Jelenlegi hely

Savage - Resurrection (Battle for Newerth, Savage 2, Heroes of Newerth)

Utolsó bejegyzés

Savage - Resurrection (Battle for Newerth, Savage 2, Heroes of Newerth)

Méltánytalanul alul értékelt ez a játék már 2003 óta (az új remake 2016 augusztusban jelent meg Savage - Resurrection néven), így létrehoztam ezt a fórumot, hogy ezzel is kicsit növeljem az ismertségét. Remélem van más is aki játszik, ha nem akkor is megpróbálok néhány kedvcsinálót csepegtetni.

Hogy miért is hoztam létre a topikot, arra bővebben itt

Álljon itt egyelőre ez a kissé béna trailer:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=q0BOpZgcY2o

Szerkesztette: n0k0m - 2016 aug 31

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Hú, én utoljára a Savage 2 bétájából láttam videókat még a HW-n, ezek szerint lehet, hogy éppen te linkelted :) Akkor nagyon érdekesnek tűnt (bár azóta sem tudom, hogy mi ez :), de ezek a futurisztikus fegyverek nem rémlenek. Nem mintha a Wizardry 8-ban zavartak volna.

Sors bona, nihil aliud.



Ha van időd, dobj össze egy beszámolót, mert nekem sincs erről a játék(sorozat?)ról halvány segédfogalmam se :)



most akkor erről is van itt szó? (a topik címe)
http://www.heroesofnewerth.com/
ezzel anno nyomtam még dota helyett

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Tno képe
Tno

Egy ilyen avatárképpel? Szégyen.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A sorozat elég érdekes történetet élt meg.

Savage (1) - Battle for Newerth 2003:
Röviden a játékmenet: 30-45 perces Online csaták vannak. 1 játékost megszavaznak "commander"-nek, aki RTS módban építkezik, küldi ki a "worker"eket és parancsokat oszt az élő játékosoknak. A különböző épületek új technológiákat adnak, illetve védelmi funkciót látnak el. A játékosok TPS (meele) és FPS (fegyverekkel) -be szaladgálnak. Pályán elszórt NPC-kért, ölésekért vagy a commandertől igényelve kapnak pénzt (és szinte mindenért XP-t is), amiből új egységek, tárgyak, fegyverek vehetők (halálig marad meg).

rwurl=http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scrn/29000/29950/savage-the-battle-f...
rwurl=http://obrazki.elektroda.pl/5436125500_1422564167.jpg
rwurl=http://www.newerth.com/img/gallery/lm_act_20.jpg

Savage 2: A Tortured Soul 2008:
Szvsz ezzel nagyon mellélőttek a fejlesztők. Olyasmi TPS-t csináltak a játékból, mintha egy MMO-ban pvp-zne az ember. Ez már F2P volt, elég vegyes kritikákkal.

rwurl=http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/1156/246137-0000003825.80...

Heroes of Newerth 2010:
MOBA hype első hullámát meglovagolva csináltak egy 1:1 dota klónt a savage 1-2 egységeivel. F2P játékként sokan eljátszogattak vele, de a kevés marketing és a sokak szerint rossz balance miatt aztán a konkurencia kivégezte.

rwurl=http://www.gamesteady.com/gallery/heroes-of-newerth/heroes_of_newerth_sc...

Savage (3) - Resurrection 2016:
Első rész remake-je Unreal 4 motorra. Szerencsére a fejlesztők tartózkodtak az idétlen újításoktól és a Savage 1-hez hű játékot alkottak, így minden igaz a Savage 3-ra abból, amit fentebb leírtam az első részhez. Kapott egy kis Sci-Fi beűtést még plusszban. Steam értékelések nagyon jók lettek, amiben nagy szerepe van annak is, hogy a fejlesztők heti rendszerességgel dobnak ki patcheket..

rwurl=http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/448492380772065862/1BC4AE5...
rwurl=http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/272853143943929519/D006932...
rwurl=http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/272853143924036641/2A62AA8...



Válaszolva az eddigiekre:

Zoo írta: Hú, én utoljára a Savage 2 bétájából láttam videókat még a HW-n, ezek szerint lehet, hogy éppen te linkelted :) Akkor nagyon érdekesnek tűnt (bár azóta sem tudom, hogy mi ez :), de ezek a futurisztikus fegyverek nem rémlenek. Nem mintha a Wizardry 8-ban zavartak volna.

Valószínűleg én lehettem, de a 2. rész nagy csalódás volt mindenkinek. A fanok inkább a Savage 1 XR community mod-al folytatták, mivel a fejlesztők freeware-é tették az első részt (http://www.newerth.com/). A resurrection-ben az art csapat úgy döntött, hogy egy kis sci-fi beütés használna a játéknak, amitől szvsz UT-sabb lett, de sokat nem jelentett.

Chiller írta: Ha van időd, dobj össze egy beszámolót, mert nekem sincs erről a játék(sorozat?)ról halvány segédfogalmam se :)

Időm nincs, de szeretnék mindenképpen valamit tenni ezért a játékért, így valahogy majd rászánom magam, hogy legalább egy rövid beszámolót írjak.

brianaspirin írta: most akkor erről is van itt szó? (a topik címe)
http://www.heroesofnewerth.com/
ezzel anno nyomtam még dota helyett

Túlzás lett volna külön topikot nyitni mindnek, egy kis SEO csalás gyanánt beírtam a sorozat többi részének a címét is, de mivel ezek javarészt már elhagyott játékok, így csak az érdekesség kedvéért esik szó róluk is.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, akkor még bőven megjelenés előtt volt, inkább az első rész dicséretei hangzottak meggyőzőnek, a videókból az újról laikusként nem derült ki sok minden. Annyi év után legalább most megtudtam, hogy elcseszték a folytatását annak, aminek az első részét sem ismerem :)

De lassú víz partot most: elő szoktam venni 5-10 évvel az ajánlás után filmeket, sorozatokat, játékokat :)

Sors bona, nihil aliud.



Viszont nem kell elővenni a régit, mivel az új 2016-os rész még ősfanként is brutál jól előadja az első játékélményét :)



Találtam végre youtube-on egy épkézláb videót, ami bemutatja a játékot normális minőségben a gyári szar trailer helyett:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=zftGEnvAEF4

(fizetett hirdetés, de a videó magáért beszél)


Boz képe
Boz

UE4-nek ez a szem kisütős fényeffektjei borzasztóak.
Amúgy én a második részt is szerettem, sőt, talán jobban is. Ezt meg valsz nem játszom még egy darabig a gépigénye miatt. :)

Éljenek a videojátékok!



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



jah en is elfelejtettem a trailer ota ezt a jatekot, nagyon hangulatos

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A stratégiai réteg rárakása érdekes, de ettől eltekintve az FPS/TPS részben ránézésre pont olyan fejetlenség uralkodik, mint a TF2-ben. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Fejetlenség annyira azért nem jellemző, mivel a commander/kijelölt officerek mindenkinek jelölik a célokat. Egyébként perpill csak ilyen 2-3 útvonalas pályák vannak, szóval nagyon összevissza amúgy se tudsz rohangálni.

A videókat tudom, hogy úgy se nézi meg senki rendesen, de azokban AI commander van betéve, hogy legyen egy stabil 30-40 perc amit fel tudnak venni videóra. Ha játékos vezeti a csapatot, akkor sokkal összetettebb/izgalmasabb ennél. Simán meg lehet akár azt csinálni, hogy egy nagy kockáztatással azonnal beépítesz az ellenség bázisának közelébe és 2 perc alatt nyered a játékot, vagy 40 perc után rántod vissza a vesztésre álló csapatodat, amit az AI nem tud. A többféle fejleszthető tech-nek hála elég sokféle taktika létezik, amin el lehet indulni. A 3 technológiai ágon a fegyverek és itemek teljesen másra valók, így nincs arról szó, hogy csaka lövedék színe változna.



Szeretném felhívni a figyelmetek, hogy steamen FREE TO PLAY lett a Savage Resurrection, így bátran próbálgatható. (nem P2W, kozmetikai felszereléseket tartalmazó ládát lehet kulcsozni).

http://store.steampowered.com/app/366440/

Sajnos már a steam review rendszer jól lehúzta a játékot, mert sokan felhúzták magukat azon, hogy hagyták a fejlesztők elhalni a játékosbázist és akik megvették kiakadtak, hogy nem tudtak játszani, mert nem találtak szervert. Korábban egyébként pozitív értékeléseket kapott a játék, bár tény az is hogy nem túl kezdőbarát.

A semmiből jött a fejlesztők bejelentése nem túl nagy hírverés mellett, így egyelőre még a játékosszám se ugrott az egekbe, de EU szervereken délután már van élet.



Bazzeg, pedig annyira reméltem, hogy ezt nem bassza majd el a hülye S2 games mire oda jutok, hogy végre legyen hozzá gépem és időm is... :(
De hát a remény hal meg utoljára, talán majd most!



Drotak írta: Bazzeg, pedig annyira reméltem, hogy ezt nem bassza majd el a hülye S2 games mire oda jutok, hogy végre legyen hozzá gépem és időm is... :(
De hát a remény hal meg utoljára, talán majd most!

F2P lépésnek hála még bizakodó vagyok, de nagyon elszúrták az S2-nél, az tény.



Jóféle gameplay videó egy profibb sráctól:
https://www.twitch.tv/sicktor/v/85775433



Kéne ebből csinálni valami össznépi RW-s marhulást. A jövő héttől lehet, hogy lesz is néha időm rá.

Non serviam


Tno képe
Tno

Szóval ez nekem is eszembe jutott.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



And my axe! Esténként ráérek 1-2 órát.



2 állás mellett voltam olyan hülye, hogy még egyetemre is járjak (~3hét államvizsgáig), de estefele fel szoktam nézni. HW csoportban n0k0m néven bentvagyok, úgyhogy látszik, ha játszom.



Én Cartwright néven, de nem tudok senkit jelölni, mert 5 dolcsis belépő van :D Lool.



5 dolcsis milyen belépő ? :P



steamen annyiért kell vásárolni h teljes értékű user legyél.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Besz*rok mik vannak :)



Cartwright látom nem nézed a chatet játékban :) Írogattam rád, aztán addoltalak steamen is.



Jah :D Még csak nézem, hogy mi hol van :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!