Xbox

Utolsó bejegyzés

Xbox
Szerkesztette: Strato - 2015 ápr 07


Miért nem a játékhangulatban vannak a platformspecifikus topicok?

Btw megnéztem a Halo Nightfall-t. Nagyon sablon lett, az animációk sokkal jobbak voltak (Halo Legends). Mondhatni az egész kidobott pénz volt részükről mikor legyártották.



Olyan élőszereplős film van, ami a Gyűrűvilágban játszódik és/vagy szörnyek (a Covenant pl.) az ellenfelek, vagy mind ilyen katonás?



Microsoft officially announces Xbox One with 1TB of storage and new controller:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Q86LNWlQEg0

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Xbox One adds Xbox 360 backwards compatibility

- Works with Discs
- Works with Downloads
- 100s of games
- Publishers need to approve but no work or cost required
- No need to rebuy
- Supports firmware stuff like screenshots.

rwurl=http://i.imgur.com/F2oA5Mk.png

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=qyA8dv74iOI&ab_channel=MKIceAndFire

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Phil Spencer szerint akár még a régi, az igazi Xbox 1 felhozatalára is kiterjeszthetik a visszafelé kompatibilitást.

Sors bona, nihil aliud.



Na az kinek lenne jó?

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Annál biztos többeknek, mint amennyinek rossz lenne :) (Jodát a nagy hangja ellenére egy egységnek veszem.)

PS3-on komoly haszna volt, hogy a PS1-es klasszikusok elérhetőek, akár lemezről, sokuk pedig PSN-ről (a Crash Bandicoot már több hónapban is leverte bármely PS3-as játék eladását, amióta már a PS4 a currentgen). A régi Xbox felhozatala 2015-ben már nyilván jóval kevésbé izgalmas.

Sors bona, nihil aliud.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Lou képe
Lou
Donator

pont most merült föl bennem, hogy tök jó, hogy van vezetékes x360 kontrollerem, csak épp kurvára nem használom, mert macera a vezeték.
kényelmes vagyok már basszameg.

szóval akiknek van tapasztalata ilyen téren, azok nyilatkozzanak már, hogy mennyivel frankóbb a One kontroller, van-e értelme kicsit drágábban ilyet venni (és mellette w10-re váltani) ? thx.

szerk: hmm. ahogy nézem a D-pad le lett cserélve és sokkal jobb. ez erőteljes plusz a One-os felé, mert ez speciel mindig is zavart a 360-as kontrollerben. és könnyebb is. és kicsit normálisabban elpakolták az elemet. azt hiszem ebből 10k helyett 20-25k-s vásárlás lesz, ha rá tudom venni magam

szerk2: már csak azt nem értem, hogy miért nem találom nálunk boltokban...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King


Lou képe
Lou
Donator

áhám, szóval 2015 november a megjelenés.
akkor várom szeretettel.
karácsonyra lehet meglepem magam eggyel.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Én aszem a rossz végén fogom meg a dolgot, és veszek egy One-t. (Halo össze CooP lenne a tuti, mármint osztott képernyőn - de sosincs kivel. Közben megöregedtem, már nem kockulok én se máshol, meg mások se nálam, szóval szinte esélytelen :D )
Félek ez is csak porosodni fog, de kapok majd hozzá kontrollert!

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Amire panaszkodni szoktak, azok a shoulder gombok (RB, LB), hogy azok rosszabbak lettek. A legjobb, mint mindig, ha magad próbálod ki valahol.

Én mondjuk a vezetékes kérdést a DualShock 4-gyel úgy oldottam meg, hogy vettem hozzá 900 Ft-ért egy hosszabbítót. Mivel a négyezres adapterem chipsetjét nem szereti a rohadék (CSR, és Broadcom kéne neki), én nem vesződtem másikkal. Legalább nem kell aggódnom az input lag és a lemerülés miatt :)

Sors bona, nihil aliud.


Lou képe
Lou
Donator

az x360-as controller-nél gondoltak a kanapéra, szóval olyan hosszú kábele van, hogy simán elér a géptől, de egyszerűen akkor is macera a kábellel vesződni. zavar a jelenléte, így is be tud akadni dolgokba, útban van, csúnyán néz ki, satöbbi. ragaszkodom a wireless technológiához :)

azért majd persze lehet tényleg a legegyszerűbb bemenni egy boltba, ahol ki lehet próbálni, mielőtt megrendelném 20-25k-ért

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Veszel egy pár méteres USB hosszabbító kábelt, szépen oda húzod a kanapé mögé és ennyi :)
Nekem egy borzasztó ronda és régi szürke van erre a célra máig, ha a TV elé ülnék XCOM vagy Dirt okán pl. (Igen, XCOM.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Lou képe
Lou
Donator

ez se hülyeség, de álljunk már le az észérvekkel, ha egyszer ki akarok baszni az ablakon 20k-t, hadd tegyem meg teljes felelőtlenségemben :D

(D-pad-be nagyon beledöglött a kezem már 1 óra játék után is, szóval ha tényleg jobb ebből a szempontból a One controller, akkor részemről már ennyiből is nyerő)

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King




Vártam már, ki fogja bedobni az Elite-et, amikor 20-25 ezres árkategória van belőve. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



My pleasuere, ha lúd akkor legyen kövér :)



Persze, hogy jobb, a D-Pad ég és föld. Összességében sokkal jobb a One-os kontroller, de pl. a Zoo által is említett shoulder gombok tényleg picit érdekesek (persze 5 perc nyomkodás után megszokod és leszarod, but still), a PC-s support meg nem tökéletes. Erről lesz egyébként főoldalas cikk, egyszer. :D

Az Elite-nek meg tessék nem bedőlni. :)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A shoulder gomboknak (LB/RB) keményebb a nyomáspontja az X360-as kontrollerekhez képest, legalábbis az eredeti One kontrollerek esetében. Viszont pár hónapja kijött egy új variáns, ahol amellett hogy tettek rá 3.5-es jacket a füleseknek, a shoulder gombok érzékenységén is javítottak. Sajnos saját tapasztalatom nincs, de ha már One kontrollert vesztek, érdemes az új variánst választani.



Gyereknek esett egy One.

Nem tudja vki, hogy - természetesen aktív Goldnál - hogyan lehet leszedni a 360-as stuffokat, hogy utána meglegyenek? Itt azt írja, hogy le tudom szedni PC-re (azaz böngészővel.. szóval.. miafasz? :D), és utána meglesz One-on is:
https://support.xbox.com/hu-HU/my-account/xbox-live-membership/games-with-gold-faq

Nekem mondjuk dobott erre olyat, hogy nem elérhető. Trial, azaz full értékű Goldom van, nem a 14 napos gift (azt se értem mi közöttük a különbség, a fenti alapján a 14-essel eleve nem tudnék ajándékot claimelni, de akkor meg amúgy mire lenne jó?). Valaki mintha mondta volna, hogy egyszer be kell lépnem egy 360-asra az accal és csak onnantól megy, ez igaz vajon?



Ha be vagy jelentkezve böngészőn xbox.com-on, akkor itt meg tudod "venni" a 360-as játékokat, és One-on ezután meg kell jelennie a játékaid közt. Egyelőre böngészőből működik csak, konzolról nem. Nekem One még nincs, de a havi ingyen One játékot így szoktam hozzáadni az accountomhoz.



"Ez az ajánlat nem érvényes az Ön területére." ha 360-ast akarok letölteni, viszont One-os cuccokat simán lehúztam a boxon keresztül.

Létezik, hogy külön live-os régióm van One-hoz (ami magyar) és 360-hoz (ami talán US, de megnézni sehol nem lehet), és utóbbit is át kéne raknom hozzánk?



Két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy ez valami bug. Előfordult már olyan, hogy egyik nap nem engedte megvenni webről a játékot, másnap szó nélkül megvolt.
A másik, hogy a One magyar régióra van állítva? Esetleg az lehet, hogy a gép pl. USA vagy UK, és a webes store pedig magyar. Mert X360-on volt ilyen gondom. UK accom volt, és nem engedte a havi ingyen 360-ast letölteni se gépről, se webről. Migrálás után engedte. 3 havonta lehet régiót váltani.
Más ötletem sajna nincs.



Igen, az account régiója számíthat a 360-as cuccoknál. Azt érdemes átállítani magyarra.



nekem is gyanús, hogy két külön live acc van a háttérben, annyira külön kezeli a 360-at a one-tól. és mintha régebben mikor még nem volt magyar store belőttem volna a live-ot US-re. One setupnál vioszont magyarra raktam a locationt és működött is a két játékra a claim. A weben a 360 locationre viszont sajnos hibát dobott, mikor magyarországra akartam váltani. :(

Az is durva, hogy nem lehet sehol megnézni az aktuálisat, legalábbis nem találtam meg, lehet ezt valahol látni, hogy most min áll?

#Lol, vettem gold akcióban 1460 Ft-ért One-os Titanfall deluxe pack-et.. o_O



A location és a régió a Box-nál két különböző dolog, és lehet, ez a gond. Azt írtad, hgoy a One location-je magyarra lett állítva, de attól a régió még UK maradatott pl., ha anno oda regisztráltál.
https://live.xbox.com/hu-HU/AccountMigration
Régiót váltani itt tudsz, ha esetleg ezt még nem próbáltad.
Ha így se fog működni, akkor nincs ötletem.



beszéltem a microsoft supporttal, itt lehet visszahívást kérni, mert bolondok háza van:
http://support.xbox.com/contact

1.) 360-as akciók letöltése még nem megy One-on, mivel egyelőre nincs megoldva, hogy egyáltalán létrejöjjön a 360-as profil is. Be kell lépni egy 360-ason és akkor megtörténik, utána megy a letöltés böngészőn át.
2.) ha van One-os profil, onnantól csak One-on megy amúgy a régióváltás, böngészőn keresztül egyelőre már nem.
3.) a hozzáadott 14 napos kódos Gold nem teljes értékű, online játékhoz jó, de kedvezményre nem jogosít.
4.) ha elkezdted a 30 napos Gold trialt, a 14 napos már nem váltható be
5.) a 30 napos trial szintén nem jogosítana az ingyenes játékokra, de decemberre most kedvezényt adtak

Ezeket amúgy nem tudom honnan a rákból kellett volna kitalálnom, kiírva nincs sehol a szövegrengetegbe nem fért bele úgy látszik.



Jó tudni. A 3. ponton kívül mind új info volt. Az 1. alapján, ha jól értem, akkor a havi Goldos ingyen 360-as játékot nem tudod letölteni még böngészőn keresztül se One-ra, ha nem voltál bejelentkezve 360-on? Eh.



jaja, így. mind1, az azért megoldható, a szopó az, hogy ha rákeresek neten se nagyon tudtam eddig rátalálni erre az infóra. :/

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!