Quake

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

Na

de szóval hogy még mindig elvileg?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


LY képe
LY
Donator

Kapcsolódó podcast, meg Stökiék nagy haverjaim, meg Kornélia kolléganő :D
http://iddqd.blog.hu/2017/04/09/checkpoint_3x06_a_magyar_lany_aki_legyoz...



Hú, köszi, rá még emlékszem az ősidőkből egy csomó újságcikkből. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


LY képe
LY
Donator

Dettó, szóval kifejezetten kiváncsi voltam rá, és egy nagyon szimpatikus, jó fej lánynak bizonyult :)



Nekem is van betam, de kb azonnal kresselt mindig szóval majd legközelebb.



Igen, lesz mezei Quake DM, más kérdés, hogy mindenhol csak erről van szó, tehát, ha egyáltalán lesz másféle játékmód - és nem nyomnak egy Quake2-t :DD - akkor azokat valószínűleg csak kaszttal tolhatod.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Welcome to the Quake Champions Closed Beta Test!

Ja hogy en erre feliratkoztam? :DDDD



Én is ma kaptam invite-ot, és nézem, hogy ehhez regizni kell a Bethesdánál... jaaaj, de nincs kedvem. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Aki még nem kapott kulcsot annak itt a lehetőség (legalábbis amíg el nem fogynak..):
http://freekeys.opsgaming.fr/jv/quake



Bethesda launcher! Ez kell a nepnek!
Settingsben 3 kapcsolo: nyelv, induljon-e a geppel a program es ha igen, minimalizalva, vagy sem. Ezek tenyleg fontosak :D
Esetleg limitet ha tudnek allitani a letolteshez, kedves bethesda?!

Hozzateszem, valami nagyon hianyzik nekem, mar ami a latvenyt illeti (videok alapjan). Nem szokott erdekelni a dolog, meg valoszinu csak annyirol van szo, hogy sok textura, animacio, stb. meg nem vegleges, vagy hianyzik. Mar-mar taszito, vagy legalabbis zavaro nekem. Technikailag biztos tok jo, csak... nem egy Blizzard na :D

Eloben lehet mas lesz a tapasztalatom, ill. egy betarol van szo. Biztos fog ez meg valtozni, vagyis remelem.



Jött kulcs, de nem bírok belépni a Bethesda honlapjára :D

edit: EDGE-el megy :O :D



Hát ez egy rakás szar... Már bocsánat... Ingyenes lesz? Pénzért unlockolhatók csak a karakterek... Lag van, grafikai hibák vannak stb.



Ranger kivetelevel mindenki csak berelheto az ingyenes modellben. Penzes verzioban ertelem szeruen minden karaktert megkapsz majd.



Csak azert nem +1, mert tul finoman fogalmaztal :D

Szokasos atlathatatlan katyvasz a menu.
Grafika, design, animaciok, hangok: hanyinger.
Kepessegek: LOL, minek?

Valami amator, penzel tomott csapat csinalt egy modot a tavalyi doomhoz.



Vannak hibái, elég sok. Meg hiányosságai is. De ezek ellenére én tudom élvezni.



Egyszerűen nem is értem... Hatalmas csalódás. Amúgy a zenék hol vannak?



Uraim: béta.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Legalább átgondolnád miről beszélsz.

Zárt béta 3. fázisában vannak, közel sem kész. Az elsőhöz képest is változott már nem egy dolog. Nem véletlen kérnek feedback-et és volt survey is hogy miről ki mit gondol és mi a legnagyobb gond amit orvosolni tudnak. Ez nem az a béta mint az többi "béta, de amúgy ez a teljes játék csak bétának hívjuk a demót". Aktív fejlesztés alatt van. Délután még képzeld 1000-es sor is volt hogy bejuss, mert szánt szándékkal szétszórtak csillió kulcsot stress test miatt. Hallatlan. F2P játékról van szó így egyáltalán nem baj ha készülnek ilyen dolgokra. Egyelőre kurva kevés szerver megy, azokon is mocsok nagy a terhelés, ezért laggolsz néha. Engem meg ma 4-5 meccsről vágott ki és várhattam a sort újra hogy bejussak egyáltalán a menübe. Grafikai hibákat is javítanak megállás nélkül, de sírj miatta. Sőt elmondom neked hogy a hitboxok is kurva brokenek. Galena-t alig lehet eltalálni Snorlagot viszont egy szél is sebzi. Anarki is broken jelenleg. Sőt a DM és TDM is 10 fő volt még 1 hete nem 8. A menü elvileg nem végleges és arról is feedbacket kértek. Sőt, SŐT! A képességek is tuneolva lesznek még. Plusz tudom el se lehet képzelni, de 99%, hogy lesz mindenféle képesség nélküli mód is. Mik vannak?!

Szóval ja, kérlek sírj még hangosabban, hord le a picsába és temesd el úgy ahogy van ilyen ordenáré nagy faszságokra alapozva. Ennél már csak az lett volna jobb ha beírod, hogy Overwatch 2.0. Oh, wait.

kids these days...

Baromi jó úton haladnak, hogy áthozzák a q3 és live feelinget egy pár újdonsággal. A mapok kurvajók és értelmesen dolgozták/hozták át a régieket (amit eddig látni ugye). A currency-ért kinyitható championokkal semmi gond nincs. Nagyjából 5 perc játékkal tudsz összeszedni most annyi "pénzt" amennyiért kinyithatsz egyet egy napra. Lootboxok is vannak igen, mint minden más játékban és igen itt is kizárólag kozmetikai dolgokat kapsz játékmenetet a lehető legkevésbé sem változtat, sőt. A grafika gyors, kurvagyors. Kenyérpirítón is fut és ez a lényeg. Egy ilyen játékot senki nem fog ultrán játszani. Tudnám én is, de minden minimumon van kivéve az AA-t. Igaz nagy különbség nincs, viszont gecijól megy. Igen bugos, igen vannak szerver oldali bajok, igen pár champion broken, a netkóddal is van baj, de egyik se olyan ami alapvetően van elbaszva és kijavíthatatlan ebben az állapotban.

Ha meg eddig se volt a te kenyered a quake vagy az aréna shooter dolog akkor egyáltalán minek veszed a fáradtságot hogy ilyen kommentet írj. Nem értem. Hol a zene. ROFL, ki a tökömet érdekel hol a zene. :D ZENE! Remélem az is zavart, hogy az R6 Siege-ben sincs zene. :D Istenem... Amúgy ami van, funkciójának megfelel és nem zavarja az embert. A Ruinsos track pl kifejezetten kurvajó ha veszed a fáradtságot és hallgatod. Így is, kb 10 perc után kapcsoltam ki.

(elnézést, nem bírtam megállni, hogy erre ne reagáljak, de amúgy már pár hete fontolgattam, hogy visszatérjek szóval nem kizárt hogy így is marad. Tudjukkit meg próbálom helyén kezelni.)



(BIGLIKE)
Nekem kurvára átjön. "Kenyérpirítón is fut és ez a lényeg." Legjobb!! de kurvára igaz!
Épp ebben tomboltam ki most magam én is, kösz hogy leírtad!



Lootboxok is vannak igen, mint minden más játékban és igen itt is kizárólag kozmetikai dolgokat kapsz játékmenetet a lehető legkevésbé sem változtat, sőt.

Minden mással egyetértek abból, amit leírtál, de ezt nagyon nem értem: miért kell azon kiakadni, ha valaki kiröhögi azt, hogy az id takkra ugyanazt a gecit tette bele a játékába, mint a Blizzard az Overwatchba.

A "de a többi játékban is ugyanez van" meg továbbra is buta érv, amolyan "fanboyi" megalkuvás a szarral... főleg azért, mert nem, nem minden játékban van ugyanez, a Quake-nek meg nem is áll jól. Remélem, hogy a teljes árú championgyűjtemény nem az lesz, mint az Overwatchnál, ahol vettél egy teljes árú játékot azért, hogy a geci mikrotranzakciókat lásd utána. Ha csak cosmetic, ha nem, ha nekem mikrotranzakciók lesznek a 60 dolcsis verzióban, kurva élet, hogy el sem indítom.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ezt a kört már lefutottuk az Overwatchnál is. Felesleges újra elővenni.

A fizetős verizóban megkapod fixen a championöket és pont. Ennyi. Az, hogy nem hordhatok egy random páncéldarabot, mert lootboxból esik vagy craftolhatom ha szétszedek cuccokat engem nem fog érdekelni. Overwatchban sem érdekel, itt se fog. Belerakni pontosan azért rakták bele amiért az OW-ban is benne van. Ez van, igen, megalkuvás ami amúgy senkit nem érdekel aki játszani szeretne. Ezen felesleges lovagolni, de gondolom úgyis fogsz.



De miért alkudjunk meg ezzel, amikor lehet csinálni egy rendes progression rendszert? Mondjuk olyan lootboxokkal, amiben olyan cuccok vannak, amiket az éppen aktuális karakteredhez tudsz használni random bs helyett? A progression rendszert nem arra találták ki, hogy mikrotranzakciót csináljanak belőle, hanem arra, hogy legyen motivációd tovább multizni, és egy jól működő ilyen rendszerre egy Quake-nek egyébként hatalmas szüksége van, mert itt ugye "git gud or gtfo" van, másrészt meg a játékosbázis sem az a "lenyelünk dolgokat, csak játszhassunk". Az Overwatch új IP, így a fanbázis szempontjából azt csinál, amit akar, egy három féle currencyvel operáló Quake-et viszont lehet, hogy már keresztre feszítenek érte.

Szóval oké, hogy kibeszéltük ezt már máshol is, de a kontextus eléggé más.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



hogy erre ne reagáljak.. visszatérjek szóval nem kizárt hogy így is marad...

rwurl=https://media.giphy.com/media/3o7TKyZo07qCddZWlW/giphy.gif

:D Már ezért megérte a beböfögésem a témába.



Ja, egyébként welcome back! Ne hagyd, hogy elüldözzünk! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Belenéztem végre én is. Hát, ez még nagyon igazi béta. :D

A teljesítmény tényleg tök frankó, csak sajnos nem folyamatos: a lag és a kicsit ugráló fps variációjaként rohadtul tud szaggatni a játék. Leginkább persze a lag a bajos, mert az összes meccsemben nagyon rossz volt, miközben a játék által jelzett ping értékek meg nagyon jók. Ettől persze még simán el lehet vele játszogatni, a hangulata meg szerintem tökre üt, de ha komolyan veszed, akkor csak felcseszni fog az, hogy kb. lehetetlen pontosan célozni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

Thx.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A bétáról így három hét után:
Tömeg: "A Quake-ből nem lehet kvázi modern, a tömegek számára is élvezhető, minőségi programot faragni, mert QUAKE 3 - QUAKE 1 SINGLE - BACK TO CTULHU, MOFOS"
Bethesda, id: "HOLD MY BEER"

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



:DDD Ja, egyébként látszik a cuccon, hogy az id már megint bemutatott a pesszimistáknak, és simán csak megcsinálta. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nyugtassatok meg, hogy azért legalább egy kicsit mégiscsak szar lett! Ugye?!

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!