Jelenlegi hely

Forma-1

Utolsó bejegyzés


Holnap indul újra cirkusz (időmérő már ma). Behozták ezt a glóriát, de arra már nem futotta a FIA-nak IQ-ból, hogy belsőnézetes kamerák látószögébe belerondító új elem miatt esetleg át kellene rakni a kamerákat is, hogy látni lehessen valamit.

rwurl=https://i.imgur.com/kXpaPgM.jpg

rwurl=https://i.imgur.com/b8gHIgW.jpg

Így most maradt ez és úgy néz ki idén így nyomják végig az egész szezont. :D

Érthető, hogy a nézők le vannak szarva de a stewardok? Amikor nagyrészt a belsőkamerás felvételek alapján tudnak dönteni egy-egy balesetnél, hogy mégis ki volt a ludas.

Volt egy évük tesztelni és fejleszteni, de nem hiszem el, hogy senki nem szólt fent, hogy "Heló ez így belefog lógni a képbe."

No komment.

Edit: Alonso 7. }:D




Ez így ebben a formában féknyúznak tűnik, ahogy nézem az időmérőt.
Állítólag az szabadedzésen kipróbáltak más kamera pozíciót, nem jött be. Most minden belső felvételen átlátni a glória felett.



Gyűlölöm a HALO-t, meg is fogadtam, hogy nem nézek F1-et idéntől, de így hogy HAM továbbra is ennyire versenyképes, lehet mégis maradok. Az a vicc, hogy már idén is azért kellene mennie, hogy beállítsa Schumacher 7 VB rekordját, de talán még így is lesz esély rá, és akkor nem az a gusztustalan német lenne a történelem legjobbja.



Csalóka lehet a fókusz miatt, de ez egy kicsit zavaróbb, mint gondoltam.
rwurl=https://youtu.be/eWQfiTCQews



32 év után megint kimegyek egy Magyar Nagydíjra.



Most, hogy rajtam kívül már senkit sem érdekel, az utóbbi futamok egészen izgalmasak voltak.



Volt 2 izgi futam, de előtte lévők hulladékok voltak, Hungaroring is 10 évente 1x jó (ha esik eső). Én egy fillért nem adnék érte.



Magamtól én sem mennék ki (32 évig kibírtam nélküle), de a fiam olyan kitartóan mondogatja, hogy szeretne "igaziból" forma 1-et látni, hát elhittem neki.
Ő ingyen bejöhet, én meg legfeljebb nem leszek olyan illatos.



Mi 2 éve voltunk kinn, a gyereknek óriási élmény volt. Nem akar még egyszer menni, mert óriási macera volt, a kijutás is, a hatalmas sorok mindenhol, a hőség, de ezzel együtt a mai napig emlegeti, hogy milyen jó volt.



Van egy nagyon rossz eloerzetem, h Hamilton holnap kipurcan. Olyan vészjósló jelek vannak, mint Sennanal.



Az időjárás telibeszarja az időmérőt. :D Azt se tudják milyen gumival menjenek. :D



Ham a legnagyobb esőmenő! Bárcsak holnap is jönne egy kis zápor!



Mindenképpen tanulságos volt ez a kis hungaroringi kaland. Szerencsénk volt, hogy nem a magunk kárán kellett tanulnunk. Ha valaki majd ki akar menni, tudok pár remek tanácsot adni.



??? pl?



Ne menjen. :-)

Valószínű, kis utánajárással és/vagy logikus gondolkodással a legtöbb bölcsességem birtokába lehet jutni. Pl. sokáig morfondíroztam, hogy kocsival majd a kertek alatt támadunk... ahogy azt a móricka elképzeli. Minden út egyirányúsítva, ha nem reggel mész, szerintem arra sincs esély, hogy a kiszemelt parkolóba tudj állni. Mész, ahova irányítanak, és reméled, még van hely. (mondjuk valószínűleg van, a nagydíj alatt minden parkolóvá alakul a környéken)
A vip parking jó ötletnek tűnik, mert bent van a ring területén, és jár hozzá vip road is, ami egy külön sáv (eredetileg a leálló sáv) az m3-ason, ill. egy külön lehajtó és út a main gate-hez. 25euro/nap, vagy 4 super gold jegy mellé jár "ingyen".
folyt.köv., mert most megyek libikókázni.



Tömegközlekedés is megfontolandó, de az minimum 30-45 perc séta, amihez ilyen brekkenő hőségben nem volt kedvem, főleg gyerekkel.
Az, hogy ételt, italt vinni kell, az köztudomású. Drágább a lángosch mint a soundon.
Super gold tribünre vettem jegyet, mert az fedett, ami akkor is jó, ha tűz a nap, akkor is, ha esik az eső. Ebből ma volt mindkettő. Viszont két széknyire tőlünk már napoztak is, aztán szarrá is áztak az ugyanolyan kurvadrága jegyért. Már eleve baljósan hangzott, hogy a tribün X szektorába szólt a jegyünk. Ez a super gold jobb szélén van, és ott a végén már nincsenek épületek a helyek mögött, tehát a felső 3-4-5 sor (~21-25) 1-15 széke ég és ázik. A felső néhány sor olyan szempontból sem jó, hogy azok az árnyat adó épületek többnyire kajáldák, és a szagelszívójuk simán benyomja a tribünre fincsi bűzt. A bal szélen (A szektor) nem tudom, mi a helyzet, lehet, hogy nap szempontjából az is gáz. Ezen kívül csak 1-2 random hely van, ami szintén ázik, mert itt-ott lyukas a tető. :-)
A jegyeket nem nagyon ellenőrzik, próbáltak is benyomulni páran az eső elől. Volt egy üres székünk, mert kiváltottam egy extra junior jegyet. Szóltam az arra szédelgő Raikönnen hasonmásnak, hogy inkább üljön le, mielőtt ránk zuhan. Szépen végig szunyálta az időmérőt, csak néha riadt fel, amikor kilöttyent a söre.
Dacára a gagyi v6 1.6-nak még mindig elég hangos. Majdnem bedugtam magamnak is egy pár dugaszt. Igaz, én viszonylag érzékeny vagyok, meg a tető is biztos erősít a rajta.
Volt még pár dolog, de most nem jut eszembe.



HAMMERTIME! Mekkora kört ment te jó ég! Ezek a kis fehár srácok nem tudnak vezetni...



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Utálom Ferrarit, de ez a Leclerc gyerek nagyon nagy tehetség és szimpatikus is. Ha nem Ham lesz a VB, akkor remélem ő húzza be. Inkább legyen ő a legfiatalabb világbajnok, mint Verstappen...



Ma rendesen kitolt vele a ferrari.



jah :D Szokásos ferraris szerencsétlenkedés...




Majd miután bevitték a kocsit a boxba, kapott még kis olajat a sérült daruról. :DDDD

rwurl=https://streamable.com/6t66r



ez az időmérő is hatalmas :D Merc szépen altatott megint :D
OMFG Hamilton mit balfaszkodott első szektorban utána viszont, hogy kinyomta a szemét és alig kapott ki így is :O Ha nem rontja el sima első hely... Remélem Ferkák holnap is balekok lesznek.



A csodagyerek a 4. helyen majd torpedózik egyet rajtnál és összegyűrik egymást Vettelel. A két merci elmegy és 1.5 órán át körözgetnek unalmasan. Jöhet a következő nagydíj.



Nagyon remélem, hogy így lesz :D Csak Ham előzze meg Bottast.



Amekkora balfaszok és belterjesek, még a végén visszaültetik palikot a székbe.

https://index.hu/kultur/media/2019/05/11/szujo_zoltan_tavozasanak_oka_az...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Palikot csípem, ő jöhetne vissza. Szujót sajnálom viszont, ez volt az élete...



Szujó Zoltán és Palik László = Stan és Pan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!