Jelenlegi hely

AGDQ 2017 - Kezdődik a jótékonysági maraton-hét

Utolsó bejegyzés

AGDQ 2017 - Kezdődik a jótékonysági maraton-hét

Címkék:

Nemrég indult az idei év első jótékonysági speedrunner játékmaratonja, az AGDQ 2017. (live stream erre) A legalább vasárnapig tartó buli lényege, hogy ismert vagy ismeretlen speedrunnerek (egy játékot minél gyorsabban végigvinni igyekvő emberek) próbálják megdönteni saját, vagy mások rekordjait, esetenként kiegészítve olyan extra nehezítésekkel, mint a bekötött szem, játékhibák kijátszásának tiltása, vagy hozzá nem illő kontroller. A játékok közt megtalálhatóak a klasszikus, „elég öreg ahhoz, hogy apád legyen”, illetve a zsírúj, 2016-os címek is.

rwurl=http://cdn2.twinfinite.net/wp-content/uploads/2016/01/Games_Done_Quick_L...

Néhány játék ízelítőül:
ShowHide spoiler #

A teljes, nagyjából up-to-date tartott programlista erre található. A beérkező pénz a Prevent Cancer alapítvány számlájára érkezik – a program népszerűségét jelzi, hogy az első két óra alatt $40 000-nál is több pénz gyűlt már össze –, az adakozók közt pedig a legkülönbözőbb ajándékokat sorsolják ki, a szőtt képtől a fullextrás PS4 VR fődíjig. Néhány játékban pedig adományokkal lehet szavazni a karakterek nevére, vagy a kiválasztott befejezésre.

Jó szórakozást!
Apróbetűs rész: a közvetítés megtekintését önérzet megsemmisítése miatt nem ajánljuk azok számára, akik nem képesek öt perc alatt végigjátszani legalább húsz játékot, bekötött szemmel, részegen, túlsúlyos szőrmalacokat egyensúlyozva mindkét fülcimpájukon.
Szerkesztette: dulakh - 2017 jan 09


Kösz ezért a hírért, régebben csak utólag láttam belőle valamennyit. Most a héten pont itthon vagyok betegen, jó volt háttérnek időnként.

Igazából nem vagyok nagy fan, a játékok 95%-áról nem is hallottam korábban, a speedrunnerek meg amúgy is lemészárolják őket. Szerencsére van pár kevésbé "törött" játék, amit skillből kell megoldaniuk, azok valamennyire érdekesek tudnak lenni.

Tango

"Lagging is a lifestyle."



jaja, a doom 2016 szinte hullagyalázás volt :S
nekem ez nem speedgrun amikor átzuhannak a félpályán.
oké értem , hogy az any% az ilyen, de akkor is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



a mostani őrültség a végére: SNES-eken skype
rwurl=http://i.imgur.com/1SFZn0V.png
Össz 3 snes-en, másodpercenként 250 000 gombnyomással. egy-egy SNES adja a jobb és bal hangsávot, egy pedig 10 fps-es videót. utóbbi 5 frame-enként palettát vált, kiválasztva a videóhoz legjobban illőt. Jah, előtte portal-t játszottak vele.

Aztán elindítottak egy twitch plays-t, egy színezőssel. :D
rwurl=http://i.imgur.com/hVzEglw.png



erről lemaradtam élőben :S
hangot kontrolleren hogy?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Gyakorlatilag elektronikusan rákötötték egy gépre a kontrollereket, és a SNES-ek a kontrollereken keresztül fogadták az inputot. Miután persze a kontrolleren keresztül feltörték a játékokat memóriahibákat kihasználva, és átírták a futó programot.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!