Jelenlegi hely

Rohadt!

Utolsó bejegyzés

Rohadt!


Láv

Jó lesz az.Csak a világegyensúly kedvéért:
Rohadt Drupal! :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


goq képe
goq

Ez egy szemét sztori.
https://imgur.com/gallery/tNbC1

egy állatRohadt költészet!

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Rohadt meleg!Ez hatalmas :DDD

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.


Captcha
Inditás gomb

Captcha (00:01:59)

ibi amentia latetdamoqles írta:

Captcha
Inditás gomb

Captcha (00:01:59)

ezert hasznalunk mi pl reCaptcha-t, mivel a Captcha egy nagy vizualis clusterfuck faszsag a juzerra nezve, emitt meg csak egy csekboxot kell kipipalnod es kesz. :)

ugye


Tno képe
Tno

Rohadt! internet, hogy lassan már ezen se lehet keresni normálisan. Persze, használjak valami normális keresőt gondolom, de akkor is, hogy a "frozen" szó akkor most már a kib@szott akármilyen stúdió meséjét fogja jelenteni?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Pedig a sífelvonós verzió sokkal érdekesebb!

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."+1 :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanA 'már' szócska kimaradt.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawThe sun will set forever
One after one the stars they die
The rainbow has turned to black
Darkness has fallen in paradise


Tno képe
Tno

A "használjak valami normális keresőt"-be nyugodtan bele lehet érteni a "használjak normálisan egy keresőt" is. :P Ennek ellenére akkor is kifakadok az internet popularizációján.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.vizualis megosztott anyag indikator, ami azt hivatott jelezni hogy kit kell unfriend-elni a facebookon:

// Ervé Ágnes: Nem tudom kijátszani a beágyazás-védelmet vagy az átirányításokat a megadott URL-en! Használd az imgur.com-ot a kép feltöltéséhez, aztán újra próbálkozhatsz.
-> http://img1.picmix.com/output/pic/normal/1/1/0/7/4427011_78447.gif//

ugyeRohadt hózápor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.hol van hózápor? Itt csak orkán erejű szél van keleten :/Szegeden fehér már az utca.
Végre valami jó, ebben a rohadt évben...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Pont idoben leptem le! Bodotta. :Dte nem sokat autózol mi? :DJól látod, nem. :D
Én döntöttem: iszok.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Rohadt hó! Es rohadt Lloyd a sima talpú cipojukkel!Mert télen, hóban simatalpú lllllllloyd cipőt kell hordani.Ne basztassad! Végre elment egy állásinterjúra.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Na, de nem ér oda mert csúszik a cipő talpa csak egy helyben jár.Mert talan amikor elindultam meg sehol nem volt ho...Miért gyalog indultál tegnap Pestre?

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Rohadt insomnia! Nem igaz h nem bírok aludni éjjel rendesen hetek óta.Na ez erdekes, en es egy csajszi ismerosom is minden hajnalban felebredunk 3- fel négy fele mar tobb hete, es onnantol annyi az alvas. Mindenki nyugtalanabb eleve a kornyezetemben es alapbol van valami fura a levegoben.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"Welcome back!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!