Xbox

Utolsó bejegyzés



Hosszú és érdekes írás arról, hogyan intett be a Microsoft az Xbox One tulajoknak az E3 konferenciáján:
http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-16-microsofts-mixed-messages-a...

you could say the real message of the Xbox E3 conference was "buy a PC." But then came the hammer blow of Project Scorpio. [...] "This doesn't mean we're leaving the original Xbox One behind," he says. Others add to the point, the two machines are somehow equivalent, part of the same family. The key marketing line is "no-one left behind," a slightly perverse echo of military terminology designed to make this change seem like a team effort, which carries the unfortunate implication that Xbox One owners are horribly wounded from the experience.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Itt egy másik érdekes cikk. Interjú a palánk túloldaláról, mely fejlesztő apukákról, a Kinectről, videojátékos expókról, kontrollerekről és alternatíváikról szól:
http://www.theverge.com/2016/6/15/11940202/Project-scoropio-xbox-one-lea...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Egyertelmuen a PS4 Neo miatt jelentettek be mar most a Project Scoripo-t. Egy megelozo csapas, hogy annak a vitorlajabol kifogjak a szelet. Viszont ezzel valoban csak megjobban a hatterbe kerul az Xbox One.



Streamer? Mi ez? Ilyen távoli szerveren grafikát számolós gagyiság?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Elvileg valami chromecast/remote play cucc lehetett volna.
De nem jott be a pletyi...



Microsoft alters statement on Xbox Play Anywhere support

"Every new title published from Microsoft Studios that we showed onstage at E3 this year [emphasis added] will support Xbox Play Anywhere and will be easily accessible in the Windows Store."



XBOX360 téma - segítenétek, hogy melyik FPS/TPS játékokban van "rendes" autotarget? Nekem komoly akadály, hogy azzal a jobbhüvelykes piszkával én képtelen vagyok célozni értelmesen - a Gears of War demó után (sorry, valakivel beszéltem itt, hogy megveszem a lemezeit, hát, kár belém) lemondtam az ilyen jellegű játékokról, viszont a 2013-as Tomb Raider visszahozta a reményt... vannak még olyan értelmesebb játékok, ahol a TR-hez hasonló autotarget van?



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én PS3-on játszottam ilyesmikkel (Ratchetek, Unchartedek jók lennének a célra, hogy offoljak velük :), és általában jól felcsavarva a nehézségi szintet, segítségeket kikapcsolva, így limitáltan tudok segíteni. De mivel a topik nem túl virulens, megpróbálom pár PC-n nem elérhető PS3/Xbox 360-játékkal.

Szóval a Vanquish (ez TPS) például eleve nem igényel annyira pixelpontos célzást, más kérdés, hogy maga a játék pörgős és nehéz, de nem azért, mert célba találni nehéz. Külön van benne Casual Auto mód.

Szintén van erős aim assist az FPS-ek közül a The Darknessben is, ráadásul el lehet lenni a szuperképességekkel célzás nélkül is.

A vadnyugati GTA-ban (Red Dead Dead Redemption) is rá tudsz lockolni a célpontokra.

(Esetleg a PC-n is elérhető Space Marine-t megnézheted, ha WH40k-kedvelő létedre kimaradt, de én gamepaddel nem próbáltam.)

Egyébként gyakorlat kérdése, pár bemelegítőbb játék után könnyebben majd, de egér nyilván sose lesz, szerencsésebb bemelegítőbb darabokkal kezdeni.

Szerk.: Ja, hogy ez ilyen régi hozzászólás volt, akkor azóta már biztos jobb vagy kontrollerrel, mint én :)

Sors bona, nihil aliud.



Red Dead Redemptiont a nagy hype hatására meg is vettem a summer sale keretében (volt ilyen Live-on is), nem bántam meg, semmit nem tudtam róla, de eléggé bejön :-)

A többit megnézem, köszi a tippet, a Darknesst már láttam, de a Vanquish teljesen ismeretlen cím.

És nem, SEMMIVEL nem lettem jobb :-D



quantum break one bundlet 87k-ért adják most a mall.hu-n. van vmi hír mséktől, hogy a sima onet is fogják támogatni a scorpio megjelenése után? igazából alkalmi játékra, ea access játékok (peggle, nhl) venném első sorban. de azért jó lenne ha kapná a supportot még 1,5 év múlva is :)

ahogy nézem az S-nek semmi értelme. papíron mondjuk tud 4k-t, de játékba úgyse lesz kihasználva egyelőre, az meg, hogy kisebb pont hidegen hagy.



Az E3-on és az utána keletkező interjúkban, cikkekben MS-ék esküdöztek, hogy nem hagynak hátra senkit. Linkeltem is vonatkozó cikket kicsit feljebb. Az újságírók némiképp szkeptikusak. Mérget én sem vennék rá. Érdemes elolvasni a cikket.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nem hiszem, hogy a Scorpio megjelenésével kidobnák a fenébe a One-t vagy az S-t, csak maguk alatt vágnák a fát, főleg hogy ezt nem generáció váltásként hirdetik.
Az S meg annyiban különbözik a One-tól, hogy kisebb, nincs külső táp, 500 GB, 1TB vagy 2 TB a tárhely, tud 4K videót lejátszani (nem játékot, azt továbbra is max. felskálázni tudja, mint a sima One), és támogatja a HDR-t, amihez HDR-t támogató TV vagy monitor kell. És változik minimálisan a kontroller is, blutooth-os lett, szóval PC-re nem kell 20 €-t donglet venned, amennyiben van blutoothod.

Szóval ha ezek egyike se izgat, jól jársz a sima One-al is, S-ből ilyen áron bundle egyelőre nem hiszem, hogy lesz. Főleg nem Quantum Break-es.



van 360 kontrollerem pc-hez úgyhogy a blutoothos kontrollerből se lenne előnyöm. a hdd-t meg tudtommal gond nélkül lehet bővíteni külső vinyóval is. így bőven megteszi az 500 gigás verzió. ráadásul minden technikai cuccom fekete, úgyhogy a régi one itt is előnyt élvez :) köszönöm az infókat mindenesetre, még átrágom párszor a dolgot.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



78k-ért zavvi-n találtam division bundlit. a brexit miatt még nincs vám egyelőre angliából ugye? illetve nézem free delivery van. sanszos, hogy meghibásodik a konzol szállítás közben mire megérkezik? :D hátha rendelt már konzolt vki külföldről innen.



A free delivery nem csak a szigetországra vonatkozik?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



eddig ingyen küldtek mindent nekem ide magyarországra. és ahogy bejelentkezem a magyar acc-al free delivery van ugyanúgy a bundlival a kosárban.

a vám jobban izgat. még euban van anglia szóval ahogy olvasom nem kéne vámot rakniuk a cuccokra.



nincs vám. Hogy lenne?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



miután kilépnek, ugyanúgy lesz vám az eus országokkal szemben.



hát de még nem léptek ki. Különben joda is szegeden lenne már munkanélküli

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Dehogyis. Mar beepultem a rendszerbe. :D



dpd futár szolgálat hozza ki pár napon belül a zaviiról rendelt boxot. lehet online nyomon követni stb. viszont az emailben továbbra sincs szó szállítási költségről. most akkor tényleg ingyen idehozzák? :D



megjött a cucc, nem kellett érte fizetni semmit. van is egy eladó division kódom ha érdekel vkit.



tapasztaltabbaktól kérdezném, a régiót jó ha magyarra állítom, vagy az usa régió itt is sok mindenben előnyt élvez?



nem biztos az

Parizer forever.



Játékok tekintetében ugyanaz a kontent van a magyar régióban is, sőt az alacsonyabb ársávban jobban megéri itthon vásárolni. Például, ami USA-ban 10-20 dollár, az nálunk 2000-4000 Ft. Viszont a 60 dolláros kategória már nem annyira megérős, mert az 18-20000 Ft körül van beárazva játéktól, ill. kiadótól függően.

Ami még különbözik, hogy a US storeban több a film/zene app, ill. a OneGuide tévés feature aminek többségét itthonról úgyse lehet használni. Amit igen, pl Netflix, az meg van a magyar storeban is.
Továbbá a Cortana hangvezérlés sem elérhető nálunk, már ha az ilyesmi érdekel. :)



köszi az infót, akkor maradok magyarnál egyelőre. ea access, 1 éves gold előfizetés be is ficcent. phantom pain is jónak tűnik 4 ezerért, csak a letöltés lehetne gyorsabb kicsit. 40 mbit/s-nál azért tudna többet a netem :D



az sonyhoz képest elég jó, az néha 10-et sem éri el.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!