Hozzászólások

2019.01.18 - 13:36,p Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Nem csináljuk.

2019.01.18 - 09:02,p Általános csevejfarm Mi jut eszedbe? ugrás a hozzászólásra

Eközben a gyógyszertárban

kép:https://i.imgur.com/rhlrNvZ.jpg
Kecskegida. Egy bevásárlócekkerben hozták be. Tipikus kisbaba gyógyszereket váltottak ki neki. Megpróbálta megenni a nadrágomat. Közben iszonyú aranyos volt.

2019.01.18 - 08:58,p Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Hát úgy, hogy "GHHK NGK KHH".

2019.01.17 - 22:32,cs Zenebona HQ Synthpop ugrás a hozzászólásra

Na, van tőlük több is, és mind ilyen :-) Tök jók!

Volt Age - Pleasure Operator (feat. Maram El Dsoki) (Official Video)
Inditás gomb

Volt Age - Pleasure Operator (feat. Maram El Dsoki) (Official Video) (00:04:00)

2019.01.17 - 22:29,cs Zenebona HQ Synthpop ugrás a hozzászólásra

Ez zseniális :-) Olyan mint a régi animék nyitózenéi

2019.01.17 - 15:17,cs Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Ha találkozunk, megkérdezem ;-)

2019.01.17 - 14:35,cs Moziguru HQ Készülő filmek, melyek érdekelnek! ugrás a hozzászólásra

...vagy lehetne új, eredeti filmeket is gyártani
kép:https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/012/066/Boardroom_Suggestion_Icon.jpg

2019.01.17 - 12:32,cs Mosoly HQ Rekeszizomtréning ugrás a hozzászólásra

“In game development, the first 90% of a project is a lot easier than the second 90%.“

2019.01.16 - 23:22,sze Kézzelfogható játékok Makettezés, modellezés, terepasztal ugrás a hozzászólásra

Tök jó!
Jutiseszembe, a cég akitől az én terepszőnyegem van, árul ilyet is:
https://warzone40k.com/erdhexe-malifaux-swamp
Meg ilyeneket
https://warzone40k.com/swamp-village-wooden-terrain

2019.01.16 - 20:51,sze Általános csevejfarm Plíz help! (Csak úgy ömlesztve...) ugrás a hozzászólásra

"...van az hogy Ajánlva, az azt jelenti, hogy: Kivisszük."

Bödőcs: A magyar postán repül az idő...
Inditás gomb

Bödőcs: A magyar postán repül az idő... (00:03:12)

2019.01.16 - 14:24,sze Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

tegye fel a kezét aki tudja mikor aludt el tegnap este és hány perc után

Ebben a gyerek segít! Amikor felriadsz hogy esemény van, ránézel az órára, elintézed, aztán megint ránézel hogy érdemes-e még egyáltalán visszaaludni, majd már ájulsz is el :-)

2019.01.16 - 10:25,sze Kézzelfogható játékok Warhammer Multiverzum ugrás a hozzászólásra

Bingo, azért kell most erőltetni a dinasztiákat hogy kilegyen a hat féle alfaj ami most minden seregbe kell... Mondjuk sztem ezt másképp is meg lehetett volna oldani, de whatever.

2019.01.16 - 09:21,sze Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

aztaku
Meg is halnék.
Emlékszem amikor a gyerek kicsi és nyűgös volt, akkor voltak ilyen éjszakáink, atom szar volt.

2019.01.16 - 08:54,sze Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Ha nem vagy allergiás, vegyél be este egy Cetirizint vagy Loratadint. Kis szerencsével téged is érint a leggyakoribb mellékhatása és bekómálsz tőle :-) Én matt leszek tőle húsz perc alatt.
Ha allergiás vagy akkor valszeg már szeded így nem segít pluszban...

2019.01.16 - 07:14,sze Kézzelfogható játékok Warhammer Multiverzum ugrás a hozzászólásra

-El :-)

-Az a része aranyos lenne hogy nem csak mindenkit útálnak de közte egymást is, a halhatatlanok civódása hálás téma sok könyvben/filmben. A baj az vele, hogy irtó kicsinyesnek tűnnek millió éves halhatatlanokhoz képest (az új lore team nem áll a helyzet magaslatán ugye).
-Nem példátlan régebbről sem, hogy átmenetileg tűzszünet legyen nekronok és élők között, ha valami nagy sereg mindkettőt fenyegeti. Utána persze amazokat is meg szokásuk támadni...
Szhzarek a tiranidákat tartja a legnagyobb fenyegetésnek a galaxisra, ezért időnként besegít azoknak, akik ellenük harcolnak. Hasonlóképp bajuk van a Káosszal is mert útálják a Warpot, ezért itt is elképzelhető érdekegyezés.

-Lehet hogy te a Fall of cadiára gondolsz? Ahol Trazyn besegített a pilonokkal? Na az nekem is fura volt, de tény hogy Trazyn a régi loreban is ilyen őrült zseni volt, még ha valóban nem is passzol amiket csinált. Az a része OK hogy azért kavart ott, hogy eltehesse a gyűjteményébe a nagy csata egyes elemeit - de a régi Trazyn nem szarozott volna, eltette volna az egész bolygót a csatával együtt, nem ez lenne az első ilyen elem a kollekcióban :-) Ő találta fel anno a tesseract csapda és a sztázis technológiát, és hát aki egy C'tan csillagistent el tud tenni zsebre, az elég sok minden mást is :-) (más kérdés hogy ez elvileg nagyon komoly erőforrásokat és előkészületet kéne igényeljen, és nem eg kis tenyérnyi izét amit bármikor előkap és hajrá...)

TL:DR - Igen, el.

2019.01.15 - 22:58,k Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Bizony. Ha nem lennék gyógyszerész, már nagyon megszoptam volna. Így aránylag hamar gyanakodtam, és biztos ami biztos elkezdtem a kezelést. Az orvos megerősítette, meg pontosította, de sok múlt rajta hogy hamar. Meg jó háziorvosom van, az is sokat segített. A gasztroenterológus akkorra fogadott amikorra már perforálódhattam volna kezelés nélkül... így meg talán be is gyógyul nemsoká.
Ez a kurv@ Venter viszont a gyógyszergyártás szégyene. Mindent be tudok mutatni rajta amit az egyetemen tanultunk hogy milyen NEM lehet egy szuszpenzió... Nem oldódik, nem lehet átmenetileg se elkeverni a vízzel amivel kéne, mintha homokot akarnál vízzel meginni. Öntöd utána az újabb és újabb adag vizet hátha az lemossa a torkodon. Közben odatapad a fogadra stb, szar az íze... Cserébe gátolja a többi gyógyszer felszívódását, ezért azokat fél órával előtte kell szedni, enni meg fél óra után lehet sőt kell tőle. Vagyis reggeli előtt egy órával kell nekilátnom a gyógyszerszedésnek... Hát bizony várom már hogy ne kelljen szedni.
Van amúgy jobb alternatívája, de évek óta hiánycikk az is. Meg lassan minden...
Minden szipi-szuper!

2019.01.15 - 22:51,k Moziguru HQ Készülő filmek, melyek érdekelnek! ugrás a hozzászólásra

"Why is Gamora?"
Extended

SPIDER-MAN FAR FROM HOME Trailer #1 EXTENDED NEW (2019) Marvel Superhero Movie HD
Inditás gomb

SPIDER-MAN FAR FROM HOME Trailer #1 EXTENDED NEW (2019) Marvel Superhero Movie HD (00:05:32)

2019.01.15 - 22:48,k Kézzelfogható játékok Warhammer Multiverzum ugrás a hozzászólásra

Hogyhogy megmentőiként? Legalábbis ebben a videóban egy szó sem volt ilyenről, később van?

2019.01.15 - 21:36,k Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Más szakmákról nem tudok, de a patikákról nagyon is.

Nem bírják kifizetni/sokallják a bérköltséget a munkáltatók, ezért a meglevő munkaerő maximális kihasználásával próbálják ellátni a szükségleteket. Amúgy van némi munkaerőhiány is, mert JÓ gyógyszerészt, meg JÓ asszisztenst nagyon nehéz találni. Akármilyent se könnyű, de lehet. Illetve aki újonan jön, annak igényei vannak, amiket ha nem teljesítenek, távozik. Aki meg tíz éve ott dolgozik, ott vett lakást, meg oda jár iskolába a gyereke, az nehezebben szánja el magát hogy kijelentse: túlórázzon/szakadjon meg a létszámhiányban/dolgozzon kis fizetésért anyád, én léptem.

Az újonan végző gyógyszerészek nagy része nem patikában fog elhelyezkedni, gyógyszergyáraknak, vegyi cégeknek fognak dolgozni, aki teheti mindjárt külföldön. Sokan látogatónak mennek (én sose tudnék, forog a gyomrom a tukmálástól, meg messze nem mindenkinek akkora biznisz mint ahogy gondolják, de néhányan tényleg nagyot keresnek vele).

Nekem más a helyzetem, mert eleve abból élek, hogy hívnak ha kell még egy ember. Tizenhárom évig ez arról szólt, hogy 1 ember kieset, mert beteg, vagy szabadságra menne, vagy kilépett és még nincs új. Úgy két éve (több is, de azóta szinte teljesen) arról szól, hogy sose volt elég ember, és most a minimum sincs, ezért gyere má és legyé má két ember mindjárt.

Az ilyen helyekre nem is mentem vissza, mert így nem lehet normális munkát végezni, márpedig ebben a szakmában vagy jól, vagy sehol. Mostanra viszont az a vevőköröm tart itt, akiket kifejezetten a tisztességes, hosszú távra gondolkodó hozzáállás jellemzett.

Tele van erősen ezzel a phaszom. Mondanám hogy akkor most berúgok, de nem fogok mert fekélygyanús lettem és egyelőre se pia se kávé (rohadtul nehezen koncentrálok kávé nélkül a melóban, főleg a második műszakban :-P ), cserébe szedhetek két marék gyógyszert rá, amiknek nem csak fasza mellékhatásai vannak de az időzítésük teljesen felborítja a napirendemet. December közepe öta. Szóval erőst basszameg. De hé, holnap vége a sucralfat kúrának, elvileg elmúlik a puffadás és székrekedés, és nem kell fél órával korábban keljek hogy benyeljem azt az ihatatlan szart :-) Aztán ha szerencsém van, talán be is gyógyultam, és akkor megpróbálhatok újra kávézni. Ha nincs, akkor megszoptam...

2019.01.15 - 21:15,k Kézzelfogható játékok Warhammer Multiverzum ugrás a hozzászólásra

Battlefleet Gothic Armada 2 Necron Introduction Cinematic
Inditás gomb

Battlefleet Gothic Armada 2 Necron Introduction Cinematic (00:03:43)

2019.01.15 - 17:42,k Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Azért most már lassan nem csak a popszakma, meg úgy az egész világ, de meg a gyógyszerész szakma is.
Ahol délutánonként vagyok, ott három emberes egy műszak, mert kevesebbel nem működik, de néha kell négy is. Erre egy asszisztens elment, és nem vettek fel helyette senkit, sőt nem is tervezik. Tolhatom egyetlen asszisztenssel a három emberes műszakot. Ahol meg a hét további részében délelőtt leszek, ott konkrétan az az elképzelésük most, hogy
én
legyek a műszak, azaz senki más. Ha el akarok menni szarni, vagy csak a raktárba gyógyszerért, küldjem ki a betegeket és zárjak be?!
Közben ugyanez megy a nagykernél, persze késik minden megrendelés, amit egyáltalán tudnak hozni mert annyi a hiánycikk hogy még.
Apropó hiánycikk, aki pantoprazolt szed az sürge gyorsan váltsa ki mert hiánycikk minden formája és gyorsan fogynak a készletek. A nagykernél már csak pár darab van, és a patikákból is hamar el fog tűnni...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!