Jelenlegi hely

Star Trek - Live Long And Prosper

Utolsó bejegyzés


Amúgy valaki beszélne arról is, hogy mennyire tetszett neki az első két rész? :D Mármint kezdem elég helikopternek érezni magam, hogy szerintem szar volt, tele idiótaságokkal. Itt meg még senki nem írta le miért is jó ez amúgy csak az ezer éves sorozatokról beszéltek. =/



Mert aki írt az a sorozatos totyikba írta a véleményét.



Nekem nagyon tetszett, néhány okból:

- Tök jó, hogy egy kicsit felrúgták a régi sorozatok dinamikáját és egy első tisztet tettek meg főszereplőnek. Érdekes, friss.

- Michael elég "modern" karakter (küzd a múltjával, a hibáival, csinál hülyeségeket), de pont azt bírom benne, hogy egy ilyen karakter körül forog a széria.

- Kurva jól néz ki az egész: baromi jó a set design, a CG is, az új klingonok is bejövősek.

Hogy mennyire lesz jó a sorozat? Fogalmam sincs, pilot alapján nem szeretek ítélkezni, szvsz innen még bármi lehet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Jah sorozat topikba írtuk, de nagyjából amit Zaxx írt, hogy a megvalósítás AAA kategóriás, szinte minden percbe az arcunkba rak valami CG látványorgiát. Viszont a történet baromira idegesített, monumentális gyökereknek állította be a föderációt/kapitányt. Nem először találkoztak a klingonokkal és a minimum lett volna, hogy felkészüljenek előre egy ilyen találkozásra, így leginkább kínos volt nézni a szenvedésüket (Háború művészetéből azért be kellett arcoskodni egy kötelező idézetet..., hogy aztán a taknyukon csússzanak végig a föderációs hajók). Én azért bízok benne, hogy ha ezen áthaladtunk, akkor egész pofás lesz a sorozat, de ez így nagy kérdőjel egyelőre. Ha most a főszereplő börtönélményeivel fogják kitolni a következő 2-3 részt, akkor biztos kurvaanyázás lesz a rajongók részéről. Bizakodok amiatt viszont, hogy volt benne azért pörgösség, nem ment át drámázó nyálaskodásba, mint az SG Universe.



Biztos vak vagyok, de én ott annyit láttam, hogy Nightcrawler bealudt rajta, neked kiment a fejedből, Bandidonak bejött mert nem tudom miért, Véraláfutás meg kiégett a főcím után. :D Ezzel össze is foglaltam az összes dolgot ami a sorozatos topikban elhangzott és ez nekem közel se érdemi vélemény róla. Na jó, kivéve Cartwright aki meg is fogalmazta 1 szónál többel mi a véleménye. Ezért is kérdeztem meg hogy ki mit gondol itt, bővebben. Erre jöttök ezzel, hogy oda írta mindenki. Hol? Mikor? :D Te se írtál róla oda semmit többek közt azon túl, hogy kiment a fejedből.

Nade mind1. Akkor nagyjából hasonló dolog van a te fejedben is mint az enyémben. Látványban sorozathoz képest a+, minden más tré. A kedvencem a túlnyújtott Klingon beszélgetések voltak. Remélem még több lesz majd a folytatásokban, mert igazán feldobták a sorozatot. :D



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Veralafutas írta: Star Trek 1. rész

A főcím után break. Leégtek a diódáim, ehhez több stamina kell nekem, hogy folytassam, majd holnap. Megyek inkább Rainbow Six Siege multizni egyet haverokkal.

ShowHide spoiler #

Ma veszek rá lelki erőt aztán kitárgyalhatjuk. Tegnap inkáb a Kimi no na va (Your name) anime-t néztem meg és nem bántam meg.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Star Trek HC fan (mindent látott, ami létezik a témában, többször) cimbim a DS9 után rakja minőségben azzal, ha marad ez a szint, akkor beelőzheti.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



ST HC fan isminek olyan lehet ez, mintha 10 évig nem dugnak valaki és elé tolnanak egy bármilyen nőstényt. Még gondolom a jó hosszú Klingon szofosastol is elcsoppent...



(Nekem is ez jut mindig eszembe, ha szóba kerülnek, amúgy nem ez volt a vége).
- És ha kap 3-at zsebe, akkor leülhetek?
- Rendben.
:D

Moken: na, azért nem így van. Voltak közben más sci-fi sorozatok escortnak :P



Az előzetes alapján bejövős lesz a sori, remélem nem az xy bolygón/hajón van xy faj, akinek/aminek xy baja/gondja van, ennek a megoldása viszont xy félefajta konfliktushoz vezet és/vagy kiderül, hogy kamu az egész és xy rejtély/titok/xy áll a háttérben. Majd végül minden okés lesz és xy levonja az xy következtetést.
A Klingonok nekem is bejöttek, sokkal keményebb harcos fajnak néznek ki mint a többi részben. Persze tudjuk, hogy jön majd a vírus, és amiatt másképpen fognak kinézni (talán a sorozat ad majd erre is választ az utolsó részben).



Lehet h kinezni annak néznek, de a harci skilljuk az meg egy storm troppertol is elmarad... Amikor a csaj nekiment az urruhaban és megolte az is olyan béna jelenet volt..



Ja igen, egyébként az az előzetes wow. :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=niHg1Y_GRpE
Kb. olyan érzésem volt utána, hogy "ja oké, akkor még semmit sem láttunk". :D Tippre baromi jó lesz ez, mert szvsz az alapötlet iszonyú fasza ("levitézlett, megvetett ex-tiszt megy az új hajóra"), csak el ne csesszék.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Így felesleges is bármit mondani a pilot-ról. Gyakorlatilag a csajt leszámítva nem találkoztunk még egy szereplővel se :D.



Bizakodásra mindenképp ad okot. Kíváncsian várom én is. Örülnék lenne egy jó új sci-fi sorozatnak, csak lett volna az első két rész kicsivel okosabb...



Csak az első részt láttam de a CGI-tól letettem az arcom. Teljesen mozi szint.
Már csak az a krédés faszért HD-ban erhető csak el ha már HDR?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ez az első két rész kb olyan volt mint a 2009 es Star Trek reboot "visszaemlékezős" része ahol bemutatták, hogy Kirk apja, hogyan futottt bele a Romulan hajóba és hogyan pusztult el mindenki kivéve az akkor született kis Kirköt. Kb ugyan az a koncepció itt is. Majd még csak ezután áll össze A csapat és ezután kezdődik tulajdonképpen a lényegi rész.



Jó persze, ez ilyen.

ShowHide spoiler #


Sokan megfeledkeznek róla, hogy a régi sorozatban mik voltak.

Pl:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Z1eFdUSnaQM



Na, én pl. ebből a részből tudtam, hogyan kell puskaport készíteni :P Nekem ezért Star Trek, és nem a harc miatt :)



Pont az volt a lényeg, h szinte mindenki megmenekult, nem csak kisKirk. Mondja is neki a parancsnok utána, h "apad 10 percig volt kapitány, de 800 ember életét mentette meg. Na ezt csináld utána..."



Igaz, közben eszembe jutott nekem is. De ez nem változtat a lényegen. A végleges csapat majd ezután áll össze.



Oké, ez a sorozat kurva jó. Star Trek is bekk.

Lehet, hogy a harmadik résznek kellett volna lennie a pilotnak, mert itt már látszik, hogy bár erősen modernizálták az ST-t (főleg a karaktereket illetően, ez már nem az a klasszikus, családias Roddenberry-gárda), azért a lényeg megmaradt, a háborús moralizálgatás meg nagyon jól áll a friss föderációnak. Jason Isaacs kuuuuuurva jó kapitánynak, a Discovery koncepciója meg csodálatosan izgi.

Kicsit olyan, mint a Battlestar Galactica, meg ez az epizód hasonlított egy picit egy másik híres sci-fi frencsájszra is, de ha azt megnevezném, lelőném a poént. Szvsz fantasztikus rész volt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



:D . Lehet, hogy a harmadik részt még megnézem, de nekem kicsit whatever a StarTrek, kb. mint a StarGate. Mármint az SG mozifilm jó volt, meg az új ST mozifilmek is, de a sorozatok mindkét franchiseból valahogy masszív meh nekem.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Egyet kell, hogy értsek ez a rész közel tökéletes volt.
A díszletek, ruhák, látvány, minden kitűnő. A színészek is. Még a sokat beszélő vörös csaj is jó.
Most jöttem rá, hogy tulajdonképpen a klingonok nem tetszettek az első 2 részben. Ebben is voltak de csak pár másodpercre szerencsére. És erre a "hiányuk" világított rá.
Ennek a résznek a legnagyobb és egyben egyetlen hibája az volt, hogy kurva gyorsan vége lett. És ez volt bennem, hogy "Ne már, még egy hét a következő rész?".



Discovery Ep.3
Faszért nem ilyen részek voltak az elsők? Mocsok jó volt! Ezerszer több hangulata volt minden percének mint az első részeknek. Alig várom a folytatást.



Dettó! Csak azért ültem neki, mert feldobta a Netflix, hogy van új rész. Wow! Már várom a következő részt! Azért örülök, hogy Netflix nem szarozik itt a dolgokkal... elég Rated R rész volt.



Ez tiszta Battlestar Galactica! Csak azert neztem meg, mert mindenhol ebbe futottam bele es mar a tokom kivolt ettol :D

Teljesen filmszeru az egesz, nem csak az effektek, a hangulat, tortenet, minden. Pedig en aztan nem vagyok ST fan, sot. Par Voyager reszt neztunk meg anno tesommal Viasaton :)

De ez eddig tenyleg jo. A 1.5 oras pilot az inkabb eredettortenet volt. A harmadikban meg tenyleg szepen felvezettek az ativelo sztorit. Szerencsere a colos maradt, o tenyleg jo karakter, birom a kis nuanszokat, amikkel kommunikal.

Johet a kovetkezo!



ezt egyszerűen nem tudom elhinni az első 2 rész után. Akkor azokra mi szükség volt?



Királyság volt az Ep3.
Sejtettem a 2. részre, merre akarják vinni a csaj karakterét és ennek fényében nincs is annyira bajom ezzel a kezdéssel. Remélem a folytatások is legalább ennyire jók lesznek, mert ez így nagyon jó.

Choose your next words with excpetional care!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!