélyebb harcrendszer-mechanikai bemutatót.
- Skilleket, perkeket... igazából bármit, ami az RPG-rendszer bemutatását hivatott tükrözni.

Skillekről/ware-ekről már volt korábban egyébként emélkeim szerint egy teljes Pondsmith-interjú videó, pl az, hogy miért lett a reflex wiring-ből hypo. Plusz ott volt a GUI-n is a humanity cost a most beépített cucchoz, meg a MK2 szemhez is.

...szóval lehet, hogy fel kéne csapni a szabálykönyvet és megismerkedni a Cyberpunk RPG-vel?

Zaxx írta: - A day and night cycle-t, elvégre a keményvonalas Cyberpunk-fanoknak szükségük lenne már egy esti sétára.

A legtöbb "keményvonalas" fannak az volt épp a problémája eddig, hogy "NEM, NEM, NEM, NAPPAL AZ NEM CYBERPUNK", konkrétan kimondták, hogy ezért is készült ez a demó is nappal.

[....]

Csak felfognák az emberek, hogy első gameplay videó... de neeeeem. Szvsz így is kurvasokat megmutattak akarva-akaratlan.

fun fact: youtube 4K videó üszkve 5.3 giga.



Melyik része nem világos annak, hogy nincs kész a játék? Meg, hogy kb minden amit itt is láttál változhat és valószínű változni is fog? A Doom valószínű fényévekkel közelebb van a végleges produktumhoz, mint ez. Nem mellesleg szerintem így is baromi sokmindent mutattak és mondtak el a demó közben. Nem láttad a különböző variációkat más megközelítésekre, de elmondták amire kíváncsi lennél. Lesz rá lehetőség. Kihatása lesz a játékra stb stb. Mutatták az augmentációkat, láthattad, hogy lesz "humanity", teljesen customizálható fegyverek ésatöbbi ésatöbbi. Teteted itt a hülyét aki nem tudja felfogni ami sulykolnak a készítők az agyába és követeled a végleges teljes játék bemutatását ahelyett, hogy örülnél, hogy nagyjából felvázolták mit fogsz kapni. Meg hol az este, amikor már e3 óta mondogatják, hogy NEM fognak night gameplay-t mutatni nagyon sokáig, mert azzal könnyű eladni egy ilyen stílusú játékot. Közben hasonlítgatod, hogy a RDR2-t bezzeg hogy mutatták be 2 hónappal megjelenés előtt! :D Wow...

Mintapéldája vagy annak ami miatt nem akarták megmutatni ezt az E3 demót.

(és igen, belesétáltam megint)



A Doom valószínű fényévekkel közelebb van a végleges produktumhoz, mint ez.

Lehet, mindenesetre arról is az a szóbeszéd, hogy 2020.

Mintapéldája vagy annak ami miatt nem akarták megmutatni ezt az E3 demót.

Pontosan, és ezért mondtam azt, hogy nem kellett volna mutogatni, mert ezzel megint a keményvonalas CPRG-fanokat sikerült odébb hessegetni, a grafikára izguló konzumidiótának meg kedvezni... és az utóbbi adag ember csinálta a fesztivált a Witcher 3 megjelenése előtt is, aztán adhatták ki a nyilatkozatokat arról, hogy nincs downgrade.

Szvsz az ilyen típusú marketing a seggedbe tud marni később.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



nagi írta: fun fact: youtube 4K videó üszkve 5.3 giga.

http://www.gamersyde.com/download_cyberpunk_2077_48_minutes_of_gameplay-...
ez meg 16.... de csak 1080 :D



hmm 4k volt a gameplay?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Hat aki nem ért hozzá az ilyen nagy szart csinál

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nope: arról van szó, hogy 48 percnyi rendes 1080p HD simán lehet akkora. A Youtube-os 4k egy fos, azért olyan pici.

Szerk: Ja, és a GamerSyde nem enkódol, ők csak felteszik azt, amit kapnak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Hagyjuk már. Animáció és nem valós élet. Ennek sokkal kisebbnek kellene lennie. (Pixar animáció)

4k blu Ray remux:

GENERAL INFO SOURCE : UHD Blu-ray Disc WhiteRhino | Blu-ray Disc CHDBits (Thanks!) FORMAT : MKV (Matroska) SIZE : 39.6 GiB DURATION : 01:45:00 (h:m:s) CHAPTERS : Numbered (01-28) IMDB : https://www.imdb.com/title/tt2380307/ VIDEO CODEC : HEVC TYPE : 2160p (Progressive) FRAME RATE : 23.976 fps DISPLAY ASPECT RATIO : 16:9 FORMAT PROFILE LEVEL : Main 10@L5.1@High BITRATE : 46.1 Mbps WIDTH x HEIGHT : 3840 x 2160 pixels COLOR PRIMARIES : BT.2020 AUDIO (1) CODEC : TrueHD Atmos LANGUAGE : English CHANNEL(S) : 7.1 BITRATE : 6434 kbps SAMPLING RATE : 48 KHz BIT DEPTH : 24 bits AUDIO (2) CODEC : AC-3 LANGUAGE : English CHANNEL(S) : 5.1 BITRATE : 640 kbps SAMPLING RATE : 48 KHz OTHER INFO : AC3 Embedded AUDIO (3) CODEC : AC-3 LANGUAGE : English CHANNEL(S) : 2.0 BITRATE : 320 kbps SAMPLING RATE : 48 KHz OTHER INFO : Commentary by Lee Unkrich/Adrian Molina/Darla K. Anderson

SZERK: nem jó a példa mert h256

Itt van a 1080p remux

(GENERAL)---

Container.......: Matroska Size............: 21.1 GB Duration........: 1:45:02 (h:m:s) Source(s).......: Blu-ray 1080p AVC DTS-HD MA 7.1 - CHDBits (thanks!) Chapters........: Yes (named) Compression.....: no zlib, no header stripping Release date....: 13.02.2018 ---(VIDEO)---- Codec...........: AVC Type............: progressive Resolution......: 1920x1080 Bit rate........: 24.2 Mbps Frame rate......: 23.976 fps ---(AUDIO)---- Format..........: DTS-HD MA (DN -3dB) / DTS (DN -3dB) Channels........: 7.1 / 5.1 Bit depth.......: 24 bits Sample rate.....: 48 kHz Bit rate........: 4479 kbps / 1509 kbps Language........: English -(SUBTITLES)-- Format..........: PGS (original) Language(s).....: English, English (SDH), French, Spanish (Latin American)

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



50MBit kb iparági standard, azért ekkora.... ne szórakozz már te is! :D
Ez arra van, ha valaki ki akarja kockázni, vagy másik videót akar belőle csinálni, esetleg TV közvetítést nyomni belőle.

Az animáció vs valós élet addig állta meg a helyét, amíg nem volt fű meg egyéb részlet/kontrasztgazdag kontent. Csak annyit jelent, hogy rég kellett neked is bitrátákkal dolgoznod, azóta már kurvára nem úgy van.

(Harvy666: twitch-en nem volt 4k, csak youtube-ra rakták fel akkorában. Még a press FTP-n sincs fent, bár oda már az előző trailer se került fel.)

tl;dr: sry, Csöpi, de most épp te vagy, aki "nem ért hozzá".



Nope, de írják a videó descriptionjében.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Egyébként nem lennék meglepve azon, ha a YT-os 4K csak egy felskálázott 1080p lenne a minőségvesztés redukálása miatt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kurvára nem. Az animáció továbbra is megállja magát. Nincs grain pl ami felnyomja a szükséges bitrate-et.

Most másoltam be egy BLURAY média infojat ami egy órával hosszabb és öt gigaval nagyobb.

A bitrat alapból változó logikus módon, szóval csak szar a render ennyi.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nem, csak felkonvertálták 4K-ra a YT tömörítési "minősége" miatt.

Disclaimer: this video was recorded in 1080p and upscaled to 4k to utilise Youtube’s higher bitrate for 4k videos.

Eh vótmá.



Na, akkor így már reális az a tesztgép, amiről cikkeztek, mert el nem tudom képzelni, hogyan tudott volna egy alphában lévő, totálisan optimalizálatlan játék 4K-ban megmozdulni azon a vason (ráadásul úgy, hogy meg se röccent a 30 fps egyébként).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



FYI, anno cryengine-ben volt olyan opció, hogy a szimuláció ne a valós időhöz igazodjon, hanem a kinyomott frame-ekhez. Tehát lehet, hogy 1FPS-el ment csak valós időben, de miután összerakta az ember a videót, úgy tűnt, mintha tökéletes 30fps-en ment volna a játék.

Így készültek anno azok a "felrobbantok tízezer olajoshordót" videók is pl.



Csöpi írta: Kurvára nem. Az animáció továbbra is megállja magát. Nincs grain pl ami felnyomja a szükséges bitrate-et.

Most másoltam be egy BLURAY média infojat ami egy órával hosszabb és öt gigaval nagyobb.

A bitrat alapból változó logikus módon, szóval csak szar a render ennyi.

Igen, láttam a hdbits-ről szedett infót.

Egy szóval: Irreleváns. Amit bemásoltál, azzal valaki elég sok időt töltött, hogy redukálja az eredeti ~50Mbit-et. (fun fact: bluray top bitrátája, bár nem minden lemez használja, eredetileg MPEG2 kompatibilitás miatt maradt benne a szabványban.) Nem minden filmre elég az, nem minden jelenetre. CtrlHD épp ezért is volt, hogy nem csak egyszer ment neki filmeknek (amíg követtem közelebbről a csapatot), hanem többször is, és akkor lehetett várni extra napokat-heteket mire elkészült az anyag, mert mindig volt valami kis gikszer, és emelni kellett a bitrátán, vagy másik beállításon.

Az 50 azért 50, hogy még véletlenül se kelljen ilyennel szarakodni. Nincs makroblokkosodás, sehol. Soha. Garantáltan. Kész, mindenkinek, akinek nagy bitrátás kell, jó, ennyi. Gyors, szopás és napokig-hetekig tartó fejfájás nélküli, még az encoding is gyorsan megvan. Te ebbe nem tartozol bele, mert nem vágsz, nem szerkesztesz, csak nézel, és agyfaszt kapsz, ha valami kétszer akkora, mint amekkora szerinted lehetne egy hetes melóval. Mondom mégegyszer: broadcast-ba és production-be kell ez. Ahol leszarják, hogy van-e benne grain vagy nincs. Legyen 50, azzal nem lesz probléma.

Grain meg filmeknél is sokszor post-processingben megy rá már, mióta ARRI/RED meg hasonlók vannak, ugyanis elég magas fényesség mellett (kb bármilyen nappali shotnál, vagy jól bevilágított stúdiósnál) a mai digitális filmes kamerák nem igazán produkálnak film graint, csak emelt ISO esetén. Ez már rég nem a filmes korszak.



Lehet, fene tudja.

Egyébként érdemes leszedni a 16 gigcsit, mert a tűéles képpel már észre lehet venni azokat a hiányosságokat, amik egy befejezetlen motoron futó alfát jellemezeni szoktak (néhol elcseszett árnyékok, shader aliasing stb.), szóval ha a demó szkriptelt is, a látvány nem kamu.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



jah, van elég bug benne, pl a csávó aki vizslatja az autójukat, a lába lebeg a föld fölött, és az árnyéka emiatt nem a lábától indul. Plusz ami YT/Twitch-en is szemet szúrt, az a városi tömeg, legalább 3-4 helyen sok az NPC aki ugyanakkor ugyanazt az animot használja épp, illetve van ami mintha majdnem T-pózban várna a zebránál. De fejlesztés alatti cucc, szóval egyik sem róható fel igazán nekik.



Amit copiztam az BLURAY extra encode nélkül. Egyébként ugyan arról beszéltünk. Szar az encode hisz magad is írtad lehetne ugyan ezt a minőséget el lehet érni ha szánsz rá időt.

Na mindegy a lényeg h felesleges a méret így. CPU idővel és hozzáértéssel lehetne fele ekkora.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



BTW, válasz a "mi lett volna, ha" kérdésre Zaxx-tól: emlékszel az előző trailerben ahol a trauma team szarrálőtt egy szobányi embert? Na azok ezek a modellek alapján ugyanazok a scavengerek voltak, akiket a gameplay elején a hagyományos úton ártalmatlanít a player. Valszleg van valami lopakodó-hacking kitérő, ahol egymásnak lehet szabadítani a két csapatot.

...vagy egy előző verzióban ez volt az ötlet. :D

további érdekességek:
- Az apartman ugyanaz a modell, ahol a trailerben a VR sisakos kölyök szórakozott szülei előtt.
- apartman ablak UI-ján a standard nappal/éjjel opción kívül harmadik: braindance
- ugyanott: breaking news: death at lizzy wizzy concert
- a fegyverszobában van hely két katanának, meg egy valagnyi más cuccnak. (amit felvesz: Federated Arms "Vindicator", rare)



észre lehet venni azokat a hiányosságokat, amik egy befejezetlen motoron futó alfát jellemezeni szoktak

rwurl=https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/816/782/cce.jpg

Beszarás azért. :D



Joda lécci küldj már át egy listát privátban arról, hogy szerinted:

- miről nem szabad az RW-n beszélgetni,
- mi az, ami baromság.

Esküszöm nem tartom meglepőnek azt, hogy a teljes HW közösségből te voltál az egyetlen, aki képes volt annyira irritálni valami idiótát (ha agyonvernek, se jut eszembe a nickje), hogy az felkutassa a nevedet, címedet, a sulidat / munkahelyedet (before Facebook!) és meg akarjon verni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

Szerintem mehet ki cikknek is :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Mókás fiú vagy te, de nem küldök listát. Vezéreljen az ép ész. Szerintem vicces amikor hetekig nyomatékosítják mennyire early in the development és te jösz szakérteni, hogy hát igen, nagyon látszik mennyire prealpha. :D No fucking shit. Előtte meg itt trombitálsz, hogy miért nem mutatják meg kvázi a teljes játékot minden egyes aprósággal évekkel a megjelenés előtt. Nem tudom. Vicces, na, de csináld nyugodtan persze. Néha tudsz okosakat mondani, ez most nem volt olyan topik.



De most érted, abba belekötni, hogy leírom: tök jó, hogy látszik a pre-alphán, hogy pre-alpha, tehát tudjuk, hogy kamu nuku a videón... I mean sure, nyilván nem találtam fel a spanyolviaszt ezzel a megállapítással, de már örülni sem lehet? :D

Komolyan vazeg, ha az RW-n le mered írni a nem jó véleményedet valami aktuális dologról, akkor nem elég, hogy minimum megkapod valami retardálttól, hogy energiavámpír vagy mivagy (nem tom már melyik volt, nem is érdekel, nem fogom visszanézni, szóval tessék megelégedni a helyettesítő kifejezéssel), de utána még kapod az ívet random hülyeségekért, mert a másik épp mérges rád vagy simán csak ki van a töke az élettel. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!