Hozzászólások

2019.02.17 - 01:33,v Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Ez az én problémám is.

Meh, visszamentem kvékezni és olyan jó érzés, hogy oda mennek a lövéseim, ahol a crosshair van, csodákra képes ez a modern technológia. :D

2019.02.17 - 01:08,v Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

És mennyi HP-d van? 100?

2019.02.17 - 00:55,v Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Először az armort kell lelőni az ellenről aztán fogy az élete.

Ja, először az armorod fogy el, aztán mészárolnak le... mert ugye az old school FPS-ekben az a rendszer, hogy a damage 2/3-át, neadjisten armortípustól függő százalékát nyeli be a páncél, az ugye túl nehéz. :D

Mellesleg azt nem tudom beállítani, hogy értelmes játékhoz illően számként jelezze ki a HP-mat és az armoromat a játék hülye csíkok helyett? Fura, hogy amikor lövöldözöm, kiír itt nekem mindenféle számokat, de egyszerűen nem tudom mihez társítani, mennyit sebzek.

2019.02.17 - 00:15,v Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Nem használok headsetet, sose szerettem. Egyébként a kommunikáció nagyon jó a játékban, szóval az speciel itt nem is hiányzik.

2019.02.16 - 23:50,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Ez mind nagyon szép és jó, de őőő, izé: én egyszerűen nem tudok lelőni senkit sem ebben a játékban, csak repülnek a számok a képernyőn, de nem akarnak meghalni. :D Van olyan fegyver, amivel ölni is lehet, vagy ha ott a lila armor, akkor baszhatom?

2019.02.16 - 22:58,szo Nagybetűs játékok Quake ugrás a hozzászólásra

A Quake-fejlesztők egyébként teszik a dolgukat:
kép:https://cdn.discordapp.com/attachments/289146860961267712/546372284886286367/splooge.png
Research. :DDD

2019.02.16 - 22:47,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Szar a netkód, de bugosnak nem tűnik, szóval érdemes megnézni az internetedet. Ugye nem routerről tolod?

2019.02.16 - 22:38,szo Nagybetűs játékok Quake ugrás a hozzászólásra

Ezért játszok az Apex-szel, mert még ott is jobb.

30-as tickrate-tel? LOLOLOLOLOLOLOLOL...

Apex Legends Netcode Needs A Lot Of Work
Inditás gomb

Apex Legends Netcode Needs A Lot Of Work (00:10:07)

Szar az (sőt, az adatok alapján ipari hulladék), csak nem látod, mert harc közben megy a putyputyputyputy meg a kamerángatós CoD-retardáció, szóval nem igazán van olyan a játékban, hogy "confirmed hit". Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy pont ezért nem is kell hozzá jobb netkód, mert hát minek, a CoD is remekül elvolt a fossal több mint 10 évig.

A QC-nek ezzel szemben teljesen jó a netkódja, csak bugos, a meztelen játékmechanikák miatt meg szinte mindig el tudod dönteni, hogy a lövésed talált-e vagy sem. A kliensoldali hit detection úgy működik, hogy te eltalálod a célpontot a klienseden (vagyis ott, ahol te látod a képernyőn), ezt az információt a kliens elküldi a szervernek, az meg leokézza = ha nincs technikai probléma, akkor ha te a monitorodon eltalálsz valamit, azt a szerver le fogja okézni. Ha nem okézza, akkor ott elveszett valami adat = vagy neked volt packet lossod éppen, vagy a szerver nem vette az adott csomagot.

2019.02.16 - 16:40,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Nekem egyelőre Bloodhound esik kézre, szerintem tök hasznos a képessége, ha noob vagy.

2019.02.16 - 16:32,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Azert, mert most par ora alatt nem tudtal mit kezdeni vele meg nem lesz sekelyes tulhypeolt retardaltakra szabott szerencsejatek.

Egyszer nyertem: akkor, amikor nem csináltam semmit, senkit sem tudtam megölni és damage-ből is csak néhány 100-at sikerült összehozni... ez azt jelenti, hogy a skill erősen tendál a nullához a játékban, nem? Lutri.

Egyébként meg nem az a bajom, hogy szar vagyok (új multis játék, amivel még sosem játszottam: minimum 10 óra, hogy kompetens legyek), hanem az, hogy a gyakorlás lehetősége helyett vesztegetik az időmet (vagyis minimum 15 óra, hogy kompentens legyek :D). A QC-ben simán elvoltam úgy 100 óráig, hogy én voltam a céltábla, mert minden egyes játékkal közelebb kerültem ahhoz, hogy végül ne én legyek az. Az Apexben ez a folyamat nehézkes, és nem is igazán érezteti veled a játék a fejlődést.

Fogok még neki esélyt adni, aztán lehet, hogy igazad is lesz végül, de nagyon hiányzik nekem egy olyan gyakorlómód, amiben botokra lövöldözve tudná az ember megszokni a harcot és kiismerni a nüanszokat.

2019.02.16 - 16:20,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Én úgy láttam, hogy mantle van, tehát ha felugrasz és eléred a fal tetejét, fel fogsz mászni. Oldalazás: úgy nehezebb célpont vagy.

A többihez noob vagyok. :D

2019.02.16 - 16:14,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

PunkZoli írta: Lehet csak észrevette, hogy nem játszik senki a quake-el, ezért próbálta ki. :(

A hype miatt próbáltam ki egyébként, meg mert videók alapján bejövősnek tűnt.

Egyébként meg játszanak a Quake-kel, csak hát neked nem sikerült élvezned, mert nem volt türelmed beletenni annyi időt, amennyi ahhoz kellett volna, hogy kompetens legyél.

Mert hát ezekkel a statokkal sajnos tényleg élvezhetetlen a Quake:
https://stats.quake.com/profile/PunkZoli/weapon/
Kb. 5 órát kéne instagibbelned csak botok ellen, és máris élveznéd, de nope, az Apexben lehetsz healer. :D

Szerk: Csak hogy kifejtsem: egyáltalán nem borzalmas egyébként, csak hiányzik a tapasztalat LG-ben és rakétában, a rail még el is megy. Ha gyakorolnád a trackelést az LG-vel, a rakétával meg mondjuk nem testre akarnál lőni, máris ott lennél az átlagban, botok elleni instagibbeléssel meg korrekt (az átlagnál jobb) lenne a railed.

Most azért vagy szar és azért nem élvezed a játékot, mert mivel rossz az LG-d és a rakétád, így a rossz fegyverekre (a nailre és a shotgunra) hagyatkozol a jobbak helyett. Ez felborítja a metádat és belevernek miatta a földbe. 10 óra gyakorlással kijavíthatnád az egészet.

2019.02.16 - 14:34,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Hát, végül is nem tudom, mire számítottam a CoD fejlesztőitől őszintén szólva. Kár ezért a játékért, mert van itt taktikai mélység, csak mellette random statokon múlik az egész. Az ember szeretne kompetitív lenni, de nem tud mit csinálni, ha egész egyszerűen ellene dolgozik a játék.

Biztos szórakoztató lootolgatni a sok hülyeséget lövöldözés helyett, hogy aztán összefuss valakivel, akinek jobb cucca van, de szerintem orbitális nagy időfecsérlés. Helyette lehet játszani olyan játékokkal is, amik valós kihívást tartogatnak. Biztos nagyon félelmetes manapság bemenni egy arénába, ahol a jobb játékos bizony cafatokra fog tépni, de azt hívják FPS-nek sajnos, az az igazi játékélmény, nem ez a sekélyes, túlhype-olt, retardáltakra szabott szerencsejáték (csak hát nem kéne kislánynak lenni ugye).

Ennél még az OW-ban is több skill van (gondolom ezért nem azzal játszik a világ).

2019.02.16 - 13:56,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

6 szint, három kill, köszönöm szépen, nekem ennyi volt. :D Ott a Quake normális FPS-nek, játszatok azzal inkább ehelyett a szar helyett.

2019.02.16 - 13:45,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Egyébként nem, mert a mákon múlik minden: az előbb pl. sikerült hátba támadni egy ellent, beleeresztettem egy egész tárat, erre megfordul és kinyír két lövéssel. :D Fos armor volt rajtam, meg gondolom a fegyverem sem volt a legjobb, szóval hiába taktikáztam jól, kaptam a knockdownt, mert ő jobb cuccokat talált az odafelé vezető úton.

Ennek így semmi értelme nincs.

2019.02.16 - 13:02,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Nekem ez nagyon nem fekszik. Borzasztó, hogy ha akciózni akarsz és bedroppolsz a többiek mellé, akkor futkorászol, mint egy levágott fejű csirke vagy ütögeted az ellent, mert a BR-ben a kezdőfegyvert még nem találták fel, ha meg nyugodtan akarod csinálni, halálra unod magadat.

Miért nincs mondjuk 3 különböző típusú fos tier fegyver, amivel droppolhatsz? A tököm ki van már ezekkel a kazuároknak kedvező játékmechanikákkal, amik mindent támogatnak, csak a tényleges játékmenetet nem. Respawn, FPS-nek hívják ezt a cuccot, miért nem lőhetek az első másodperctől?

2019.02.16 - 12:58,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

És ezzel mit akartál mondani? A high sens rossz, ja.

2019.02.16 - 12:44,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Az ADS multiplier meg nyilván azt jelenti hogy ha használod az ADS-t (amikor bezoomolsz a fegyverrel) akarod-e hogy különbözzön a siman mouse sensitől

Na ez az, hogy 1.0-s értéken különbözik. :D

2019.02.16 - 12:16,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Az ADS multipliert magyarázza el nekem valaki. :D

2019.02.16 - 12:12,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Igen, és a céltáblák mégis mennyit segítenek neked abban, hogy belődd rendesen az egeredet? Semmit, ahhoz mozgó ellenfelek kellenek.

2019.02.16 - 12:11,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Nekem őszintén szólva csak egy practice mód kéne, ahol mondjuk lövöldözhetnék valamikre annyit, hogy legalább a mouse sens-emet kiismerhessem így 3 óra játék után. :D Meg ez a sok hülye gránát mit csinál? Nevetséges, hogy nincs egy rendes tutorial, ahol kiismerhetnéd a fegyvereidet.

Gyerekek, ez kurvára boooooring.

2019.02.16 - 12:06,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Most pl. úgy nyertem, hogy nem csináltam semmit. :D

2019.02.16 - 11:18,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Na, én ezt szeretném csinálni, csak nincs rá fegyver. Ezekben a szarokban mindig az nyer, aki lesnipe-ol.

2 óra játék alatt konkrétan egy rendes 1-on-1, jó kis contact, test-test elleni harcom volt.

2019.02.16 - 10:44,szo Nagybetűs játékok Battle Royale játékok ugrás a hozzászólásra

Belenéztem egy kicsit ebbe az Apexbe én is... hát, bár értem én, hogy BR-hez képest ez egy jobb játék, ez még mindig elég szar. Felveszel egy fegyvert, nincs lőszered, ezért hátha alapon mászkálsz a pályán, veszel fel minden szart, ilyen attachment, olyan attachment, tudja faszom mire jó, aztán jön egy adag embör, vagy lelövöd, vagy nem, rince and repeat.

Random fos, a látványhoz képest meg még szarul is fut.

Másrészt meg továbbra sem sikerült megfejtenem azt a nagy talányt, hogy mi értelme van egy olyan FPS-sel (lövöldözős játékkal), játszani, ahol az idő 90%-ában nem is lövöldözöl? Ha beloggolok a kvékbe, akkor 2 perc alatt lelövök mondjuk öt embert 4 féle fegyverrel, itt meg kétszer körbeforgattam a kamerát, találtam egy fegyvert meg egy kis armort és nyomogatom a shiftet meg a controlt bikoz THAT'S YOUR MOVEMENT SYSTEM, PUSH TWO BUTTONS, YOU RETARDED FUCK! :D

2019.02.16 - 08:41,szo Moziguru HQ Ki milyen filmet látott a héten? ugrás a hozzászólásra

Movie 43

Az egyetlen jelenet, amin tudtam röhögni:

Movie 43 basketball
Inditás gomb

Movie 43 basketball (00:04:49)

Ééés már láttad is az összes poént.

2019.02.15 - 23:26,p Nagybetűs játékok Quake ugrás a hozzászólásra

Bizonyos szituációkban gyorsabb tud lenni Slash, kanyarodni is könnyebb vele az ugrásmentesség miatt (nem vered be a fejedet semmibe), csak egyébként Anarki összességében gyorsabb tud lenni az inject és a CPMA-s air control miatt. Persze a plasma trail is ugyanúgy gyorsítja Slash-t és unlockolja a speed capet is, mint Anarki injectje, csak a CPMA miatt Anarkival könnyebb megtartani azt a sebességet.

Ami előnyös Slashnél, hogy ha magaslatról ugratsz, akkor már egy crouch slide-dal 700 ups fölött tud lenni, csak kb. toxjcnak kell lenni ahhoz, hogy azt meg tudd tartani. :D

2019.02.15 - 22:47,p Moziguru HQ Készülő filmek, melyek érdekelnek! ugrás a hozzászólásra

Nem is tudtam, hogy vannak már ilyen apróságok a Rambo 5-ből:

2019.02.15 - 21:33,p Nagybetűs játékok Quake ugrás a hozzászólásra

Rapha got servered:

Rapha getting -117 elo for a 3 0 match
Inditás gomb

Rapha getting -117 elo for a 3 0 match (00:04:01)

2019.02.15 - 21:32,p Nagybetűs játékok Quake ugrás a hozzászólásra

ami a bethesda fórumban volt már végigcsináltam

Pedig max azt tudtam volna ajánlani még én is (főleg az appdata-irtást), de akkor "wait for a patch". Jó lenne, ha márciusban végre összekapnák magukat, én is most a grind mellett azért hagytam abba, mert túl gyakran találkozom hülyeségekkel, amik csak tiltelnek. :D Detoxolnom kell, az ökörködésen kívül nincs kedvem játszani a peccsig.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!