Jelenlegi hely

Hírek

Syberia 3 - Közeleg a megjelenés, itt a sztorielőzetes

Fórum:

Benoit Sokal vitathatóan műfajmegmentőként elhíresült kalandjátéka a 2004-es második felvonás után megkapja a harmadik részét. Mégpedig mindjárt áprilisban, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Nem mondom, hogy végre, mert még mindig kétségeim vannak afelől, hogy nem jó-e nekünk az előző vagy akár az első rész lezárása is, de nem akarok megint csupa negatív hullám lenni, Csodabogárra hallgatva, inkább arra gondolok, hogy ez egy új kalandjáték-klasszikus lesz. Vagy legalábbis csendben maradok.

Syberia 3 - Inditás gomb

Syberia 3 - "Story" - official trailer - ESRB version (00:01:54)

Megszavazta a nép: megkapja ráncfelvarrását a Planescape: Torment is

Fórum:

Az egyik legnagyobb cRPG-legenda sem úszhatja meg az Infinity Engine-es daraboknak kijáró Beamdog-féle kezelést. A különbség a korábbiakhoz képest, hogy beleerőltett saját tartalmak helyett ezúttal az eredeti atya és szerepjátékpápa, Chris Avellone vezényli a finomításokat, így a puristák is habozhatnak egy sort, mielőtt a kardjukba dőlnek.

Egyébkélnt meg lesz itt 4K, remasterelt muzsika és a modern játékokra jellemző kényelmi funkciók, mint a tárgyak kiemelése vagy gyors lootolás lehetősége, de az új funkciók ki is kapcsolhatók a teljes autentikusság kedvéért.

Az eredeti GOG-os tulajainak jó hír, hogy április 4-ig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a jó verziót. A feketeleves is hátra van még: az eredeti verzió eltűnik a virtuális polcokról április 11-én, amikor is átveszi a helyét a frissen megejlenő Enhanced Edition, mely a különböző PC-s oprendszerek (Windows, Linux, Mac) mellett iOS-en és Androidon is próbál piacot szerezni jóval borsosabb áron a régi darabnál.

Planescape: Torment: Enhanced Edition Launch Trailer Inditás gomb

Planescape: Torment: Enhanced Edition Launch Trailer (00:01:25)

Zaxxnak köszönhetően egy kis ízelítőt fedeztünk fel a felújított zenéből is, mely már csak azért is érdekes, mert annak idején a játék nem véletlenül kapott helyett a ZeneDropban is.

Planescape: Torment: Enhanced Edition Official Soundtrack Trailer Inditás gomb

Planescape: Torment: Enhanced Edition Official Soundtrack Trailer (00:01:20)

Az eredeti komment itt lelhető fel.

Outcast: Second Contact - Ulukai második eljövetele

Fórum:

Már 2015 vége óta várjuk az eseményel felgyorsulását, és a korábban ez év márciusára ígért felújítás őszre be is futhat végre, a PC mellett, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A grafika nem éppen az éra egyik csodája lesz, mint volt 1999-ben, de a videó alapján vélhetően ezzel lesz a legkevesebb gond.

Outcast - Second Contact - Debut Trailer [PEGI] Inditás gomb

Outcast - Second Contact - Debut Trailer [PEGI] (00:01:14)

Thx, Zaxx!

StarCraft Remaster bejelentve!!!

Fórum:

A Blizzard kihasználta fizetett ügynökei sikeres tevékenységét, és míg Nokedli a Styx játékra pazarolta értékes idejét egy újabb Warhammer cikk helyett, a Warpból előugrott minden idők egyik legjobb RTS-ének felújított változata. Gyorsan lessük is meg a bejelentő videót:

StarCraft Remastered Announcement Inditás gomb

StarCraft Remastered Announcement (00:00:59)Fícsörök tekintetében a következőkre számíthatunk:
  • Felújított grafika, akár 4K UHD felbontás támogatással
  • Képregény stílusban előadott interlude-ok, melyek a régi kampányt dobják majd fel
  • Újra felvett soundtrack és dialógusok
  • Online matchmaking
  • Cloudos mentés a kampányhoz, mások által készített pályákhoz, keybindokhoz, replayekhez
  • Plusz nyolc nyelv támogatva

A játék nyáron jön majd ki PC-re és Macre, árról még egyelőre nincs info.

ÁPDÉT:
A héten érkezik az 1.18-as frissítés az eredeti játékhoz, melynek keretében ingyenessé válik a StarCraft + Brood War.

Justice League - Íme az új előzetes

Fórum:

A megtekintés előtt mindenki vegye fel a monitora fényerejét.

Ugyanis az előzetes olyan, mintha az utolsó csepp fénysugarat is kiszívták volna a DC univerzumából, Batmanék meg épp Riddickkel akarnának összecsapni a Pitch Black direkt folytatásában... Nehéz így bármi jót mondani a trailerről, ez az erőltetett darkos kinézet nálam már eleve hendikeppel indítja, ráadásul semmi olyat nem láttam benne, ami alapján felmerülne a gyanúja, hogy a Batman v Superman-nél akárcsak kicsit is jobb lenne a végső produktum. Két dolog azért remélem teljesülni fog: remélhetőleg itt nem pazarolják el Amy Adams-et (sajnos kevés rá az esély, de hátha), illetve remélhetőleg nem egy agyonvágott, totál zagyvaságot küldenek mozikba, hogy még egy home video kiadást is meg kelljen várni a végső ítélettel.

JUSTICE LEAGUE - Official Trailer 1 Inditás gomb

JUSTICE LEAGUE - Official Trailer 1 (00:02:33)

Megjelent a Styx: Shards of Darkness

Fórum:

Tizennegyedikén viszonylag csendben megjelent a hangulatos lopakodós játék, a Styx második része. Minden idők legjobb goblin karaktere, a tolvaj-orgyilkos Styx ezúttal globális politikai játszmába keveredik, amikor elvállalja egy szigorúan őrzött értéktárgy elrablását...
Az intróban serényen dolgozó goblinunk az őrség fizetését emeli el, lopódzás, ravaszság és egy kis mágia segítségével:

Styx Shards of Darkness | Cinematic Intro Movie [Hd] Inditás gomb

Styx Shards of Darkness | Cinematic Intro Movie [Hd] (00:03:11)


Emlékeztetőül egy régebbi videó a játékmenetről:

STYX: Shards of Darkness - Gameplay Overview Trailer | PS4 Inditás gomb

STYX: Shards of Darkness - Gameplay Overview Trailer | PS4 (00:08:37)

Atomic Blonde trailer

Fórum:

Avagy milyen az, amikor Charlize Theron megidézi a Casino Royale szellemét.

Theron mama mondjuk a Fury Road óta egyértelműen felkerült arra a listára, amelyen Sigourney anyus is szerepel, és őszintén szólva, nem is áll neki rosszul ez a szerep. A sztori egyébként a hidegháború idején játszódik, és a Theron által alakított MI6 ügynök azt a feladatot kapja, hogy egy meggyilkolt kolléga ügyét derítse fel, illetve szerezzen vissza egy kettős ügynökök nevét tartalmazó listát. A filmet a kaszkadőrből a John Wickkel (társ)rendezővé avanzsált David Leitch dirigálja (ő tette rá a mancsát a Deadpool 2-re is), a főbb szerepeket pedig Charlize mellett Sofia Boutella, James McAvoy és John Goodman alakítják.

Atomic Blonde -  Restricted Trailer [HD] Inditás gomb

Atomic Blonde - Restricted Trailer [HD] (00:03:03)

Kilövésre kész a NieR: Automata is

Fórum:

Vagyis a Platinum Games legújabb kaszabolós üdvöskéje PlayStation 4-en mától már hódít Európában is, de március 17-én ledobja magáról az exkluzivitását, és a Steamre is felkúszik. Meg kell hagyni, az előzetes szépen tele van sok/10-ekkel, de mi abban bízunk, a PC-s verzió már 5/7 lesz.

NieR: Automata - Accolades Launch Trailer Inditás gomb

NieR: Automata - Accolades Launch Trailer (00:02:13)

Damoqles korábban levadászott némi gyorstalpalót az előzményekhez, ezúton is köszönetet mondva neki megosztjuk e videókat is.

What You Missed From NieR Inditás gomb

What You Missed From NieR (00:18:48)


Lore summary - From Drakengard to NieR Automata Inditás gomb

Lore summary - From Drakengard to NieR Automata (00:27:18)

Befutott a Mass Effect: Andromeda löncstrélere

Fórum:

Ami akár egy újabb képregényfilm kedvcsinálója is lehetne, régen volt már, amikor az első rész még fősodratú videojátékok között intelligensnek számító sci-fi húrokat is pengetett, és badasskedős, RPG-s lövöldénél okkal lehetett többen reménykedni. Azért reméljük, hogy a játék érdekfeszítőbb lesz ennél a halovány előzetesnél. Vagy legalább kiadja végre az EA a harmadik részt DLC-kkel felszerszármozva, hogy minél hozzáférhetőbb legyen a Shepard-trilógia.

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Official Launch Trailer Inditás gomb

MASS EFFECT™: ANDROMEDA – Official Launch Trailer (00:01:45)

Észak-Amerikában március 21-én, Európában pedig 23-án kezdhetjük valamelyik Ryder-ikerrel a kampányunkat, hogy az új galaxis minél több és minél idegenebb idegen lényével gyűrhessük össze virtuálisan a jövőlepedőt. Mindent az emberiségért!

Thx, rune!

Megjelent a Faeria

Fórum:

Egy év Steam Early Access után a héten megjelent a Faeria 1.0.
Egy bájos képi világú, gyűjtögetős kártyajátékkal egybegyógyított táblás taktikai játékról van szó. Ha valamihez hasonlítani kellene, akkor talán a PoxNorát lehetne felhozni, bár a Faeria annál áramvonalasabb és egyszerűbb. Tipikusan olyan játék, amit az ember játszva meg tud megtanulni, és utána bármiféle erőfeszítés nélkül ki tudja tölteni az üres félóráit, de akár el is mélyedhet benne, komolyabb időt és összegeket rászánva.
A F2P volta miatt ingyen is lazán játszható játék Steam (Windows, Mac, linux) mellett iPaden is elérhető. A hivatalos weboldalhoz erre tessék.

Faeria Launch Gameplay Trailer
Inditás gomb

Faeria Launch Gameplay Trailer (00:01:11)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!