Jelenlegi hely

Kisgyermekes apukák

Utolsó bejegyzés


grat!
ha ez az elso, akkor: udv a csapatban!
he nem az elso: akkor hajra!

covfefeSimán benne van a pakliban, de a minimum az két, annyi hét tuti meglesz. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámGratulálok, jó egészséget mindannyiótoknak! :)

Nekünk még bő egy hónap van a fiatalember érkezéséig, remélem nem akar előbb jönni. Néha úgy mozog, mintha harcművészkedne odabent.
+ költözés kellős közepén vagyunk, így asszony nagyon fáradt és ebben a pörgő-forgó kislányunk sem segít :)

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."Gratula Cartwright! :)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. ConanKöszi mindenkinek! :)
Még mindig vannak kockázatok sajna (asszonyka már a gyereket kellene ellássa, de a szoptatáson kívül másra nincs ereje. A nővérek csúnyán néznek rá, pedig tudják, hogy sok vért vesztett. Meg valami súlyt sem kapott, szóval nem igazán értem, hogy mi folyik ott. A gyerekről is 1-2 infót nyögnek ki, van valami kinövése a fülén - azt kellene ultra-hangozni, de semmi még.)

Strato: Ez érdekes dolog, olyan, mintha kaptam egy format c:\-ot, fejben lassan átrendeződnek a dolgok, valahogy a gyerek kerül középpontba, és mint egy csillag, vonzza maga köré a dolgokat. Egyszerűen alig várom, hogy felbolygassa az életem (tudom, megbánja még ezt a kijelentést a jövőbeli kialvatlan Cartwright :D )
Viszont amióta egyedül vagyok, nőt a mosogatás skillem, most pedig felvettem level 1-es mosást. 2-3 óra a 40°színesek program, addig sorozatot nézek, aztán kiderül, hogy színes alatt mit értek én, és mit az asszony :D
Holnap a vasalás képzettséget kellene kipróbálnom, de ahhoz high Perception ajánlott :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Holnap a vasalás képzettséget kellene kipróbálnom, de ahhoz high
Perception ajánlott :D

Néha lvl 1-es szalamander bőr is.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzésedarkling: bent szeretnél lenni szüléskor? (Nekünk is mocorgott, még a szülőágyon is. Amikor a doki burkot repesztett, teljesen "felszaladt" lentről :D Az asszony hasa csak úgy hullámzott.)

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Lányomnál bent voltam, köldökzsinórt is vágtam, remélem most is bent tudok lenni, de ha esetleg császár lesz, akkor nyilván nem tudok.

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."Sajna nekem kimaradt a vágás a császár miatt. :\ Ez van.
Na, itthon van mindenki, 3-an párban. Persze magyar nyelvű manual nincs, amikor bekötöttem a gyűrűbébihordozóba úgy leizzadtam, mint egy Parkinson-kór kóros tűzszerész bomba hatástalanításkor. :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Az első pár napon erős lesz a hímes tojás effektus. :) Emlékszem, nálunk az első fürdetés nagyon feszült volt, hogy elég/nem túl meleg-e a víz, ki mit fogjon, mit csináljon, aztán lassan belerázódtunk. Mint minden új dolgot, ezt is meg kell tanulni az elején. Fél év múlva max egy perc lesz ugyanaz a pelenkázás, ami most még talán egy izzadós negyedóra. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNekem tegnap a gyerek sétálás közben egyik lábával egy 20cm átmérőjű lukba lépett a betonplacc közepén. Térdig beszaladt a lába. Rögtön kikaptam, próbáltam megvígasztalni, de dühében engem csépelt.

Hiába, fiú. Szóval úgy hagytam, oszt mentünk tovább. A sírás is abba maradt, amint engem megcsépelt egy kicsit.

Pedig ha ez az elsővel történt volna meg 2 évesen, lehet szívrohamot kapok. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseNa, úgy látszik nem kapattuk el (még) a gyereket, a velünk "együtt" szülő szülő ismerősök panaszkodnak, hogy nincs nyugodt éjszakájuk. A fiacskám viszont alszik szépen, ha teli pocak, este megalussza a 5 órát, így általában 1-2 alkalommal kell kelni hozzá egy etetés erejéig.
De, sajnos nem eseménytelenül teltek a napok, volt egy pár véres pelus, amit a mai napon történt orvoslás után, tejfehérje érzékenységként könyvelhetünk el. Speckó tápszerezés + anyának szintén tej megvonás (ami szopás, mert nekem már nagyon-nagyon sok van :( ).

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Rekesz, de lehet inkább ide passzol :))

http://i.imgur.com/qVfhQWh.webm

Well.... f*ck. o.OEgy ilyen megmozdulás után, permabant kapnék az asszonytól, vagy legalábbis egy darabig csak az xvideoPontCom-on látnék pin*t :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Éjjel fél 3-kor elfolyt a magzatvíz, hajnal 4.55-kor megszületett kisfiunk, Gellért. Paraméterek: 2350 gr., 46 cm, jó sok decibel :)
Apás szülés volt, zsinórt is én vágtam :)

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."gz! :Dudv a csapatban!4

covfefekiraly!Gratula! (Meg így utólag Cartwrightnak is.)

The strong eat, the weak are meat.Gratula!

Mikor regel fel?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseGracca! Remélem, előtte kialudtad magad. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámKöszi mindenkinek! :)

Hát előtte kb. 3,5 órát aludtam, ma meg én altatom a lányomat, szerintem inkább kevesebb, mint több sikerrel... zombi állapot garantált a hétre :)

Ha a lányom technikai tudását és érdeklődést veszem alapul, pár éven belül mindketten fórumtagok lesznek :D

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."zombi állapot garantált a hétre

a hetre?????
http://img.memecdn.com/always-be-optimistic_c_1624793.jpg

covfefeGratula darkling! :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Gratula! Hogy áll a zombiságod?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Köszönöm Nektek is!

Elég jól, csak néha mondom, h. "Agyaaaaaak" :)

Már itthon vannak, program szokásos evés, kaki, alvás (mármint a fiamnak :D )
Kislányommal most én alszom, teljesen jól elvagyunk, csak ő úgy alszik, hogy közben bejárja a franciaágyat és arra kell figyelnem, h. nehogy leesen :D

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."levették a házukat és hazamentek

még szerencse hogy a gyerekek nem olyan jók deduktív gondolkodásban :D

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.Persze, ezért jó fejek :D Simán benyalnak minden "hülyesége", ha kellően színes, habos, egyszerű, mint az ő világuk. C helyett, itt gyerek nyelven kell programozni. :D
Amúgy hétfőn visszük vissza a gyereket a szervizbe, tejérzékenysége over 9000, így nagyon speciális tápegység kell, vagy egy új gyerek. Laptopnál már kértem volna egy újat :D
Viccet félretéve, a házi doki mondta, hogy igényeljünk kiemelt családit, szóval jó, hogy szabin leszek, mert ez is egy csomó utána járás lesz szvsz.

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "related:
http://index.hu/kultur/eletmod/2015/07/26/gyerekkori_tevhiteink/

ne már, a hangszálas nem igaz? :D

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.Én tényleg azt hittem eddig, hogy a tűz és az esti bepisilés között van valami biológiai összefüggés. A maszturbálásos dolgokat viszont már évekkel ezelőtt megcáfoltam (meg az elmúlt 9 hónapban) :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!