Jelenlegi hely

Hírek

Sötét világokkal üzletel a Focus Home

Fórum:

Ma két hír is érkezett a Focus Home és a Cyanide Stuido háza tájáról. Nézzük időrendi sorrendben: A Call of Cthulhu kapott egy kiváló hangulatú, új előzetest, melyben központi szerepet játszik az épelme és az őrület.

Call Of Cthulhu - Depths of Madness Trailer Inditás gomb

Call Of Cthulhu - Depths of Madness Trailer (00:01:38)


A másik hír pedig az, hogy most már bizonyíték is van rá, hogy a Paradox 2015 végén nem azért vette meg a White Wolfot és vele együtt a World of Darkness minden jogát, hogy üljön rajta. Hivatalos sajtóközleményben tudatták, hogy a Focus Home jogot és lehetőséget kapott rá, hogy tető alá hozzon egy Werewolf: The Apocalypse videojátékot, melynek a fejlesztője szintén a Cyanide lesz. Feltehetően a Call of Cthulhu idei kiadásával átirányítják majd a fejlesztőket az új projektre. Reméljük a legjobbakat!
 
Thx, Reaper!

UPDATE!
Fellőtek egy honlapot is a játékhoz. Túl sok tartalomra azért még ne számítson senki!

Torment: Tides of Numenera játékmenet bemutató

Fórum:

A hosszú várásnak lassan a végéhez érünk, ugyanis február 28-án érkezik a Planescape: Torment szellemi örököse, a Torment: Tides of Numenera.

Az alábbi videó a harcot elkerülő opciók bemutatása mellett a műfaj egyik legnagyobb rákfenéjét látszik különös eleganciával megkerülni: a játékosi karakter halálát nem a legutóbbi mentés visszatöltése, hanem egy labirintushoz hasonló túlvilág fogadja, ahol zökkenőmentesen folytathatja a játékos a kalandjait, mielőtt visszaverekedné magát az élők sorába. A hátulütőkkel járó képességek bemutatása szintén megragadta a figyelmemet, ugyanis túl sok RPG a mértéktelen halmozásról és a játékos töretlen diadalmeneteléről szokott szólni.

Torment: Tides of Numenera - A New Take On Combat Inditás gomb

Torment: Tides of Numenera - A New Take On Combat (00:03:13)


Én már a vágom a centit a megjelenésig, de a vétellel valószínűleg kivárok, míg betömik a szokásos kezdeti foltokat.
 

Logan krémes!

Fórum:

Címkék:

Frissen sült krémes érkezett az Old Man Logan filmhez, amiben láthatunk: bőrkabátban bandázó gonoszokat, Mad Maxes világot, szakállas, szomorú, boci tekintetű Hugh Jackman-t, öreg Star Trek kapitányt, és egy tündérmünci kisjányt is!
Logan | Trailer 2 [HD] | 20th Century FOX Inditás gomb

Logan | Trailer 2 [HD] | 20th Century FOX (00:02:15)

Legyen már Március 2!!!!!

Az Obsidian Entertainment zuhanórepülése

Fórum:

A Fallout: New Vegas rajongók körében csak Godsidianként ismert stúdió valamin nagyon ügyködik, adja tudatunkra a főoldaluk.

A legtöbb jel a Pillars of Eternity folytatására utal, de személy szerint jobban örülnék valami eredetibb ötlethalmaznak, lehetőleg belső nézetből. A Tolkien munkásságából merítő CRPG-kből már az ezredfordulókor is tele volt a padlás, az általános iskolai számításokon alapuló, csak a szóköz billentyűt koptató összecsapásokról nem is beszélve.

A Bioware példáját követő KOTOR II-vel jó volt az irány, de a LucasArts idő előtt dobta ki a polcokra a játékot, így a bogarak mellett az összecsapott befejezés is kellemetlen szájízt hagyott. A James Bond stílusát idéző, de aspektusaiban csapongó Alpha Protocolnál állítólag ismét a kiadó sürgetése rontott bele a levesbe. A zseniális Fallout 3 mintájára elkészült New Vegas nyújtja talán a legkerekebb élményt, de a játék fővárosa körüli kapkodó, vélhetőleg utolsó pillanatbeli ollózás itt is érzékelhető.

A zsinórban harmadjára csótányokkal érkező játékaik mellett a Metascore-on alapuló egyezség is felvet több kérdést a vezetőség kompetenciájáról. Ettől független a melósok tehetsége elvitathatatlan: nem véletlen örvend több játékuk is kultuszi rajongásnak.

A kickstarteres kalapozásukkal sikerült megmenteniük a céget, de a felemás szövegtömbökkel kommunikáló Pillars of Eternity, vagy a dögunalmas csatákat felvonultató Tyranny a keményvonalas rajongókat is valamelyest megosztotta.

Mélyrepülésről, vagy csak hullámzásról lenne szó? Az évek eredményei mellett Avellone is túlzott volna a felső vezetés fejetlenségéről, és idővel túl fognak tudni lépni a felülnézetes nosztalgiázáson?

Ja, és szerinted melyik a legütősebb Obsidian játék?

KOTOR II: Az árnyaltabb univerzumú Star Wars folytatást szeretem!
30% (7 szavazat)
Neverwinter Nights 2: A BioWare bénázását nem volt nehéz megugrani.
9% (2 szavazat)
Alpha Protocol: A videojátékok James Bondja viszi a prímet.
13% (3 szavazat)
Fallout: New Vegas: Így kell Fallout folytatást csinálni!
26% (6 szavazat)
Dungeon Siege III: Ezt jobb lenne elfelejteni.
0% (0 szavazat)
South Park: The Stick of Truth: Parker és Stone vulgaritása bármikor jöhet!
17% (4 szavazat)
Pillars of Eternity: Tolkienből sosem elég!
0% (0 szavazat)
Tyranny: Mert a játék első pár órája vállalható.
4% (1 szavazat)
Összes szavazat: 23

Injustice 2 sztori tréler

Fórum:

Igazságtalanság lenne nem megemlékezni az Injustice 2 legújabb előzeteséről, mely fellebbenti a fátylat Robinról, Poison Ivy-ról és Bane-ről is, mint játszható karakter. Sőt, az előrendelők Darkseiddel is elpüfölhetik majd Brainiacot.
Megjelenés május 16-án.

Injustice 2 - The Lines Are Redrawn
Inditás gomb

Injustice 2 - The Lines Are Redrawn (00:02:45)

Thx, Zaxx!

Megszavazta a nép: damoqles Kickstarter-ajánlója

Fórum:

kép:http://thunderlotusgames.com/img/Sundered_Key%20Art_1920x1080_All%20Platforms.png
A Sundered egy kézzel rajzolt akció-horror-metroidvania a Jutun készítőitől. A játék főhőse Eshe, akinek a testi épségére törő ellenséges hordák mellett misztikus, ősi erőkkel is fel kell vennie a harcot, melyek az elméjét támadják. A helyszín egy sötét barlang valahol egy elpusztított világon. Folyton változó (procedurálisan generált) termei válogatott rémségekkel vannak tömve. Eshe nagyhatalmú ereklyéket is igénybe vehet, hogy legyőzze a hatalmas főellenségeket, de ezért emberségével kell fizetnie. A játékos dönti el, hogy ellenáll vagy átadja magát a sötétségnek.

Sundered Official Announcement Trailer Inditás gomb

Sundered Official Announcement Trailer (00:01:01)


Mivel a kitűzött célt már elérte a gyűjtés, bizton kijelenthetjük, hogy a játék idén fog megjelenni Windowsra, Macre, Linuxra és PlayStation 4-re. Alább egy kis beszélgetős játékmenet:

Sundered Preview - Thunder Lotus Games Inditás gomb

Sundered Preview - Thunder Lotus Games (00:07:23)


Az UnDungeon egy gyönyörű és komplex akció-RPG pixelarttal gazdagon kidolgozott hátterekkel, mély, immerzív történettel és 7 egyedi karakterrel. A készítők úgy nyilatkoztak, hogy kifejezetten imádják a sebes játékmenetet, megőrülnek az oldschool játékokért, amelyek tömve vannak komoly kihívásokkal. Kifejezetten szenvedélyesek a pixel art iránt, és nagyon szeretik a roguelike és a klasszikus RPG-ket. Szeretnék, ha a játékuk ezt tükrözné is. Főleg, hogy szerintük minden egyes játék egy műdarab kell hogy legyen, nem csak egy üzlet része. Ezért serényen kalapálják az UnDungeon-t.

UnDungeon - Kickstarter Trailer Inditás gomb

UnDungeon - Kickstarter Trailer (00:03:57)


https://ksr-ugc.imgix.net/assets/015/054/506/989a5b4c7bc1eeda4099892f3406316f_original.gif?w=680&fit=max&v=1483487907&q=92&s=5c7a88804b967726b2b6bafbffcd3ba2 Inditás gomb

Az eredeti komment hivatkozása: http://www.rewired.hu/comment/100543#comment-100543

A Half-Life 3 nyomában

Fórum:


Két év keresést követően sikerült a GameInformer egyik szerkesztőjének levadásznia a washingtoni cég egyik belsős emberét. Az interjúban a szokványostól eltérő fejlesztési módszerektől kezdve a cég „egyetemi élethez” hasonló berendezkedésére is kitérnek.

A legérdekesebb része a kérdezz-feleleknek talán az erősen egyénközpontú fejlesztési menet részletezése, ami miatt hasonló ötletek, vagy egymástól merőn eltérő ötletek is felmerülhetnek: Gordonka élőszereplős kalandjai, vagy a Half-Life univerzumában játszódó stratégiai játék. Míg ez a fajta munkamenet hatalmas kreatív szabadságot ad a fejlesztőknek, a főcsapásirányt Gaben bácsi szabja meg, ami ellen lehet kapálózni, de ez legjobb esetben is csak sarokba állítást vonhat magával.

Másrészről a folyamat időigényessége nehezen összeegyeztethető a folyamatosan változó piac viszontagságaival, ami egyben az ötlet elkaszálásának az okát is jelentheti. Az informátor elmondása szerint utoljára a Half-Life 2 fejlesztésekor érezte igazán elkötelezettnek a céget a Half-Life márka iránt. Az Episode 3 elkaszálása óta csak kisebb-nagyobb fellángolásokról lehetett beszélni, és olyan nagybetűs folytatás, mint Half-Life 3 terv szinten nem is létezett.

A cég drasztikus kanyarokat leíró fejlődése nem zárja ki a folytatást – akár SteamOS exkluzívként –, de a csillagok állása mellett Gaben főpápának is olyan lábbal kéne felkelnie hozzá.

A teljes interjút a GameInformer oldalán tudjátok elolvasni.

Megszavazta a nép: Savage Resurrection

Fórum:


Tegnap óta ingyenessé (azaz FTP, nem P2W) vált a tavaly augusztusban debütáló Savage Resurrection, ami ráadásul már elérhető Steamen is!
A játék (13 éve már nagy kedvencem) Savage – Battle for Newerth remake-je Unreal 4 motorra (az eredeti fejlesztők, S2 Games által elkészítve). Teljesen meglepetésként ért a Steam üzenete, ugyanis kb. 2003 óta legalább negyedévente ránézek, hogy vajon mi történik Savage fronton, és mégse tudtam az új rész megjelenéséről.
Borzasztóan kevés emberhez jutott el ez a játék, talán az egyetlen, ami sikeresen ötvözte a TPS, FPS, RTS, RPG, ONLINE elemeket (már anno 2003). A fejlesztők szinte naponta szülik az új patcheket és aktívan követik a játékosok észrevételeit. Szerencsére a fejlesztők tartózkodtak az idétlen újításoktól, és a Savage 1-hez hű játékot alkottak. Kapott ráadásként még egy kis Sci-Fi beütést is. Saját topik erreSteam-oldal pedig itt!
 
Savage: Resurrection - First Look Trailer Inditás gomb

Savage: Resurrection - First Look Trailer (00:01:25)

2016-ban az év játéka címét...

Fórum:

Címkék:

... ismét a Dark Souls nyerte el. A profik is megmondták:

TODD & AARON'S GAME AWARDS 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Mega64 Inditás gomb

TODD & AARON'S GAME AWARDS 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Mega64 (00:05:51)


Komolyabbra fordítva a szót: Boldog karácsonyt! (A link lerohaszthatja a böngészőt, szóval csak óvatosan.)
 
Dark Souls
38% (3 szavazat)
Dark Souls
13% (1 szavazat)
Dark Souls
38% (3 szavazat)
Dark Souls
13% (1 szavazat)
Dark Souls
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 8

REWiRED - Kutyus felfedo szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!