Jelenlegi hely

Mass Effect 2 - Ingyen!!!!!

Utolsó bejegyzés

Mass Effect 2 - Ingyen!!!!!
Az Electronic Arts főtanácsa úgy döntött, hogy a Mass Effect Andromeda epertorta kóstolója mellé ingyenessé teszi a sorozat egyik kultikus részét, a Mass Effect 2-t!!!
 

Az Originen már elérhető! Az időzítés tökéletesebb nem is lehetne, így télvíz idején nincs is jobb, mint szétrúgni pár élienhátsót – már ha éppen akad ilyen szerve a delikvens egyednek. Az alapjátékon kívül, ezeket a nyalánkságokat is a magunkénak tudhatjuk:
  • Mass Effect 2 Documentary
  • Mass Effect 2 Digital Art Books - Mass Effect 2 Soundtrack
  • Cerberus Network és vonzatai  Terminus Weapon and Armor és a hírhedt Blood Dragon Armor!!!

Ezt töltsétek a hétvégén, ne a kolbászt és a szalámit, mert végesek a készletek, nem tudni, mikor vonja fel újra a pajzsot az EA.
Szerkesztette: dulakh - 2017 jan 07


khm... 2-t!!! nem kell az ő!



- Mass Effect 2 Documentary
- Mass Effect 2 Digital Art Books
- Mass Effect 2 Soundtrack

ezekhez fel kell installálni a játékot? vagy hogy van ez? mert nekem PS3on megvan már, laptopra meg nem akarom felrakni, csak ezek a bónuszok érdekelnének.




thx for the spoilers :'(



admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Spoilerérzékeny vagyok, és a két filmet nem láttam, szóval ne áruljátok el, hogy mennyire kell komolyan vagy spoilernek venni a képet, bár tudom, hogy a Suicide Squadban azért hagyományosan szoktak hullani. Eleve arra építenek fentiek, hogy a Dirty Dozenhez hasonlóan meg fognak halni egy páran, ahogy az egy Shakespeare-tragédia esetében is sejthető, hogy más "műfajt" említsek.

A ME2-t is ennek megfelelően reklámozták annak idején. Azonban szintén nem volt titok sohasem, hogy akció-RPG és BioWare-játék lévén a kimenetel befolyásolható. Játssz vele, és megtudod, hogy mennyire! ;)

@psishock

Milyen Biblia ez, hogy csak az egyik evangéliumot tartalmazza? :O

Sors bona, nihil aliud.



Milyen Biblia ez, hogy csak az egyik evangéliumot tartalmazza? :O

tl;dr lenyegretoro? :D

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



kötelezők röviden

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Ingyen sem kell.

Non serviam



Nem is tudom, én beletűrnék egy tízeuróst foggal.

ibi amentia latet



hat szerintem akinek nagyon erdekes, leven mar lassan egy uj resz jon, nem csak a 3mas van kinn mar reg megvan. De 1-2 embernek azert jo lesz

eLeM

"Say, please,... pretty please,... ...with cherry on top!"



Egyszer már belekezdtem az első részbe. Az első jelenetnél nem mentem tovább, de már nem emlékszem, hogy miért. Asszem idő- és helyhiány volt az oka. :)
(Amúgy évek óta megvan talán Humble Bundle-ből az első két rész.)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Egy csőjátékokhoz szokott spanom anno az első bolygót még megcsinálta, de a Citadelben eltévedt. :D Most elkezdte a második részt (tehát úgy, hogy az elsővel 20 percet játszott, így nincs meg neki a történet se), el nem tudom képzelni, milyen vérmes reményekkel. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én az elsőt pc-re kaptam kölcsibe, de gyenge volt a gépem hozzá (kb. a havas pályáig bírta). Utána megvettem xbox 360-ra, de ott a vége fele félretettem, mert közben meglett a hyperszuper laptopom :) Most onnan kellene valahogy a savegameket átvarázsoljam Pc-re :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!