Jelenlegi hely

Hírek

Bejelentették a Middle-earth: Shadow of Wart

Fórum:

A kiszivárgás után hivatalosan is bejelentették, hogy Middle-earth: Shadow of War címmel folytatást kap a Middle-earth: Shadow of Mordor. Az új részben Szauronnal és a nazgúlokkal is összecsaphatunk majd.
Megjelenés idén augusztus 25-én, PC-re, Xbox One-ra (és Scorpióra) és PlayStation 4-re.

Middle-earth: Shadow of War™ Announcement Trailer
Inditás gomb

Middle-earth: Shadow of War™ Announcement Trailer (00:02:25)

Hajsza a hegyes botért - újabb Dawn of War 3 előzetes

Fórum:

Gabriel Angelos, Farseer Macha és Gorgutz ‘Ead’unter célja ugyanaz: egy ősi ereklye megszerzése. Mivel ezt a célt nem egymással kézen fogva próbálják elérni, egy dolgra biztosan rátalálnak majd: háborúra.

Dawn of War III - Prophecy of War
Inditás gomb

Dawn of War III - Prophecy of War (00:02:11)

2Dark – Bújócska a sötétben

Fórum:

Március 17-én végre mi is belebújhatunk Mr. Smith, a lecsúszott exzsaru bőrébe, hogy coltunkat markolva, sötét zugból sötét zugba lopózva, elrabolt gyerekeket mentsünk ki a válogatott pszichopaták keze, kése, bárdja, láncfűrésze stb. közül. Persze nem lesz elég a trancsírozásra jelölt síró-rívó, szipákoló kölköket megtalálni, ki is kell őket vinni a rémtanyáról, miközben az árnyékokban barátra, a fényforrásokban ellenségre lelve (ráadásul a sorozatgyilkosokat kerülgetve), még a ránk törő köhögéssel is meg kell küzdenünk – ugyanis Smith úr erős dohányos. Frédérick Raynal és kicsiny csapata igazán kitett magáért: a képekből, videókból csak úgy árad a hangulat, erről magunk is megbizonyosodhatunk az új véreskrémest nézegetve.
A nyugalom megzavarására alkalmas videó következik:

2Dark Announcement - Story Trailer Inditás gomb

2Dark Announcement - Story Trailer (00:01:45)

Avengers: Infinity War - forog a film video

Fórum:

Mire a mozikba kerül a harmadik Avengers múvi, éppen egy évtizede lesz, hogy Kevin Feige és díszes kompániája gondolt egyet, és belevágott a mozis történelem egyik legmerészebb vállalkozásába, aminek folyományaként a filmszínházakba küldte az első Iron Man filmet, illetve az Incredible Hulkot. Persze a különféle filmes crossoverekből már azelőtt is volt rengeteg, illetve az is látszott, hogy a szuperhősös filmek dominálni fognak a mozipénztáraknál (hiszen már előttük is nyomtatták a pénzt a kétezres évek eleje óta), ám a szisztematikus univerzumépítés, a képregény formátum filmes iparra való alkalmazása valósággal letarolta az addigi konvenciókat. A Disney belépésével ráadásul még magasabb fokozatba kapcsoltak, a pénzgyártás egészen elképesztő méreteket öltött, már egy gyakorlatilag a széles közönség számára ismeretlen új karakter (vagy csapat) is 500+ millió dollárokat termel minimum, az első nekifutásra. Mindeközben pedig gyakorlatilag a résztvevők többsége számíthat rá, hogy a közreműködés révén elismertséget, ázsiónövekedést, magasabb fizetést kap a továbbiakban, dolgozzon utána bármin.

Szóval a fentieket észben tartva érdemes megnézni az alábbi kis előzetest, amely az Infinity War közelmúltban elkezdődött forgatását hivatott kiemelni. A legérdekesebb képsorok mindjárt az elején láthatóak, mikor a húsz éves Tom Holland azt ecseteli, hogy az első Avengers filmre még tiniként ült be egy haverjával, és sosem álmodott róla, hogy egyszer ő nem, hogy vizet fog hordani két filmmel később, hanem egyenesen ő lesz Pókember. Teszi mindezt Robert Downey Jr. és Chris Pratt társaságában, akik közül előbbi sokáig egy lecsúszott drogosnak számított, utóbbi pedig egy kövér senkinek, akit valamiért férjül vett Anna Faris...

Action...Avengers: Infinity War Inditás gomb

Action...Avengers: Infinity War (00:03:38)Thx, Nightcrawler!

Torment: Tides of Numenera sztori tréler

Fórum:

Hangulatos kis előzetest kapott a Torment: Tides of Numenera, melyből megismerhetjük a játék főhősének nem mindennapi előtörténetét. A sztori folytatását feburár 28-tól kedvünkre alakíthatjuk PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Torment: Tides of Numenera - Story Trailer
Inditás gomb

Torment: Tides of Numenera - Story Trailer (00:02:27)

Thx, damoqles!

Áll a bál inXiléknál

Fórum:

A fórumokat bújó és promóciós anyagokat nagyító alatt vizsgáló RPG Codex fanatistái bukkantak rá a turpisságokra, mely szerint a Torment: Tides of Numenera kalapozása alatt beígért "stretch goalok" közül többet sem fognak tudni megjelenéskor teljesíteni.
 
  • a játékoshoz csatlakozó karakterek száma 9-ről 6-ra csökkent
  • a barkácsolást kukázták
  • az Oázis helyszínt drasztikusan megnyirbálták
  • a testreszabható napló maximum a játékon kívül fog helyet kapni

A Kickstarter láz csúcsidejében 4 millió dollárt összegyűjtő kampány alatt ígértek fűt-fát, de a példa remekül illusztrálja a játékfejlesztés sajátosságait, és hogy az egymással szorosan összefüggő fícsörökre nagyon nehéz külön-külön árcédulát aggatni; no meg hogy a veteránokból verbuválódott csapat fantáziája is könnyen elrugaszkodhat a valóságtól. Természetesen nem a Torment: Tides of Numenera az első túl sokat vállaló projekt az ambiciózus gyűjtések földjén, de az ilyen renoméval és kiadói asszisztenciával rendelkező csapattól az alapvető kommunikáció a létminimumot kéne képezze.

Csakis a stúdión áll, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, de az eset egyben felvetheti a kérdést, hogy játékosi szemszögből miben tér el az ilyen jellegű gyűjtés egy kiadó reklámhadjáratától. Felépítését tekintve nem sokban, hiszen a Torment: Tides of Numenera esetében is egy ismert márka felélesztésének ígéretét lebegtették meg az emberek szemei előtt. Az ígéretek vonatára viszont volt lehetőség jegyet is váltani, amiért cserébe lehetőség nyílt a fejlesztőkkel is cseverészni, de ettől független az ígéretek vonata a kiadók által sokszor bejárt reklámhadjárat állomásain állt meg, növelve az érdeklődést és az irracionális elvárásokat a játékkal szemben.

A RPG Codexes asztalborogatások látva: megérte? Érdemes egyáltalán a célzottan elvárásokat építő reklámokra időt pazarolni, amikor több játék készül, mint valaha?
 
 

Ghost Recon: Wildlands - vissza a természetbe

Fórum:

Az utóbbi évek egyik legszomorúbb trendje volt, hogy az előzetesekben beígért látványvilágot a kész produktumok általában meg sem közelítették, és ennek élenjárója bizonyos Ubisoft nevű galád kiadó volt(?). Sokan (így pl. én is) odáig jutottak, hogy Ubi játékot még utólag, fillérekért sem vesznek. Mindazonáltal többek még most is pénzt adnak a termékeikért, aminek jele egy újabb Ghost Recon előzetes, mely a sandbox lövölde játékterére fókuszál. A trailer roppant hangulatos, de óhatatlanul is ott motoszkál az emberben, a látottakból vajon mit vágnak ki a premier idejére?

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Open World of the Wildlands [US] Inditás gomb

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Open World of the Wildlands [US] (00:02:04)

Conan Exiles - cinematic video

Fórum:

A PC-s Early Access egész pontosan január 31-ére van beígérve, az XBoxos előzetest nagyvonalúan csak tavaszra ígérik. Eme jeles alkalom kapcsán dobtak nekünk egy render előzetest, amit alább meg is csodálhattok. Aki játékmenetre kíváncsi, az ezt a tavalyi videót lesse meg.

Conan Exiles - Official Cinematic Trailer Inditás gomb

Conan Exiles - Official Cinematic Trailer (00:02:08)

Pillars of Eternity II: Deadfire - elkezdődött a kalapozás

Fórum:

Feargus Urquhart és kompániája ismét a közösségi (rész)finanszírozás által kívánja világra segíteni a Pillars folytatását, az érdeklődők a FIG oldalán szállhatnak be a buliba (az írás pillanatában már össze is szedték a célösszeg 66%-át, a siker így garantált, a kérdés inkább az, mennyivel lőnek majd fölé annak). A bejelentés mellé természetesen egy hosszabb kampányvideó is dukál, benne némi játékmenetet bemutató részletekkel, plusz pár szemet gyönyörködtető screenshot is.

Pillars of Eternity II: Deadfire Campaign Launch Trailer Inditás gomb

Pillars of Eternity II: Deadfire Campaign Launch Trailer (00:06:22)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!