Jelenlegi hely

Megszavazta a nép: Savage Resurrection

Utolsó bejegyzés

Megszavazta a nép: Savage Resurrection

Tegnap óta ingyenessé (azaz FTP, nem P2W) vált a tavaly augusztusban debütáló Savage Resurrection, ami ráadásul már elérhető Steamen is!
A játék (13 éve már nagy kedvencem) Savage – Battle for Newerth remake-je Unreal 4 motorra (az eredeti fejlesztők, S2 Games által elkészítve). Teljesen meglepetésként ért a Steam üzenete, ugyanis kb. 2003 óta legalább negyedévente ránézek, hogy vajon mi történik Savage fronton, és mégse tudtam az új rész megjelenéséről.
Borzasztóan kevés emberhez jutott el ez a játék, talán az egyetlen, ami sikeresen ötvözte a TPS, FPS, RTS, RPG, ONLINE elemeket (már anno 2003). A fejlesztők szinte naponta szülik az új patcheket és aktívan követik a játékosok észrevételeit. Szerencsére a fejlesztők tartózkodtak az idétlen újításoktól, és a Savage 1-hez hű játékot alkottak. Kapott ráadásként még egy kis Sci-Fi beütést is. Saját topik erreSteam-oldal pedig itt!
 
Szerkesztette: deleted_user_2 - 2017 jan 11


A játék történetének leírását megtaláljátok a saját topikban a #6 hozzászólásnál. Köszönet Cartwright-nak a kivonatért.



Steam rivjuk elegge elrettentoek :S


Tno képe
Tno

Sajnos már a steam review rendszer jól lehúzta a játékot, mert sokan felhúzták magukat azon, hogy hagyták a fejlesztők elhalni a játékosbázist és akik megvették kiakadtak, hogy nem tudtak játszani, mert nem találtak szervert. Korábban egyébként pozitív értékeléseket kapott a játék, bár tény az is hogy nem túl kezdőbarát.

Szerk.:

de EU szervereken délután már van élet

:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Én se fogalmazhattam volna szebben. (*haha én írtam)

Egyébként elég beleolvasni a review-kba egy se szól a játékról. Épp fejtegettem fórumon, hogy mennyire teljesen oktalan a felháborodás. Most sírjon az aki megvette a The crew-t mielőtt F2P lett? Vagy aki 1 héttel később -70/-80%-os steam akcióba futott bele valami éppen vásárolt játékba? Nem beszélve olyan játékokról mint a Carma vagy a Planetary Annihilation. Utóbbi 80 usd-t kért előrendelésben, aztán kiadták újra a játékot kieggel egybegyúrva, hogy törlődjön a steam review, ja és természetesen a Titans-t nem adták ingyen oda, vedd meg megint. A Savage tavaly augusztusban volt 15 euró induló áron, aztán hónapokig játszható volt telt szerverekkel. S2 games nem lőtte le a szervereket, nem fizetettette ki újra a játékot és nem is vette el. Szóval erről ennyit. :/ (ja és megaradtak az előrendelői kozmetikai item-ek, amik simán eladhatók, ha befut kicsit is a játék, akkor vissza lehet szedni a 15 eurót)



Az első rész nekem sokáig a gépen volt, mert mindig ki akartam próbáltatni haverokkal lanban. De persze mindig a Mohaa nyert, nem akart senki sem játszani vele, így csak egyedül toltam (így belegondolva, sokáig a szekszel sem volt ez másképpen :\.)



Hogy ki akartad probalni a haverokkal, de ok meg inkabb a Mohaa-val jatszottak? :D :D



Friens with benefits. Vagymi. :D

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Annál még az a jobb, amikor 2000 körül egyszer elhívtak, hogy játsszunk "counter strike"-ot a helyi netkávézóban. Akkoriban nagy stratégia fan voltam, jól ráizgultam, hogy majd csapatban vezényeljük egész este a német páncélosokat ... igen én a sudden strike-ra gondoltam
rwurl=https://sg.hu/kep/2001_02/sudden_strike_bemutato_06.jpg
(wow kép keresés közben megtaláltam, hogy jön a 4. rész)



Jóféle rövid gameplay videó egy profibb játékostól:
https://www.twitch.tv/sicktor/v/85775433



(nem tudja valaki mi a zene alatta?)



Töltöm én is, majd meglesem valamikor :)



+1
meglassuk mifele szervert erek el innen...

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!