Jelenlegi hely

Black Friday és egyéb hatalmas cickók

Utolsó bejegyzés


Edigital-nál egyetlen 50%-os telefon akció volt, ami tényleg black friday szintű, de ahogy reggel betöltött az oldal már nem volt: HTC Desire 10 16GB kártyafüggetlen okostelefon, Polar White (Android) 69.990 Ft helyett 34.990 Ft. Többi elég lófasz. Fülhallgatót meg nem is találtam a fenti oldalakon :(.

Van még Motorola Moto G5 DUAL SIM kártyafüggetlen okostelefon, Gold (Android) 59.990 Ft helyett 44.990 Ft-ért, ami elgondolkodtató, de azt már nem venném instant.



Hát a másikat se. 16gb egy vicc. 64 alatt semmi értelme már venni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



SD kártya foglalat van rajta, azzal se elég, így is telerakja?



Appokat továbbra se lehet átmozgatni, ezért lehet problémás a 16. Néhány nagy játék és nincs tovább



hááát necces. Az appoknak fogy el a hely. Cash meg minden szart ugye csak a belsőre tárol. PL ha offline elérhetővé akarsz tenni bármilyen zenét filmet ilyenek akkor az mind oda töltődik. Kurva gyorsan elfogy. Főleg hogy valsz abból a 16ból csak 12 elérhető.

Van lehetőség hogy az sd kártyát megformázd olyanra mintha a belső tár lenne most már teljesen hivatalosan is droidban, (máshol akkor azt az sd kártyát nem tudod használni és ha kiveszed akkor kb semmit nem fogsz tudni futtatni) de sokkal lassabb egy sima sd kártya mint a belső tárterület. Van kb fél éve olyan card class, hogy App class ami elméltileg közel olyan gyors mint egy belső tárterület, de hát az drágább mint ez a mobil:D

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Köszi a tippeket, akkor még várok a csodára 50 alatt :D (egyébként egy nokia 530-am van úgy nézzétek :D)



megint egy nagy puding az egész.
megnézték mi porosodik a raktár alsó soraiban és azt próbálják kiszórni

egyedül az a 250gb samsung evo ami elgondolkoztat. de az se az év üzlete...

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



én nem vágom ki milyen elvárásokat támaszt:D

Értelem szerűen lesz kb 3 termék amiből van 100 darab ha szerencsés vagy ami megéri a többi meg persze h raktárkisöprés.

Ezek üzeletek és nem jótékonysági szervezetek.

Egyébként ha nem csak infos cuccokat néz az ember nem baj az. Most az hogy két éves egy turmix vagy sem ki a faszt érdekel?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Külföldi lapokat böngészve azért láttunk már combosabb akciókat ilyenkor, ráadásul sok az átverés is. Nemcsak az, amit nagi linkelt, hanem gyakran felhúzzák az eredeti árat sosem látott magasságba, aztán ráírják, hogy milyen sok százalékkal csökkentették. Nyilván ez nem csak nálunk van így, de tényleg úgy tűnik, hogy nehezebb alkalmi ajánlatokba futni itthon, és mintha arányaiban kevesebb üzlet is venne benne részt.

Nincsenek meg itthon a hagyományai, de mi az internetről már várnánk a csodát. A lényeg az, hogy fölösleges böngészésre én ne szúrjak el időt, mert az pénz, amivel meglopnak a magyar boltok. Inkább ti linkeljétek, ha láttok valamit!

Sors bona, nihil aliud.



Egyetértek. Ha egyébként is tervezel venni egy mixert, vagy tököm tudja mosogató gépet, akkor hiába készlet kisöprés, ha megveheted 10-40%-al olcsóbban és semmi baja sincs, akkor what?

Én nem vagyok egyáltalán pro a háztartási nagy gépekben. Ha választanom kellene, akkor lehetőleg A+ vagy jobb és valami ismertebb márka legyen. De ezen túl meg vagyok lőve. Ha van egy Gorenje 140-ről 120-ra akciózva csak csábítóbban hangzik mint a Fekete péntek előtti 120 ezres Gorenje, amin nincs akció.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Előtte rákeresek az olcsobbat.hu-n, meg az árukeresőn. Ha a kedvezményes ár a legolcsóbb alatt van, akkor nem igazán érdekel, hogy most valójában 20%-al megemelték az árát és leakiózták 30%-al.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az egész vásárlósdiba azt utálom, hogy mennyi nyomozással jár, akár számítástechnikai, szórakoztató elektronikai eszközöknél, akár háztartási gépeknél. Amikor azonos gyártónál egyik modellből az egyik feature-t veszik ki, a másikból a másikat, és persze a hasznosak közül, nem a kutyát sem érdeklők közül. Meg amikor tovább tart megtervezni egy egyhetes nyaralást, mint az esemény maga (én mondjuk ezért találok ki mindent utolsó pillanatban, vagy előre direkt csak vázlatosan, mert akkor nem tervezésre megy el az életem).

Egyszerűen iszonyatosan unom, hogy a tudatos fogyasztás mennyire rettenetes drága időben, és minden plusz kattintásért haragszom, amit a boltok szemfényvesztése miatti nyomozás igényel. Erre külön főállású alkalmazott kell vagy egy feleség, de az utóbbi marha drága, ha vásárlásról van szó. Bezzeg régen, amikor volt egyfajta Videoton meg az Orion!

Egyébiránt továbbra sem arról van szó, hogy nincsenek jó akciók, de arányaiban kevesebb, mint ott, ahol komolyabb hagyományai vannak a fekete pénteknek, időt elcseszni rá pedig fájdalmas. Nekem legalábbis. Aki élvezni, annak hajrá!

Sors bona, nihil aliud.



Egyébként meg mikrofonos fülhallgatót keresnék, de egy darab nem volt, pedig abból tőlem 2010-ből ottmaradt modell is lehetne. Nyilván a fix áras SSD-ből nem kell csodát várni, de ennél már csak lehetne egy 40-50%-os akció (ahogy tavaly pont így tudtam is venni egyet, csak azt telefonhoz).



Vagjatok amugy, hogy jovoheten kene ennek mennie nem? Marmint problemaztok, hogy kaki az egesz, de ez meg nem is az a pentek. Plusz otthon soha nem ertettem miert izgulnak ra ennyire, mert kozel sem olyan mint napnyugaton. Csodara persze lehet varni.



Ebben a formában egyetértek mind a két felével.

Nekem konkrétan van egy bevált biztosítás alkuszom, aki ha megkeres, hogy valami jó és hasznos, meghallgatom, átolvasom és elfogadom. De senki másét már nem, mert mindenkinek mindig van egy kicsit jobb és kicsit hasznosabb ajánlata, ami után folyamatosan szerződésről szerződésre kellene ugrálnom.

Hasonlóan van egy régi exkollégám a Media Marktban, aki a nagyvas eladásokkal foglalkozott, most épp trainer. Ha akarok venni nagyvasat odamegyek és elmondom mennyiért kell és mire. Amit ajánl azt megveszem. Nem fogom fel úgysem hogy ha elmondja melyik okos program miért jobb a másiknál. Ő jobban tudja miért kamu a 10 év motor gari az egyikben, ha úgyis a szoftvere fog elszállni előbb és arra meg csak 1 év a gari.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Egy rakat nagy üzlet most tartja, az ő kínálatukat most "kell" nézni. A másik rakatét meg jövő pénteken.

A nagy ráizgulást meg RW-n kívül nem tudom, tavalyelőtt volt már egyáltalán itthon? Én azt tapasztaltam, hogy tavaly sokan meglepődtek a környezetemben, hogy egyáltalán létezik ilyen. Addig nekem is teljesen külföldi dolog volt.

@Sunyi

Ja, vannak termékek, melyeknél inkább megbízom a megfelelő ismerősök véleményében. Inkább az a bajom, hogy az én a véleményemben sokan akarnak bízni olyanoknál, amikhez nem értek. És ha ezt nem hiszik el nekem, akkor olvashatok én utána helyettük, mert tudom, hogy különben még rosszabbul járnak.

Sors bona, nihil aliud.



Úgy tudom 2015-be volt az első "komolyabb" itthon.



Hosszútávra szóló háztartási gép vásárlása előtt töviről hegyire átnyálazom a kapcsolódó tudástárakat, megnézem a trendeket, több tucat forgalmazó ajánlatából csinálok keresztreferenciákat, majd végül azt veszem meg, amit a legnagyobb mellű eladó ajánl az Euronicsban.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



nekem bezzeg egy kopaszodó pocakos köpcös fazon jutott.
bár neki is nagy csöcsei voltak :D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ez azert nem rossz aron van

Parizer forever.



én nem izgulom túl, de ha már annyira verik magukat az itteni boltok, hogy black friday így meg úgy, akkor legalább mutatnák meg. de ezek sima havi újságos akcióknak felelnek meg..

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



a formázást kifejezetten ellenjavallja az összes tech fórum. szétcseszi a kártyát a sok read/write + lassabb.
magisk+xposed és a problémák nagy része megoldva (obb to sd, nougat/marshmallow sd fix, magic folder binder). ez utóbbival pl a google cameraval is a kártyára lehet menteni a képeket.

Vill du bli ihop med mig?





Adobe-nál 20% kedvezmény az éves előfizetésre nov. 24ig.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Kijön Affinity Publisher is, akkor remélem ki lehet hajítani az Adobe csomagot :P



Köszönöm! Vettem is egy ilyen Genius hangfalat, 10E ft létére nagyon jól szól.



Szívesen, az tényleg jó akcióban volt, én is megcsekkoltam árgépen előtte. Meg (ízlés kérdése) szépen is néz ki. Genius hangfalakkal mostanság nekem is szerencsém volt.

Egyébként, hogyhogy már nálad van? Bementél az üzletbe érte? :D



EMAG is előakciózik, igazából már több jó cuccot láttam, mint Edigital-on, csak figyelni kell a felárazós akcióikat, mert hajlamosak rá. Kezdek belefáradni a füleskeresésbe, úgyhogy mindjárt rányomok erre:
https://www.emag.hu/spirit-of-gamer-gaming-mikrofonos-fejhallgato-7-1-us...



Konkrétan abban az üzletben volt a készlet (mindenhová innen vitték volna ki) ami öt percre volt onnan autóval, ahol ma reggel megnéztem a készletinformációt :-) Nulla sor volt, annyit kellett csak várni amíg a raktárból előkotorták.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!